Home » Posts tagged 'Gravity'

Tag Archives: Gravity

BETER Live Ngarilis Kaulinan Kasino Anyar “Gravity Blackjack”

BETER Live, panyadia kaulinan kasino live, terus tumuwuh tapak suku na ku nambahkeun kaulinan anyar pikeun kurban na. Panganyarna mangrupa spin aslina dina pangalaman blackjack Palasik kalawan Gravitasi Blackjack ayeuna bagian tina portopolio deliverable.

BETER Live Nepangkeun Judul Blackjack Gravitasi

BETER fokus kana bringing inovasi anyar kana Live Kasino bagean ngaliwatan Gravitasi Blackjack nu bakal difokuskeun Palasik single-set blackjack bringing babarengan bonus, fitur midangkeun anyar, bets samping jeung kasempetan pikeun meunang badag, pausahaan informs. Ngomentaran sékrési éta, sutradara BETER Live Anna Vikmane nyarios:

Gravitasi Blackjack mangrupakeun hambalan penting séjén maju dina ngembangna portopolio kaulinan urang. Kami reueus pisan bisa nawiskeun pamaén urang hiji pulas rongkah on blackjack sarta, hususna, rupa-rupa susunan blackjack Palasik kalawan bonus ditambahkeun. Kalawan bets samping na multipliers, urang ngaharepkeun Gravitasi Blackjack jadi favorit diantara pamaén di sakuliah dunya.

BETER Live diréktur Anna Vikmane

Kaulinan boga fitur multiplier husus anu bakal ningkatkeun poténsi payout anjeun nepi ka 2x, 4x, 6x, 8x atawa 10x. multiplier ieu bakal muncul acak, sarta poténsi payout pa 3.000: 1 mungkin. BETER ogé bakal ngandelkeun bet samping disebut Lucky Ladies jeung Dealer Bust, nu complements pangalaman jeung geus jadi pokok kumaha parusahaan mendesain kaulinan na.

Pamaén meunang lamun skor 20 titik kalayan dua kartu kahiji maranéhanana pikeun Lucky Woman bets, sarta Dealer Bust samping alungan geus netep lamun leungeun Dealer urang ngaleuwihan 21. BETER teu ngan nawarkeun pangalaman kasino live. Pausahaan ogé ngoperasikeun sababaraha produk anu sanés, kalebet esports sareng olahraga.

#BETER #Live #Ngarilis #Kaulinan #Kasino #Anyar #Gravity #Blackjack