Home » Posts tagged 'iGaming'

Tag Archives: iGaming

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Ngaronjatkeun iGaming Maroko sareng Situs Tohan Lotre

intralot jeung EveryMatrix geus dibuka ramatloka anyar pikeun La Marocaine des Jeux & des Sports en Ligne (MDJS), lotre kaayaan nasional Maroko urang. MDJS ayeuna tiasa nawiskeun pamaén Maroko iGaming sareng solusi tohan olahraga anu dirojong ku produk platform anu disayogikeun ku EveryMatrix sareng Intralot.

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Tawaran Perbaikan MDJS

Kapasitas téknologi ngaronjat ieu kedah ngaktipkeun MDJS ngajalankeun hasil kuat tur meunangkeun Dursasana customer hadé tur ingetan. Maroko gaduh rébuan titik jual di sakuliah nagara, sareng operator lotre ngaharepkeun kasuksésan anu langkung ageung boh dina ritel sareng online.

Pikeun ngabantosan tujuan ieu, EveryMatrix parantos ngalaksanakeun Kasempetan Matrix solusi, software sportsbook sarta parabot anu bakal nawiskeun MDJS kasempetan pikeun ngawangun on kurban sarta ngaronjatkeun eta nurutkeun preferensi konsumen. EveryMatrix ogé bakal ngalakukeun KYC jeung pamayaran pikeun operator jeung nambahkeun produk lengkep jeung cageur.

EveryMatrix moal eureun di dinya sabab ogé narékahan pikeun nyebarkeun Parangkat lunak PAM GamMatrix, nu bakal nyadiakeun operator kalawan nawaran fléksibel nu bisa kaasup produk lotre Intralot, olahraga maya jeung kaulinan instan. Intralot mawa kaulinan ngaliwatan Mesin Kasino. Sadaya pamilon éta gumbira kalayan naon anu dihontal ku gawé bareng ieu.

Manajer Umum Intralot Mohammed Karim El Yaakoubi ceuk partnerships éta cara pangalusna rék dilegakeun tapak suku parusahaan sorangan, tapi ogé nambahkeun nilai ka konsumén ngaliwatan citakan tina EveryMatrix.

Ngeunaan EveryMatrix, CEO perusahaan Ebbe Groes ngabagéakeun kasempetan pikeun dilegakeun rentang produk parusahaan saluareun Éropa sarta nyieun kasempetan anyar pikeun parusahaan pikeun nguatkeun posisi na di pasar anyar ngaliwatan kolaborasi bermakna.

Olahraga, Tohan, Lotre sareng Kasino Sarua Penting

“Kemitraan sareng Intralot sareng MDJS nandaan tonggak penting pikeun divisi olahraga urang, sareng kuring bungah tiasa damel sareng nami anu terkenal sapertos kitu. EveryMatrix komitmen pikeun ngadukung para klién sareng mitra kalayan téknologi anu pangsaéna. Groes nyimpulkeun.

Intralot sareng EveryMatrix parantos tiasa kolaborasi dina proyék anu pasti bakal ningali MDJS terus dilegakeun ayana ritel na. Sarua pentingna, partnership panganyarna MDJS sarta ramatloka ditingkatkeun ogé tailored pikeun mastikeun yén operator hadé posisi diri dina spasi digital, bringing produk anyar nu konsumén lokal paménta.

intralot jeung EveryMatrix kamampuhan pikeun gawé bareng highlights tumuwuhna pentingna delivering tawaran sampurna nu pangalusna bisa dihontal ku produk pelengkap antara suppliers software.

#Intralot #sareng #EveryMatrix #Pitulung #Ngaronjatkeun #iGaming #Maroko #sareng #Situs #Tohan #Lotre

Wazdan ngajalankeun portopolio on Bulgaria iGaming Market

Wazdanhiji supplier iGaming inovatif, geus dibuka portopolio eusi pinuh na on Bulgarianyirian 20th yurisdiksi dimana perusahaan parantos nyayogikeun produkna. Peluncuran nampilkeun 14 kaulinan anu pang populerna di perusahaan anu parantos disertipikasi di nagara éta sareng ayeuna bakal sayogi di pasar, kalebet. 9 Singa, Buah Magic DELUXE, Larry nu Leprechaun, sizzling 777 DELUXE, sareng seueur deui.

