Home » Posts tagged 'FBMDS'

Tag Archives: FBMDS

FBMDS Lebetkeun Peru kalawan Olimpo.Bet

FBMDS geus nyieun inroads di Peru jeung parusahaan launching eusi kaulinan na kalawan operator lokal, Olimpo.bet. partnership Ieu éféktif geuwat sakumaha FBMDS geus dimimitian pikeun dijalankeun dina Olimpo.Bet.

peluncuran produk pas FBMDS ngalegaan Géografis

Langkung eusi dina jalan, sabab FBMDS keur Nyiapkeun pikeun ngaronjatkeun kurban na Paparan Peruvian alatan fase dina leuwih produk iGaming dina minggu datang. Pausahaan bakal neruskeun rollout na bingo online, slot, kaulinan méjajeung sajabana dina operator.

Ayeuna, merek geus nawarkeun dalapan kaulinan kalayan FBMDS kalawan leuwih nuturkeun pas. Duanana pausahaan anu pleased kalawan beungkeut ieu sabab ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngudag ékspansi salajengna dina bentang iGaming kacida dilombakeun Peru urang.

Nalika integrasi pinuh geus réngsé, FBMDS bakal ngajalankeun 62 kaulinan kasino online, kaasup paporit sadaya-waktos kawas Kakuatan Pick Lotto, Maling Kolongjeung Jam Cash. partnership Ieu gateway ka pasar Peruvian nu bakal ngagampangkeun parusahaan rék dilegakeun rentang produk na ngahontal audiences anyar.

Sanajan Olimpo.bet mangrupakeun merk anyar di nagara éta, Olimpo.bet ieu ogé diposisikan ku kahadéan sipat digital na pikeun drive Dursasana kuat kalawan warga satempat tur mastikeun yén éta téh fokus kana nyadiakeun sababaraha pangalaman judi. Ieu kalebet kasino online tapi ogé ngalegaan kana olahraga virtual sareng tohan olahraga. Ngeunaan FBMDSparusahaan boga 20 ars pangalaman, teken tina pangalaman dumasar tanah-ekstensif saméméh branching kaluar kana realm iGaming.

FBMDS parantos ngawangun pakumpulan anu kuat dimana-mana sareng perusahaan anu damel sareng Soft2Bet. Saméméhna, pausahaan ngarilis produk na di sipat kaulinan online kayaning Foliatti kasino jeung Amuletobet.

#FBMDS #Lebetkeun #Peru #kalawan #OlimpoBet