Home » Posts tagged 'Italia'

Tag Archives: Italia

NetBet Pamaén Italia Mangpaat Ti Skywind Kaulinan

Tilu bulan kaliwat geus pisan sibuk keur eusi luhur jeung supplier sahiji pilihan iGaming inovatif Skywind. Sanggeus hirup kalawan ESC Online di Portugal, sirkus Netherland di Walanda, Lottomatica na Stoiximan di Italia, sarta asup ka Swiss jeung Swiss kasino , Grup dumasar dina 2012 geus nyieun hiji pengumuman anyar. Sababaraha kaulinan nu pang populerna bakal sadia pikeun pamaén Italia ngaliwatan hiji partnership penting jeung NetBet Italia. Kiwari dimungkinkeun mangrupakeun salah sahiji casinos online utama favored ku gamers Italia.

Leuwih taun, Skywind geus junun nyieun portopolio euyeub ngeunaan leuwih 200 liang video kacida acclaimed, babarengan jeung judul dealer hirup jeung hiji suite ekslusif pakakas Dursasana hosted on platform state-of-nu-seni na pikeun pangalaman pinuh. Ayeuna, sababaraha kaulinan hottest na rék némbongan di lobi tina kasino online NetBet Italia urang. Sababaraha judul anu paling diantisipasi nyaéta Buffalo Lighting, La Gallina D’oro (The Golden Hen), sareng Olympic Cash. Pamaén NetBet Italia dinten ieu tiasa ngaksés pilihan anu langkung seueur tina rébuan kaulinan serbaguna anu nyertakeun sadaya genre, téma sareng mékanika kaulinan, sareng acara olahraga sapopoé. Roster dibasajankeun kaulinan dealer live slick kalawan pinuh immersive balik-méja aksi pikeun judul slot video modern.

Manajer Humas NetBet Italia Claudia Georgevici ngungkabkeun kabagjaan pikeun ngabagéakeun Skywind ka dewan sareng tiasa masihan kaulinan anu pangsaéna pikeun pamaén anu satia. Georgevici ditambahkeun yén NetBet Italia bakal neruskeun kalawan rencana na pikeun ngawanohkeun konsumén ka “kaulinan kasino paling premium”, naha éta hartina nambahkeun judul roulette anyar pikeun lobi atawa ushering panyadia kaulinan populér séjén kana daptar mitra kacida reputable.

Fokus dina Ngajaga Reputasi Star

NetBet Italia ngarencanakeun pikeun ngajaga “reputasi stellar salaku salah sahiji casinos online paling dinamis” ku rutin ngarancang poéna anyar kalawan panyadia kaulinan anyar. Sabalikna, ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngahijikeun deui database pamuter satia sareng pangalaman online pangsaéna. Grup dumasar taun 2008 anu mangrupikeun salah sahiji grup Italia munggaran anu dipasihan lisénsi ADM (Agénsi Adat istiadat sareng Monopoli) percaya yén pamaén Italia bakal resep kana sagala anu ditawarkeun Skywind.

Dinten, Skywing employs leuwih ti 600 jalma di salapan kantor sarta sadia dina 19 pasar diatur sakuliah dunya, kaasup Australia, Malta, UK, Siprus, Ukraina jeung Romania. Dina Méi, Livespins Livespins nandatanganan perjangjian partnership sarupa kalawan Skywind. Dina bulan Séptember, Ortiz Gaming nutup deal sareng NetBet, mawa sababaraha kaulinan anu pang populerna sapertos Ace Bonus sareng Triple Bonus langsung dina platform NetBet.

#NetBet #Pamaén #Italia #Mangpaat #Skywind #Kaulinan

ESA Gaming Ngaluncurkeun EasySwipe sareng Sisal di Italia

Sumber gambar: ESA kaulinan

ESA kaulinan geus jadi pamekar panganyarna rék dilegakeun pasar iGaming Italia ngaliwatan Sisal. Pausahaan bakal ngawanohkeun Gesek Gampang fitur anu ayeuna bakal sadia dina tohan sarta operator solusi kaulinan kacida terhormat nagara urang. EasySwipe kalebet judul sareng pilihan populér, sapertos Tujuan Tambang jeung Baskét Tambang sapanjang kalawan sababaraha kaulinan Palasik anu populer di kalangan pamaén kasino.