Wazdan ngawanohkeun 14 Judul kana Pasar iGaming di Bulgaria

Operator mitra bakal ngagaduhan kasempetan pikeun negotiate deal individu sareng pasangan sareng Wazdan pikeun ngahijikeun judul anu disatujuan sareng sékrési anu bakal datang sakumaha anu dipikahoyong. Wazdan ogé bakal sumebar Kabébasan milih suite nu kasempetan sejen pikeun pamaén sarta operator ngarasa ngadeukeutan ka aksi.

Suite ieu dilengkepan “Laju volatilitasfitur anu ngamungkinkeun pamaén milih volatility tina kaulinan aranjeunna maén, mere aranjeunna kontrol leuwih pangalaman. Wazdan geus nyieun komitmen kuat di pasar munculna jeung munculna, jeung suppliers pindah ka yurisdiksi konci, kayaning Ontario di Kanada, Michigan di Amérika Serikat jeung Walanda.

Pasar Bulgaria ayeuna mangrupikeun titik éntri penting pikeun Wazdan sabab narékahan pikeun gancang ngalegaan jangkauan sareng pangaruh globalna. Commenting on partnership ieu, Wazdan CCO Andrzej Hyla ngabagéakeun peluncuran ieu sareng nyarios:

“Kami parantos ngalaman seueur kamekaran sareng moméntum taun ieu, tapi kami jauh tina sugema. Éntri ieu ka Bulgaria ngan ukur nandaan anu pang anyarna dina sababaraha rencana pertumbuhan anu pikaresepeun pikeun Wazdan.

Wazdan CCO Andrzej Hyla

Di Ontario, Wazdan diluncurkeun dina gawé bareng sareng merek SkillOnNet, ngajantenkeun produkna tiasa diaksés ku sababaraha merek, kalebet PlayOJO, anu mangrupikeun operator anu meunang pangajén sareng jangkauan global.

Bulgaria narik leuwih iGaming Heavyweights

Samentara éta, Bulgaria tetep fokus penting dina ékspansi wétan loba pausahaan. Baheula minggu ieu, pragmatis Play, supplier iGaming sejen, ngumumkeun yén éta bakal muka studio kasino live anyar di Bulgaria sarta pledged a nyieun leuwih ti 2.000 gaw dina ahir 2023. Anyar, Wazdan ngarilis “Slot Raya Hissing: Bison” . Bulan kamari, perusahaan ngaluncurkeun StarCasinò di Italia.

#Wazdan #ngajalankeun #portopolio #Bulgaria #iGaming #Market

Delaware ngarecah Rékam Pendapatan iGaming pikeun Kadua Bulan sakaligus

Pikeun bulan kadua sakaligus, Delaware lotre, nu tanggung jawab sagala bentuk judi di Delaware, dilaporkeun yén sharing judi online dikumpulkeun di Delaware pencét catetan tinggi. Dina bulan Agustus, sharing iGaming terus tumuwuh dibandingkeun hasil Juli.

Operator Delaware Park tetep Pamimpin dina bulan Agustus teuing

Dina bulan Agustus, jumlah total nu dibawa iGaming éta $ 1,30 jutaan. Éta 37.2% langkung luhur tibatan panghasilan anu dilaporkeun dina Agustus 2021, anu jumlahna $ 945,512. Hasil Agustus ogé ngaleuwihan $ 1.25 juta dilaporkeun dina bulan Juli.

Agustus ngayakeun pikeun iGaming éta $ 36,8 jutaan, nu nandaan 69,6% kanaékan dibandingkeun bulan sarua taun ka tukang. Tapi, jumlah ieu 6,6% langkung handap tina $ 39,4 juta warga Delaware bet dina Juli 2022.

Kontribusi sharing modest sumping ti waragad, kaasup poker rake, nu sumping di pa $ 37.169, rada handap ti $ 43.944 diangkat dina bulan Juli. Méja kaulinan dipigawé hadé bulan ieu ti dina bulan Juli earning $221.330, nu 25% leuwih bulan-on-bulan.

Kaulinan lotre Online deui pamimpin jelas kalayan total pendapatan $ 1,0 jutaan. Éta ogé dijieun jumlah sarua panghasilan dina bulan Juli.

Dina watesan total Holdings bulanan, kaulinan lotre akun $ 21,8 jutaan, bari warga Delaware méakkeun $ 15,0 juta dina kaulinan méja.

