Home » Posts tagged 'ilegal'

Tag Archives: ilegal

Perdana Mentri Kamboja ngajalankeun voli Anyar Ngalawan ilegal judi

Saatos rumor mecenghul yén Kamboja bakal rengat handap on casinos ilegal jeung kagiatan kriminal séjénna di sakuriling, hiji pesenan tungtungna sumping on Sabtu ditandatanganan ku perdana menteri nagara urang. Hun Sen. Paréntah dasarna ngingetkeun otoritas sareng pulisi pikeun pariksa pajabat anu tiasa kalibet atanapi gagal pikeun ngalakukeun dina nyanghareupan judi ilegal anu nyebar.

Kamboja Hayang Ningkatkeun Reputasi Globalna

Sen ngaréspon kana paningkatan laporan perdagangan manusa sareng sababaraha kasus dramatis anu janten headline sareng aktor global Kamboja dina lampu parah dina pamandangan internasional. Anyar, 56 pagawe Vietnam ninggalkeun kasino di Bavet dina dinten anu sami pesenan dikaluarkeun. Kasus ieu ngingetkeun kacilakaan anu anyar sareng wates nalika 40 pagawé ngojay balik ka bumi ngalangkungan wates cai anu dibagi ku Kamboja sareng Vietnam.

judi ilegal geus jadi perhatian tumuwuh, undermining pangabisa Kamboja pikeun capitalize dina salah sahiji andalan na – pariwisata. Mimitina, ngan pagawé anu hariwang, tapi ku nagara anu dikenal pikeun naékna perdagangan manusa, wisatawan anu beunghar milih tujuan anu sanés anu langkung aman. Pikeun mastikeun yén wisatawan jegud mimiti mulang, Kamboja perlu tackle judi ilegal jeung eksploitasi manusa lumangsung dina situs. Sen nambahan:

Kuring teu boga mamang ngeunaan PHK tina gubernur propinsi-ibukota, gubernur distrik, Khans, munisipalitas, atawa tingkat aparat kapulisian kapanggih teu tanggung jawab.

Perdana Mentri Kamboja Hun Sen

Sen parantos ngiringan anggota pamaréntahan sanésna, kalebet Menteri Dalam Negeri Sar Kheng, anu nuju damel rencana cetak biru. Anjeunna ogé damel pikeun ngabéréskeun kajadian anu kajantenan di Bavet dimana 56 padamel Vietnam ngungsi kusabab “pertentangan padamelan.”

Sababaraha Crackdown dina sabtu minggu

Otoritas ogé disapu sakuliah Sihanoukville Sabtu, hasilna ditahan 400 pagawe disangka kalibet dina ngajalankeun hiji operasi judi online ilegal pikeun parusahaan katelah Boeng Chheng International Hiburan Co., Ltd.

Conto kasus dimana online ilegal judi tumuwuh gancang. Ieu sabagéan ageung kusabab Kamboja lirén ngaluarkeun lisénsi dina taun 2019 ka kasino online tapi gagal leres-leres ngabéréskeun masalah anu langkung ageung – bagean judi anu haram sareng teu diatur.

#Perdana #Mentri #Kamboja #ngajalankeun #voli #Anyar #Ngalawan #ilegal #judi

Otoritas Michigan ngarebut 67 Alat Dipaké pikeun ilegal judi

Dina 18 Agustus 2022, otoritas di nagara bagian Michigan mendakan skéma judi ilegal di dua lokasi anu misah di Flint, nyita mesin slot, komputer, sareng artos.

Serangan kana Dua Lokasi Flint Ngabalukarkeun 67 Alat

penyidik ​​Michigan anu dibere beja ku publik nu dua lokasi storefront di Flint acted salaku tempat judi ilegal. Dina 18 Agustus, aksi gabungan antara Michigan Departemen Jaksa Agung (MDAG) jeung Michigan Gaming Board Control (MGCB) ngalaksanakeun razia di dua lokasi di Flint – The Cellular Vault lokasina di 3301 Corunna Road, sarta Cellular Bank, ayana di 4622. N. .Saginaw Street.

Duanana razia réngsé kalawan rebutan 11 mesin slot, 56 komputer, $ 10.141, kamungkinan proceeds tina ilegal judi , jeung kartu kado.

Dina The Cellular Vault, penyidik ​​mendakan 39 komputer anu dianggo pikeun kaulinan anu sami sareng anu aya dina mesin slot. Mobile Bank kapanggih 11 mesin slot video ilaharna kapanggih dina casinos na 13 komputer, nu ieu ogé dipaké pikeun maénkeun kaulinan slot-gaya.

Sajaba ti éta, tétéla yén gamblers anu didatangan The Cellular Bank mindeng dibéré kodeu PIN, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun maénkeun kaulinan kasino online jauh ti enggon sorangan.

MGCB Eksekutif Warns Bahaya judi ilegal

Henry Williams, diréktur eksekutif di MGCB, thanked masarakat awam pikeun pitulung maranéhanana dina uncovering schemes judi ilegal jeung disorot: “Konsumén di casinos storefront disangka teu boga aksés ka protections konsumen diperlukeun pikeun légal jeung diatur judi . Operasi ogé bisa narik tipe séjén kajahatan kana lingkungan.

Dua razia jeung rebutan pakakas judi ilegal jeung proceeds mangrupa bagian tina hiji panalungtikan gabungan lega ti MDAG na MGCB, anu boga tujuan pikeun rengat handap dina kagiatan judi ilegal di nagara.

Deui dina April, Michigan penyidik ​​busted skéma judi ilegal sejen dina dua casinos storefront diidinan. Hasilna, otoritas nyandak 100 Alat dipaké pikeun kaulinan ilegal jeung $ 29.200, nu mungkin geus winnings tina kagiatan judi ilegal. Dua lokasi éta The State Road Spot lokasina di Davison sarta The Bristol Spot lokasina di Burton. Investigations kana dua casinos storefront ilegal masih lumangsung.

Michigan teu hijina kaayaan nu boga masalah sareng mesin slot ilegal. Missouri boga ogé masalah badag kalayan ilegal judi kalawan mesin slot ilegal geus sumebar ka ampir unggal SPBU di nagara. Sanajan kitu, masalah Missouri urang batang utamana tina kanyataan yén aya kurangna pangaturan ngeunaan mesin slot dina kaayaan, nu suluh sumebarna kaulinan unregulated.

#Otoritas #Michigan #ngarebut #Alat #Dipaké #pikeun #ilegal #judi