Home » Posts tagged 'gambling slot'

Tag Archives: gambling slot

RSI Janten Cahaya & Kaajaiban pikeun Eusi di Mexico

Cahaya & Kaajaiban, Nyarita terus dilegakeun jangkauan eusi na ngaliwatan partnership na kalawan Rush Street Interactive. Fokus panganyarna tina usaha dua perusahaan nyaéta pangaturan Méksiko pasar dimana merek RSI, RushBet, geus nepi na ngajalankeun. Partnership ieu bakal ngidinan Light & Wonder pikeun mantuan RSI streamline eusina jeung ngirimkeunana pilihan alus iGaming.

Light & Wonder to Power Content pikeun RSI di Mexico

Bagian tina usaha ieu bakal dirojong ngaliwatan kiriman game internal tur pihak-katilu berkat cahaya & Wonder urang Buka Kaulinan ékosistem. Kaulinan bakal diluncurkeun dina merek RSI anu dioperasikeun salaku bagian tina kolaborasi sareng Grupo Multimedios, pasangan lokal perusahaan anu ngabantosan RSI diluncurkeun di Mexico.

Judul anu munggaran disayogikeun ku solusi OpenGaming bakal kalebet Bonanza Megaways ti Big Time Gaming sareng Dragon Palace ku Lightning Box, 888 Fortunes, sareng Marvelous Mouse. tambahan berharga sejen nyaeta Hypernova Megaways ku ReelPlay, nu studio balik INFINITY REELS montir.

Ieu kasempetan sejen pikeun pamaén lokal di Mexico ngalaman tur mikaresep iGaming. Light & Wonder geus suksés di sakuliah dunya ku nyadiakeun kaayaan-of-nu-seni solusi iGaming. Éntri panganyarna kana pasar Méksiko mangrupikeun tuluyan tina modél bisnis ieu.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea ngabagéakeun partnership jeung nyebutkeun:

Light & Wonder ngahormatan pikeun ningkatkeun partnership na kalawan RSI, kakuatan kabuktian tur dimangfaatkeun dina industri kaulinan, pikeun mawa eusi ka Mexico pikeun kahiji kalina.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea

Barrenechea ditambahkeun anu ékspansi ieu fokus kana salah sahiji pasar pangpentingna dina pasar Amérika Latin sarta ngagambarkeun hiji kasempetan penting pikeun parusahaan sakumaha eta nyiar ngadegkeun sorangan salaku agrégator ngarah sarta supplier sahiji solusi iGaming di wewengkon husus ieu.

Ngaliwatan lokalisasi kuat judul populér, Light & Wonder yakin yén éta boga klaim kuat di pasar LatAm, sarta ieu dibuktikeun ku partnership panganyarna na kalawan RSI pikeun wewengkon.

RSI Yakin dina Kemitraan Kandungan Anyar Ieu

CEO RSI Richard Schwartz ngabagéakeun tambihan eusi Light & Wonder sareng muji perusahaan salaku pamimpin global dina pangiriman solusi sapertos kitu. Anjeunna nambahan:

Kami delighted mun bisa mawa kaulinan kasino tinggi-tungtung pisan populér pikeun pamaén di Mexico sarta kami kasampak maju ka dilegakeun katalog kaulinan pikeun pamaén di nagara salajengna dina bulan datang.

CEO RSI Richard Schwartz

RSI komitmen pikeun laun-laun ngalegaan pangaruhna sorangan di pasar Amérika Latin saluyu sareng tujuan Light & Wonder sorangan, masihan duanana perusahaan anu nangtung di pasar.

#RSI #Janten #Cahaya #Kaajaiban #pikeun #Eusi #Mexico

Christchurch kasino Goes Online, Sparking perhatian

Christchurch kasino rencana pikeun ngajalankeun casinos online teu cocog up kalawan aktivis kaamanan judi di Selandia Baru. Bari pausahaan kasino lokal teu dilisensikeun pikeun beroperasi kaulinan online di nagara, jalma di Selandia Anyar jum’atan diwenangkeun maén kalawan merek asing.

Christchurch Kasino Go Digital

Christchurch kasino bakal ngadegkeun ayana online sahandapeun Christchurchcasino.com domain. Situs judi online anyar bakal didasarkeun di Malta sareng diperkirakeun diluncurkeun dina ahir 2022. Ieu bakal ngamungkinkeun para peminat Christchurch Kasino pikeun ngajomblo online.

Salaku per pengumuman Christchurch Kasino urang, operator bakal gawé bareng raket jeung pausahaan kaulinan internasional lianna pikeun gancang dilegakeun ayana online na. Kaputusan operator kasino pikeun ngajalajah vertikal online didorong ku pertumbuhan anu teu waras tina judi online sareng turunna bertahap tempat bata-na-mortir.