Saperti dina bulan Juli, racino Delaware Park tetep pamimpin iGaming jelas. Total nyekel na pikeun Agustus éta $ 15,8 juta, bari earnings sabenerna na $ 558,272. Dibandingkeun sareng sasih saacanna, ieu nunjukkeun paningkatan sakedik sakitar 3%.

Di tempat kadua nyaéta Bally’s Dover sapertos dina bulan Juli. total ditahan Resort kasino éta $ 12,1 jutaan, bari revenues totaled $ 412,044. tempat katilu dicokot ku Harrington Raceway kalawan $ 98,9 juta cecekelan jeung $ 326,657 di sharing.

Olahraga tohan panghasilan kalawan 439,7% Taun-on-Taun kanaékan

Panghasilan tina tohan olahraga ngahontal pertumbuhan anu ekstrim unggal taun. Panghasilan pikeun Agustus nyaéta $ 354,444, anu pakait sareng paningkatan ageung 439,7% dibandingkeun période anu sami taun ka tukang nalika dilaporkeun pendapatan $ 65,678.

Sanajan kitu, sharing turun bulan-on-bulan ku 7.5% dibandingkeun jeung $383,249 dilaporkeun pikeun Juli.

Di sisi séjén, hasil tina cecekelan tohan olahraga sabalikna. Taun-on-taun aya turunna 40,8% dina total Holdings ti $ 4,9 juta dina bulan Agustus 2021, ka $ 2,9 juta di stake pikeun olahraga dina bulan Agustus 2022. Tapi, bulan-on-bulan aya 7,4% tumuwuh tina $ 2,7 juta dina bulan Juli. ka $2,9 juta dina bulan Agustus.

Delaware Park oge pamimpin di sharing olahraga tohan. Ieu diangkat $ 162,795 motong tina $ 1,4 juta cecekelan. Bally’s Dover ogé sumping di tempat kadua kalayan penghasilan $ 101,243 sareng jumlah cecekelan anu sami sareng $ 837,814. Sarupa jeung iGaming, Harrington Raceway di tempat katilu. earnings na amounted ka $ 54.472, bari bettors bet total $ 448.645.

#Delaware #ngarecah #Rékam #Pendapatan #iGaming #pikeun #Kadua #Bulan #sakaligus

Playson Asupkeun Pasar iGaming di Ontario, Expands Global Ayana

Panyadia hiburan digital ngembang gancang, Playsonngumumkeun eta asupna kana pasar judi diatur di OntarioKanada.

AGCO Award Playson Lisensi kaulinan Online

pengumuman datang dina Kemis sarta expands jangkauan internasional sahiji supplier industri iGaming ngarah. Asupna pamawa ka propinsi pangpadetna di Kanada asalna saatos Playson dibéré lisénsi kaulinan online ku régulator judi di propinsi, Ontario kaulinan sarta Komisi Alkohol (AGCO).

Lisensi ieu dipasihkeun saatos sababaraha bulan usaha pengkuh, janten saé pikeun tungtungna nampi lisénsi tonggak ieu.

Andrei Andronic, pituah umum di Playson

Andrei Andronic, Pembimbing Umum Playson, ngungkabkeun yén perjanjian lisénsi panganyarna sumping saatos usaha anu gigih ku tim profésional khusus perusahaan. Anjeunna ngaku yén asupna kana Ontario ditandaan a milestone pikeun perusahaan. Dina kacindekan, Andronic nyarios: “Hiji anu ngagambarkeun léngkah anu penting pikeun perusahaan, nalika Playson ngamimitian perjalanan énggal sareng lebet kana pasar Amérika Kalér anu ngembang, urang henteu tiasa ngantosan ngamimitian.”

Asupna Ontario nandaan Momen Thrilling pikeun Company

Tamas KusztosKapala Officer komérsial Playson urang, ditambahkeun yén pausahaan anu senang pikeun asup ka pasar iGaming di Ontario. Numutkeun anjeunna, asupna perusahaan ngalengkepan rencana ékspansi ambisius perusahaan pikeun tumbuh di luar pasar Éropa. Naon deui, Kusztos ngaku yén pangalaman Playson di pasar judi diatur di sakuliah dunya mantuan pausahaan salila prosés lisénsi kompléks. Kasimpulanana, Kusztos nyarios: “Kalayan yayasan perusahaan anu kuat sareng tim anu pinuh ku individu anu gairah, urang ngagaduhan kamampuan pikeun ngalebetkeun yurisdiksi anu nembé diatur di sakumna dunya.”

