Home » Posts tagged 'Expand'

Tag Archives: Expand

Stats Perform and LaLiga Expand Partnership to 2028

Statistik kinerjaolahraga eusi buta, jeung Liga, liga maén bal luhur Spanyol, geus ngumumkeun perluasan partnership maranéhanana. Kolaborasi jangka panjang anyar ieu bakal narékahan pikeun masihan pangalaman anu langkung berharga pikeun peminat olahraga sareng bettors kabetot dina ngungkit kualitas live stream sareng data resmi pikeun nyandak kaputusan anu terang sareng terlibat sareng olahraga karesepna. Deal bakal aktip dugi ka 2028.

Mitra pikeun Ngalayanan Fans, Bettors sareng LaLiga

Dina kaayaan kerjasama anyar ieu, Stats Perform sacara éksklusif tiasa ngumpulkeun sareng ngatur data resmi langsung sareng statistik pamuter pikeun sadaya 800 pertandingan LaLiga unggal usum. Ieu bakal ngabantosan duanana perusahaan sabab Stats Perform gaduh minat anu alami dina data sareng LaLiga bakal langkung nguntungkeun ku ngapopulérkeun merekna.

Data LaLiga bakal dianggo sareng penyiar global, penerbit, buku olahraga, panyadia fantasi sareng seueur deui pikeun nguatkeun posisi liga. Stats Perform ningali gerakan ieu salaku konfirmasi kakuatan platform datana Opta, anu mangrupa pilihan pikeun skor jeung statistik pamaén bal profésional jalu jeung awéwé. Opta parantos damel sareng opat liga ageung, catetan Stats Perform.

Statistik Do CCO Alex Rice ngabagéakeun kasempetan sareng nyatakeun yén perjanjian énggal nunjukkeun komitmen LaLiga pikeun ningkatkeun daya tarik globalna sareng fans sareng panongton. Béas ditambahkeun:

Kami pleased tur reueus neruskeun mawa tingkat pangluhurna hiburan olahraga ka média global sarta mitra tohan jeung konsumén maranéhna.

Statistik Do CCO Alex Rice

Diréktur audiovisual LaLiga Sol Melcior ogé gumbira ningali bentuk partnership anyar ieu. “Stats Perform koleksi Opta anu teu aya tandinganana, distribusi sareng kaahlian branding hartosna pangalaman kualitas pikeun fans LaLiga sareng bettors sami,” jelas Sole. Anjeunna salajengna muji fokus Stats Perform kana inovasi sareng AI sareng nyarios yén berkat solusi perusahaan, LaLiga tiasa nyambung sareng pamiarsa global ku cara anu énggal.

Stats Perform nembe diangkat janten mitra resmi Piala Dunia Liga Rugbi, janten panyadia data. Pausahaan ieu ogé ngembangna partnership na jeung Polandia urang PKO BP Extractlasa salaku panyadia data terus dilegakeun tapak suku na sakuliah Éropah.

#Stats #Perform #LaLiga #Expand #Partnership