EasySwipe Integrasi Sampurna sareng Tohan Olahraga

Sanajan kitu, aya leuwih kaulinan datang ti ESA Gaming, kaasup groundbreaking judul nabrak-gaya, kayaning Rokét Racer hiji anu masih lumangsung tapi diperkirakeun pencét rak iGaming pas. ESA Gaming bangga dina nyayogikeun kaulinan ultra-ringan anu nawiskeun pagelaran sareng sesi anu gancang.

Pamaén bisa gesek asup jeung kaluar sarta boga pangalaman tohan olahraga maranéhanana uninterrupted, nu mangrupakeun jalan gede nyieun eusi iGaming nu complements fokus inti na aya, nu tetep judi olahraga. Portopolio EasySwipe komitmen pikeun ningkatkeun kapasitas cross-selling sareng mastikeun yén ieu henteu ngakibatkeun kanibalisasi bagean, fokus penting dina usaha pangwangunan.

ESA Gaming satuluyna fokus kana nganteurkeun pangalaman pangalusna anu provably adil jeung ngagumbirakeun massa iGaming sarta tohan olahraga. Pausahaan ieu ngembangna salajengna saluareun Italia tapi strengthening foothold na di pasar penting. ESA kaulinan manajer ngembangkeun bisnis Maria Luisa Malfasi ngabagéakeun kasempetan sareng nyarios:

Ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun ningali tawaran EasySwipe kami langsung di pasar Italia, konsép anu kami yakin yén pamaén lokal bakal resep pisan.

manajer ngembangkeun bisnis ESA kaulinan Maria Luisa Malfasi

Gawé bareng sareng Sisal mangrupikeun léngkah anu saé pikeun perusahaan di pasar, saur Malfasi. Anjeunna muji panawaran Sisal anu tos aya, kalebet produk anu luhur. Ti ayeuna, pamaén Sisal ogé nyandak kauntungan tina produk unggulan sareng berharga ESA Gaming. Awal bulan ieu, EasySwipe ESA Gaming sareng BetShop di Yunani.

#ESA #Gaming #Ngaluncurkeun #EasySwipe #sareng #Sisal #Italia

IGT Ngaronjatkeun Ayana di Italia ngaliwatan SKS365 Grup Partnership

International Game Téhnologi purwakarta (IGT) geus ngumumkeun yén IGT PlayDigital dilegakeun partnership na kalawan SKS365 Grup. Kasapukan multi-taun bakal ngahasilkeun kandungan tambahan pikeun pasar Italia ngaliwatan Planetwin365 Grup SKS365 kasino .

Planetwin365 Bakal Paké IGT PlayDigital RGS

Salaku cara pikeun nyadiakeun leuwih judul PlayCasino ka pamaén Italia, bakal Planetwin365 ngagunakeun server kaulinan jauh (RGS) ti IGT PlayDigital. Troy Cox, SKS365 Grup CCO, dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership anyar.

Cenah yén pamaén didaptarkeun dina Planetwin365 bakal meunang aksés ka “eusi kelas dunya” berkat midangkeun entertaining IGT PlayDigital urang jeung pangaweruh éksténsif parusahaan ngeunaan pasar Italia. Cox catetan anu salaku cara tumuwuh brand Planetwin365, kaulinan PlayCasino anyar jeung promosi bakal dileupaskeun unggal bulan.

Gil Rotem, presiden iGaming di IGT, ogé dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership nu. Anjeunna nyatakeun yén perjanjian multi-taun bakal ngagabungkeun “dua perusahaan kaulinan powerhouse” sareng hatur nuhun kanyataan yén perusahaan-perusahaan ieu ngagaduhan akar di Italia, pamaén dina Planetwin365 bakal disayogikeun ku pangalaman kaulinan anu unik.

Sajaba ti aya pamaén kaulinan favorit kawas letusan Cash, Cleopatra sarta The Big Mudah, Planétwin365 rencana ngawengku 30 judul tambahan ku IGT dina 2 bulan ka hareup. Sajaba ti IGT kawentar liang , portopolio Planetwin365 bakal ditingkatkeun jeung video poker kaulinan.

IGT terus dilegakeun ayana na sakuliah AS

misi IGT urang rék dilegakeun sakuliah AS geus kabukti rada suksés di kali panganyarna. Dina ahir Agustus, perusahaan ngumumkeun yén éta ngembangkeun kerjasama sareng New York Lottery sareng nyatakeun yén dua pihak bakal damel babarengan dugi ka 2026.