Kami delighted a geus diasupkeun pasar iGaming di Ontario, sangkan bisa papanggih rencana pertumbuhan tinggi urang jeung dilegakeun saluareun Éropa.

Tamas Kusztos, lulugu perwira komérsial di Playson

Gemblengna, Playson ayeuna beroperasi dina leuwih ti 20 pasar diatur sacara global. Éntri panganyarna pamekar di Ontario negeskeun deui daya tarik produkna ka panongton global sareng ngabantosan perusahaan ngalegaan jangkauanna ka Amérika Kalér. Portopolio eusi geus ogé ditarima ku konsumén di Éropa, Afrika jeung Amérika Latin.

Playson Bisa Nawiskeun Fungsi Unik mun Ontario Operator

Ku narima lisénsi na di Ontario, Playson tiasa ayeuna ngajalankeun jasa jeung ngenalkeun portopolio eusi pikeun operator di propinsi. Éntri na di Ontario ngandung harti yén fans slot baris geura-giru bisa ngarasakeun judul online ngarah tina pamekar game kayaning Katerangan Cleopatra Megaways, kebo Power: Tahan jeung meunang, sarta Royal koin: Tahan jeung meunang.

Salaku tambahan, asupna di Ontario bakal ngamungkinkeun operator di propinsi ngahijikeun nawaran promosi unik Playson urang sarta fitur Cash Blast nu nawarkeun hadiah tunai acak. Sadayana solusi ieu bakal nyiptakeun pangalaman anu unik mantuan akuisisi pamaén sarta ingetan.

#Playson #Asupkeun #Pasar #iGaming #Ontario #Expands #Global #Ayana

Kanada: AGCO hibah Olahraga Interaksi iGaming Lisensi

Kanada judi operator maturan tohan olahraga sarta kasino online judi , Olahraga Interaksi, teh operator panganyarna pikeun nampa hiji lisénsi iGaming ti regulator judi di Ontario, mangka laporan anyar.

Olahraga Interaksi Narima Lisensi ti Ontario judi régulator

judi ngawas di propinsi pangpadetna Kanada urang, Ontario, éta Ontario kaulinan sarta Komisi Alkohol (AGCO), dileler Interaksi Olahraga lisénsi kaulinan internétnurutkeun laporan anyar dikaluarkeun ku Olahraga cecekelan. Ieu mah can écés kumaha lisénsi bakal dampak konsumén Olahraga Interaksi urang aya di Ontario. Sanajan kitu, éta pasti yén merek ngahiji operator ngarah anu geus diamankeun lisénsi maranéhna pikeun beroperasi dina pasar diatur di Ontario.

Olahraga Lisensi Interaksi asalna sanggeus awal April, Ontario muka pasar kaulinan internét. Hasilna, AGCO ditugaskeun pikeun ngadaptar operator anu nunjukkeun minat pikeun beroperasi dina pasar anu diatur di propinsi pangpadetna di Kanada. Sajaba ti narima lisénsi ti AGCO, operator iGaming di Ontario ogé kudu asup hiji perjangjian operasi kalawan iGaming Ontario. Ieu éféktif bakal ngidinan aranjeunna nawiskeun kaulinan maranéhanana di propinsi.

Sateuacan Olahraga Interaksi, operator ngarah kayaning PoinBet, Bet365 jeung Score geus narima lisénsi ti AGCO. PokerStars, sarta Bally urangogé diantara pausahaan anu narima lisénsi ti regulator judi di Ontario.

AGCO maksakeun Hukuman Moneter Ngalawan Unibet

Citing breaches pangaturan, AGCO dibuka sangsi moneter awal minggu ieu. Komisi ceuk nu Kemis muatan CA $ 48.000 ($73.150) pinalti moneter ngalawan Unibet ON Inc. Numutkeun AGCO, operator disangka ngalanggar peraturan iklan. Tuduhan éta balik deui ka Méi taun ieu sareng ngaku yén operator dileupaskeun “sababaraha inducements judi nyebar anu” ngamajukeun “tawaran wilujeng sumping berehan”. Inducement sapertos kitu, nurutkeun régulator ngalanggar peraturan pikeun kaulinan internét anu ayeuna aya dina pangaruh.

