Home » Posts tagged 'Gaming'

Tag Archives: Gaming

Benua 8 Kéngingkeun Persetujuan MGCB pikeun Peluncuran Cloud Gaming

8 Téhnologi Benua geus dibere lampu héjo ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB) pikeun ngaluncurkeun sahamna Kaulinan Awan sarta nyadiakeun solusi ka suppliers sarta operator dina kaayaan Great Lakes.

Benua 8 Terus Nambahkeun Langkung Awan Kaulinan

Buana8 Kaulinan Awan parantos suksés diluncurkeun di tempat sanés di pasar Amérika Kalér sareng di sababaraha pasar iGaming panggedéna di Amérika Serikat, nyaéta New Jersey jeung pennsylvania.

Solusina hadir sareng platform IaaS multi-tenant, scalable sareng kuat anu nyertakeun kabutuhan bisnis sareng ngabantosan nyiptakeun. bisa dipercaya jeung infrastruktur kuat, data, jasa ujung jaringanjeung sajabana.

Benua 8 geus cooperated kalawan régulator di Amérika Kalér pasar nawarkeun rentang lengkep solusi sareng mastikeun yén produk anu ditawarkeun leres-leres cocog. Ieu parantos masihan kakuatan pikeun usaha perusahaan pikeun milih produk anu dipercaya sareng pinuh diuji anu siap dianggo, masihan aranjeunna kauntungan anu penting nalika aranjeunna ngaluncurkeun peraturan anyar.

buana 8 lisénsi ku MGCB teh surat wasiat panganyarna pikeun infrastruktur software well-dimekarkeun parusahaan jeung kaayaan-of-nu-seni solusi eta tiasa nawiskeun ka dinamis sarta tumuwuh gancang sektor judi nagara urang. buana 8 Awan Umumnajan ukur bagian tina jaringan nu aya dikokolakeun parusahaan di Great Lakes Amérika.

Benua 8 parantos ngagaduhan konektipitas jaringan, pusat data, sareng jasa cybersecurity di nagara éta. Pausahaan nyiar rék dilegakeun gancang dina kaayaan sanggeus Januari 2021 nalika MGCB méré lampu héjo pikeun tohan olahraga sarta jasa kasino online di nagara. Commenting on prestasi ieu, CPO parusahaan Justin Cosnett ceuk:

Ngahontal persetujuan ti Dewan Kontrol kaulinan Michigan pikeun Awan Komunitas Kaulinan urang mangrupikeun pamekaran strategis anu penting pikeun Benua 8, sabab paménta solusi awan anu aman sareng patuh terus ningkat.

Benua 8 CPO Justin Cosnett

Anjeunna nambahan yén parusahaan understands pentingna munggaran-mover, bayar-sakumaha-anjeun-balik kauntungan nu usaha nyangka manggihan ngaliwatan Benua 8 di sababaraha pasar iGaming paling kalapa sarta tohan di Amérika Serikat.

Benua 8 Terus Ngalegaan di Amérika Serikat

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace ditambahkeun yén parusahaan ditangtukeun pikeun jadi panyadia munggaran tur pangalusna solusi Komunitas Awan di Michigan. Anjeunna nuluykeun:

Dina hal infrastruktur, awan nawiskeun éntri pasar anu gancang, khususna pikeun anu gaduh lisénsi énggal, ogé kamampuan cadangan atanapi migrasi pikeun anu parantos investasi di nagara sareng hoyong ngajauhan investasi hardware anu mahal dina waktos tantangan ranté pasokan.

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace

Samentara éta, Benua 8 parantos beroperasi di 24 nagara bagian AS sareng nawiskeun sajumlah jasa anu diijinkeun ku régulator lokal.

#Benua #Kéngingkeun #Persetujuan #MGCB #pikeun #Peluncuran #Cloud #Gaming

Relax Gaming Breaks LatAm Ground sareng peluncuran MegaApuestas di Kolombia

Kaulinan kasualiGaming agrégator sarta pamekar eusi ngarah, geus nandatanganan partnership eusi anyar kalawan MegaApuestasterobosan di Kolombia pasar iGaming, sahingga conto munggaran nalika parusahaan geus bisa ngajalankeun produk na di nagara Amérika Latin sarta wewengkon sakabéhna.

