Home » Posts tagged 'Henteu'

Tag Archives: Henteu

Chau Nyaho Skéma Taruhan Multiplier tapi Henteu Ilubiung

Poé mimiti sidang ngalawan Alvin Chau di Makau Mimiti Instance Pangadilan nempo urut boss jeung pangadeg Suncity Grup mungkir sangkaan ilubiung dina skéma tohan multiplier di casinos di Makau.

Skéma Tipe Gunung És pikeun Nyumputkeun GGR, Ngahindarkeun Pajak

Sidang Chau sareng 20 anu sanés asalna dijadwalkeun pikeun 2 Séptémber tapi kedah ditunda dugi ka 19 Séptémber saatos langkung ti satengah anu dituduh henteu muncul.

Jaksa ngamimitian sidang ku fokus kana paguneman disadap ku pulisi disangka némbongkeun partisipasi Chau dina skéma tohan handapeun tabel pikeun pajabat tinggi-ranking. Dina naon anu disebut alungan multiplier, bet nyata a nu maen judi diitung ku cara ngalikeun alungan resmi dijieun dina tabél ku angka anu ngamungkinkeun operator kasino ngurangan jumlah sharing kaulinan kotor (GGR) jeung ulah mayar Makau 39% laju pajeg éféktif. dina GGR.

Numutkeun jaksa penuntut, Chau oge dalang balik pamanggih hiji entitas jawab nanganan skéma tohan multiplier ku ngondang sababaraha individu pikeun ngabentuk éntitas ieu, ngaronjatkeun modal operasi sarta diversifying resiko.

Chau nampik tuduhan ilubiung dina skéma tohan multiplier, ngécéskeun yén paguneman némbongkeun anjeunna kaayaan masalah sabudeureun kiridit pamaén sarta ngawaskeun résiko.

“Kuring henteu nyandak bagian dina kapentingan anu aya hubunganana sareng kagiatan multiplier,” saur Chau.

Kantor Penuntut Umum Makau ngadakwa Chau sareng terdakwa sanésna ngajalankeun sindikat kriminal anu ngurus kaulinan ilegal, pergaulan kriminal, panipuan sareng pencucian artos, kusabab disangka nipu pamaréntahan Makau HK $ 8,26 milyar ($ 1,05 milyar) dina pendapatan pajak ti 2013 ka 2021. nurutkeun dakwaan resmi dicutat ku GGRAsia.

Numutkeun putusan Pengadilan Institusi Pertama dina dinten Jumaah, 16 Séptémber, prosiding sipil ngalawan Chau sareng terdakwa sanésna bakal dianggap dina kasus anu misah.

A siaran pers dikaluarkeun saméméhna dina bulan Séptember ku pangadilan ngungkabkeun yén sababaraha concessionaires Makau, kaasup Wynn Makau, Sands Cina, sarta SJM Holdings, didaptarkeun salaku claimants sarta bakal neangan cageur Karuksakan HK $ 2,28 milyar dina GGR.

Dina respon kana patarosan diangkat ku ahli hukum ngalambangkeun Wynn Makau ngeunaan tanggal mimiti operasi sahiji éntitas dituduh nanganan multiplier bets, Chau ngawaler yen aranjeunna geus “aya sakabeh waktu” tapi anjeunna teu aub dina eta.

Nalika ditaros upami anjeunna pribadi terang salah sahiji terdakwa anu kalibet dina skéma éta, Chau nyarankeun yén Cheong Chi Kin mangrupikeun salah sahijina tapi anjeunna henteu aya dina gaji Suncity.

Chau geus nampik tuduhan yén anjeunna pledged hutang kaulinan pamaén ‘ditanggung ngaliwatan skéma tohan multiplier ngagunakeun aset atawa akuisisi proyék di daratan Cina, kitu ogé mibanda pangaweruh ngeunaan parusahaan na aub dina soliciting kagiatan pikeun bets proxy di Makau saprak ieu dipindahkeun ka Filipina. di 2015. Chau ogé nampik ilubiung dina bisnis junket na promosi judi di daratan Cina.

Sidang bakal diteruskeun dinten Salasa, 20 Séptémber.

#Chau #Nyaho #Skéma #Taruhan #Multiplier #tapi #Henteu #Ilubiung

PM Albania: Régulator Nasional Henteu Dibutuhkeun

Star Hiburan urang Kagagalan AML geus sparked panggero pikeun kreasi hiji régulator kasino nasional di Australia. Tapi, PM nagara nampik usulan ieu.

Star Hiburan dianggap teu cocog pikeun nyekel lisénsi NSW

Dina sababaraha bulan katukang, Star Entertainment Group parantos ditalungtik pikeun sagala rupa pelanggaran anti pencucian artos. Tétéla, kapamimpinan parusahaan ngahurungkeun panon buta kana panipuan anu lumangsung di lokasi Sydney.

Sajaba ti éta, parusahaan diwenangkeun Cina junket Suncity ngajalankeun hiji unlicensed judi den di lokasi Sydney Star sarta boga hubungan ka perwira kecerdasan asing bahaya. Hiji conto nyaéta Huang Xiangmo, anu nyimpen $ 1,3 milyar (USD) salami dalapan taun tanpa Star mariksa sumber panghasilanna. Analis yakin yén duit bisa geus dipaké dina suap.