Kami ngarepkeun sadaya operator anu kadaptar pikeun ngahontal sareng ngajaga standar luhur tanggung jawab judi , panyalindungan pamaén sareng integritas kaulinan.

Tom Mungham, CEO sareng registrar di AGCO

Tom MunghamCEO sarta registrar of AGCO, dipedar yén komisi nu ngaharepkeun sadaya operator anu dilisensikeun pikeun sasuai sareng peraturan pikeun integritas kaulinan, panyalindungan pamaén sarta jawab judi . Anjeunna reiterated yén AGCO salajengna bakal ngawas kagiatan operator kaulinan pikeun mastikeun aranjeunna sadayana patuh ukuran Control kaulinan sarta Standar diatur kaluar di Ontario.

#Kanada #AGCO #hibah #Olahraga #Interaksi #iGaming #Lisensi

7777 Kaulinan pikeun ngadukung portopolio IGaming Inbet di Bulgaria

Sumber gambar: 7777 kaulinan

panyadia kaulinan B2B 7777 Kaulinan partnered kalawan inbet tur ayeuna bakal sacara resmi mantuan operator spearhead proposisi na di pasar iGaming Bulgaria ngembang pesat. Inbet, nu nembe nampi idin pikeun beroperasi dina pasar judi online nagara urang, bakal tiasa ngalakukeun kitu bari nyadiakeun rupa-rupa pangalaman, kaasup kaulinan kasino Palasik, olahraga maya jeung acara olahraga live.

7777 Kaulinan Nyangking Portopolio Kaulinan anu Kuat sareng Pangalaman

7777 Kaulinan bakal maénkeun peran anu penting dina ngabantosan ngawangun sareng ngawangun nami merek Inbet di pasar. Ieu bakal dihontal ngaliwatan portopolio lega eusi jeung produk iGaming 7777, kayaning liang , kaulinan méja, iLottery, jackpots jeung kartu scratch, kaulinan win instan, kaulinan dumasar lotre, sarta leuwih.

Produk 7777 ogé gaduh sistem promosi gamified sareng kaahlian produksi TV sareng ngarékam di sababaraha pasar di sakumna dunya. 7777 kaulinan CCO Elena Shaterova ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé raket jeung Inbet tur mantuan pausahaan manggihan hiji foothold kuat di pasar iGaming Bulgaria. Cenah dasi-up éta jandela kasempetan pikeun usaha jeung pamaén sapuk. Shaterova ditambahkeun:

Ayeuna, maranéhna bakal boga pilihan pikeun maénkeun leuwih 50 kaulinan kasino thrilling ti 7777 kaulinan dijieun kalawan kesel dina pikiran. Kami resep pisan ngabagéakeun operator online sanés anu dilisensikeun di Bulgaria sareng damel sareng tim profésional Inbet.

7777 kaulinan CCO Elena Shaterova

Inbet Siap Nyerang Imah sareng Pamaén Lokal

Kepala pasar Inbet Tatyana Zhelyazkova duanana senang jeung kolaborasi ieu. Anjeunna ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé bareng 7777 Kaulinan sarta muji eusi kasino inovatif sarta ngalakonan parusahaan.

Zhelyazkova nilik partnership ieu kasempetan pikeun ngajalankeun Dursasana customer salajengna jeung ngawangun hubungan deeper jeung komunitas lokal pamaén. 7777 Kaulinan parantos janten platform utama dina iGaming salami 20 taun ka pengker kalayan ambisi perusahaan dina pamandangan internasional ningkat sacara signifikan dina 12 bulan ka pengker.

#Kaulinan #pikeun #ngadukung #portopolio #IGaming #Inbet #Bulgaria

Wazdan Signs Partnership kalawan iGaming Brand Casin Lugano

Judul iGaming inovatif sareng panyadia eusi Wazdan parantos nguatkeun hubunganana sareng pasar Swiss sareng damel caket sareng operator anu nyanghareupan Swiss Casinò Lugano. Pausahaan ayeuna parantos ngaluncurkeun produkna dina merek digital operator darat, Swiss4Win, mawa portopolio pinuh ku kaulinan anu diakui dina halaman wéb.

Swiss4Win Ngabagéakeun Judul Wazdan Pisan Intuitif

Kaulinan anu ayeuna bakal sayogi pikeun konsumén kalebet judul karesep pamuter sapertos Power of Gods: Hades, Sun of Fortune, 9 Singa, sareng Tahan Jackpot. Pamaén on Swiss4Win bakal boga kasempetan pikeun kauntungan tina husus Player Engagement Suite dipaké ku Wazdan on luhureun portopolio kaulinan geus sadia on platform nu.