MegApuestas ngabagéakeun eusi proprietary Relax Gaming

Hatur nuhun kana tautanna, Relax Gaming bakal nawiskeun MegaApuestas aksés pamaén ka kaulinan-unggul pangajén sarta portopolio impressive tina kaulinan dipilih. MegaApuestas bakal nguntungkeun tina sababaraha kaulinan anu ngadegkeun Relax Gaming, kalebet Kuil Ragrag, Kota cau, Karéta Duit 2sareng seueur deui.

Ieu nandaan hiji milestone penting pikeun pamekar eusi iGaming-unggul pangajén sabab ngamungkinkeun eta rék dilegakeun ka wewengkon géografis anyar dijieun ku mitra lokal dipercaya jeung terhormat. Ieu Géografi Amérika Kidul dibuka kasempetan countless pikeun aggregations Bersantai jeung solusi kaulinan ekslusif jeung Kolombia hususna geus ngalaman pertumbuhan gancang dina iGaming nangtung.

Relax Gaming bakal tiasa nganggo entri pasar ieu salaku springboard pikeun nguatkeun peluncuran kahareup na di Amérika Latin sarta salajengna afield sakumaha minat ngatur iGaming tumuwuh.

Langkung seueur operator mitra diperkirakeun diumumkeun ku Relax Gaming di hareup. Commenting on kasempetan ieu, lulugu perwira pangaturan pausahaan Alexia Smilovic Ronde ngabagéakeun lebetna Kolombia sareng nyarios yén perusahaan éta gumbira pikeun pertama kalina asup ka daérah Amérika Latin, nyatakeun yén éta saluyu sareng ambisi Relax Gaming:

Laju ékspansi gancang urang sacara global ngadorong, khususna sareng yurisdiksi énggal ieu kalayan profil pangaturan anu luhur.

Bersantai kaulinan lulugu perwira regulator Alexia Smilovic Ronde

Pikeun ngajantenkeun peluncuran ieu suksés, Rønde nyarios yén perusahaan ngamangpaatkeun pangalamanna sareng peluncuran di pasar sanés, ngajantenkeun perusahaan langkung gampang pikeun nganapigasi kamajuan penting di Amérika Latin. Rønde negeskeun yén perusahaan bakal tetep waspada sareng up-to-date sareng peraturan lokal sabab narékahan pikeun nganapigasi sareng ngartos daérah sareng kasempetan komérsial anu bakal datang.

Bersantai Gaming Yakin ngeunaan Masa Depan Pertumbuhan LatAm

Bersantai CCO Nadiya Attard ngabagéakeun kemitraan sareng pentingna pikeun perusahaan. Kolombia mangrupakeun pasar strategis penting sabab éta ogé salah sahiji pangheulana ngatur kurban iGaming di wewengkon sarta jadi panutan.

“Kami ngarepkeun ngaluncurkeun kontén ekslusif kami di Kolombia kalayan judul anu unggul, sareng pertumbuhan bisnis anu bakal datang,” saur Attard dina pernyataan pers, yakin kana poténsi pasar anu bakal datang sareng Bersantai di jerona.

MegaApuesta lulugu CRM Daniela Asaftei ogé ngabagéakeun kasempetan pikeun ngawanohkeun eusi Relax Gaming ka pamaén lokal. Asaftei nyarios yén perusahaan bakal nyayogikeun pamaén lokal tingkat hiburan anu énggal sareng MegaApuesta ngaharepkeun ningali kumaha produk ieu disambut ku pamaén lokal.

#Relax #Gaming #Breaks #LatAm #Ground #sareng #peluncuran #MegaApuestas #Kolombia

Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins terus ngawangun dina portopolio impressive na suppliers sarta panyadia eusi pikeun cara unik parusahaan ngawanohkeun eusi anyar pikeun fans kasino.