Sanajan kitu, teu sadaya jelema bungah ngeunaan peluncuran upcoming sahiji situs Christchurch Kasino.

Anak Perusahaan Luar Pesisir Kamungkinan Sasaran Lokal

aktivis kaamanan judi di Selandia Anyar prihatin ngeunaan peluncuran situs judi anyar. Bari Christchurch kasino nyaéta parusahaan kasino darat menak di nagara, ngan Lotto NZ na TAB tiasa nawiskeun online judi . Anu matak pikahariwangeun, Christchurch Kasino tétéla nyobian ngaliwat aturan ieu ku ngaluncurkeun anak perusahaan anu berbasis di Malta.

Aturan Selandia Anyar on lepas pantai judi nyaram situs ti tawaran online judi lamun maranéhna teu dilisensikeun. Sanajan kitu, aturan teu nyaram pamaén maén kalawan operator lepas pantai dina resiko sorangan. Ku alatan éta, cabangna online Christchurch Kasino sacara rahasia tiasa nargétkeun jalma-jalma di Selandia Anyar anu wawuh sareng merek indungna sareng langkung dipikaresep pikeun nyobian tawaran online na.

Mindahkeun éta ngagambarkeun kaputusan SkyCity pikeun ngaluncurkeun situs berbasis Malta di 2019.

Aktivis teu yakin ku Christchurch kasino urang Jangji ngajaga pamaén

Sedengkeun Christchurch Kasino korsi, Bruce Robertsonngajangjikeun yén situs anyar bakal dilengkepan sagala parabot judi jawab diperlukeun, tetep aktivis kaamanan judi paduli situs unregulated targeting pasar Selandia Anyar. Brigitte Thornley, diréktur nasional Masalah judi Yayasan Service, ceuk anjeunna kuciwa jeung situs anyar. Anjeunna nunjukkeun yén Christchurch Kasino mangrupikeun merek anu diakui, anu bakal ngajantenkeun jalma mikir yén Christchurchcasino.com mangrupikeun situs anu dipercaya sareng dilisensikeun.

Sajaba ti éta, loba aktivis yakin yén judi online condong jadi leuwih bahaya sabab bisa dilakukeun dina rusiah. Profesor gaul Universitas Auckland Maria Bellringer nembongkeun yen situs unlicensed jarang gaduh safeguards nyugemakeun pikeun ngajaga jalma tina cilaka.

#Christchurch #kasino #Online #Sparking #perhatian

Konami kaulinan installs SYNKROS CMS on Holland America Line

Konami kaulinan geus ngumumkeun yén maranéhna masang SYNKROS kasino Sistim manajemén pa 11 kapal milik Holland America Line. Sistem manajemen parantos aya, perusahaan dikonfirmasi dina pernyataan pers sareng tambihan SYNKROS bakal narékahan pikeun ngaoptimalkeun pangalaman mesin slot aya keur sémah sarta travelers, nyebutkeun Konami.

Holland America Line meunang hadé kasino jeung liang pangalaman

Holland America Line boga hiji armada éksténsif ngeunaan kapal featuring rupa-rupa pangalaman kasino, ku fokus husus dina liang . Ngaliwatan tambihan solusi Konami, jalur pesiar ngaharepkeun langkung ningkatkeun pangalaman pikeun pamaén sareng sémah sareng ngabantosan aranjeunna tetep sugema. Sistim nu ogé ngawengku titik nu bisa ditebus pikeun sagala rupa hadiah na nawaran promosi séjén onboard.

Bakal aya hadiah draws, acara bonus floor-lega, turnamén slot, sarta loba deui, sadayana dirancang pikeun ngaronjatkeun Dursasana jeung sémah sarta nawiskeun aranjeunna kasempetan luar biasa pikeun ngarasakeun kaulinan slot hébat sarta acara tambahan. deal oge bagian tina hungkul saméméhna antara Konami jeung Karnaval Corporation & plc anu nempo SYNKROS dipasang salaku sistem manajemen kaulinan ngarah pikeun pausahaan garis pesiar di 2018. Karnaval Corporation SVP operasi kasino global Marty Goldman ceuk:

Sistim SYNKROS – katelah ngabahekeun (Ngalayanan Up ganjaran jeung Fun) – nawarkeun fitur anyar seru nu pribados muter mesin slot tur ningkatkeun pangalaman kasino keur sémah urang.

Karnaval Corporation SVP operasi kasino global Marty Goldman

Goldman ngabagéakeun pamasangan panganyarna dina kapal Holland America Line sarta nambahan yén éta salajengna consolidates peran ngarah Carnival Corporation dina nyadiakeun sémah kalayan sababaraha kagiatan rekreasi pangalusna dina dewan. Warta éta tangtu disambut ku COO sareng EVP of Konami Gaming Tom Jingoli anu sami-sami wareg sareng pamekaran sareng nambihan yén SYNKROS bakal nyiptakeun rupa-rupa pangalaman sareng inisiatif inovatif pikeun sémah di Holland America Line.

