Home » Posts tagged 'game'

Tag Archives: game

Stakelogic na Unibet ngajalankeun Live Game Tembongkeun di Walanda

Stakelogic geus dimekarkeun ayana di Walanda ngaliwatan judul acara kaulinan live anyar. “Runner8Runner“mangrupa usaha babarengan antara Live Stakelogic jeung Unibet jeung kaulinan dumasar kana Runner6Runner, hiji slot online dikembangkeun ku Stakelogic.

Runner8Runner Bakal Nyadiakeun Pangalaman Unik Pikeun Pamaén Walanda

Bari ngobrol ngeunaan release anyar, CEO Stakelogic Live, Stephan van den Oetelaar, Nyebutkeun yén Runner8Runner mangrupakeun pintonan kaulinan live hebat anu ngawangun dina popularitas Palasik liang . Hatur nuhun kana kanyataan éta, judul éta tiasa masihan pangalaman anu unik pikeun pamaén Walanda.

Anjeunna nambahan yén éta seru ngaluncurkeun Runner8Runner sareng Unibet sareng nguatkeun hubungan sareng operator.

Pimpinan eusi ekslusif Unibet, Pierluigi Rinaldi, nyatakeun yén Stakelogic Live mangrupikeun mitra penting pikeun operator di pasar Walanda. Rinaldi ngaku kanyataan yén kalayan bantosan Stakelogic Live, Unibet tiasa “muncul salaku merek judi pilihan” pikeun peminat kaulinan kasino online sareng khususna pendukung kaulinan langsung.

Runner8Runner nampilkeun host Walanda Money Wheel sareng latar tukang mesin buah. Nalika tilu atawa leuwih lambang inten darat on payline nu, fitur Super stake diaktipkeun.

Kalawan fitur Super stake, pamaén bisa nempatkeun bets samping nu ganda patok maranéhanana. Ku kituna, hiji fitur tambahan, nu méré payout tinggi sakali dina unggal 35 spins dipicu. Dina basa sejen, fitur Super stake ngaronjatkeun Chances pamaén meunang hadiah badag.

Stakelogic Live sareng Unibet ngaluncurkeun Studio Branded di Walanda

Peluncuran Runner8Runner mangrupikeun pamekaran panganyarna dina naon anu ayeuna kajantenan janten hubungan anu suksés antara Stakelogic sareng Unibet.

Dina awal Agustus, dua sisi nandatanganan perjanjian pikeun ngaluncurkeun studio kaulinan langsung. Studio branded Stakelogic Live nampilkeun mikropon canggih, téknologi siaran sareng kaméra, sadayana dirancang pikeun masihan pangalaman unik pikeun pamaén Walanda.

Salian ti judul kasino live anu dipidangkeun di studio, Unibet ogé ngagaduhan seueur produk ti perusahaan induk Stakelogic Live, Stakelogic. Sababaraha produk anu diulas kalebet Rambo, Flappers, Great Wars, Fruit Spinner, Valley of Secrets, Legend Rising, Double Gem, sareng King Bam Bam.

Diréktur casinos sarta kaulinan di Kindred Grup, boga Unibet, David Roberston, nyatakeun dina waktos anu casinos hirup junun ngahasilkeun “traction signifikan kalawan pamaén di Walanda” jeung ieu naha launching studio branded Stakelogic Live éta logis. léngkah pikeun Unibet.

Oetelaar nyatakeun yén partnership dimekarkeun éta hiji hambalan logis maju antara dua kaulinan Stakelogic baku anu dipigawé kacida alusna.

#Stakelogic #Unibet #ngajalankeun #Live #Game #Tembongkeun #Walanda

Pariplay Nambahkeun Inovatif Live kasino Arcade Game ku Arcadia

Pariplaycabangna NeoGames, geus ditambahkeun studio anyar jeung pamekar pikeun Fusion platform aggregation, Arcadia kaulinan Leyuran. Ka hareupna, mitra Fusion bakal tiasa ngaksés judul Arcadia iGaming sareng ningkatkeun pangalaman palanggan sorangan ku nawiskeun kaulinan inovatif ku pamekar.

Arcadia Janten Bagian tina Kulawarga Fusion Platform

Arcadia geus fokus kana ngamekarkeun pangalaman kasino online dumasar kana mesin arcade fisik, ngarah ka midangkeun unik pikeun pamaén. Arcadia ngaharepkeun ngukir kaluar niva anyar dina pangalaman kaulinan hirup dimana paporit arcade bisa terpadu kalayan hirup kasino pangalaman kaulinan sarta nyadiakeun pamaén kalawan kasempetan anyar vertikal.

