Home » Posts tagged 'Eusi'

Tag Archives: Eusi

Stakelogic ngajalankeun eusi kalawan Napoleon Olahraga & kasino

Stakelogic geus dibuka eusi na produk kalawan Napoleon Olahraga & kasinomerek kaulinan online populér di Bélgia dipiboga ku Grup Superbet. Website éta ayeuna bakal nampilkeun pilihan dadu sareng kaulinan slot anu dikembangkeun ku Stakelogic sareng netepkeun diri salaku judul favorit pamaén anu dihargaan.

Stakelogic duplikat eusi hébat di Bélgia

Partnership bakal empower Napoleon Olahraga & kasino sareng ngabantosan perusahaan gaduh aksés kana kontén anu meunang pangajén anu bakal ningkatkeun kasempetan ingetan sareng papacangan operator sorangan dina jangka panjang. Sababaraha kaulinan diulas salaku bagian tina portopolio pamawa pindah ka hareup dumasar kana Ujang SuperMega Ujang Superjeung Megaway Stakelogicsakabéh nu mékanika nu nangtukeun sakabéh kotak kaulinan disadiakeun ku Stakelogic.

Pamaén bakal ngarasakeun pilihan populér, kayaning Megaways Expendable jeung El Cowboy Megaways. Ngomentaran kasempetan kemitraan ieu, manajer penjualan Stakelogic Neil Tanti ceuk nu parusahaan pisan pleased kalawan ngembangkeun sarta ngabagéakeun kasempetan rék dilegakeun jangkauan parusahaan jeung banding kalawan BENELUX Palanggan, base pamuter, sarta operator. Tanti negeskeun yén perusahaan parantos nampi hasil anu saé:

Kami parantos ningali kasuksésan hébat di Bélgia sareng judul kaulinan slot anu paling populér, ogé kaulinan craps anu ogé kalebet dina deal Napoleonic, janten kuring yakin yén pamaén di Napoleon ogé bakal aub sareng aranjeunna.

manajer jualan stakelogic Neil Tanti

Napoleon Olahraga & kasino jeung manajer eusi kaulinan Melissa Deboelpaep duanana bungah ngeunaan kasempetan jeung eusi anyar ditambahkeun kana website. The Stakelogic game suite mangrupa hambalan penting maju pikeun parusahaan, Deboelpaep assures. manajer negeskeun yén Napoleon komitmen ka nyadiakeun pamaén kalawan kurban eusi paling pikabitaeun tur berharga.

“Pamaén kami parantos mendakan jalan nalika peluncuran lemes, kami ningali anu saé pisan,” saur anjeunna. Salian ti kaulinan anu parantos diulas ku pamekar, Stakelogic ngaharepkeun nambihan langkung seueur judul sacara rutin dina usaha pikeun nguatkeun ayana sorangan. Stakelogic parantos ngalegaan jangkauan eusi jeung portopolio gancang.

Anyar-anyar ieu, perusahaan negeskeun yén aranjeunna ngaluncurkeun sareng MrQ pikeun pasar Inggris. Stakelogic ogé ngenalkeun acara kaulinan langsung di Walanda awal bulan ieu dina partnership groundbreaking anu sanés. Panawaran Stakelogic boro fokus kana hiji aspék pangalaman iGaming, tinimbang nyoba nawiskeun tempoan holistik. Stakelogic geus tumuwuh gancang sakuliah dewan jeung néangan breakthroughs kana Éropa, Amérika Latin, pasar Afrika jeung Amérika Kalér jeung markisa sarua jeung tekad.

#Stakelogic #ngajalankeun #eusi #kalawan #Napoleon #Olahraga #kasino

RSI Janten Cahaya & Kaajaiban pikeun Eusi di Mexico

Cahaya & Kaajaiban, Nyarita terus dilegakeun jangkauan eusi na ngaliwatan partnership na kalawan Rush Street Interactive. Fokus panganyarna tina usaha dua perusahaan nyaéta pangaturan Méksiko pasar dimana merek RSI, RushBet, geus nepi na ngajalankeun. Partnership ieu bakal ngidinan Light & Wonder pikeun mantuan RSI streamline eusina jeung ngirimkeunana pilihan alus iGaming.