Sabulan sateuacan IGT ngalegaan kerjasamana sareng NY Lottery, IGT ngumumkeun yén portopolio pasanganna ogé bakal nampilkeun Michigan Lottery. Kalayan kerjasama ieu, IGT bakal ngabantosan Michigan Lottery tumbuh ku nyayogikeun produk eInstant na.

Sanajan kuartal kadua nempo sababaraha downturn keur parusahaan, pamaén IGT teu ngalaman backlash a. Anyar-anyar ieu, IGT ngarilis laporan anu nyatakeun yén dina bulan Juli, pamaén meunang jackpot kutang $ 10 jutaan.

Powerbucks, Kabayang Fortune na Megabucks liang nganteurkeun 7 jackpots masif dina bulan Juli. The jackpot munggaran dimeunangkeun dina 4. Juli, lamun pamaén untung pa Graton Resort & kasino di Rohnert Park, California meunang $ 3,603,575 maén Megabucks.

Opat poé sanggeusna, meunang $ 1.431.303 jackpot dina Grand Sierra Resort na kasino di Reno, Nevada ku pamaén ngarasakeun kabayang Fortune Triple Beureum Hot 7 urang.

Kusabab lahirna Megabucks IGT slot dina 1986s, total jackpot dileler ka pamaén geus ngaleuwihan $ 1 milyar. Kabayang Fortune slot nyalira dijieun leuwih ti sarébu millionaires, nurutkeun laporan IGT.

#IGT #Ngaronjatkeun #Ayana #Italia #ngaliwatan #SKS365 #Grup #Partnership

Amusnet Ngalegaan Ayana Kandungan Italia sareng Lottomatica

Sumber Gambar: Depositphotos.com (Poto ku AnnaNepaBO)

Amusnet Interaktif geus ngumumkeun deal eusi anyar kalawan Lottomatica nu bakal ngidinan urut rék dilegakeun ayana di pasar Italia. Panyadia, anu parantos nawiskeun portopolio produkna ka alungan emas jeung Tohan Bandérabakal tiasa nambihan langkung seueur operator ngarah kana daptarna sareng ngajantenkeun eusina dikenal ku pamiarsa anu langkung lega.

Sababaraha kaulinan parantos diluncurkeun sareng Lottomatica, kalebet Shining Crown, Extra Stars, 20 Super Hot, Dice & Royal, sareng Rahasia Royal pikeun sababaraha ngaran. Polina Nedyalkova, manajer pangembangan bisnis Amusnet Interactive pikeun Italia, ngabagéakeun kasempetan pikeun ningali partnership Goldbet ayeuna dilegakeun sareng pamaén lokal anu sanés.

“Ngaliwatan perjangjian ieu, urang bakal neruskeun nyadiakeun sarta nyadiakeun kualitas liang pikeun pamaén Italia,” ceuk Nedyalkova. Lottomatica Betting & Diréktur Ngatur Digital Alessandro Fiumara ngabagéakeun deal dina urat anu sami sareng nyarios:

Hatur nuhun kana perjanjian sareng Amusnet, kami bakal nguatkeun portopolio kaulinan pikeun pasar online Italia. Lottomatica ngandelkeun inovasi, digital sareng téknologi pikeun mastikeun tawaran anu lengkep, senang sareng aman pikeun para nasabah.

Tohan menata diréktur Lottomatica & digital Alessandro Fiumara

Sateuacan partnership ieu, parusahaan dijieun portopolio eusi na sadia pikeun Betflag sakumaha disebutkeun saméméhna. Dina waktu partnership nu, manajer kasino Betflag Dario Rusconi ogé tampi ditambah eusi Amusnet sarta ngomong yén nambahkeun leuwih produk hiburan pasti hal Betflag museurkeun.

#Amusnet #Ngalegaan #Ayana #Kandungan #Italia #sareng #Lottomatica

Jaringan 1×2 Ngaluncurkeun Eusi sareng Signorbet di Italia

 

Italia mindeng pasar nangtang, tapi ieu teu dieureunkeun 1 × 2 Network, panyadia eusi online ngarah pikeun pasar iGaming diatur, ti redoubling na usaha di yurisdiksi nu. Pausahaan ayeuna bade payun na launching liang jeung kaulinan tabel kalawan Signorbet, operator ngarah di nagara, nu ogé ngaronjatkeun posisi supplier di Italia.