Livespins Diluncurkeun sareng Platform Pelor Pérak ku Relax

Livespins, anu museurkeun kana live streaming slot kasino ka panongton badag on Twitch, geus diasupkeun kana partnership anyar kalawan Relax Gaming, anu bakal masihan parusahaan jeung streamers aksés ka leuwih ti 70 studio terpadu salaku bagian tina platform Silver Bullet dijalankeun ku. Reureuhan.

Kerjasama ieu ageung pikeun Relax Gaming, mitra na, sareng Livespins, sadayana bakal nguntungkeun tina gaduh aksés kana kaulinan slot pangsaéna di dunya. Kaulinan ieu kalebet Temple Tumble, Banana Town, sareng Money Train 2, pikeun nami sababaraha paporit kipas sadaya waktos anu gancang ngadegkeun ayana dina séktor iGaming.

Cinta tambahan anu bakal ditingalikeun ku Livespins streamer pasti moal cilaka. Livespins museurkeun kana campuran pangalaman inovatif dimana pamaén tiasa bet sareng streamer karesepna ku ngabagi taruhan sareng résiko sareng sasama pemirsa. Livespins geus ngawangun alat gamification jeung Dursasana kuat anu geus ngarasakeun hasil hébat sarta geus jadi salah sahiji innovators sabenerna industri iGaming.

Livespins CCO Michael Pedroson ngabagéakeun kasempetan ieu sarta ngomong yén Relax kaulinan mangrupa salah sahiji pausahaan paling signifikan lamun datang ka aggregating eusi iGaming, sarta slot hususna. Anjeunna ngajelaskeun naha eusi hébat penting sareng nambihan:

Eusi kualitas mangrupikeun komponén konci pikeun aliran anu suksés sareng ku ngagabungkeun slot tina Relax Gaming sareng mitra studiona sareng platform inovatif sareng streamer superstar, kami gaduh faktor pikeun nganteurkeun pangalaman pamuter anu ngahibur sareng pikasieuneun.

Livespins CCO Michael Pedroson

Bersantai sareng Livespins Senang sareng Partnership

Pedersen negeskeun yén Livespins aya di pasar pikeun mastikeun yén pamaén disayogikeun pangalaman anu pangsaéna sareng salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun éta nyaéta ku gawé bareng sareng supplier anu leres sareng fasilitator kontén sapertos Relax Gaming.

Kasual kaulinan CCO Nadiya Attard duanana bungah boga kasempetan pikeun digawekeun ku Livespins. Cenah ngalirkeun jadi salah sahiji saluran paling signifikan pikeun pamaén ngarasakeun pangalaman kasino online, sarta Livespins geus mingpin jalan di bagean inovatif ieu ti mimiti.

Hatur nuhun kana Silver Bullet, pamaén ayeuna bakal boga kasempetan pikeun ngakses leuwih kaulinan sarta kasempetan.

#Livespins #Teams #sareng #Relax #Gaming #pikeun #Eusi #Kasino #Anyar

ESA Gaming Ngaluncurkeun EasySwipe sareng Sisal di Italia

Sumber gambar: ESA kaulinan

ESA kaulinan geus jadi pamekar panganyarna rék dilegakeun pasar iGaming Italia ngaliwatan Sisal. Pausahaan bakal ngawanohkeun Gesek Gampang fitur anu ayeuna bakal sadia dina tohan sarta operator solusi kaulinan kacida terhormat nagara urang. EasySwipe kalebet judul sareng pilihan populér, sapertos Tujuan Tambang jeung Baskét Tambang sapanjang kalawan sababaraha kaulinan Palasik anu populer di kalangan pamaén kasino.

EasySwipe Integrasi Sampurna sareng Tohan Olahraga

Sanajan kitu, aya leuwih kaulinan datang ti ESA Gaming, kaasup groundbreaking judul nabrak-gaya, kayaning Rokét Racer hiji anu masih lumangsung tapi diperkirakeun pencét rak iGaming pas. ESA Gaming bangga dina nyayogikeun kaulinan ultra-ringan anu nawiskeun pagelaran sareng sesi anu gancang.

