Home » Posts tagged 'ExeFeed'

Tag Archives: ExeFeed

Wazdan Teams sareng ExeFeed, Diluncurkeun di Sérbia sareng Monténégro

Wazdan terus gancang dilegakeun tapak suku na di Balkan jeung pasar Éropa Wétan. Pausahaan ngumumkeun dina Jumaah isuk yén éta geus dimekarkeun posisi na di pasar Serbia sarta Montenegro ngaliwatan hiji perjangjian jeung ExeFeed, agrégator kalawan jangkauan di duanana nagara. Hatur nuhun kana integrasi sareng ExeFeed, Wazdan ayeuna tiasa nyayogikeun merek sapertos kitu bet jeung Lobét kalawan sajumlah kaulinan unggulan sorangan, nampilkeun 19 judul unggulan parusahaan.

Wazdan Ngalaksanakeun Léngkah Lain di Balkan sareng Pasar Éropa Wétan

Judul ieu kalebet sababaraha pamaén anu pangsaéna, sapertos 9 Coins, Power of God: Hades, sareng Magic Round. Pamaén Lobbet ogé bakal ngagaduhan aksés kana sababaraha elemen gamified anu saé sapertos Hold the Jackpot, Cash Infinity, sareng Collect to Infinity fitur anu dirancang pikeun ningkatkeun papacangan sareng ganjaran pamaén.

Wazdan geus pageuh cemented posisi na di pasar kaulinan global, ditinggalkeun euweuh kasempetan balik, sarta dua kali handap ékspansi di wewengkon mana éta bisa nangtukeun kasempetan tumuwuh. Pausahaan parantos langsung sareng StarCasinò Betsson di Italia, nyirian éntri anu penting ka daérah éta, sareng ngagandakeun komitmenna pikeun janten supplier unggulan kaulinan tingkat luhur.

Wazdan kapala penjualan sareng pamekaran bisnis Balkan & CIS Radka Bacheva ceuk parusahaan tetep fokus kana tumuwuh daya tarik régional sarta integrasi jeung ExeFeed mangrupa kasempetan seru pikeun ngasupkeun kana strategi éta. Anjeunna nambahan:

BetOle sareng Lobbet sajarahna nyandak pendekatan anu sami pikeun inovasi sareng nyetir pangalaman kaulinan sapertos anu urang lakukeun di Wazdan, ku kituna urang ngarepkeun hubungan anu kuat babarengan.

Balkan & CIS Radka Bacheva

Pertumbuhan Daérah anu Kuat sareng Kapamingpinan Anu Teu Disangka

manajer kasino ExeFeed Milica Popovic ngabagéakeun kasempetan sarta ngomong yén judul Wazdan ieu jadi beuki penting pikeun operator iGaming di wewengkon. Anjeunna boga pamadegan yén integrasi ieu bakal ngabantu kauntungan sakabeh pausahaan aub dina partnership nu, ti suppliers sorangan ka operator anu bakal nganteurkeun unggulan undakan hiji kaulinan pikeun konsumén maranéhna.

Baheula minggu ieu, Wazdan ngumumkeun yén éta ngagaduhan lisénsi pikeun diluncurkeun sareng operator lokal di pasar Bulgaria tatangga. Di tempat sanés, perusahaan parantos tiasa ngaluncurkeun sareng SkillOnNet di pasar iGaming Ontario.

Pausahaan ogé parantos aya di Amérika Serikat langkung ti sataun sareng parantos kéngingkeun hasil anu padet di pasar. GamblingNews bakal nyebarkeun artikel minggu hareup outlining sababaraha prestasi parusahaan di pasar éta.

#Wazdan #Teams #sareng #ExeFeed #Diluncurkeun #Sérbia #sareng #Monténégro