Home » Posts tagged 'Fiskal'

Tag Archives: Fiskal

Mohegan Records $ 417M Panghasilan pikeun Fiskal Katilu, naek 27%

Mohegan, pamekar Resort terpadu ngarah, ngaleupaskeun unaudited hasil finansial pikeun kuartal fiskal katilu tamat dina 30 Juni 2022.

Mohegan Announces Hasil Kuartal Fiskal Katilu

Dina Kemis, Otoritas kaulinan Suku Mohegan hasil dipasang pikeun Q3, némbongkeun paningkatan ampir 30% dina sharing net. Gemblengna, Mohegan urang panghasilan net pikeun tilu bulan ka 30 Juni taun ieu $ 417,1 juta. Upami dibandingkeun sareng $328.2 juta dilaporkeun pikeun période anu sami dina 2021, aya paningkatan $88.9 juta, atanapi 27.1%.

Henteu heran yén Mohegan ogé ningali kanaékan pendapatan tina operasina pikeun kuartal fiskal katilu taun ieu. Numutkeun laporan panganyarna dina hasil finansial Mohegan’s panghasilan operasi ngahontal $90.1 juta, naek 40.7% atanapi $26.1 juta dibandingkeun sareng $64 juta hasil tina operasi anu dilaporkeun salami tilu bulan dugi ka 30 Juni 2021.

Paningkatan anu sanés dititénan dina EBITDA anu disaluyukeun dilaporkeun pikeun période éta. Dina kuartal fiskal katilu réngsé 30 Juni taun ka tukang, EBITDA disaluyukeun $ 101,7 juta. Pikeun période sarua taun ieu, EBITDA disaluyukeun ngaronjat ku $ 18,3 juta atawa 18% ka $ 120 juta.

Kanaékan Panghasilan dititénan dina Sadaya Segmen Usaha

Otoritas kaulinan Mohegan Suku nyadiakeun ngarecahna dilaporkeun panghasilan net $ 417,1 juta pikeun kuartal fiskal katilu taun, outlines perbaikan sakuliah sakabéh bagéan bisnis misah. Salila tilu bulan ka 30 Juni taun ka tukang, Mohegan urang panghasilan kaulinan ngahontal $241 juta, sedengkeun pikeun période sarua taun ieu, éta ngaronjat ku 21,8% jadi $294 juta.

Sajaba ti éta, pausahaan panghasilan dahareun jeung inuman soars dina tilu bulan ka 30 Juni taun ieu. Pikeun période anu sami dina taun 2021, Mohegan ngalaporkeun pendapatan $20.8 juta tina operasi dahareun sareng inuman, sedengkeun taun ieu, sharing ngaronjat 71% ka $35,6 jutaan.

Kuartal fiskal katilu taun kabuktian suksés pikeun perusahaan Operasi hotél ngalaporkeun pendapatan $ 30.3 juta, naék 36% lamun dibandingkeun jeung période sarua taun ka tukang. Panungtungan tapi teu saeutik, earnings Mohegan urang dilaporkeun ti ritel, hiburan sarta beuki ngaronjat nepi $ 57,2 jutaan.

Stratégi Diversifikasi Perusahaan Nyangking Kasuksesan

Raymond PineaultCEO Mohegan, nyatakeun yén EBITDA disaluyukeun konsolidasi $ 120 juta pikeun tilu bulan dugi ka 30 Juni 2022, nyaéta pangluhurna dilaporkeun dina sajarah perusahaan. Ngomongkeun MGE Niagara Resorts, CEO perusahaan nunjukkeun yén ieu mangrupikeun kuartal fiskal pinuh munggaran pikeun harta anu henteu aya larangan anu aya hubunganana sareng COVID. Pineault nambihan yén Mohegan Digital “terus ngudag strategi anu difokuskeun kana kauntungan.” Panungtungan tapi teu saeutik, anjeunna ngajelaskeun yén hasil panganyarna negeskeun deui kasuksésan strategi diversifikasi Mohegan.

Hasil ieu ngagambarkeun kasuksésan strategi diversifikasi Mohegan.

Raymond Pineault, CEO di Mohegan

Carol AndersonCFO perusahaan ngajelaskeun yén margin EBITDA anu disaluyukeun konsolidasi 28,8% langkung luhur dibandingkeun triwulan fiskal pra-pandémik 2019. Margin EBITDA anu disaluyukeun parantos turun alatan ngawanohkeun deui sababaraha fasilitas non-kaulinan kalawan margins handap saprak periode taun saméméhna.

#Mohegan #Records #417M #Panghasilan #pikeun #Fiskal #Katilu #naek