Pamaén bisa gesek asup jeung kaluar sarta boga pangalaman tohan olahraga maranéhanana uninterrupted, nu mangrupakeun jalan gede nyieun eusi iGaming nu complements fokus inti na aya, nu tetep judi olahraga. Portopolio EasySwipe komitmen pikeun ningkatkeun kapasitas cross-selling sareng mastikeun yén ieu henteu ngakibatkeun kanibalisasi bagean, fokus penting dina usaha pangwangunan.

ESA Gaming satuluyna fokus kana nganteurkeun pangalaman pangalusna anu provably adil jeung ngagumbirakeun massa iGaming sarta tohan olahraga. Pausahaan ieu ngembangna salajengna saluareun Italia tapi strengthening foothold na di pasar penting. ESA kaulinan manajer ngembangkeun bisnis Maria Luisa Malfasi ngabagéakeun kasempetan sareng nyarios:

Ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun ningali tawaran EasySwipe kami langsung di pasar Italia, konsép anu kami yakin yén pamaén lokal bakal resep pisan.

manajer ngembangkeun bisnis ESA kaulinan Maria Luisa Malfasi

Gawé bareng sareng Sisal mangrupikeun léngkah anu saé pikeun perusahaan di pasar, saur Malfasi. Anjeunna muji panawaran Sisal anu tos aya, kalebet produk anu luhur. Ti ayeuna, pamaén Sisal ogé nyandak kauntungan tina produk unggulan sareng berharga ESA Gaming. Awal bulan ieu, EasySwipe ESA Gaming sareng BetShop di Yunani.

#ESA #Gaming #Ngaluncurkeun #EasySwipe #sareng #Sisal #Italia

Pixiu Gaming Sareng Dan Marino Team Up, Slot Anyar Datang ka Pasar di 2023

Pixiu Gaming, pamekar Keno ngarah di Amérika Kalér, ngumumkeun yén éta parantos nandatanganan kerjasama sareng Dan Marino, gelandang NFL pensiunan. Pausahaan bakal ngagunakeun merek Marino dina runtuyan kaulinan slot immersive.

Slot bakal debut di 2023

The partnership antara Pixiu na Marino ieu brokered ku Creation iGaming. Kaulinan slot anu unik bakal didamel ku Pixiu sareng per detilna, aranjeunna bakal lebet ka pasar anu diatur di Kanada sareng AS dina kuartal kadua 2023.

Marino, anu mangrupa legenda olahraga pensiunan, nyepeng leuwih ti 40 rékaman lolos sarta catetan hiji-musim. Sababaraha diantarana kalebet paling seueur yard, kalolobaan pass touchdown, sareng seueur deui pagawean.

Anjeunna commented on ngembangkeun nyebutkeun anjeunna pisan impressed kalawan kumawula Pixiu sarta fokus kana nilai inti. Salaku tambahan, anjeunna nyatakeun yén anjeunna gumbira ningali dampak positip anu bakal aya dina partnership.

Nurutkeun kana wincik perjangjian, teu ngan Pixiu bakal nyieun hiji unik slot , tapi elemen tanggung jawab sosial ogé bakal kaasup.

Pausahaan bakal nyumbang 5% tina kauntungan na pikeun ngarojong Marino Foundation, nu empowers individu kalawan tantangan developmental kayaning autisme. Sumbangan bakal ngabantosan jalma-jalma ieu nyiptakeun sareng ngawangun karirna.

Tony Plaskow, pangadeg Pixiu, ogé ngabagi sababaraha pikiran. Anjeunna nyatakeun yén deal éta ageung, khususna pikeun anjeunna, sabab anjeunna mangrupikeun kipas NFL anu ageung. Anjeunna nambahan yén Pixiu sareng Marino didédikasikeun pikeun ngabantosan “barudak anu kurang mampu sareng ditantang” sareng ngabantosan aranjeunna ngadamel bédana.