SYNKROS pikeun Pituduh Jalan

“Konami komitmen kana palaksanaan anu sami-sami suksés di sakuliah Karnaval Corporation armada global,” saur Jingoli. Hasil kauangan panganyarna Konami ogé kuat dina kuartal kadua taun pikeun période réngsé 30 Juni, 2022. Pausahaan dilaporkeun sharing $ 540,5 jutaan sarta terus mekar dina industri judi.

Konami ogé mawa leuwih veterans pikeun mantuan operasi na di Asia. Pausahaan nyewa David Punter salaku salah sahiji eksekutif pang anyarna pikeun mingpin pertumbuhan perusahaan di daérah éta. Karnaval saméméhna ngawangun partnership kalawan BetMGM pikeun mawa sportsbook tohan dimungkinkeun dina dewan.

#Konami #kaulinan #installs #SYNKROS #CMS #Holland #America #Line

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Ngaronjatkeun iGaming Maroko sareng Situs Tohan Lotre

intralot jeung EveryMatrix geus dibuka ramatloka anyar pikeun La Marocaine des Jeux & des Sports en Ligne (MDJS), lotre kaayaan nasional Maroko urang. MDJS ayeuna tiasa nawiskeun pamaén Maroko iGaming sareng solusi tohan olahraga anu dirojong ku produk platform anu disayogikeun ku EveryMatrix sareng Intralot.

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Tawaran Perbaikan MDJS

Kapasitas téknologi ngaronjat ieu kedah ngaktipkeun MDJS ngajalankeun hasil kuat tur meunangkeun Dursasana customer hadé tur ingetan. Maroko gaduh rébuan titik jual di sakuliah nagara, sareng operator lotre ngaharepkeun kasuksésan anu langkung ageung boh dina ritel sareng online.

Pikeun ngabantosan tujuan ieu, EveryMatrix parantos ngalaksanakeun Kasempetan Matrix solusi, software sportsbook sarta parabot anu bakal nawiskeun MDJS kasempetan pikeun ngawangun on kurban sarta ngaronjatkeun eta nurutkeun preferensi konsumen. EveryMatrix ogé bakal ngalakukeun KYC jeung pamayaran pikeun operator jeung nambahkeun produk lengkep jeung cageur.

EveryMatrix moal eureun di dinya sabab ogé narékahan pikeun nyebarkeun Parangkat lunak PAM GamMatrix, nu bakal nyadiakeun operator kalawan nawaran fléksibel nu bisa kaasup produk lotre Intralot, olahraga maya jeung kaulinan instan. Intralot mawa kaulinan ngaliwatan Mesin Kasino. Sadaya pamilon éta gumbira kalayan naon anu dihontal ku gawé bareng ieu.

Manajer Umum Intralot Mohammed Karim El Yaakoubi ceuk partnerships éta cara pangalusna rék dilegakeun tapak suku parusahaan sorangan, tapi ogé nambahkeun nilai ka konsumén ngaliwatan citakan tina EveryMatrix.

Ngeunaan EveryMatrix, CEO perusahaan Ebbe Groes ngabagéakeun kasempetan pikeun dilegakeun rentang produk parusahaan saluareun Éropa sarta nyieun kasempetan anyar pikeun parusahaan pikeun nguatkeun posisi na di pasar anyar ngaliwatan kolaborasi bermakna.

Olahraga, Tohan, Lotre sareng Kasino Sarua Penting

“Kemitraan sareng Intralot sareng MDJS nandaan tonggak penting pikeun divisi olahraga urang, sareng kuring bungah tiasa damel sareng nami anu terkenal sapertos kitu. EveryMatrix komitmen pikeun ngadukung para klién sareng mitra kalayan téknologi anu pangsaéna. Groes nyimpulkeun.

Intralot sareng EveryMatrix parantos tiasa kolaborasi dina proyék anu pasti bakal ningali MDJS terus dilegakeun ayana ritel na. Sarua pentingna, partnership panganyarna MDJS sarta ramatloka ditingkatkeun ogé tailored pikeun mastikeun yén operator hadé posisi diri dina spasi digital, bringing produk anyar nu konsumén lokal paménta.

intralot jeung EveryMatrix kamampuhan pikeun gawé bareng highlights tumuwuhna pentingna delivering tawaran sampurna nu pangalusna bisa dihontal ku produk pelengkap antara suppliers software.

