Home » Posts tagged 'Filipina'

Tag Archives: Filipina

Pulisi Nasional Filipina Fokus kana Dokuméntasi Pagawe POGO

Kaayaan industri judi rada goréng di Filipina, kalawan loba kasus nyulik, korupsi jeung tuduhan nyiksa kakawasaan. Sanajan kitu, Pulisi Nasional Filipina sigana waspada sarta gawé babarengan jeung sagala rupa instansi pamaréntah dina merangan Operator kaulinan lepas pantai Filipina mangrupa bukti yen aya kénéh fungsi konstruksi di nagara éta, sarta aya harepan pikeun perbaikan. Ieu peryogi sababaraha pengorbanan, sabab reformasi lengkep jarang lancar sareng teu aya masalah.

Pulisi Filipina merangan POGO

Pulisi Nasional Filipina (PNP) nyarios dinten Salasa yén tindakan keras pikeun Operator Kaulinan Luar Pesisir Filipina (POGO) sareng kagiatan ilegal na lumangsung, kalayan fokus beurat disimpen dina pagawé POGO sareng dokuméntasina – visa kadaluwarsa sareng / atanapi ijin kerja, sareng seueur pisan. kasus pagawe kakurangan dokuméntasi nu ngajadikeun crackdown a must. Kepala PNP Jenderal Rodolfo Azurin Jr. dicutat dina ramatloka pamaréntah Filipina sakumaha nyebutkeun

“Ku ayana dicabut, naon anu urang laksanakeun ka pagawe POGO anu teu boga dokuméntasi, overstayed, visa kadaluwarsa atawa ijin gawé, éta bakal langsung nyadiakeun nagara urang jeung iklim bisnis hadé sabab sababaraha sarat pikeun pagawe asing nyaéta idin anu teu hayang atawa disanghareupan. . sagala tuduhan kriminal di nagara maranéhanana, sarta yén maranéhna bakal diperlukeun pikeun ménta Idin Pulisi Nasional sarta idin NBI “ka Philippine News Agency.

Numutkeun siaran pers dina ramatloka pamaréntah, Biro Imigrasi (BI) jeung Filipina Hiburan sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ogé geus ngahubungi, dina usaha pikeun step up prosés investigative dina crackdown on POGO ieu. Dina kecap Azurin sorangan, jenis gawé babarengan ieu bakal ngaronjatkeun kapasitas inspeksi on-situs, nu boga tujuan pikeun pariksa naha hiji jalma luyu jeung hukum operasional lokal.

Reformasi anu Dibutuhkeun pisan

Tindakan keras ieu tiasa janten bagian tina rencana PNP pikeun ngarobih kawijakan ngeunaan asupna TKI ka POGO. Azurin ngajukeun banding Jumaah kamari, 16 Séptémber, nyatakeun yén:

Geus waktuna urang ngevaluasi deui, urang evaluasi deui kawijakan urang ngeunaan pagawe POGO asup ka nagara. Ieu sababna kami nyuhunkeun aranjeunna kedah dipasihan kabébasan pulisi nasional supados urang gaduh artos pikeun mariksa saha warga Cina ieu sareng dina waktos anu sami, kami mastikeun yén anu asup ka nagara éta sanés penjahat.

Kapala PNP, Gen. Rodolfo Azurin Jr.

Pemberian idin ieu sigana bakal ngalibatkeun nyiptakeun daptar pagawé POGO asing. Sadaya usaha ditujukeun pikeun mimiti ngirangan, tapi tungtungna – ngeureunkeun – kajahatan anu aya hubunganana sareng POGO, anu peryogi réformasi législatif tingkat luhur sareng masihan PNP kamampuan pikeun ngawasan sareng ngalaksanakeun hukum anu langkung saé.

