Home » Posts tagged 'Hasil'

Tag Archives: Hasil

Groupe Partouche Posts Hasil Q3 nguntungkeun

Groupe Parttouche, Pausahaan kasino Perancis diadegkeun dina 1973, geus diterbitkeun hasil finansial na keur kuartal katilu taun fiskal ayeuna. Pausahaan ngarékam sakedik kanaékan pendapatan berkat ngangkat larangan COVID-19.

GGR kuat offset ku rising waragad

Groupe Partouche dipasang GGR ti $168 juta pikeun période éta, nyaéta paningkatan 11% dibandingkeun sareng Q3 2021. Hasil ayeuna ngaleuwihan tingkat operator dina Q3 2021 sareng Q3 2019. Pausahaan atribut pertumbuhan pendapatan kana ngangkat larangan COVID-19, ngamungkinkeun pikeun muka deui bata-na- enggon mortir.

Kalolobaan panghasilan Groupe Partouche asalna tina pasar domestik. Operasi operator kasino di Perancis ngahasilkeun $ 153 jutanu ngagambarkeun 91% tina panghasilan na.

Hanjakal, kanaékan GGR teu cukup pikeun ngimbangan biaya operasional pausahaan. Kusabab naékna biaya hirup, belanja Q3 Groupe Partouche naék tina $ 53 juta dina Q3 2021 ka $93 juta dina Q3 2022. Ieu utamana 75% kanaékan YOY ngarah kana sharing kaulinan net handap.

Miskin Pintonan kasino Bagéan tapi tumuwuh silaturahmi

Ningali kumaha perusahaan ngajalankeun bagéan ku ruas, urang tingali yén operasi kasino Groupe Partouche terus janten sumber pendapatan pangbadagna. Sanajan kitu, aranjeunna tetep dirékam 9% serelek ka $88 juta. Samentawis éta, bagéan silaturahmi Groupe Partouche nyatakeun kamekaran 219% tina $ 2.6 juta dina Q3 2021 ka $8,3 juta dina Q3 2022.

Sanajan tangtangan tangtu, hasil Grup tetep nguntungkeun. Periode salapan bulan ti mimiti taun fiskal ningali hasil kauangan Groupe Partouche ngalangit. Upami perusahaan tiasa ngajaga prestasi ieu sapanjang Q4, sigana bakal masangkeun paningkatan sataun pinuh anu signifikan.

Juru bicara perusahaan negeskeun yén perusahaan ngarepkeun hasil FY 2022 anu nguntungkeun sareng bungah pikeun beroperasi di pasar pasca-COVID.

Pasar Perancis Pamulihan

FDJ, operator lotre panggedéna di Perancis, ngalaman pamulihan anu sami. Dina Juli, pausahaan masangkeun hasil pikeun satengah mimiti 2022. Bari earnings FDJ tetep luhur, pamutahiran slight mere ilham pausahaan pikeun ngalakukeun hadé.

Nalika pasar tohan Perancis terus pulih tina karusakan anu disababkeun ku COVID, perusahaan sapertos Groupe Partouche sareng FDJ terus optimis ngeunaan masa depan.

Ngomongkeun FDJ, perusahaan nembé ngaluncurkeun deui Misi Patrimoine, salah sahiji inisiatif iteratif anu pang populerna. Pamaén anu mésér tikét Misi Patrimoine khusus bakal langsung ngadukung pelestarian sareng restorasi warisan budaya Perancis.

#Groupe #Partouche #Posts #Hasil #nguntungkeun

Cirsa Investasi di Ékspansi Internasional Ditengah H1 Stellar Hasil

Numutkeun data kauangan panganyarna, raksasa kaulinan sareng luang Spanyol sabudeureun aya dina jalur pikeun recovery lengkep. Ieu Milik Blackstone Perusahaan parantos balik deui ka tingkat pra-COVID pikeun kahiji kalina saprak pandémik. Operator ngarencanakeun ngagunakeun moméntum anu énggal ieu pikeun ngajalankeun ékspansi di Italia sareng Maroko.

