Home » Posts tagged 'GNOG'

Tag Archives: GNOG

GNOG Nawarkeun Olahraga tohan pa Boot Hill kasino

Emas Nugget Game Online (GNOG), hiji kasino online tur operator tohan olahraga, geus nandatanganan deal anyar kalawan Perusahaan Butler Nasional jeung eta Boot Hill kasino & Resort tim. perjangjian bakal mantuan siga emas Nugget ngajalankeun na tawaran tohan olahraga di nagara bagian Kansas.

GNOG tanda nungkulan Boot Hill kasino

anak perusahaan kasino Butler Nasional bakal mempermudah foray GNOG sportsbook kana Sunflower Nagara. Numutkeun undang-undang judi Kansas, merek judi Butler Nasional diidinan asup kana perjanjian sareng tilu operator tohan olahraga sareng nawiskeun produkna di Boot Hill Kasino. Sanajan kitu, peluncuran eusi tohan olahraga GNOG di tempat basis Kota Dodge masih tunduk kana persetujuan ti régulator kaayaan.

Kansas nyiapkeun peluncuran pasar tohan olahraga sorangan di 1 Séptémber, pas keur usum Liga Maén Bal Nasional salajengna. Nalika diluncurkeun, sadaya sawawa non-dibebaskeun bakal tiasa nempatkeun tajongan dina olahraga sareng aksés operator tohan olahraga anu dilisensikeun.

Butler Nasional Corporation nampi lisénsi pikeun nawiskeun tohan olahraga saminggu ka tukang. Kansas lotre ngamungkinkeun parusahaan Boot Hill kasino tanda perjangjian jeung buku olahraga sarta nawiskeun produk maranéhanana di lokasina.

CEO Butler Nasional bungah Jeung peluncuran

Numutkeun pernyataan Butler Nasional, GNOG bakal nawiskeun produk tohan olahraga anu pasti bakal pikaresepeun pikeun peminat olahraga. Butler Nasional ngajelaskeun pasangan anyar na salaku panyadia tohan olahraga dipikawanoh tur ngadegkeun. Ku alatan éta, parusahaan éta saméméhna gumbira ngeunaan kasempetan pikeun digawekeun ku Golden Nugget sarta kasampak maju ka peluncuran tohan olahraga di Sunflower State.

Clark StewardPresiden Butler Nasional Corporation sarta lulugu eksekutif, pleased katingal Kansas legalize tohan olahraga.

Kami delighted pikeun Golden Nugget Online kaulinan bisa mawa Kansans a mulus, aman tur premium pangalaman olahraga tohan ngaliwatan Golden Nugget Online kaulinan branded sportsbook, tunduk kana narima approvals pangaturan perlu.

Clark Steward, CEO, Butler Nasional Corporation

Steward ditambahkeun yén anjeunna yakin legalisasi tina olahraga tohan nangtung bakal naekeun ékonomi lokal sarta narik wisatawan ka Dodge Kota tur Kansas sakabéhna.

Salaku Kansas Nyiapkeun pikeun peluncuran tohan olahraga, beuki loba pausahaan anu miharep pikeun ngajalankeun kurban maranéhanana di nagara. Sababaraha dinten kapengker, Catena Media, perusahaan kontén anu terkenal sareng afiliasi, nampi persetujuan pikeun diluncurkeun di nagara éta.

Samentara éta, Kantor Jaksa Agung urang disagreed kalawan sababaraha aturan judi diusulkeun sarta dikirim deui pikeun koreksi.

#GNOG #Nawarkeun #Olahraga #tohan #Boot #Hill #kasino