Suite ieu ngamungkinkeun pamaén pikeun nyaluyukeun Tingkat Volatility, kauntungan tina promosi Cash Drop, sareng ngalaman seueur fitur in-game anyar anu inovatif. Malah aya promosi Cash Back khusus anu ngalibatkeun judul Wazdan. Wazdan geus ngawangun partnership na di Éropa.

merek geus bisa digawekeun ku sababaraha pausahaan, kaasup Napoleon Olahraga & kasino , BetOlimp, PressEnter Grup na SoccerBet. Kemitraan ieu disambut ku CCO Wazdan Andrzej Hyla anu nyarios:

Kami resep nyandak pilihan judul anu kasohor ku Casin Lugano sareng merek online Swiss4Win.

Wazdan CCO Andrzej Hyla

Hyla negeskeun yén perusahaan yakin kana kamampuanna pikeun tumbuh di pasar Swiss sareng nganteurkeun kontén langsung ka pamaén Swiss dina perjalanan. Wazdan ogé nyangking rupa-rupa alat personalisasi pikeun ngajantenkeun pangalaman langkung saé, jaminan CCO.

Kitu ogé, anggota dewan jeung CEO Casin Lugano Paulo Sanvido ngarasa yakin ngeunaan kasuksésan produk anyar di Swiss. Anjeunna nambahan yén kasino ngabogaan catetan lagu suksés gawé bareng pausahaan nu resonate kalawan panongton lokal pamaén.

Wazdan Tumuwuh Ayana di Pasar Swiss

“Ku sabab kitu, kami gumbira parantos gawé bareng sareng Wazdan, sareng ngarepkeun kauntungan tina kolaborasi ieu,” tambah eksekutif. Wazdan geus diwangun ayana kuat dina pasar judi Swiss, ngandelkeun éksklusif dina merek domestik pikeun operasi tina iGaming nangtung. Baheula bulan ieu, Wazdan ngagabung sareng Jackpots.ch, operator judi online lokal anu terhormat.

#Wazdan #Signs #Partnership #kalawan #iGaming #Brand #Casin #Lugano

PopOK kaulinan Lebetkeun Géorgia, nampi Sertifikasi iGaming

Pamekar kontén iGaming ngembang gancang, Kaulinan PopOKngumumkeun eta nampi sertipikat di Géorgia.

PopOK kaulinan narima bijil di Géorgia

Pengumuman éta sumping dina Senén sareng ningali pamekar game nawiskeun aksés pamaén lokal kana kaulinan anu parantos populer. Eusi éta kalebet hits anu kabuktian sapertos Lost Treasure, Diamond Flash, Yummy, 20 Hot Bars, Los Apaches, Sultan’s Tale sareng seueur deui judul anu kasohor. Kalayan asupna kana pasar iGaming di Georgia, PopOK Gaming janji bakal “masihan hawa seger ka sadaya pamaén sareng nyieun waktu luang maranéhanana leuwih warni, nikmat jeung senang.”

Kusabab iGaming diatur sacara ketat di Géorgia, éta mangrupikeun léngkah anu ageung pikeun nyandak kaulinan urang ka pamirsa Georgia.

Karen Gulkanyan, CEO di PopOK Gaming

Karen GulkanyanCEO PopOK kaulinan, tempo sertipikat di Georgia salaku léngkah gedé pikeun perusahaan. Anjeunna ngaku yén industri iGaming di nagara éta diatur sacara ketat tapi hatur nuhun kana sertipikat anyar, perusahaan bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngaluncurkeun eusina ka Georgians. Gulkanyan nunjukkeun yén PopOK Gaming ngaharepkeun pikeun narik perhatian pemirsa kalayan eusi anu “enggal janten minat pamaén régional.” Kasimpulanana, cenah mah parusahaan ekspektasi ningali pertumbuhan volume bisnis.

Hatur nuhun kana prestasi panganyarna, PopOK kaulinan bakal nyadiakeun kaulinan Certified ka mitra na di Géorgia. Dina waktos anu sami, perusahaan ngaramalkeun yén kontén énggal bakal ningkatkeun lalu lintas mitra sareng dilegakeun portopolio konténna.