Satengah Hiji Hasil Témbongkeun Pamulihan Stabil

Juni nyaéta bulan pohara penting pikeun Cirsa, operator kasino pangbadagna Spanyol urang. Pausahaan dirékam panghasilan operasi H1 tina € 778,4 jutaannandaan kanaékan staggering 92,7% dibandingkeun satengah mimiti 2021. Juni nyalira ngahasilkeun Cirsa € 14,08 jutaanluncat badag dibandingkeun € 105,56 jutaan karugian anu kudu ditanggung ku operator dina période sarua taun saméméhna.

Dina siaran pers panganyarna, wawakil parusahaan nyatakeun yén hasil finansial nguntungkeun dihasilkeun tina skyrocketing revenues peuntas sagala vektor. Panghasilan H1 ampir dua kali dibandingkeun sareng 2021 sareng parantos ngalangkungan angka pra-covid.

Cirsa geus 150 kasinolangkung ti 82.000 mesin kaulinankasar 80 aula bingojeung ampir 3.000 olahraga tohan titik. Éta ogé gaduh sababaraha merek tohan iGaming sareng olahraga online. Operator dilaporkeun yén kuartal kadua éta pisan nguntungkeun pikeun bisnis kasino alatan ngaronjat kunjungan sarta palaksanaan rencana recovery éféktif.

Cirsa Percaya Investasi di Ékspansi Internasional

Pausahaan Spanyol geus wasted euweuh waktu sarta geus nyokot kasempetan pikeun narjamahkeun moméntum newfound na kana kasempetan ékspansi. The operator pleased a announces yén maranéhna geus sapuk pikeun beroperasi hijina kasino di kota Tangier, salah sahiji ulang pang populerna tujuan wisata di Maroko. Nalika Cirsa parantos ngagaduhan dua tempat di nagara Afrika Kalér, perjanjian éta bakal sacara signifikan ngalegaan ayana di daérah sapertos nagara dibuka deui casinos saatos pandémik.

Cirsa ogé parantos neraskeun investasi anu ageung di Italia, anu aya di tukangeun Spanyol asli na pangsa pasar. Pausahaan ceuk eta geus ditutup meuli hiji 60% stake di iGaming Italia sarta olahraga online tohan parusahaan Eplay24. Cirsa ngarencanakeun pikeun ngungkit pangalaman sareng ayana ageung di daérah pikeun ningkatkeun popularitas buku olahraga anu kawilang rendah sareng kamajuan salajengna di Italia.

Usaha Manajemén Krisis Perusahaan Mayar

Balikna Profitability jeung catetan jualan bode ogé pikeun masa depan pausahaan Spanyol. Kalayan dampak pandémik anu ageung di jaman baheula, operator bébas ngiringan rencana anu langkung ambisius. Geus € 197 jutaan tunai sarta aksés ka total liquidity € 331 jutaan. hutang net turun 1,4% ka € 2.328,5 jutaan dibandingkeun sareng ahir taun fiskal 2021, sareng tren nunjukkeun yén 2022 EBITDA bakal ngaleuwihan 2019 kasarna. € 525 jutaan.

Usaha Cirsa pikeun ngabédakeun produk sareng pasarna sareng ngalihkeun fokusna ka basis palanggan lokal, dipasangkeun sareng strategi omnichannel, parantos ngamungkinkeun perusahaan ngalangkungan tingkat pre-COVID anu dicita-citakeun. A prestasi anu teu acan kahontal ku loba operator well-dipikawanoh.

#Cirsa #Investasi #Ékspansi #Internasional #Ditengah #Stellar #Hasil

Louisiana ngalaporkeun Hasil Tenang pikeun Kasino dina Juli 2022

Nagara Louisiana jeung Louisiana kaulinan Board Control laporan total $ 204,2 jutaan dihasilkeun dina pendapatan kaulinan kotor ti casinos riverboat na Harrah urang New Orleans. Salaku kaayaan prepares rék dilegakeun kalawan casinos komérsial di daratan, Harrah urang New Orleans tetep hijina sipat teu lokasina lepas pantai.

