Home » Posts tagged 'Gap'

Tag Archives: Gap

Abad kasino pikeun meunangkeun Rocky Gap kasino Resort

Perusahaan hiburan kasino didaptarkeun dina Pasar Modal Nasdaq kasino abad geus ngumumkeun yén éta geus diasupkeun kana “perjangjian definitif” pikeun akuisisi nu Rocky Gap kasino Resort operasi. Operasi Kasino bakal kaala ti Lakes Maryland Development pikeun harga beuli approx. $56 juta kalawan pangaluyuan. Pausahaan nu ngatur rupa racetracks, casinos-unggul pangajén, hotél, tempat tohan kuda, showrooms sarta lapangan golf diantarana geus ngumumkeun yén waragad bakal supplemented ku tunai ti neraca.

akuisisi Rocky Gap, “Sejen Milestone signifikan” pikeun Abad Casinos

Co-lulugu perwira eksekutif of Century kasino Erwin Haitzmann jeung Peter Hoetzinger disebut akuisisi anyar “milestone signifikan” maranéhanana “ngudag aset konci AS.” Babarengan jeung akuisisi pending of Nugget kasino Resort di Nevada, parusahaan ngaharepkeun geura-giru ngawasan portopolio AS jegud na anu bakal nyebarkeun ti wétan ka kulon. Dua ogé dikedalkeun pikagumbiraeun maranéhna pikeun kolaborasi jeung Board Control kaulinan sarta lotre Maryland pikeun ménta sagala approvals dipikabutuh pikeun operasi kaulinan. Duo éta nyarios yén aranjeunna ngarep-arep damel sareng kapamimpinan kasino sareng sadaya anggota tim pikeun ngamajukeun “transisi anu lancar sareng masa depan anu cerah pikeun Rocky Gap.”

Rocky Gap ngalaporkeun $78 Juta Panghasilan Operasi Bersih dina 2021

Rocky Gap ngalaporkeun panghasilan operasi bersih $ 78 juta dugi ka 31 Désémber 2021. EBITDA anu disaluyukeun ogé jumlahna $ 27 juta pikeun période anu sami. Abad Casinos dilaporkeun panghasilan operasi net $ 111,1 jutaan, sinyal 21% pertumbuhan sataun-on-taun pikeun kuartal kadua.

Dumasar di Flintstone, Maryland sarta tumuwuh dina total 270 héktar, fitur Rocky Gap 25.000 méter pasagi spasi kaulinan kalayan 630 mesin slot, ampir 200 kamar hotél, 16 méja kaulinan sarta hiji lapangan golf 18 liang dirancang ku golfers pro pensiunan jeung lapangan golf. désainer Jack Nicklaus.

Resort ngabogaan ogé lima réstoran, hiji puseur acara sumebar leuwih 5.000 méter pasagi, spa, sababaraha kamar pasamoan, sarta sababaraha wewengkon dedicated ka kagiatan outdoor tambahan.

Harta anu sarua ogé réngsé hiji $ 10 juta investasi di karya perbaikan pikeun mesin slot na, réstoran, gim jeung hotél. Abad Casinos bakal boga kasempetan pikeun dilegakeun salajengna spasi dedicated ka hotél sarta casinos sarta narik leuwih konsumén ti pasar padeukeut. Pausahaan ogé bakal dibéré kasempetan pikeun nandatanganan partnerships kalawan operator olahraga tohan dina kaayaan mawa tohan olahraga mun resorts.

Dina bulan Pebruari, Century Casinos nyewa téknologi BetMakers pikeun ngadistribusikaeun kontén balapna.

#Abad #kasino #pikeun #meunangkeun #Rocky #Gap #kasino #Resort