Home » Posts tagged 'FY2022'

Tag Archives: FY2022

Saham The Star Turun Sanajan Dilaporkeun Kasuksesan dina FY2022

Star Entertainment parantos ngarilis laporan na nyatakeun yén saham perusahaan nuju beureum sabab turun 0,86%. Pangwangunan ieu teu lami saatos perusahaan ngaluarkeun hasil kauangan pikeun taun fiskal 2022.

Sababaraha Parobahan Badag Kajadian dina FY 2022

Sababaraha parobahan lumangsung dina FY2022, nu bisa ngabalukarkeun harga saham turun. Pikeun ngamimitian, The Star ngadamel sababaraha parobihan eksekutif, salah sahijina kalebet nunjuk Robert Cooke salaku MD sareng CEO énggal.

Nanging, salah sahiji masalah anu paling ageung anu disanghareupan ku The Star ayeuna nyaéta kanyataan yén perusahaan nyanghareupan panyelidikan pikeun dugaan kagiatan ilegal. Panalitian mangrupikeun alesan naha seueur karyawan high-end mutuskeun ninggalkeun kusabab The Star nyanghareupan kamungkinan gantung lisénsi di NSW.

Nanging, FY2022 suksés pikeun The Star. Laporan éta nyatakeun yén sadaya harta, kecuali hiji di Sydney, ngémutan pendapatan anu langkung luhur tibatan taun 2019. Total pendapatan pikeun taun réngsé 30 Juni 2022 éta AU $ 1,53 milyar ($ 1,06 milyar).

Salaku tambahan, The Star nyatakeun yén kuartal, anu réngsé dina 30 Juni, nyababkeun pamulihan anu ageung dina pendapatan domestik. Pendapatan domestik totalna AU $ 512 juta ($ 355 juta), nyaéta paningkatan 11% dibandingkeun tingkat pra-pandémik.

Geoff Hogg, akting CEO The Star, ngabagi pikiranana ngeunaan kaayaan éta. Anjeunna nyatakeun yén taun ka tukang nunjukkeun kumaha tahan banting usaha sareng kumaha gancangna para nasabah uih deui nalika properti dibuka tanpa aya larangan. Anjeunna ogé nambihan yén operasi domestik The Star ogé dipuji.

Hiji Tingali Deukeut Dina The Star urang NSW Inquiry

Panaliti ngeunaan operasi The Star di NSW parantos réngsé. Laporan panalungtikan umum ngalawan perusahaan dijadwalkeun dileupaskeun dina 31 Agustus. Sababaraha kagiatan ilegal anu uncovered, kaasup panipuan, infiltrasi kriminal, sarta laundering duit.

Leuwih ti 30 saksi nyandak stand dina 36 hearings online. Panalitian diatur pikeun mutuskeun naha The Star cocog pikeun ngagaduhan lisénsi di New South Wales.

Salah sahiji masalah pangbadagna parusahaan nyanghareup nyaéta kanyataan yén éta narima pangmayaran ti gamblers Cina via kartu Cina UnionPay. Nurutkeun kana detil, gamblers spent jutaan dollar dina kagiatan nu patali judi, Tapi pausahaan didaptarkeun maranéhanana pangmayaran salaku patarosan patali biaya hotél méwah.

Poé mimiti sidang umum ngungkabkeun yén The Star nyumput saloba AU $ 900 juta ($ 620,9 juta) sareng dilabélan biaya hotél. Adam Bell SC tanggung jawab pikeun nyerat sareng ngaluarkeun laporan ahir ngeunaan operasi The Star.

Bell mangrupikeun panaséhat senior anu bidang kaahlianna kalebet hukum komérsial, administrasi sareng ekuitas. Salian panalungtikan The Star, Bell ogé mantuan dina Investigation Bergin kana Crown Resorts.

Perpanjangan wates waktu ngalaporkeun dikabulkeun sabab Bell nyatakeun yén anjeunna peryogi langkung waktos pikeun nyimpulkeun sadaya pamanggihna sareng mastikeun yén panemuanna saluyu sareng Sarat Rujukan.

#Saham #Star #Turun #Sanajan #Dilaporkeun #Kasuksesan #dina #FY2022

judi di Maryland mawa $ 1.5bn Kontribusi, FY2022

Ieu Maryland kaulinan sarta agén kontrol lotreagénsi tasked kalawan pangaturan industri judi kaayaan urang, dileupaskeun hasil finansial pikeun taun fiskal 2022.