Light & Wonder to Power Content pikeun RSI di Mexico

Bagian tina usaha ieu bakal dirojong ngaliwatan kiriman game internal tur pihak-katilu berkat cahaya & Wonder urang Buka Kaulinan ékosistem. Kaulinan bakal diluncurkeun dina merek RSI anu dioperasikeun salaku bagian tina kolaborasi sareng Grupo Multimedios, pasangan lokal perusahaan anu ngabantosan RSI diluncurkeun di Mexico.

Judul anu munggaran disayogikeun ku solusi OpenGaming bakal kalebet Bonanza Megaways ti Big Time Gaming sareng Dragon Palace ku Lightning Box, 888 Fortunes, sareng Marvelous Mouse. tambahan berharga sejen nyaeta Hypernova Megaways ku ReelPlay, nu studio balik INFINITY REELS montir.

Ieu kasempetan sejen pikeun pamaén lokal di Mexico ngalaman tur mikaresep iGaming. Light & Wonder geus suksés di sakuliah dunya ku nyadiakeun kaayaan-of-nu-seni solusi iGaming. Éntri panganyarna kana pasar Méksiko mangrupikeun tuluyan tina modél bisnis ieu.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea ngabagéakeun partnership jeung nyebutkeun:

Light & Wonder ngahormatan pikeun ningkatkeun partnership na kalawan RSI, kakuatan kabuktian tur dimangfaatkeun dina industri kaulinan, pikeun mawa eusi ka Mexico pikeun kahiji kalina.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea

Barrenechea ditambahkeun anu ékspansi ieu fokus kana salah sahiji pasar pangpentingna dina pasar Amérika Latin sarta ngagambarkeun hiji kasempetan penting pikeun parusahaan sakumaha eta nyiar ngadegkeun sorangan salaku agrégator ngarah sarta supplier sahiji solusi iGaming di wewengkon husus ieu.

Ngaliwatan lokalisasi kuat judul populér, Light & Wonder yakin yén éta boga klaim kuat di pasar LatAm, sarta ieu dibuktikeun ku partnership panganyarna na kalawan RSI pikeun wewengkon.

RSI Yakin dina Kemitraan Kandungan Anyar Ieu

CEO RSI Richard Schwartz ngabagéakeun tambihan eusi Light & Wonder sareng muji perusahaan salaku pamimpin global dina pangiriman solusi sapertos kitu. Anjeunna nambahan:

Kami delighted mun bisa mawa kaulinan kasino tinggi-tungtung pisan populér pikeun pamaén di Mexico sarta kami kasampak maju ka dilegakeun katalog kaulinan pikeun pamaén di nagara salajengna dina bulan datang.

CEO RSI Richard Schwartz

RSI komitmen pikeun laun-laun ngalegaan pangaruhna sorangan di pasar Amérika Latin saluyu sareng tujuan Light & Wonder sorangan, masihan duanana perusahaan anu nangtung di pasar.

#RSI #Janten #Cahaya #Kaajaiban #pikeun #Eusi #Mexico

Hacksaw kaulinan ngajalankeun eusi kasino kalawan Superbet Ro

Sumber gambar: Hacksaw Kaulinan

Kaulinan Hacksaw jeung Romania Superbet geus nandatanganan partnership eusi anyar nu bakal ningali Hacksaw Kaulinan ngenalkeun portopolio kaulinan na kalawan operator pikeun pasar Éropa Wétan. partnership bakal nampilkeun bets mimiti kaulinan kasino bisa terpadu ku tungtung September, kaasup pilihan favorit pamaén populér kayaning Bom Joker jeung Hayang Paeh.

bets munggaran kaulinan anjog di Superbet Ro

Langkung seueur kaulinan bakal nuturkeun sapanjang sésana taun. CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén merek éta bungah pikeun mawa tawaran eusina ka pasar Romania sareng Superbet Ro. Star ditambahkeun:

Acan prestasi sejen, ngembang di pasar diatur dina wewengkon Romania. Kami ngarepkeun pamaén anyar urang bakal resep kana portopolio kaulinan sareng kami ngarepkeun ngaleupaskeun langkung seueur kontén di hareup.