#Intralot #sareng #EveryMatrix #Pitulung #Ngaronjatkeun #iGaming #Maroko #sareng #Situs #Tohan #Lotre

Lagu Kahareup Maké AI pikeun Pituduh Pamekar ngeunaan Kumaha Ngawangun Kaulinan

Future Lagu Kabangsaan geus hasil leveraged AI sarta élmu data pikeun ngaronjatkeun pangalaman iGaming pikeun duanana operator jeung konsumén. Ayeuna, perusahaan ngusulkeun solusi énggal anu dikhususkeun pikeun ngahontal tujuan anu sami. Ladenan anyar ieu dirarancang pikeun ngabantosan studio ngungkit data ageung sareng dianggo pikeun ningkatkeun ingetan pamuter sareng pendapatan ngalangkungan analitik AI paripolah.

Lagu Kebangsaan Masa Depan Leveraging AI Solutions to Streamline iGaming Products

Ku kituna, Lagu Kabangsaan Kahareup ngagunakeun solusi, Amplifier AI, pikeun ngumpulkeun data pamuter spin-demi-spin supados tiasa ngamangpaatkeunana sareng muka konci wawasan anu penting kana naon anu ngadorong pamaén pikeun ngadeukeutan hiji produk anu sanés. Ieu pakakas ngumpulkeun data anonim jeung aggregates eta pikeun manggihan tren nu bisa mantuan studio ngamekarkeun kaulinan dioptimalkeun pikeun preferensi pamaén, pola jeung tren halus nu makers game teu nyaho ngeunaan.

Modul Optimasi Kinerja anu dikembangkeun ku Future Anthem mangrupikeun alat anu kuat anu janten solusi lengkep anu bakal ngabantosan pamekar nyandak kaputusan anu leres, ngarancang kaulinanna sacara efektif, bahkan ngamajukeun produk anu hasilna – sadayana ieu bakal dilakukeun kalayan langkung percaya diri salaku perusahaan. ayeuna tiasa masihan wawasan anu leres.

Commenting on release anyar ieu, CEO Future Lagu Kabangsaan Leigh Nissim ceuk nu parusahaan geus digarap raket jeung studio pikeun mastikeun yén maranéhna bisa ngumpulkeun jeung nganalisis data tingkat akurat, nyadiakeun solusi unbeatable dina tungtungna.

Ngawangun Judul iGaming Dumasar Big Data

“Pemasok ieu ayeuna tiasa nyaluyukeun pangalaman pamuter dina tingkat anu teu pernah ditingali sateuacanna, ngabantosan aranjeunna tetep payuneun pesaingna,” saur Nissim. Future Anthem ayeuna ngajalankeun versi demo produkna sareng ngarepkeun kolaborasi sareng perusahaan pikeun ngembangkeun produkna sareng ngabantosan nyiptakeun judul anu didamel khusus pikeun narik pamaén sareng kabutuhanana.

Kiwari, Future Anthem gaduh daptar panjang mitra anu parantos kolaborasi dina sababaraha proyék. Future Lagu Kabangsaan jalan kalawan Blueprint kaulinan, atah iGaming, Lady Luck Kaulinan, Big Time kaulinan sarta loba batur pikeun mawa produk seru ka pasar unggal poé. Inisiatif anu didorong ku AI pang anyarna mangrupikeun léngkah sanés pikeun arah ieu.

#Lagu #Kahareup #Maké #pikeun #Pituduh #Pamekar #ngeunaan #Kumaha #Ngawangun #Kaulinan

Gugatan Aksi Kelas Tuduh Pamaén Disinggetkeun MGM janten Jutaan

Shortchanging nyaéta nalika aya anu curang ku cara ngabalikeun parobihan anu langkung sakedik tibatan anu dibutuhkeun ku transaksi, janten biasana, urang nyarioskeun sababaraha sén atanapi sababaraha dolar paling seueur. Sanajan kitu, lamun éta dina skala aula judi MGMnu bisa hartosna berpotensi jutaan dollar, sakumaha gugatan Peta kelas anyar ngalawan operator alleges.

Disangka Burdening Pajak Pamaén ku Shortchanging

Numutkeun inpormasi anu sayogi umum dina classaction.org, dinten Rebo, 21 Séptémber, warga New Orleans namina. Leane Scherer Filed a gugatan Peta kelas ngalawan MGM Resorts International di Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Southern Mississippi. Anjeunna ngaklaim yén ku shorting kaluar pamaén mesin slot anu siap kas kaluar, MGM geus earned “jutaan dollar” dina filings, jeung bisi na, anjeunna geus nyumbang 19 cent. Numutkeun filing, MGM geus gagal “.nempatkeun pamuter rata dina bewara lumrah” ngeunaan kamampuan pamaén pikeun tukeur tikét TRU pikeun kas di konter kasir. Scherer boga pamadegan yén kasino ieu éféktif taxing pamaén na ku gagalna jelas ngajelaskeun sistem payout na.