Dina nutup, Plaskow nyarios yén Pixiu bangga tiasa damel sareng propinsi Kanada pikeun kapentingan komunitas masing-masing.

Penciptaan Initiating sareng Mediating Partnership Antara Marino sareng Pixiu

The partnership antara Marino na Pixiu ieu diprakarsai ku Creation iGaming. Pausahaan ogé tindakan minangka perantara dina prosés negotiating rinci.

Phil Canavan, diréktur jualan na commercials di Creation iGaming, nyatakeun yén éta téh langka pikeun mawa babarengan dua organisasi anu sarupa dina outline. Anjeunna nambahan yén perusahaan éta gumbira janten bagian tina usaha ieu sareng sadayana di Clarion bungah ningali naon anu bakal ditawarkeun kerjasama ieu di Amérika Kalér dina waktos anu bakal datang.

Creation iGaming boga leuwih 40 taun pangalaman gawé dina média olahraga sarta industri kaulinan sarta dedicated ka nyadiakeun klien kalawan solusi tungtung-to-tungtung. Pausahaan nyertakeun merek, desain kaulinan, strategi komérsial, sareng distribusi.

Hatur nuhun kana kanyataan yén Creation ngagaduhan pangalaman damel puluhan taun, anjeunna tiasa nyiptakeun umur panjang dina kaulinan. Éta nyababkeun nyiptakeun hubungan tingkat luhur sareng sapertos kitu, Creation mangrupikeun salah sahiji pamimpin industri anu tiasa ngaksés jaringan bakat kelas dunya dina séktor B2C sareng B2B.

#Pixiu #Gaming #Sareng #Dan #Marino #Team #Slot #Anyar #Datang #Pasar

Relax Gaming nambihan Elysium Studios salaku Rakan Distribusi

Sumber Gambar: Elysium Studios

Kaulinan kasual geus dimekarkeun daptar mitra anu ngadistribusikaeun kaulinan kalayan Elysium Studios. Pausahaan ayeuna ngagabung sareng sistem distribusi sareng program Relax Gaming anu mantep sareng terhormat. Elysium ogé bakal nyumbangkeun ku leveraging dedicated server game jauh nu bakal ngidinan sagala kaulinan disebarkeun ngaliwatan Relax Games pikeun ngapdet gancang tur ngajalankeun sakumaha dimaksudkeun.

Tenang Kaulinan Ngamankeun Mitra Studio Mantuan Sejen

Elysium Studios gaduh portopolio kaulinan anu pikaresepeun anu dibawa ka jaringan Relax operator sareng merek, kalebet Wizardz World, Spirit Hunters, Supa Crew, Fox Tale, Battle of Myths, sareng judul anu bakal datang sapertos Sword King sareng Clash of Heroes. Tenang CEO kaulinan Simon Hamon ngabagéakeun tambahan anyar ieu sareng nyarios:

Elysium mangrupikeun studio anu saé kalayan portopolio judul anu pikaresepeun dina sabukna.

Tenang CEO kaulinan Simon Hamon

Eksekutif gumbira kalayan portopolio Elysium anu mapan pikeun kaulinan anu ngarah di industri sareng nangtukeun. Manéhna nyebutkeun studio geus ngembangkeun hiji proposisi unik nu engages pamaén sarta ngajadikeun aranjeunna ngarasa bagian tina aksi. Kulawarga Powered By Relax pasti nguntungkeun tina nambihan Elysium kana ékosistem, saur Hammon.

Warta ieu disambut kalayan nada anu sami ku CEO Elysium Sergio Jacob yén partnership kalawan Relax mangrupa kasempetan hebat sejen pikeun parusahaan neruskeun dilegakeun jangkauan sarta ngaronjatkeun kasadaran produk na kalawan basa pamuter anyar. “Kami bungah babagi kaulinan incredibly seru urang jeung industri jeung terus nyorong wates inovasi,”Sa Jacob.