Signorbet Janten Fokus Anyar 1 × 2 Usaha Eusi Jaringan

Salaku hasil tina partnership ieu, Signorbet bakal boga kasempetan pikeun ngeusian portopolio na kalawan sababaraha kaulinan beredar sadia ngaliwatan 1 × 2 Network. Kaulinan ieu kalebet judul anu luar biasa ku panyadia sapertos Wolf Strike sareng Kitab Ba’al, diantara seueur anu sanésna. 1x2N Network yakin kalayan sékrési waralaba “Book of” na nampilkeun sababaraha judul anu kabuktian sareng karesep pamaén.

Pausahaan téh sarua yakin dina na Tahan na Win mékanika. Jaringan 1 × 2 parantos milih pasar lokal anu kuat, ngagambar kanyataan yén Signorbet gaduh ayana lokal anu mapan sareng ukuran anu saé ngalawan perusahaan anu mapan. Jaringan 1 × 2 ogé ngirimkeun kontén pikeun ngaran-ngaran anu sanés di pasar, kalebet Sisal sareng Goldbet.

Commenting on partnership nu, 1 × 2 Network manajer nagara pikeun LatAm, Spanyol jeung Italia Giulia Bianco ceuk:

Urang terus fokus kana gawé bareng operator di pasar diatur, sarta perjangjian ieu kalawan Signorbet salajengna ngadegkeun 1X2 Network salaku panyadia ngarah tina eusi kasino di Italia.

1 × 2 Manajer nagara jaringan pikeun LatAm, Spanyol sareng Italia Giulia Bianco

Bianco ngarasa yakin pisan kana palaksanaan kaulinan perusahaan. Anjeunna nambahan yén duanana 1x2gaming jeung Iron Dog Studios, studio jeung pamekar eusi 1×2 Network, geus “pegat kodeu” lamun datang ka ngamekarkeun kaulinan entertaining tur rewarding cocog pikeun pamaén.

Signorbet Yakin dina Kasuksésan Partnership

Kasino lulugu signorbet Cristiano Azzolini Di Maggio sami-sami gumbira kalayan kasempetan sareng nambihan:

Pamaén kami ngarepkeun eusi kasino online anu pangsaéna dina pasaran, sareng éta penting pikeun urang pasangan sareng Jaringan 1X2 sareng nambihan judul sapertos Wolf Strike sareng Book of Ba’al kana portopolio kaulinan anu ngembang.

Kasino lulugu signorbet Cristiano Azzolini Di Maggio

Di Maggio percaya yén berkat integrasina sareng Jaringan 1 × 2, Signorbet bakal terus ngadominasi pasar Italia sareng nawiskeun proposisi unik pikeun pamaén lokal di nagara éta.