Jeung mun anjeun mikir ngeunaan kumaha MGM ngajadikeun duit, ngajadikeun anjeun heran. Ku kituna, nalika pamaén megatkeun kas kaluar, salah sahiji dua hal biasana lumangsung – boh koin mimiti diurus dina mesin – nu biasana kajadian kalawan model heubeul, atawa voucher dijieun. Jumlah nu pamuter kudu nampa ti kasino dituduhkeun on voucher nu. Jeung voucher bisa ditebus di kios, kumaha oge, nurutkeun Scherer, kios otomatis di MGM teu mayar récéh éta – tibatan, kios rounds kana dollar pangcaketna, sarta mayar jumlah nu di tunai. Henteu aya koin di kios mangrupikeun tren anu nyebar kusabab kakurangan koin salami pandémik COVID-19, sareng operator nuju ngatasi masalah éta ku mastikeun yén koin anu henteu sayogi di kios kedah sayogi kas di kios. Teu kitu jeung MGM, sigana.

Pilari Balik Ngaliwatan Puluhan

Ku kituna, pamaén kalawan ngaran Leane Scherer mutuskeun pikeun balik sarta méakkeun $ 40 dina mesin slot Penny pa Beau Rivage kasino lanté. mesin ieu miboga tombol “Cash Out” – kawas paling model anyar – sarta Scherer mutuskeun pikeun mencet eta nalika kasaimbangan éta dina kasaimbangan. $18,19. Voucher boga jumlah pasti dina tikét – $18,19, kumaha oge, kios ngan mayar. ngan $18lajeng datang nepi ka $ 0,19 tikét TRU, tapi kalayan henteu informasi dina naon anu lumangsung, anjeunna ngan ninggalkeun kasino, jeung 19 sén dibeuleum sanggeus periode 30 poé geus kadaluwarsa. Numutkeun filing nu, Scherer kungsi dimaénkeun di kasino sejen dinten anu sami sareng nampi robah na ti kios di kamar kaulinan maranéhanana, nu jelas ngarah anjeunna misled di MGM.

Sanajan kitu, ieu téh sadayana rélatif baku, tur éta henteu ngan MGM nu geus ngajalankeun kana kakirangan, atawa jalma anu boga kios otomatis nu teu masihan robah. Ieu ngan lamun hiji kios otomatis dibangkitkeun tikét TRU, eta biasana bakal maréntahkeun pamuter ka lebet kana meja kasir pikeun nampa jumlah sésana dina kasaimbangan pamuter urang. Numutkeun SchererMGM langkung sering nganggo tikét TRU sorangan sareng jumlah inpormasi anu mangpaat dina éta sigana henteu cekap pikeun ngabantosan pamaén ngartos kumaha aranjeunna tiasa. redeem sesa duit maranéhanana. Sajaba ti éta, euweuh descriptors atawa tanda deukeut atawa di kios ngabejaan pamaén yén mesin teu masihan kaluar dimes sarta rounded handap ka dollar pangcaketna.

tanda sapertos kitu ogé parentah pikeun cashing kaluar tikét TRU di Checkout counter, dianggap ampir baku sarta loba casinos geus dilaksanakeun éta informasi mangpaat dina prosés ditarikna maranéhanana di unggal hambalan mungkin. arsip ngabogaan excerpt pinuh ku naon ditulis dina tikét MGM TRU na eta cet gambar rada pikahariwangeun. Mémang, teu aya anu disebatkeun malah tiasa nganggo tikét TRU dina kasir pikeun nebus sesa artos pamaén. Di sisi séjén, aya daptar panjang switching kawajiban pikeun tiket leungit atawa dana, jeung nu ngan lumaku dina kasino nu dikaluarkeun aranjeunna pikeun periode 30 poé.

Ieu écés simplifies téks, tapi leuwih importantly euweuh indikasi katempo yen tiket bisa disilihtukeurkeun, teuing kirang parentah tentang kumaha jeung dimana ngalakukeun eta. Hasilna, filing dimaksudkeun pikeun ngagambarkeun teu ngan hal, tapi kabeh pamaén anu geus dilongok kasino MGM-dioperasikeun saprak 19. September 2012, sarta geus “rampok” parobahan maranéhanana dina cara nu sarua. Gumantung kana kumaha kasusna berkembang, urang tiasa disanghareupan ku 19 sen anu paling mahal anu kantos dibayar ku perusahaan.

#Gugatan #Aksi #Kelas #Tuduh #Pamaén #Disinggetkeun #MGM #janten #Jutaan

Pandémik Ngajarkeun AC Kasino Sababaraha Palajaran

Salila 25th Basisir Wétan kaulinan Kongréslumangsung 21 – 23 Séptémber2022 di Hard Rock Hotel & kasino – Atlantik KotaSeueur eksekutif ti perusahaan ageung dina séktor judi nyatakeun yén aranjeunna parantos diajar seueur pelajaran tina pandémik COVID-19.