Ngan sababaraha dinten kapengker, hasil tina kolaborasi jelas terstruktur sareng sasaran antara régulator Filipina PAGCOR, PNP, sareng Kamentrian Dalam Negeri sareng Pamaréntah Daérah janten jelas. Ieu serangan sejen on illegality dina industri kaulinan nagara urang jeung nyababkeun nyalametkeun leuwih saratus karyawan, handap panutupanana dua POGOs. Ngoméntaran kaayaan éta, kapala PAGCOR ogé ngingetkeun yén iklim industri anu peryogi pisan beberesih.

Malah leuwih pikahariwangeun pikeun industri kamungkinan ampir bisa dilawan sagemblengna Pareum online judi di Filipina nalika hukum anyar diwanohkeun kamari, ngaranna Anti-Online judi Act. E-sabong ogé sagemblengna dilarang, sahingga tohan on cockfighting online ilegal. Bari Anti Online judi Act teu acan resmi diliwatan, kaayaan kajahatan patali POGO pasti boga pangaruh sosial pisan ngaruksak, nu ieu tinimbangan utama pikeun ngalarang online judi di tempat munggaran.

#Pulisi #Nasional #Filipina #Fokus #kana #Dokuméntasi #Pagawe #POGO

Gugatan Palsu Ngalawan Okada Ditampik ku Pangadilan Filipina

Patempuran pangadilan antara dua faksi pajoang pikeun kadali Okada Tasikmalaya kasino Resort terus di gaya pinuh. Saatos sababaraha gugatan anu diajukeun ku dua pihak pikeun konflik ieu, pangadilan parantos ngahontal kaputusan ngeunaan salah sahijina.

Gerakan TRLEI Ngalawan Kazuo Okada Ditolak

Dina 8 Séptémber 2022, Kantor Jaksa Kota Parañaque City nolak mosi anu diajukeun ku Tiger Resorts, Leisure and Entertainment Inc (TRLEI), operator Okada Manila Casino Resorts, ngalawan miliarder Jepang sareng pangadeg resort Kazuo Okada sareng rombongan wawakilna.

Tuduhan anu diajukeun nyaéta pemalsuan dokumén. Gerakan TRLEI nyatakeun yén grup Okada ngahaja ngapalkeun Sertipikat Sekretaris, anu dikaluarkeun dina 4 Méi 2022, sahingga katingali yén Espeleta dina peranna salaku anggota dewan gaduh wewenang pikeun ngawakilan TRLEI ku cara nandatanganan sareng ngirimkeun sababaraha dokuméntasi bisnis.

Éta diréktur perusahaan induk TRLEI Universal Entertainment Corp., Hajime Tokuda, anu ngajukeun mosi. Salian ti Kazuo Okada, gerakan éta ogé nentang kelompok perwakilan Okada, kalebet Dindo Espeleta, Tetsuya Yokota, Maximo Modesto, Josel C. Flores sareng Hiroshi Kawamura.

Alesan naha pangadilan nyieun kaputusan saperti teu aya cukup bukti pikeun ngabuktikeun yén responden falsified dokumén luhur.

Sengketa Okada Manila Geus Ampir Ampir Opat Bulan Jeung Masih

Eta sadayana dimimitian dina ahir Méi nalika pangadeg Resort urang, Kazuo Okada, babarengan jeung grup wawakil dirojong ku pulisi, pajabat nagara, sarta hired penjaga, dikelompokeun takeover of Manila urang Okada Kasino Resort.

Panyandakan Alih dilumangsungkeun dina dasar a status quo Ante urutan Mahkamah Agung Filipina, nu, nurutkeun grup Okada, stipulates yén dewan direksi operator Resort TRLEI kudu dibalikkeun dina cara nu sarua sakumaha dina 2017.

Ieu éféktif dibawa balik Kazuo Okada salaku pupuhu TRLEI. Saatos Panyandakan Alih, grup Okada ngagulingkeun dewan ayeuna TRLEI sareng Okada sareng wawakilna nyatakeun diri eksekutif TRLEI énggal anu otorisasi ngawakilan perusahaan.