Elysium Yakin dina Masa Depan Kualitas Kaulinan

Anjeunna nambahan yén anjeunna reueus kana kerja keras sadayana tim di Elysium pikeun ngajantenkeun kerjasama ieu kanyataan. Jacob ogé kasampak dina naon ngajadikeun studio suksés di sektor iGaming.

Anjeunna boga pamadegan yén jumlah Kaluaran geus euweuh hiji masalah, sabab pamaén jeung pausahaan néangan judul nu bisa unggul tur kalibet pamaén pikeun taun datang. Kualitas parantos janten konci. Relax Gaming terus ngalegaan kulawarga mitra distribusi kontén sabab parantos nambihan sababaraha perusahaan dina sababaraha minggu sareng sasih.

#Relax #Gaming #nambihan #Elysium #Studios #salaku #Rakan #Distribusi

Pennsylvanians Against Gaming Expansion nyauran tindakan ngalawan “game of skill”

Pennsylvanians Ngalawan ékspansi kaulinan sakali deui urging lawmakers di Keystone State pikeun neangan hiji jurus tougher dina “kaulinan skill”, nu geus menyakiti APBN. Numutkeun organisasi, citing data ti Pennsylvania lotre, kaulinan sapertos geus ngarugikeun Pennsylvania lotre hiji diobral awal $ 650 juta.

Langkung Aksi Dibutuhkeun, Pangjurung PAGE

Pulisi Propinsi Pennsylvania, Jaksa Agung, sarta kaayaan judi regulator geus sagala ngadéklarasikeun kaulinan sapertos skill ilegal, Tapi aranjeunna tetep aya di Pennsylvania. Dina siaran pers, organisasi ceuk nu unregulated judi menyakiti revenues pajeg kaayaan jeung produk judi dilisensikeun. Pernyataan organisasi nyaéta kieu:

Dina laporan di handap ieu, kami nunjukkeun analisa lengkep anu ngira-ngira langkung ti $ 650 juta dina penjualan awal Pennsylvania Lottery leungit kusabab mesin Game of Skill anu teu diatur di Pasamakmuran.

KACA

Dina sajarahna, Pennsylvanians Ngalawan judi ékspansi ngaklaim yén $ 14,9 miliar direalisasikeun dina jualan kartu scratch Keystone Propinsi antara Oktober 2017 jeung Maret 2022 bisa jadi loba nu leuwih luhur – 4,4% leuwih luhur, kanyataanna, siaran pers nambahan. Ieu tiasa narjamahkeun kana $ 200 juta langkung seueur pikeun Pennsylvania sareng usaha lokal, terus organisasi.

Mesin skill geus proliferating saprak 2017, nyebutkeun pernyataan pencét organisasi urang. Aya kanaékan 17-fold dina jumlah anu disebut “mesin skill”, catetan PAGE. Juru bicara organisasi Pete Shelly:

Analisis ieu kedah janten lampu beureum kedip-kedip pikeun MPs. Geus waktuna, sakali jeung sakabeh, tighten hukum nagara jeung mareuman mesin ieu.

juru carios organisasi Pete Shelly

Pamilik Nolak Larang sareng Larang

Shelly ceuk anggota DPRD kudu datangna babarengan jeung nyieun kerangka pangaturan anu bakal masihan otoritas relevan kakuatan taya pikeun meta ngalawan violators. Anjeunna boga pamadegan yén mesin teu nyieun hiji Penny di pajeg kaulinan, anjeunna catetan jeung nambahan yén maranéhna ogé numbu ka incidence kajahatan luhur di wewengkon mana aranjeunna lokasina.

Parahna, aranjeunna ngiringan pendapatan tina sagala rupa program nagara, sapertos anu dialokasikeun ka warga senior, saur Shelly. Masalah maén terampil di Pennsylvania terus. Nu boga mesin ieu pamadegan yén maranéhanana éta hijina alesan maranéhna bisa tetep dina bisnis. Mesin ieu biasana dipasang di toko genah, bar, atanapi VFW.

#Pennsylvanians #Gaming #Expansion #nyauran #tindakan #ngalawan #game #skill