Saatos panalungtikan, seueur eksekutif Star mundur tina jabatanana.

Numutkeun laporan lila-tunggu, papanggihan éta “shock jeung headwind” salaku Star henteu ngan ngalanggar aturan tapi ogé nyoba nyumputkeun kasalahan na afterward. Philip CrawfordKomisaris Présidén bebas kasino komisicatetan anu Star exudes kuat “kaadigungan institusional” na refuses demonstrate tingkat ditangtoskeun tina transparansi nepi ka poé ieu.

Pelanggaran Star Dibawa dina Banding ka Regulator Nasional

Hasilna, laporan Adam Bell SC urang kapanggih Star pantes nyekel hiji lisénsi kasino di New South Wales. Ieu hartosna perusahaan ayeuna gaduh dua minggu pikeun ngaréspon. Star meureun kudu mayar denda nepi ka $67 juta (dirobah jadi USD) komo bisa leungit lisénsi na.

Saatos kaputusan Bell, seueur aktivis anti judi nyebat panyelidikan nasional dina sektor judi sacara gembleng. Dumasarkeun kana Andrew Wilkie, hiji MP bebas, hasil laporan Bell urang teu héran. Anjeunna sareng seueur kampanye sanésna nyauran nyiptakeun régulator nasional anu bakal ngatur séktor éta.

Sanajan nelepon, Anthony Albania, PM Australia, nyarios yén régulator nasional henteu aya dina daptar prioritas pamaréntah. Nurutkeun manéhna, régulasi sanggeus régulasi teu bisa ditarima tur bisa leuwih ngarugikeun ti alus.

Bari Albanese satuju yén shortcomings Star urang teu dianggap enteng, ceuk ogé nunjuk kaluar yén otoritas NSW geus dipigawé pakasaban kapuji nyekel operator pikeun akun. Albanese nyatakeun yén anjeunna yakin régulator nagara ngalakukeun saé sareng régulator nasional henteu diperyogikeun dina waktos ayeuna. Albanese cenah yakin régulator ayeuna cukup kuat sabab ngabales langsung ka nagara masing-masing.

#Albania #Régulator #Nasional #Henteu #Dibutuhkeun

Pamaén Sosial Meunangkeun Pertempuran, Henteu Perang Ngalawan Meta, Google sareng Apple

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Pamaén kasino sosial jengkel sabab yakin yén raksasa téknologi sapertos Apple, Google, sareng Meta kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun nyegah aplikasi kasino sareng kaulinan anu curang muncul dina platformna. Tilu defendants geus jadi jauh pamadegan yén maranéhna teu nanggungjawaban kanggo sagala ngarugikeun inflicted ngaliwatan kaulinan sosial dina salah sahiji saluran maranéhna, bari defendants geus reposted yén éta téh pamustunganana pakasaban platform téhnologi pikeun mastikeun yén pihak curang teu katampa dina munggaran. tempat.. tempatna.

Pamaén Kasino Sosial Keukeuh Pausahaan Tech salah

Ayeuna, Kacamatan Kalér California babagi pamadegan sawaréh dina ni’mat pamaké kasino sosial. Hakim Edward J. Davila boga pamadegan yén “pikiran wajar bisa jadi béda ngeunaan hasil tina pasualan”. Pamaén kasino sosial henteu nyerah sabab nyatakeun yén judi ilegal parantos ngalobaan nganggo platform perusahaan anu disebatkeun di luhur.

Gugatan datang sareng keluhan anu béda, kalebet pengayaan anu teu adil, karugian judi, sareng seueur deui. Hakim Davis sanaos henteu acan nawiskeun kameunangan anu pasti. Gantina, anjeunna ngécéskeun yén éta ayeuna nepi ka pihak séjén pikeun nangtukeun saluareun ragu naon anu jawab kabiasaan ilegal.

Hakim Davila ogé ngadukung téori tanggung jawab dua penggugat dimana aranjeunna nyatakeun yén perusahaan tanggung jawab kana paripolah sorangan – sanés paripolah pamekar kaulinan. Tapi, Hakim Davila teu satuju sareng dua téori sanés anu diajukeun ku para penggugat anu nyatakeun yén platformna ngagaduhan fungsi “éditor” atanapi nanggung jawabna pikeun ngabagi data ageung.

Tapi kasusna ogé langkung ageung, sabab de facto narékahan pikeun nyiptakeun precedent dimana perusahaan tiasa dipasihan kekebalan pikeun hosting anu dituduhkeun aplikasi kasino sosial anu henteu sah. Éta sababna Hakim Davila langsung ngajukeun banding interlocutory. Kasus parantos ditunda bari Pangadilan Sirkuit Kasalapan mutuskeun naha bakal nampi sertifikasi.

#Pamaén #Sosial #Meunangkeun #Pertempuran #Henteu #Perang #Ngalawan #Meta #Google #sareng #Apple