Maryland ngarasakeun $ 1,5BN Kontribusi ti judi

Hasilna nutupan periode antara 1 Juli 2021 sareng 30 Juni 2022 sareng ngungkabkeun seueur catetan anu diatur ku industri. Salah sahiji highlights tina laporan panganyarna éta genep casinos nagara urang, tohan olahraga sarta operasi olahraga lamunan, kitu ogé Maryland lotre, sacara kumulatif nyumbang $1.5 milyar ka nagara bagian pikeun FY 2022. Kontribusi ieu mantuan ngaronjatkeun kaamanan publik, kaséhatan publik, tapi ogé ngarojong sakola jeung program sarta jasa penting di Maryland.

Hasil panganyarna tina $ 1,5 milyar dina kontribusi ka nagara nandaan kanaékan lamun dibandingkeun période sarua taun ka tukang. Panghasilan taun fiskal pikeun période antara 1 Juli 2020 sareng 30 Juni 2021, nyaéta $ 1.4 milyar. Lamun dibandingkeun jeung hasil pikeun FY 2022, hiji ngaronjat ku ampir 9% atawa $120 jutaan dititénan. Éta henteu heran yén kaulinan kasino ngadamel kontribusi pangbadagna pikeun taun fiskal 2022, dituturkeun ku operasi lotre sareng tohan olahraga tradisional.

kasino Nyetél Rékam Anyar pikeun Pajeg kaulinan

Gemblengna, casinos dina kaayaan dilaporkeun $ 2 milyar dina pendapatan kaulinan pikeun FY 2022. Rincian anu disayogikeun ku régulator ngungkabkeun yén tina total éta, $ 832,3 juta dialokasikeun ka nagara, bari dibagikeun kasino nyaeta $ 1,2 milyar. Rincian salajengna ngungkabkeun yén Dana Amanah Pendidikan nagara nampi $ 611,6 juta, sedengkeun $ 105,9 juta dialokasikeun pikeun Bantuan Lokal. Séjén $ 90,8 juta indit ka balap kuda, bari $ 19,6 juta ieu disadiakeun pikeun awéwé-milik, usaha leutik sarta minoritas. kira-kira 0,2% tina total sharing kaulinan kasino urang atawa $ 4,5 juta ieu disadiakeun pikeun jawab judi .

Numutkeun régulator nagara, ngangkat larangan anu aya hubunganana sareng COVID ngabantosan casinos pencét catetan pendapatan pikeun taun fiskal. Kanyataanna, $ 2 milyar dina pendapatan kaulinan kasino nandaan kanaékan 14,7% lamun dibandingkeun FY2021. Naon deui, pendapatan kaulinan kasino pikeun taun fiskal 2022 malah ngaleuwihan hasil tina FY2019 ku 13,7%.

Olahraga tohan na lotre Kontribusi ka Khazanah Nasional

Teu disangka, lotteries di Maryland ogé ngarasakeun hasil finansial kuat pikeun FY 2022. Dina total, lotre penjualan pikeun période ngahontal $ 2,7 milyar. Tina total éta, $ 1,7 milyar dibayar ka pamaén, $ 203 juta diklaim dina komisi pangecér, sedengkeun $ 91,1 juta mangrupikeun biaya operasi. Kauntungannana pikeun kaayaan operasi lotre di FY 2022 nyaeta $ 673,7 jutaan.

Penjualan lotre $ 2,7 juta nyetél catetan énggal, numutkeun régulator. Penjualan pikeun période panganyarna ngaleuwihan 2% tina catetan saméméhna anu disetél dina FY 2021. Sajaba ti éta, hadiah dibayar kaluar pikeun pamaén diatur catetan sejen. Rekor saméméhna diatur pikeun payouts balik deui ka FY2021, tapi dina FY2022 ieu surpassed ku 2,3% atawa $37,5 juta.

Sanajan tohan olahraga nyumbang ka perbendaharaan nagara di FY 2022, éta lain taun fiskal pinuh pikeun kagiatan. nagara dibuka operasi légal tohan olahraga na dina bulan Désémber taun ka tukang. Masih, kagiatan dibawa $ 2,9 juta dina kontribusi ka Maryland.

#judi #Maryland #mawa #15bn #Kontribusi #FY2022