Pamekar Terus Ngalegaan Jangkauanna

Sertipikat panganyarna di Georgia ngalengkepan ékspansi PopOK lumangsung. Awal bulan ieu, pausahaan lulus sertifikasi di Romania. Hasilna, PopOK dibéré lampu héjo pikeun nawiskeun solusi iGaming di nagara éta.

Nya kitu, pausahaan asup ka Inggris dina bulan Juli. PopOK Gaming diluncurkeun dina 13 Juli 2022, éta gaduh Certified nawarkeun kaulinan na di wewengkon. Pikeun asup ka pasar diatur di Inggris, pausahaan kudu nerapkeun “upgrades teknis” diperlukeun ku operator judi di nagara.

#PopOK #kaulinan #Lebetkeun #Géorgia #nampi #Sertifikasi #iGaming

New York bisa meunang $ 400M di Pajeg taunan ti iGaming, laporan

Laporan anu nembe dikaluarkeun ngira-ngira éta New York State tiasa nyandak kauntungan tina sakitar $ 400 juta sharing pajeg taunan lamun lawmakers mutuskeun pikeun legalize internét judi .

New York Lost Pajeg Pajeg tanpa Legalized Kagiatan iGaming

kertas bodas commissioned ku Cahaya & Kaajaiban tapi disusun ku panyadia pangaturan kecerdasan pangaturan pikeun industri judi sareng pamayaran, VIXIO judi minuhan. laporan outlines yén ngaliwatan legalisasi online judi , nagara bagian AS bisa earn jutaan di revenues pajeg unggal taun.

Numutkeun hiji whitepaper panganyarna, hiji pasar nu nyepeng poténsi signifikan nyaéta hiji di New York. Ayeuna, nagara nawiskeun kagiatan tohan olahraga ritel. Anyar, New York ngaluncurkeun pasar tohan olahraga online ogé. Kusabab relaunching dina Januari, pasar geus kabuktian kasuksésan tremendous sarta geus surpassed catetan pikeun tohan handles diatur ku nagara bagian AS séjén anu geus ditawarkeun aktivitas leuwih taun.

Kagiatan iGaming Bisa Nyangking Pajeg Pajeg Luhur Ti Taruhan Olahraga

Ayeuna, genep nagara bagian AS nawiskeun kagiatan iGaming legalized. Nagara-nagara nyaéta New Jersey, Pennsylvania, Michigan, Delaware, Virginia Kulon, sareng Connecticut. Nevada nawarkeun ogé iGaming légal tapi aktivitas dugi ka online poker. Numutkeun hiji kertas bodas panganyarna, sharing pajeg kaulinan internét dihasilkeun ku maranéhanana nagara kira-kira $ 970 juta taun ka tukang.

A kertas bodas panganyarna dibandingkeun sharing pajeg dihasilkeun ku iGaming kalawan sharing pajeg ti tohan olahraga. Dumasar inohong dirilis dina laporan, sanajan tohan olahraga éta sadia di 30 nagara bagian AS, taun ka tukang, éta ngan dihasilkeun $560 juta di pajeg. Babandingan ieu sakali deui confirms potensi legalisasi jeung perpajakan of iGaming.

Legalisasi judi online di sadaya nagara tiasa ngahasilkeun milyaran pajeg unggal taun

Ieu mah sakadar Nagara New York nu bisa kauntungan tina legalizing internét judi . Floridanagara kalawan 17,5 juta jiwa bisa earn ngeunaan $487,8 juta di pajeg taunan tina kagiatan, nurutkeun kertas bodas. Sakumaha ogé, California kalawan na 31 juta pangeusi malah bisa earn ampir ganda pajeg iGaming. Kertas bodas ngaramal sharing pajeg iGaming di California ngahasilkeun $ 853,1 jutaan unggal taun.

Fokus dina gambar anu langkung ageung, laporan prédiksi milyaran panghasilan pajeg taunan lamun iGaming ieu legalized di leuwih nagara bagian AS. Husus, kertas bodas ngira-ngira yén pajeg ti internét judi , lamun kabeh 42 nagara bagian nu boga casinos dumasar tanah-légal legalize aktivitas. bakal ngahontal $6.35 milyar per taun. inohong ieu deui nganggap laju pajeg pikeun aktivitas iGaming 20%.

#York #bisa #meunang #400M #Pajeg #taunan #iGaming #laporan