Home » Posts tagged 'Greentube'

Tag Archives: Greentube

Greentube Ayeuna Ngarojong Brand Ruleo sareng Eusi di Jerman

Kaulinan digital sareng divisi hiburan Novomatic, tube héjo, geus dimekarkeun ayana di pasar iGaming Jerman. Pausahaan geus ngadegkeun partnerships pikeun nyadiakeun-unggul pangajén jeung judul well-ngadegkeun ka RULEO Alpenland AGnu ngoperasikeun brand mybet.de, antara séjén, di nagara jeung mangrupa salah sahiji pausahaan iGaming pang menonjol di sektor.

Merek Ruleo sareng Pamaén pikeun Ngarasakeun Kandungan Greentube

Hasilna, pamaén mybet.de bakal gaduh aksés kana sababaraha judul anu terkenal dina sababaraha kategori. Operator anu dilisensikeun RULEO bakal gaduh aksés ka Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot, Book of Ra, sareng judul anu sanés. Tapi, pamaén ogé bakal nguntungkeun tina sékrési énggal sapertos Cash Connection – Book of Ra, Lord of the Ocean Bonus Spins, sareng Diamond Link Mighty Sevens.

RULEO ogé nandatanganan kasempetan eusi ieu kalawan Greentube di mimiti ayana supplier di pasar Jerman. Greentube geus bisa maksa operator, casinos sarta pamaén kalawan na Book of Ra runtuyan nu geus kabuktian hiji kasuksésan mutlak global sarta ayeuna bakal ngadominasi pasar Jerman ogé. Manajer Akun Principal Greentube Julia Schagerl ngoméntaran kana kerjasama sareng nyarios:

Kami kacida delighted mawa portopolio kami kualitas luhur online liang pikeun konsumén RULEO di Jerman. Kemitraan anu pikaresepeun ieu langkung nunjukkeun komitmen jangka panjang urang pikeun ngalegaan langkung jauh di pasar anu diatur penting di sakumna dunya.

Manajer Akun Utama Greentube Julia Schagerl

CEO Ruleo Andreas Fuchs-Degler ogé ngagabung dina obrolan jeung ngomong yén Greentube boga hiji reputasi endah pikeun ngembangkeun sababaraha kaulinan slot pangalusna kaluar aya. Perusahaan parantos nganteurkeun kontén anu ngarah di industri salami mangtaun-taun, sareng Fuchs-Degler bungah ningali merek RULEO nampilkeun kaulinan na pikeun kahiji kalina.

Greentube geus diwangun tapak suku na on pasar iGaming internasional kalayan peluncuran parusahaan di Michigan kalawan BetMGM ahir bulan panungtungan. Greentube aktip ngamekarkeun proposisi unik na ku dilegakeun tapak suku na di Amérika Kalér jeung Éropa. Perusahaan ngagaduhan lisénsi Ontario dina awal Agustus.

#Greentube #Ayeuna #Ngarojong #Brand #Ruleo #sareng #Eusi #Jerman

Greentube Ink nguruskeun sirkus, ngaronjatkeun Walanda, ayana Belgian

tube héjoDivisi kaulinan sareng hiburan digital NOVOMATIC, ngumumkeun dinten ayeuna yén éta ngembangkeun ayana di pasar anu diatur dina Bélgia jeung Walanda ngaliwatan partnership anyar handapeun merek B2C Gaming1. Sirkus.

Sirkus jeung Greentube Ink Kandungan Partnership

Hatur nuhun kana partnership eusi anyar, Greentube kaulinan portopolio ayeuna hirup pikeun konsumén sirkus konsumén di pasar diatur Belgian jeung Walanda. Eusi kalebet judul-judul klasik anu kasohor sapertos Random Runner, Club 2000 Kasino sareng Grand Slam Kasino. Salaku tambahan, palanggan sirkus ogé tiasa ngaraosan judul NOVOMATIC sapertos Book of Ra, Salawasna Hot sareng Lucky Lady’s Charm sareng kaulinan anu langkung populér. Peluncuran eusi anyar ieu facilitated ngaliwatan Integrasi portopolio Greentube kana platform Gaming1.

Greentube nawarkeun kasaimbangan sampurna antara judul tradisional jeung anyar, nyadiakeun sagalana pamaén di Walanda jeung Bélgia bisa hayang.

David Carrion, COO Interactive di Gaming1

COO Interaktif tina Gaming1, David Carrion, outlined yén tujuan pamungkas parusahaan mangrupa nawarkeun pamaké na hiji ngalakonan, pangalaman kaulinan aman tur inovatif. Anjeunna diprediksi yén judul tradisional jeung anyar Greentube bakal ditampi ogé di Bélgia ogé di Walanda. Dina nutup, Carrion ngomong yén partnership anyar ieu nandaan awal kolaborasi anu bakal mawa loba mangpaat.

Éta deui dina Maret nalika Gaming1 asup ka pasar Walanda online diatur. Dina waktos éta, pausahaan ngumumkeun partnership joint venture kalawan Kasino Gran, jaringan dumasar darat anu bergengsi. Sanggeus éta, dina Méi, Gaming1 strengthened ayana di Bélgia ngaliwatan deal sareng panyadia software dumasar di Malta Kota Unlimited.

Greentube Neruskeun Ékspansi Global Na

Andy Duschek, Penjualan utama sareng manajer akun Greentube pikeun Walanda, nambihan yén perusahaan parantos ningali paningkatan minat eusina di pasar Walanda. Nurutkeun manéhna, ieu naha ayeuna Greentube hayang tumuwuh salajengna. Duschek nunjukkeun yén kolaborasi anyar sareng Circus bakal ngalegaan ayana perusahaan di Bélgia sareng Walanda.

Ieu deal jeung sirkus, ngaronjatkeun ayana kami di Walanda sarta Bélgia, méré urang kasempetan pikeun nawiskeun leuwih pamaén ti kantos sateuacan kasempetan pikeun ilubiung dina pangalaman kaulinan diasah kana preferensi lokal maranéhna.

Andy Duschek, penjualan poko sareng manajer akun pikeun Walanda di Greentube

Awal bulan ieu, Greentube ngalegaan ayana di Amérika Kalér ku kéngingkeun lisénsi di Ontario. Prestasi ieu masihan perusahaan kamungkinan pikeun nawiskeun produkna di pasar anu diatur di propinsi pangpadetna di Kanada. Ngan sateuacan éta, dina ahir Juli, Greentube nguatkeun ayana di Bélgia jeung Walanda ngaliwatan kolaborasi jeung Carousel.be na 711.nl. Hasilna, para palanggan duanana situs wéb nampi aksés kana portopolio kontén utama perusahaan.

#Greentube #Ink #nguruskeun #sirkus #ngaronjatkeun #Walanda #ayana #Belgian