CCO hacksaw kaulinan Gabrielle Béntang

Warta ieu disambut kalayan sumanget anu sami ku tim Superbet Ro. Iklan kaulinan perusahaan, eusi sareng manajer kasino live Nicolas Yu ceuk parusahaan bungah a nambahkeun leuwih eusi motong-ujung ti pamekar luhur kawas Hacksaw Kaulinan. merek, ceuk Yu, kungsi ekspektasi tinggi tina eusi na kinerja sarta éta bungah nu boga kasempetan pikeun nambahkeun leuwih kaulinan slot.

“Dina nutup, tambahan hébat kana portopolio urang aya na urang miharep partnership ieu bakal mekar di pasar,” pungkas Yu. Warta anu saé ogé diapresiasi ku CEO Hacksaw Gaming Marcus Cordes anu ngomong yén kolaborasi ieu nandaan partnership milestone sejen pikeun parusahaan taun ieu. Bawa kaulinan brand ka pasar Romania mangrupa milestone penting.

Éropa Wétan janten langkung pikaresepeun pikeun Pausahaan iGaming

“Kami ngarepkeun ngalegaan operasi kami di pasar ieu dina sasih bulan sareng ngahijikeun pasar kami anu tos aya sareng kontén anu énggal sareng pikaresepeun.” Cordes ceuk. Saméméhna, Superbet Ro ditambahkeun eusi anyar ti BF Kaulinan na Evoplay. Pasar Éropa Wétan parantos ngembang pesat dina sababaraha bulan kapengker. Anyar-anyar ieu, Pragmatic Play negeskeun yén aranjeunna bakal muka studio live énggal di Bulgaria sareng bakal ngerjakeun langkung ti 2,000 urang sateuacan akhir taun 2023.

#Hacksaw #kaulinan #ngajalankeun #eusi #kasino #kalawan #Superbet

Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins terus ngawangun dina portopolio impressive na suppliers sarta panyadia eusi pikeun cara unik parusahaan ngawanohkeun eusi anyar pikeun fans kasino.

Livespins Diluncurkeun sareng Platform Pelor Pérak ku Relax

Livespins, anu museurkeun kana live streaming slot kasino ka panongton badag on Twitch, geus diasupkeun kana partnership anyar kalawan Relax Gaming, anu bakal masihan parusahaan jeung streamers aksés ka leuwih ti 70 studio terpadu salaku bagian tina platform Silver Bullet dijalankeun ku. Reureuhan.

Kerjasama ieu ageung pikeun Relax Gaming, mitra na, sareng Livespins, sadayana bakal nguntungkeun tina gaduh aksés kana kaulinan slot pangsaéna di dunya. Kaulinan ieu kalebet Temple Tumble, Banana Town, sareng Money Train 2, pikeun nami sababaraha paporit kipas sadaya waktos anu gancang ngadegkeun ayana dina séktor iGaming.

Cinta tambahan anu bakal ditingalikeun ku Livespins streamer pasti moal cilaka. Livespins museurkeun kana campuran pangalaman inovatif dimana pamaén tiasa bet sareng streamer karesepna ku ngabagi taruhan sareng résiko sareng sasama pemirsa. Livespins geus ngawangun alat gamification jeung Dursasana kuat anu geus ngarasakeun hasil hébat sarta geus jadi salah sahiji innovators sabenerna industri iGaming.

