Home » Posts tagged 'Hirup'

Tag Archives: Hirup

Hébat Hirup Pikeun Ngahontal Pamirsa Anyar sareng SOFTSWISS

BETER, panyadia solusi generasi saterusna pikeun industri iGaming sakuliah sababaraha verticals geus ngumumkeun hiji kolaborasi anyar kalawan SOFTSWISS jeung solusi Game Aggregator perusahaan-spésifik. SAFTSWISS Game Aggregator ngahijikeun deui 12.000 kaulinan kasino sahingga hiji titik aksés anu kuat pikeun ngahijikeun rébuan pilihan sareng paporit pamaén nalika ngaluncurkeun casinos pasangan anyar.

BETER Live Kaulinan Ayeuna Bagian tina SoftSwiss Aggregator

BETER ayeuna bakal ngungkit produk kasino hirup sorangan salaku bagian tina platform agrégasi SOFTSWISS, néangan jang meberkeun dilegakeun jangkauan na di geolocations anyar, parusahaan dikonfirmasi. SOFTSWISS bakal boga kasempetan pikeun ngadistribusikaeun kaulinan saperti Roulette, Baccarat, Blackjack jeung Top Card ku BETER.

BETER nembé ngenalkeun sababaraha kaulinan anu aheng anu paling difokuskeun kana panongton Asia, sareng Bet on Teen Patti sareng Andar Bahar ayeuna sayogi salaku bagian tina portopolio kaulinan. Produk BETER Live menonjol kalayan pendekatan immersive anu kuat sareng desain sareng midangkeun saderhana. Pangalaman anu hasilna mulus sareng sampurna, ngajantenkeun judul-judul ieu sampurna pikeun saha waé anu hoyong nikmati sési kaulinan anu pantes.

Diréktur langsung hadé Anna Vikman ceuk éta kasempetan cooperate kalawan SOFTSWISS mangrupakeun kasempetan alus pikeun BETER jang meberkeun dilegakeun jangkauan internasional na. Anjeunna nambahan:

Urang bakal neruskeun pikeun minuhan misi lumangsung, nu nyadiakeun generasi saterusna pangalaman kaulinan pikeun mitra jeung konsumén urang. Sareng, hatur nuhun kana partnership anyar ieu, urang bakal tiasa ningkatkeun sareng nguatkeun operasi urang.

Diréktur langsung hadé Anna Vikman

Pamimpin tim SOFTSWISS Game Agrégator Nikita Keino ngabagéakeun kasempetan sareng tambihan kaulinan BETER Live kana portopolio. Keino ngomong yén BETER Live mangrupakeun pamuter kalapa di pasar iGaming nu némbongkeun pendekatan kualitas béda nalika ngawangun sarta launching judul anyar.

BETER parantos janten seueur headline dina sababaraha bulan kapengker. Perusahaan bakal ngahadiran G2E Expo dina 24 Agustus. Salian inovasi dina bagean Live Kasino, BETER ngadamel léngkah anu netepkeun dina rohangan esports dimana perusahaan ngenalkeun solusi iFrame sorangan.

Dina waktos éta, BETER panginten solusina mangrupikeun produk anu menonjol anu ningkatkeun proposisi iFrame standar sareng nyiptakeun produk anu disesuaikan sareng mangpaat pikeun peminat esports.

#Hébat #Hirup #Pikeun #Ngahontal #Pamirsa #Anyar #sareng #SOFTSWISS

Méja Trac Hirup kalawan Bighorn na Longhorn kasino

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Méja Tac geus nandatanganan partnership anyar pikeun masang sistem manajemen CasinoTrac kaayaan-of-nu-seni dina dua lokasi anyar: Bighorn kasino jeung Longhorn kasino di Nevada. Pausahaan Minnesotan bakal pindah ka hareup kalawan solusi na on duanana lanté kaulinan sipat, sahingga operasi kasino dinten-ka poé gampang tur leuwih rewarding pikeun pausahaan. Sistem anu digunakeun ku Table Trac ogé ngamungkinkeun sipat pikeun ngumpulkeun data sareng nganalisis pola sareng strategi monetisasi anu optimal.

Ngalaksanakeun Monetisasi sareng Solusi Panghasilan

Méja Tac husus bakal ngawengku solusi sharing-generating, nyaéta KiosTrac jeung DataTrac, dirancang pikeun ngaronjatkeun potensi komérsial unggal sipat. CasinoTrac, sistem inti dilaksanakeun dina casinos, mangrupa salah sahiji pilihan tracking paling canggih, méré sipat an tepi dina ngalakonan usaha dina dasar poean.

Hiji catetan lagu sukses software geus ngadegkeun kalawan sipat séjén sabudeureun éta Puseur jeung Amérika Kidulanu Karibia, australia, sarta teu saeutik Amérika Serikat. Pausahaan sanggup ngolah jutaan transaksi poean sarta mangrupa salah sahiji pausahaan sistem manajemen kasino paling reputable dina pasaran. Eta geus ngajalankeun saprak 1995.

Méja Track boga leuwih ti 145 sistem dipasang dina sakabéh géografi eta beroperasi dina. Pausahaan nembe dibuka kalawan Waymore kasino di Panama sarta dimekarkeun di pasar AS ngaliwatan Lucky neunggeul kasino deal. Ngomentaran kasempetan partnership anyar ieu, présidén Table Trac Chad Hoehne nyarios:

Kami ngahormatan yén duanana Longhorn na Bighorn Casinos geus dipilih sistem manajemen CasinoTrac.

Méja Trac Présidén Chad Hoehne ceuk

Pamilik kasino Senang jeung Chances

Hoehne yakin yén berkat solusi Table Trac, dua tempat pasangan anyar bakal tiasa ngawangun ngaran maranéhanana sarta mikat pamaén pikeun tumuwuh bisnis maranéhanana. boga kasino Randy Miller, Richard Gonzalezjeung Kawas Iannone ngabagéakeun warta dina ragam sarua optimistis. Aranjeunna ngajawab yén casinos geus pilari cara pikeun adaptasi jeung pasar lokal sarta aranjeunna yakin maranéhna geus kapanggih eta kalawan CasinoTrac nu bakal ngidinan casinos sadar poténsi pinuh maranéhna.

#Méja #Trac #Hirup #kalawan #Bighorn #Longhorn #kasino