Turunkeun Gaji Kasino sareng Panghasilan Kusabab COVID 19

Pandemik maksa kalolobaan casinos AS nutup sababaraha bulan, nyababkeun turunna panghasilan, gaji sareng panghasilan. Nanging, matikan paksa sareng pamulihan kalayan syarat kaséhatan sareng kasalametan anu ketat ieu ngajarkeun séktor judi pelajaran anu penting pisan, anu bakal diterapkeun bahkan saatos pandémik COVID-19.

Jim Allenpupuhu Hard Rock Internasionalcommented yén alatan situasi COVID-19, nu establishments judi junun miceun hal tina kasino, nu sémah maranéhanana nyandak for teu dibales, contona, buffets.

konferensi lumangsung dina Hard Rock Hotel & kasino di Atlantik Kota, nu masih nawarkeun buffets. Sanajan kitu, Allen nanya ka dirina lamun sémah bener diperlukeun Tambaksari a. Sababaraha casinos di Hard Rock Hotel & kasino boga Tambaksari a, bari batur henteu.

Tambaksari tetep Ditutup sanggeus kasino ulang lawang

David Cordisheksekutif sejen, anu mingpin Perusahaan Cordish, Nyebutkeun yén salila panutupanana tina casinos parusahaan di Pennsylvania, Florida sarta Maryland, Cordish Company boga kasempetan pikeun ngatur deui tur tighten bisnis. Saatos kasino dibuka sanggeus ditutup keur sababaraha bulan, parasmanan maranéhanana tetep katutup. Aranjeunna ngaronjatkeun ukuran kaséhatan sarta kaamanan di casinos, kayaning ngawanohkeun halangan antara posisi pamaén ‘dina méja kaulinan, sarta hand sanitizer, antara séjén. Cordish ditambahkeun yén ukuran ieu dibayar deui generously nalika kasino dibuka. Bisnis kaulinan boomed sanggeus jalma bosen ditutup deui kana casinos.

Eric Hausler, lulugu perwira eksekutif of Greenwood Racing, ngomong yén Parx kasino di Pennsylvania kungsi réstoran, nu dibuka poean pikeun dahar beurang saméméh pandém, tapi pernah ngumpulkeun waragad signifikan. Nalika kasino dibuka deui saatos ditutup kusabab COVID-19, réstoran tetep ditutup sareng teu aya anu naroskeun.

Jeff Gural, boga dua casinos racetrack di upstate New York, dibagikeun pangalaman sarupa dina konferensi. Cenah maranéhna boga tempat sandwich Subway, nu ieu engké robah jadi tempat pizza, tapi teu di antarana digawé. Gural nambihan yén anjeunna diajar tina pandémik yén teu aya gunana ngaluarkeun artos seueur dina papan reklame, iklan siaran sareng hadiah mobil, sabab henteu nyumponan harepan.

Kurangna PRT

The housekeeping poéan kamar hotél kasino mangrupa masalah sejen pandemi geus dijieun. Dina Juni, union kasino utama Filed keluhan saméméh Nagara New Jersey alleging opat casinos gagal pikeun ngabersihan kamar hotél tamu dina dasar poean sakumaha diperlukeun ku hukum. Perwakilan ti industri silaturahmi ngoméntaran yén kurangna pagawé rumah tangga anu cekap sareng panolakan tamu pikeun ngijinkeun staf beberesih di kamar salami tetep nyababkeun kagagalan nyumponan standar housekeeping sapopoé di seueur resorts AS.

Kaayaan COVID-19 ogé nyababkeun gaji anu langkung alit. industri judi geus bajoang pikeun narik pagawe anyar jeung nahan nu geus aya. Dikabarkan, Hard Rock spent ampir $100 juta nawarkeun naek gaji ka 10.000 pagawe tanpa tip di AS. Éntitas sanésna ogé nawiskeun naékna, sapertos Foxwoods, anu naékkeun upah minimum per jam tina $ 10,50 ka $ 14,50.

Sanajan sagala reorganisasi sarta inovasi, casinos di Atlantik Kota teu balik ka tingkat bisnis maranéhanana saméméh pandémik COVID-19.

