Home » Posts tagged 'Grace'

Tag Archives: Grace

Jacqueline Grace mundur salaku GM Tropicana

Jacqueline Grace nembe mundur ti jabatanna salaku Wapres jeung umum manajer ti Tropicana kasino di Atlantik Kota. Hasilna, ayeuna euweuh casinos kota dijalankeun ku awewe atawa jalma warna.

Rahmat Ninggalkeun Posisina

Grace panungtungan opat Atlantik Kota kasino Ladies ninggalkeun pos nya. Anjeunna bakal ngajalajah kasempetan anu sanés sareng ayeuna janten lulugu eksekutif Beam Living, firma manajemén real estate-layanan pinuh dumasar di NY. Samentara éta, posisi na di Tropicana bakal diganti ku Joe Giunta.

Grace mangrupakeun urut téhnologi Wall Street sarta manajer diversity anu ngagabung industri judi. Anjeunna ayeuna gaduh langkung ti dua dekade pangalaman dina sektor sareng sateuacana janten asistén umum manajer tempat tapal kuda Baltimore Caesars. Salaku general manager of Horseshoe Baltimore, Grace mantuan kasino di dilegakeun tur forge partnerships jeung rupa selebritis. Anjeunna ogé maénkeun peran konci dina renovasi kamar makan The Marketplace sareng bubuka The Terrace, tempat hiburan luar Horseshoe.

Grace ngawangkong ngeunaan cuti nya, nyebutkeun yén manéhna pisan senang jeung pakasaban anyar nya. Cenah anjeunna bungah pikeun gabung sareng tim anu luar biasa anu bakal ngabantosan warga sareng komunitas lokal.

Giunta, anu bakal sukses Grace, boga taun pangalaman jeung parusahaan nyekel Tropicana urang Caesars Hiburan. Anjeunna geus dilayanan kalayan operator pikeun leuwih ti dua dekade sarta panganyarna dilayanan salaku VP operasi di Harrah urang kasino , estate Caesars sejen. Bari anjeunna bisa ngalaman, janjian na heralds tungtung diversity pa Atlantik Kota casinos.

Kasino AC henteu deui rupa-rupa sapertos anu biasa

Sababaraha taun ka pengker, casinos Atlantik Kota miboga kapamimpinan leuwih diversified. opat awéwé, kaasup Grace, nempatan posisi kapamimpinan tur ngajalankeun opat tina salapan casinos kota. Sajaba ti éta, dua awéwé ieu awéwé warna, nu salajengna diversifies pamaén kasino.

awéwé nu Jacqueline Grace salaku VP jeung umum manajer Tropicana, Melonie Adang salaku kapala Borgata, Karie Aula, salaku pupuhu Bally sarta Terry Glebocki, nu ngatur Samudra kasino Resort.

Tapi, jaman ieu ayeuna parantos réngsé. Kalayan cuti Grace, sadaya posisi kapamimpinan di salapan casinos kota ayeuna dijajah ku urang bodas. Adang balik ka Washington DC kasino anjeunna junun saméméh gabung Borgata. Hall, Samentara éta, diganti ku nu boga anyar Bally di 2020. Panungtungan, Glebocki, ditinggalkeun di ahir 2021, poé saméméh satengah tina kasino ieu dijual ka kulawarga Ilitch.

#Jacqueline #Grace #mundur #salaku #Tropicana