Judul perusahaan munggaran, Booster Untung geus bagian tina platform Fusion. Langkung seueur kaulinan diperkirakeun bakal énggal-énggal, saur Pariplay dina siaran pers. Fortune Pusher didadarkeun salaku “arcade coin pusher” anu ayeuna bakal sayogi pikeun pamaén. Pamaén bisa ngadalikeun koin nu dipecat kana mesin lajeng lalajo salaku chip hadiah kadorong ambéh ngéléhkeun anu ngoleksi.

Mesin pilem Arcadia dina aksi nganggo kaméra definisi tinggi anu sayogi dina sababaraha platform, kalebet desktop sareng alat sélulér. Diréktur partnerships Pariplay, Callum Harris, ngabagéakeun tambahan anyar ieu anu pasti bakal ningkatkeun pangalaman pikeun pamaén kusabab produk unik na:

Arcadia mangrupakeun innovator leres lamun datang ka live streaming téhnologi mesin video game, sarta kami bungah boga aranjeunna salaku pasangan Fusion anyar salaku urang salawasna pilari eusi nu nangtung kaluar sarta nawarkeun pamaén hal unik.

Harris sareng Pariplay ogé ngagaduhan harepan anu luhur pikeun Arcadia sareng sékrési salajengna perusahaan. CEO Arcadia Grup Avey Gabrielli muji kasempetan jeung eusi partnership kalawan Pariplay.

Ningkatkeun Live kasino midangkeun kalawan arcade Toel

Ngaliwatan sambungan ieu, Arcadia Grup bakal boga kasempetan pikeun nyambung jeung pamaén sakuliah dunya. “Urang boga rencana badag rék dilegakeun portopolio urang kalawan leuwih kaulinan nu nawiskeun pangalaman kaulinan hebat, tur kalawan bantuan mitra distribution kawas Pariplay, urang terang urang bakal bisa gancang meunang moméntum sakuliah rupa-rupa pasar diatur,”Sa Gabrielli.

Pariplay ngahijikeun deui kaulinan ku langkung ti 80 supplier sareng ayeuna gaduh 13.000 kaulinan, kalebet novelty inovatif sapertos produk Arcadia.

#Pariplay #Nambahkeun #Inovatif #Live #kasino #Arcade #Game #Arcadia

Évolusi ngaluncurkeun MONOPOLI Big Baller Game Show

Évolusi geus nembongkeun hiji anyar Live Kasino Kaulinan diideuan ku MONOPOLI. MONOPOLI Big Baller mangrupa kaulinan live acara-gaya bingo kaulinan ayeuna sadia pikeun mitra perusahaan. Kaulinan hadir sareng pamawa kaulinan langsung sareng draw bola otomatis.

Sadayana numpak sareng MONOPOLI Big Baller

Sakali deui, MR MONOPOLY datang ka buruan berkat kanyataanana nambahan sareng lingkungan 3D khusus dimana lalaki kumisna asup. Évolusi bakal Fitur multipliers nu bisa mangaruhan midangkeun jeung nyata ngaronjatkeun payouts handap-garis pikeun pamaén ogé.

MONOPOLY Big Baller ngingetkeun kana dasar kaulinan MONOPOLY Live Kasino dikembangkeun ku Évolusi. Ieu ciri roll dadu, Spasi bébas, Kamar Kasempetan na Go ka jail, sarta leuwih. Tapi, dina Big Baller, pamaén datang ka kapal pesiar dimana mesin gambar bola bakal jadi hiji enliven midangkeun jeung aksi.

Pamaén lajeng kudu nyieun kombinasi angka nu dianggo dina garis – beuki hadé. Bakal aya sagala sorts bonus anyaman kana midangkeun sangkan unsur reuwas dirasakeun sapanjang sési jeung ngajaga jalma ngarasa leuwih aktipitas tur entertained.

Kaulinan Bonus khusus bakal ngahirupkeun deui MR MONOPOLI dina kanyataan anu digedékeun ku saurang lalaki anu leumpang dina papan MONOPOLI maya 3D. Gemblengna, Big Baller ngagambarkeun ambisi Évolusi pikeun terus ngaronjatkeun pangalaman kasino ku cara manggihan cara anyar jeung kreatif pikeun nyieun produk anyar. Ngomentaran peluncuran éta, Évolusi CPO Todd Haushalter nyarios:

Bapa. MONOPOLI balik deui! Simkuring boga bagean sizable pamaén anu cinta bingo na lotre-gaya bouncing kaulinan bola. Kaulinan Mega Ball kami, contona, populer pisan.