#Pandémik #Ngajarkeun #Kasino #Sababaraha #Palajaran

New Jersey No Panel roko ragrag sanggeus ditarikna rep kasino

Roko mangrupikeun masalah sareng topik anu panas pikeun pagawé kasino di Atlantik Kota pikeun langkung ti sataun. Pagawe ngalawan roko di lantai kasino geus Isro mogok di luar Hard Rock kasino sanggeus panel dijadwalkeun ngabahas hiji larangan roko diusulkeun salila konferensi kasino ieu dipareuman dina Kemis. Pagawe geuwat diréaksikeun kana ngembangkeun ngareureuwas ieu, arguing yén casinos éta ngan museurkeun kauntungan di expense kaséhatan pagawe ‘.

larangan roko tetep prioritas luhur pikeun loba pagawe kasino

Isu larangan roko teu hiji masalah anu bisa saukur dipaliré atawa dikaluarkeun tina jadwal, jeung pamadegan sabalikna roko di lantai kaulinan ayeuna ngalibetkeun Gubernur New Jersey. Phil Murphy sarta leuwih ti satengah tina lawmakers kaayaan. Tapi sanaos lonjakan dukungan, aya sakedik tindakan hukum anu saleresna. Duanana Déwan Perwakilan sareng Sénat parantos nunjuk sidang pikeun ningali kana dalil-dalil, sareng usaha pikeun ngabahas topik sareng jalma-jalma industri parantos buntu sakumaha anu ditingalikeun ku kamajuan panganyarna, Associated Pencét dilaporkeun.

Ieu Basisir Wétan kaulinan Kongrés bakal jadi tempat nu sae pikeun ngangkat masalah pagawe ‘sareng ngadangu input ti, kaasup ti industri nentang larangan roko alatan masalah yen recovery ékonomi bisa ngalambatkeun salaku hasilna.

Konférénsi ogé kudu ngawengku ahli sarta pamilon ti luar nagara, kaasup pagawe kasino ti Cina pennsylvania jeung Rhode Pulo. Ieu dua nagara bagian geus miboga kasuksésan tremendous dina meunang casinos na lawmakers deui aranjeunna dina larangan roko, sanajan dina sababaraha kasus, aya ogé geus oposisi kuat, kayaning kalawan Rhode Island casinos.

Tapi, Pennsylvania parantos janten tés lakmus anu saé pikeun ngabuktikeun éta feasibility ékonomi moal deterred ku larangan roko jero rohangan, hal New Jersey casinos pikir bakal kajadian. Ieu Asosiasi kasino New Jersey, hiji badan dagang, geus tegas ngalawan larangan roko nepi ka ayeuna. Éta kaharti yén jalma-jalma jengkel nalika Associated Press ngawawancara aranjeunna.

Anggota DPR bungah nulungan, tapi teu nulungan pisan

“Urang bakal leungit duit, jeung duit leuwih penting batan nyawa pagawe kasino,”Said salah sahiji dealers live Borgata. Media ngalaporkeun yén panel murag sanggeus Presiden Resorts kasino Mark Giannantoniowawakil industri judi di New Jersey, kaluar tina sawala, tapi teu ngajelaskeun naha.

Samentara éta, Gubernur Murphy masih ditangtukeun pikeun nandatanganan panerapan anu mantuan larangan roko on floors kaulinan. Nanging, ieu peryogi dukungan ti anggota parlemen anu henteu acan ngamimitian ngerjakeun undang-undang ieu. Sadaya ieu ngeureunkeun tujuan pamungkas nyaéta pikeun mastikeun

#Jersey #Panel #roko #ragrag #sanggeus #ditarikna #rep #kasino

OnAir Hiburan pikeun ngajalankeun Eclipse Blackjack dina Oktober

Sumber Gambar: OnAir Entertainment

OnAir Hiburanpanyadia ngarah tina eusi kasino live canggih, dibuka Eclipse Blackjacktambahan anyar thrilling kana antrian blackjack nu teu boga wates tabel sarta nyokot pemirsa kana ultra-lemes, studio live nu geus jadi gaya signature OnAir urang.

Kaulinan Blackjack Anyar OnAir Éta Sadayana Anu Anjeun Harepkeun

Eclipse Blackjack bakal sadia dina 11 Oktober, Sarta eta bakal ngawangun kana kasuksésan iterations Palasik saméméhna kaulinan ieu dikembangkeun ku OnAir. Kaulinan bakal hosted ku dealers kasino live sarta bakal Fitur jumlah taya korsi.

Eclipse Blackjack ogé bakal nampilkeun pilihan alungan samping pikeun nambihan langkung rempah pikeun kaulinan. bets samping bisa ngajalankeun dina kombinasi kalayan bets utama, parusahaan informed dina siaran pers resmi. Aya loba milih ti. aya Untung Untung, gertak Blackjack, Royal Jacks, Pasangan sampurna, jeung 21+3 pilihan samping milih ti.