Tiger Resort Asia Limited (TRAL), nu boga légal TRLEI, teu bisa ninggalkeun hal kawas ieu tur mimitian perang légal ngalawan grup Okada ku filing mosi klarifikasi ngalawan aranjeunna.

Ngembangkeun panganyarna tina kasus nempo hiburan Filipina sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ngaluarkeun pesenan ka grup Okada pikeun nyerah kontrol fisik Okada Tasikmalaya deui ka dewan TRLEI sah, nu dirojong ku TRAL.

#Gugatan #Palsu #Ngalawan #Okada #Ditampik #Pangadilan #Filipina

Pangadilan Filipina Lifts Cina Junket Fund freeze

Banding ti Déwan Anti Pencucian Duit Filipina (AMLC) ditolak ku Pangadilan Banding di Filipina saatos pengadilan ngonfirmasi kaputusan sorangan dina 29 April pikeun nyabut pesenan pelestarian aset (APO) ngalawan operator kasino Cina. operasi di Filipina, anu dikaluarkeun dina hubungan jeung maling duit dunya.alam maya nu ngakibatkeun $81 juta dipaling ti bank sentral Bangladesh dina 2016.

Pangadilan Daerah Manila Kota Ngaluarkeun APO Ngalawan Cina kasino operator

Dina taun 2016, peretas maling sajumlah ageung $81 juta tina rekening bank sentral Bangladesh di Federal Reserve Bank of New York Bank ngalangkungan kalakuan curang anu dilakukeun ngaliwatan sistem pembayaran SWIFT. Duit anu dipaling ditransferkeun ka rekening di Rizal Commercial Banking Corp (RCBC), anu berpusat di Filipina. Rekening éta milik sababaraha perusahaan sareng individu, kalebet operator junket kasino Wétan Hawaii Leisure Co. Ltd kalawan boga Kam Sin Wong.

Disangka akun éta diciptakeun pikeun nampi dana anu dipaling ti bank sentral Bangladesh sareng, sasuai, Pangadilan Daerah Kota Manila (RTC) ngaluarkeun APO ngalawan aranjeunna pikeun ngabekukeun dana dugi ka panalungtikan maling nunjukkeun sababaraha hasil. .

APO Ditunjuk Tilu Kali

Dina Oktober 2019, salaku hasil tina pangakuan ti Pamilik Leisure Hawaii Wétan Kam Sin Wong, Qiaoqiao Wendy Wang sareng Dong Na Xu, RTC ngabatalkeun APO dina rekeningna kusabab teu aya bukti yén aranjeunna kalibet dina maling dana siber. ti Bangladés. Dina 29 April 2022, kaputusan ieu ditegaskeun deui ku Pangadilan Banding Filipina.

AMLC banding kaputusan, nu Pangadilan Banding deui dikonfirmasi dina 2 Agustus némbongkeun yén AMLC teu nyadiakeun bukti anyar pikeun ngarojong kasus maranéhanana. Perusahaan Wong nyerahkeun ka AMLC $4.63 juta pikeun bagian tina dana anu dipaling, tapi AMLC gagal ngabuktikeun yén rekening bank Wétan Hawaii Leisure sareng anu gaduhna diciptakeun dina hubungan sareng maling cyber ti Bangladesh.

Rekening bank sabenerna dibuka loba saméméhna ti scams cyber nu ngakibatkeun maling. Pangadilan Banding Filipina ogé nunjuk kaluar yén kasus teu acan kungsi netep di pangadilan, hartina aya ngan “probable sabab” pikeun APO bakal dikaluarkeun.

Hanjakalna, tina $81 juta anu asup kana sistem kauangan Filipina ngan ukur sabagian leutik anu dipulangkeun sareng dipulangkeun ka bank sentral Bangladesh.

#Pangadilan #Filipina #Lifts #Cina #Junket #Fund #freeze