Évolusi CPO Todd Haushalter

Waralaba anu Diakuan sareng Dipikacinta sacara Universal

Kaulinan anyar téh duanana thematically na visually pisan béda, nu ngajadikeun eta nangtung kaluar. Babak Bonus mangrupa hal pasti néangan. Bagian tina kasuksésan kaulinan ogé dumasar kana kaunggulan merek MONOPOLY. Premis dewan kahartos sareng dipikacinta di sakumna dunya, tambah Haushalter.

Éta pisan sababna naha kaulinan anyar ieu pasti daya tarik pikeun MONOPOLI jeung pencinta bingo. Ayeuna, merek MONOPOLY sareng hak cipta intelektual dipiboga ku Hasbro anu dilisensikeun ka Évolusi.

#Évolusi #ngaluncurkeun #MONOPOLI #Big #Baller #Game #Show

Pennsylvanians Against Gaming Expansion nyauran tindakan ngalawan “game of skill”

Pennsylvanians Ngalawan ékspansi kaulinan sakali deui urging lawmakers di Keystone State pikeun neangan hiji jurus tougher dina “kaulinan skill”, nu geus menyakiti APBN. Numutkeun organisasi, citing data ti Pennsylvania lotre, kaulinan sapertos geus ngarugikeun Pennsylvania lotre hiji diobral awal $ 650 juta.

Langkung Aksi Dibutuhkeun, Pangjurung PAGE

Pulisi Propinsi Pennsylvania, Jaksa Agung, sarta kaayaan judi regulator geus sagala ngadéklarasikeun kaulinan sapertos skill ilegal, Tapi aranjeunna tetep aya di Pennsylvania. Dina siaran pers, organisasi ceuk nu unregulated judi menyakiti revenues pajeg kaayaan jeung produk judi dilisensikeun. Pernyataan organisasi nyaéta kieu:

Dina laporan di handap ieu, kami nunjukkeun analisa lengkep anu ngira-ngira langkung ti $ 650 juta dina penjualan awal Pennsylvania Lottery leungit kusabab mesin Game of Skill anu teu diatur di Pasamakmuran.

KACA

Dina sajarahna, Pennsylvanians Ngalawan judi ékspansi ngaklaim yén $ 14,9 miliar direalisasikeun dina jualan kartu scratch Keystone Propinsi antara Oktober 2017 jeung Maret 2022 bisa jadi loba nu leuwih luhur – 4,4% leuwih luhur, kanyataanna, siaran pers nambahan. Ieu tiasa narjamahkeun kana $ 200 juta langkung seueur pikeun Pennsylvania sareng usaha lokal, terus organisasi.

Mesin skill geus proliferating saprak 2017, nyebutkeun pernyataan pencét organisasi urang. Aya kanaékan 17-fold dina jumlah anu disebut “mesin skill”, catetan PAGE. Juru bicara organisasi Pete Shelly:

Analisis ieu kedah janten lampu beureum kedip-kedip pikeun MPs. Geus waktuna, sakali jeung sakabeh, tighten hukum nagara jeung mareuman mesin ieu.

juru carios organisasi Pete Shelly

Pamilik Nolak Larang sareng Larang

Shelly ceuk anggota DPRD kudu datangna babarengan jeung nyieun kerangka pangaturan anu bakal masihan otoritas relevan kakuatan taya pikeun meta ngalawan violators. Anjeunna boga pamadegan yén mesin teu nyieun hiji Penny di pajeg kaulinan, anjeunna catetan jeung nambahan yén maranéhna ogé numbu ka incidence kajahatan luhur di wewengkon mana aranjeunna lokasina.

Parahna, aranjeunna ngiringan pendapatan tina sagala rupa program nagara, sapertos anu dialokasikeun ka warga senior, saur Shelly. Masalah maén terampil di Pennsylvania terus. Nu boga mesin ieu pamadegan yén maranéhanana éta hijina alesan maranéhna bisa tetep dina bisnis. Mesin ieu biasana dipasang di toko genah, bar, atanapi VFW.

#Pennsylvanians #Gaming #Expansion #nyauran #tindakan #ngalawan #game #skill