Slow Juli pikeun Louisiana Casinos

Ngahasilkeun taunan turun 8% dibandingkeun Juli 2021 nalika pendapatan kaulinan kotor rata-rata $ 222 juta. olahraga online tohan cecekelan earned $ 103,3 juta dihasilkeun $ 19,3 juta di sharing. Ieu jumlahna 18,7% tina total, kalawan sportsbook nyieun jumlah santun bulan panungtungan.

Ngeunaan buku olahraga ritel, Sektor geus tetep sakitu legana sepi kalawan $ 15 juta dina total bets olahraga ditempatkeun kalawan $ 1,4 juta dihasilkeun di sharing, ceuk régulator dina update. Tina sakabeh casinos, Baton rouge éta harta awon-impacted kalawan turunna taunan 15,7%. Tasik Charles Harta éta nunjukkeun daya tahan sareng saé, ngeposkeun total pendapatan $ 78.9 juta. Ieu mangrupikeun panurunan nominal 1,5%.

L’Auberge kasino Resort Lake Charles réngsé kalawan $ 31,5 juta di sharing kaulinan. Ieu overtook nu siga emas Nugget Lake Charles jeung Delta Downs Racetrack kasino Hotél nu dipasang mungguh $ 31,2 jutaan jeung $ 16,2 jutaan.

Lajeng, aya tujuh sipat di Shreveport sareng Bossier. Pasipatan turun 13.1% dina bulan Juli. Ieu nempatkeun aranjeunna dina total pendapatan kaulinan $ 50,9 jutaan. Margaritaville Resort kasino réngsé kalawan $ 17,8 jutaan, Tapal kuda Bossier Kota $ 13,4 jutaan, sarta Bally urang Shreveport kasino & Hotél naek ka tukang kalawan $ 8,1 juta di sharing kaulinan.

Perjuangan Harta ku Ngumpulkeun Hasil Kaulinan

New Orleans Casinos ogé nyandak hit ku 7,7% serelek. Total sharing éta $ 48,1 juta pikeun Harrah’s New Orleans ($ 22,6 jutaan), Boomtown kasino & hotél ($ 10,3 jutaan), jeung harta karun kasino ($ 8,2 jutaan).

iteuk beureum teu luput turunna sakabéh boh, kalawan casinos riverboat gross $ 20 jutaan, nu masih mangrupa 15,7% serelek. L’Auberge kasino Hotél réngsé nepi $ 14,4 jutaan. Hollywood kasino Baton rouge disumbangkeun sejen $ 4,4 juta kalawan Belle of Baton rouge kasino Hotél ngan ngeposkeun $ 1,2 juta di proceeds sakabéh.

#Louisiana #ngalaporkeun #Hasil #Tenang #pikeun #Kasino #dina #Juli

Bloomberry Resorts Rékam Hasil Kuat Kuat 2, Satengah Kahiji 2022

Pangembang sareng operator Resort, Resort Bloomberryngarilis hasil finansial unaudited na pikeun genep bulan tilu bulan tamat dina 30 Juni 2022.

Bloomberry Resorts Ngarasakeun Satengah Mimiti Anu Kuat, Q2, 2022

Perusahaan ngalaporkeun satengah munggaran 2022 anu kuat kalayan pertumbuhan dua digit. Hasil ieu salajengna complemented ku pertumbuhan triple-angka dina sharing kaulinan kotor (GGR) pikeun kuartal kadua taun. Gemblengna, Bloomberry urang GGR gabungan pikeun satengah munggaran 2022 nyaéta PHP22.0 milyar ($396.5 juta), naék 76% dibandingkeun sareng PHP12.6 milyar ($227.1 juta) dilaporkeun pikeun période anu sami dina 2021.

