Home » Posts tagged 'Gamblers'

Tag Archives: Gamblers

Panalungtikan Anyar Ngadegkeun Propil Masalah Gamblers di Makau

Makau terus usaha pikeun hadé ngartos masalah judi jeung kumaha carana nyegah panyakit sosial nalika salah sahiji outputs ékonomi utama Wewengkon Administratif relates to industri. Hiji studi anyar dina Prévalénsi judi ayeuna nempatkeun maju propil téoritis saha masalah nu maen judi sarta naon motif maranéhanana.

Panalungtik Makau ngali Propil Masalah Gamblers

kertas ambisius, nu katutupan judul sarua ambisius “Profil of Gamblers jeung Masalah Gamblers Diantara Konsumén kasino di Makau SAR,” Nyetél kaluar pikeun delve deeper kana naon motivates gamblers. Ieu panalungtikan téh signifikan sabab datang dina hiji waktu nalika salah sahiji hub judi pangbadagna di Asia pilari putus jauh ti gumantungna kana industri dosa.

Panaliti ieu dilakukeun ku Universitas Politéknik Makau Wai Ming To jeung Gui-Hai Huang anu dipaké sampel 1.352 sémah kasino Makau pikeun draws conclusions maranéhna. Kabéh pamilon kungsi milu dina sababaraha bentuk judi dina 12 bulan ngarah nepi ka tanggal wawancara pikeun ulikan ieu. 90% dikonfirmasi maranéhna sempet dipigawé dina Makau casinos na liang lounges.

Panaliti ngitung sémah lokal sareng asing, kalayan sapertilu tina sampelna nyaéta warga SAR. Numutkeun panalungtikan, jalma anu hirup nyalira, tengah-yuswa sarta cerai boga kasempetan alus a jadi gamblers masalah atawa nalangsara karugian nu patali judi .

Narikna, panalungtik salajengna ditambahkeun yén grup umur antara 35 jeung 54 éta paling dipikaresep ngalaman masalah ieu. Iman ogé tiasa aya hubunganana sareng Budha anu sigana langkung dipikaresep kapangaruhan ku kabiasaan ieu.

Kapercayaan agama bisa jadi aya hubunganana jeung masalah judi

Bari bukti seemed sparse sarta bit rurusuhan mimitina, peneliti nyangkut kana observasi maranéhanana. Catetan kertas:

Bari link antara Budha jeung masalah judi sigana bit héran, eta bisa dipedar yén lalaki Cina dipangaruhan ku Kong Hu Cu sarta Budha nempo judi , kaasup kasino judi , salaku aktivitas bertulang socially sarta cara nguji hiji tuah jeung takdir.

Gamblers jeung Masalah Gamblers Propil Diantara Konsumén Kasino di Makau SAR

survey salajengna dicatet yén Sic Bo, baccarat jeung mesin slot tetep kaulinan nu pang populerna ditéang sanggeus gamblers. Peneliti éta bisa pinpoint metrics patali behavioral penting lianna, kayaning rata judi sesi per nu maen judi (tilu jam) jeung rata nganjang ka judi establishments, 24 jam. Sanajan kitu, laporan catetan anu hiji tina lima sémah kasino Makau bisa kakurangan tina masalah judi.

#Panalungtikan #Anyar #Ngadegkeun #Propil #Masalah #Gamblers #Makau