Pikeun ngaronjatkeun orientasi pamuter sakabéh jeung pangalaman, OnAir ngamungkinkeun pikeun gancang milih pilihan “tempat sadayana samping bet” na luncat katuhu kana aksi kalawan sababaraha pilihan sakaligus. Commenting on release hareup, manajer ngembangkeun bisnis parusahaan Nare Grigoryan sebutkeun ieu:

Kami terus-terusan milarian ningkatkeun pangalaman pamuter, sareng Eclipse Blackjack mangrupikeun conto sanés dimana produk bakal ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

manajer ngembangkeun bisnis OnAir Hiburan Nare Grigoryan

Grigoryan muji usaha hébat nu geus nempatkeun kana mastikeun yén tim OnAir Hiburan junun nyieun produk anyar ieu. Eclipse Blackjack mangrupakeun tuluyan tina pengumuman saméméhna nampilkeun sababaraha kaulinan kasino live mungkin ku panyadia nu.

Pausahaan ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun dua studio live khusus anyar di Romania sareng Georgia, sareng éta parantos dua kali Denmark jeung Walanda pasar kaulinan, ngamekarkeun pangalaman unik tur ngaropéa pikeun kaperluan wewengkon husus.

#OnAir #Hiburan #pikeun #ngajalankeun #Eclipse #Blackjack #dina #Oktober

MGCB: kaulinan internét, Olahraga tohan kuitansi kotor pencét $ 154,9M dina bulan Agustus

operator komérsial sarta tribal di Michigan dilaporkeun earnings kuat dina bulan Agustus, ditilik ku rinci panganyarna dikaluarkeun ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB), regulator judi kaayaan.

judi Regulator di Michigan nembongkeun hasil pikeun Agustus

Regulator ceuk Salasa yén digabungkeun total sharing kaulinan internét kotor jeung tohan olahraga internét dina bulan Agustus ngahontal $ 154,9 jutaan. Lamun dibandingkeun jeung hasil dilaporkeun sabulan saméméhna, dina bulan Juli, nalika kuitansi sarua dieureunkeun dina $148.2 juta, 4,5% kanaékan katalungtik.

Sanaos dibandingkeun sareng Juli, hasil bulan kamari henteu nunjukkeun paningkatan anu signifikan, ieu sanés upami dibandingkeun taun-taun. Taun ka tukang dina bulan Agustus, operator Michigan dilaporkeun $ 113,1 juta dina kaulinan internét kotor sareng pendapatan tohan olahraga. Nalika hasil ieu dibandingkeun sareng $154.9 juta dilaporkeun taun ieu, dina bulan Agustus, paningkatan ampir 37% katalungtik.

Nanganan Olahraga tohan naek Bulan kamari

Numutkeun kana MGCB, $154,9 juta kuitansi kotor gabungan pikeun Agustus direcah jadi $ 130,9 juta di sharing kaulinan internét kotor jeung $ 24 juta di sharing olahraga tohan kotor. Dibandingkeun jeung Juli, kuitansi kotor game net $ 130,9 juta anu meager ngaronjat 3,4%.. Sanajan kitu, $ 24 juta dina resi tohan olahraga kotor ngagambarkeun 11% kanaékanlamun dibandingkeun Juli taun ieu.

Régulator ngungkabkeun yén gabungan total kuitansi kaulinan online kotor anu disaluyukeun sareng kuitansi kotor tohan olahraga anu disaluyukeun. bulan panungtungan ngahontal $ 133,6 jutaan. Jumlah ieu direcah jadi $ 16,1 juta kuitansi olahraga internét tohan sareng $ 117,5 juta dina pendapatan kaulinan internét.

Bulan kamari, total olahraga internét tohan cecekelan ngahontal $ 218,8 jutaan. Lamun dibandingkeun $ 206,1 juta tohan cecekelan, dilaporkeun sabulan saméméhna, jeung paningkatan 6,2% dititénan.

Operator Suku sareng Komérsial nyumbang kana Pajeg

régulator judi nyadiakeun rinci dina pajeg sarta pangmayaran Michigan dikumpulkeun dina bulan Agustus. Gemblengna, kaulinan internét pajeg jeung waragad ngahontal $24,3 jutasedengkeun pajeg jeung waragad pikeun olahraga internét tohan pikeun periode éta $ 989.621.

Dina bulan Agustus taun ieu, operator tribal dilaporkeun mayar $ 2,9 jutaan dina pangmayaran ka instansi nagara relevan. Salian ti éta, $ 6,7 jutaan dina pajeg tohan jeung waragad kota dibayar ku tilu casinos Detroit ka Detroit Kota. Jumlah ieu direcah jadi $ 6,3 juta dina pajeg internét jeung waragad, sarta $ 360,923 dina olahraga internét tohan pajeg jeung waragad.

#MGCB #kaulinan #internét #Olahraga #tohan #kuitansi #kotor #pencét #1549M #dina #bulan #Agustus