https://skfeed.xyz/
https://decorationgideas.club/
https://alfredtpalmer.com/
https://buyviagru.com/
https://iphone5latest.com/
https://outoftheboxmobileapps.com/
https://zonarugby.com/
https://stopaipac.org/
https://royalkasino88site.xyz/
https://accesstomedssavings.com
https://j7369.com
https://decorationgideas.club
https://blogfesor.org
https://alfredtpalmer.com
https://49thandrock.com
https://diamond-express.org
https://iphone5latest.com
https://newbalanceshoes.us
https://duniakost.com
https://cheapwritemyessay.xyz
https://considered-harmful.org
https://accesstomedssavings.com
https://ditcoin.io
https://onlinenotepadplusplus.com
https://tshirthell.club
https://sotipsters.com
https://helpcashapp.com
https://kumpulanjudi.com
https://kunmingjinjianghotel.com
https://topiramatemd.info
https://guccibags-handbags.org
https://fredperrypolo-shirts.com
https://renaldo.club
https://robot-frog.com
https://edenpoker.xyz
https://irishitalianblessings.com
https://grzegorz-wrobel.com
https://athensliving.net
https://universites.us
https://getmyapp.me
https://nubef.com
https://godsebook.org
https://themadtrist.com
https://modernizatuvida.com
https://advanceloansbad.com
https://outoftheboxmobileapps.com
https://hokif.com
https://duneh.com
https://procard.us
https://alieninsider.net
https://gesdemett.com
https://jenflanagan.com
https://greenmp3.live
https://downloadspace.org
https://textswreck.com
https://rudota2.com
https://gfwc-morristownaz.org
https://rogrup.net
https://aajke.com
https://lafabriqueabonheursblog.com
https://poruk.com
https://citylifefilmproject.com
https://telugucinema.club
https://idiabetesblog.org
https://dorama-world.com
https://rationalradio.org
https://topsale.us
https://missuniverse2010.net
https://filipinostarnews.net
https://underarmouroutlet-sale.com
https://buycialisgo.net
https://sannhuadw.com
https://dionisfurs.com
https://johnwishii.com
https://laughinginc.com
https://larngearcamp.com
https://resmiconsidered-harmful.org
https://chikhhassan.com
https://thefly.xyz
https://ourbest.xyz
https://feruk.com
https://joylife.me
https://locdog.info
https://bestpetroleumengineeringschools.com
https://oremonte.org
https://solusinews.com
https://trymaximumshred.com
https://nofcu.com
https://gnunify.com
https://kumpulanjudi.net
https://kx74.net
https://kertaspoker.com
https://gensummit2016.org
https://cbsaugor.org
https://showroomototai.com
https://effusionexpo.com
https://beeglove.info
https://v-valine-tv.info
https://businesswitheric.com
https://smithstreetbagels.com
https://newschoolculvercity.com
https://linkpkrace99.info
https://escortbayanlaristanbul.net
https://columbia-electrochem-lab.org
https://timberland-shoesoutlet.com
https://visage-health.com
https://goolgle.co
https://nytime.xyz
https://marsad.info
https://allergycases.com
https://motorstop.asia
https://niche-talk.com
https://dailyinspires.com/
https://protipsworldcup.xyz
https://worldcuptipster.xyz
https://tipsterworldcup.xyz
https://worldcuptipster.com
https://chat919.info
https://judibola.me
https://openraid.us
https://solomonforcongress.com
https://starryeyesfilm.com

#Jaringan #1×2 #Ngaluncurkeun #Eusi #sareng #Signorbet #Italia

 

 

Wazdan Ngadamel Debut Kandungan di Italia sareng Betsson’s StarCasino

Sumber Gambar: Wazdan

Panyadia kaulinan sareng kontén inovatif pikeun industri iGaming, Wazdan, geus nyieun debut di pasar kaulinan Italia ngaliwatan partnership kalawan StarCasino, hiji merk tina Betsson Grup. Léngkah munggaran dina pasaran dipirig ku 12 tina suppliers pangalusna sarta pamekar kaulinan, kaasup populér Tahan judul Jackpot kayaning Sun of Fortune, Fortune Reels sarta Power of Gods: Mesir.

Wazdan Ngadamel Debut di Italia

Langkung seueur kaulinan anu bakal datang, perusahaan dikonfirmasi. Peluncuran salajengna bakal ku bantosan pakét Kabébasan Pilihan Wazdan anu disayogikeun ku rupa-rupa fitur anu ningkatkeun pertunangan, kalebet Tingkat Volatilitas.

StarCasino geus aya dina posisi kapamimpinan di pasar iGaming di Italia, Tapi parusahaan ngaharepkeun terus tumuwuh tapak suku na ngaliwatan bulan datang. StarCasino ogé nyadiakeun eusi ti suppliers ngarah, kalawan tambahan panganyarna ku Wazdan ukur reinforcing reputasi ieu.

Wazdan ogé mangrupikeun nominasi pikeun CEEG Awards dina tilu kategori sareng parantos dicalonkeun pikeun sagala rupa SiGMA Balkan sareng CIS Awards ogé. Wazdan CCO Andrzej Hyla ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios:

produk slot kami dilengkepan parabot nu kabuktian ngaronjatkeun Dursasana pamaén sarta rasa agénsi, sarta kami miharep deal ieu bisa tumuwuh ayana di pasar éféktif.

Wazdan CCO Andrzej Hyla

manajer kaulinan Betsson Grup Marco Strazzulla sami-sami resep nambihan Wazdan salaku supplier pang anyarna perusahaan sareng ngabantosan debut Italia pamekar. “Kami geus salawasna geus komitmen pikeun manggihan cara anyar pikeun tumuwuh sarta nguatkeun bisnis urang, sarta ku nambahkeun Wazdan Dursasana-enhancing produk kana portopolio urang, kami geus dipigawé ngan éta,” Strazzulla menyimpulkan hinting dina kolaborasi seru jeung Wazdan luar Italia.

#Wazdan #Ngadamel #Debut #Kandungan #Italia #sareng #Betssons #StarCasino