Konsolidasi panghasilan net pikeun période ngahontal PHP17,2 milyar ($310 juta). Ieu nandaan 68% kanaékan sejen lamun dibandingkeun PHP10.3 milyar ($185.7 juta) dina panghasilan bersih konsolidasi dilaporkeun pikeun période sarua sataun saméméhna. Teu disangka, salila genep bulan mimiti taun ieu, EBITDA konsolidasi tumuwuh ku 174% jadi PHP6.7 milyar ($120,8 juta). Konsolidasi Bloomberry kauntungan bersih pikeun genep bulan mimiti taun ngahontal PHP2,5 milyar ($45,1 juta). Sabalikna, pikeun période anu sami taun ka tukang, perusahaan ngalaporkeun rugi bersih PHP1.9 milyar ($34.2 juta).

Kinerja kami dina kuartal kadua nunjukkeun pamulihan anu terus-terusan dina sadaya bagéan operasi kami di Filipina.

Enrique K. Razon Jr, CEO sarta lulugu pa Bloomberry Resorts

Pupuhu sareng CEO Bloomberry, Enrique K Razon Jr., outlined yén parusahaan geus katempo recovery kuat dina operasi na di Filipina. Anjeunna nambahan: “Paménta anu kuat ti pasar massal domestik nyaéta ngadorong earnings ngadeukeutan ka tingkat pra-pandémik sareng ngadorong kanaékan EBITDA sareng panghasilan bersih. Razon Jr. nunjukkeun yén Bloomberry ngarepkeun pamulihan langkung seueur upami henteuna larangan COVID anyar sareng ningkat perjalanan. Dina nutup, anjeunna ngungkabkeun yén operasi harta Solaire sareng nawiskeun jasa anu pangsaéna bakal janten fokus utama perusahaan.

Rincian salajengna anu disayogikeun ku Bloomberry ngagariskeun hasil kauangan pikeun kuartal kadua 2022. Pausahaan ngaku yén operasi Metro Manila pikeun kuartal kadua taun ieu “tetep di handap tingkat waspada panghandapna – Siaga Umum Karantina Umum (GCQ) Tingkat 1.”

Tanpa ragu, pangsaeutikna larangan anu aya hubunganana sareng COVID ngabantosan ningkatkeun operasi perusahaan sareng ngahasilkeun pendapatan total GGR PHP13,1 milyar ($236,1 juta) pikeun kuartal kadua. Upami dibandingkeun sareng Q2, 2021, nalika total GGR dihentikan dina PHP5.7 milyar ($102.8 juta), hasil ieu dicirikeun salaku 113% kanaékan kuat. Naon deui, Bloomberry nunjukkeun yén GGR pikeun Solaire ningkat 47% upami dibandingkeun kuartal kahiji taun ieu.

Dina Q2 taun ieu, panghasilan net konsolidasi ngahontal PHP10,0 milyar ($180,3 juta). Hasilna ieu nandaan deui pertumbuhan taun-taun anu kuat 112%. Nya kitu, EBITDA konsolidasi pikeun période ucul. Pikeun tilu bulan tungtung 30 Juni taun ieu, EBITDA konsolidasi ngahontal PHP3.9 milyar ($70,3 juta), naék 277% dibandingkeun sareng PHP1,0 milyar ($18 juta) dilaporkeun pikeun période anu sami taun ka tukang.

Kanaékan sanésna katingal dina panghasilan bersih gabungan pikeun operasi Bloomberry salami kuartal kadua. Numutkeun detil anu dikaluarkeun ku perusahaan, kauntungan bersih konsolidasi dina Q2 ngaronjat 164% kana PHP1.8 milyar ($32,5 juta) dibandingkeun taun ka tukang.

#Bloomberry #Resorts #Rékam #Hasil #Kuat #Kuat #Satengah #Kahiji