Livespins CCO Michael Pedroson ngabagéakeun kasempetan ieu sarta ngomong yén Relax kaulinan mangrupa salah sahiji pausahaan paling signifikan lamun datang ka aggregating eusi iGaming, sarta slot hususna. Anjeunna ngajelaskeun naha eusi hébat penting sareng nambihan:

Eusi kualitas mangrupikeun komponén konci pikeun aliran anu suksés sareng ku ngagabungkeun slot tina Relax Gaming sareng mitra studiona sareng platform inovatif sareng streamer superstar, kami gaduh faktor pikeun nganteurkeun pangalaman pamuter anu ngahibur sareng pikasieuneun.

Livespins CCO Michael Pedroson

Bersantai sareng Livespins Senang sareng Partnership

Pedersen negeskeun yén Livespins aya di pasar pikeun mastikeun yén pamaén disayogikeun pangalaman anu pangsaéna sareng salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun éta nyaéta ku gawé bareng sareng supplier anu leres sareng fasilitator kontén sapertos Relax Gaming.

Kasual kaulinan CCO Nadiya Attard duanana bungah boga kasempetan pikeun digawekeun ku Livespins. Cenah ngalirkeun jadi salah sahiji saluran paling signifikan pikeun pamaén ngarasakeun pangalaman kasino online, sarta Livespins geus mingpin jalan di bagean inovatif ieu ti mimiti.

Hatur nuhun kana Silver Bullet, pamaén ayeuna bakal boga kasempetan pikeun ngakses leuwih kaulinan sarta kasempetan.

#Livespins #Teams #sareng #Relax #Gaming #pikeun #Eusi #Kasino #Anyar

Evoplay Nambahkeun Eusi Anyar pikeun Superbet di Romania

Evoplay, pamekar kaulinan iGaming, terus nguatkeun posisi na di pasar iGaming Romania. Pausahaan geus nandatanganan partnership anyar kalawan Superbetngaran populér di séktor iGaming Romania, nu bakal ningali supplier ngaleupaskeun kaulinan na kalawan operator.

Evoplay Dibuka kalawan Superbet di Romania

Evoplay boga 62 liang video immersive tawaran a, nu ayeuna bagian tina portopolio Superbet. Kaulinan ieu kalebet pilihan populér sapertos Midnight Show, Hot Triple Sevens, Penalty Shoot-Out, sareng Elven Princesses.

Penalti Shootout Game mangrupikeun kaulinan win instan bertema maén bal anu mangrupikeun salah sahiji judul anu paling inovatif anu sayogi pikeun Evoplay sareng ayeuna pemirsa Superbet. ORIX urang platform aggregation. Commenting on partnership ieu, Evoplay CCO Vladimir Malakchi ceuk éta anjeunna bungah ngeunaan launching produk parusahaan na kalawan pausahaan ngadegkeun kawas Superbet.

Anjeunna negeskeun deui komitmen Evoplay pikeun ngembangkeun tapak sukuna di daérah sareng Romania khususna dimana perusahaan parantos nampi tanggapan anu positif pikeun produkna. Malachi ditambahkeun:

Ngabogaan dukungan, pangakuan sareng kasatiaan pamaén Superbet penting pisan pikeun Evoplay ngawangun posisi anu kuat di pasar. Romania salaku pasar parantos nunjukkeun kamekaran anu kuat dina sababaraha taun ka pengker sareng kami ngarepkeun pikeun ngadamel tanda di daérah éta.

Evoplay CCO Vladimir Malakchi

Iklan kaulinan Superbet, eusi & manajer kasino live Nicholas Yu éta sarua gumbira jeung warta ngeunaan partnership anyar, nambahan yén parusahaan bakal geus delighted ningali portopolio iGaming Evoplay diulas salaku bagian tina kurban.

“Janji kami ka pamaén nyaéta pikeun nganteurkeun anu pangsaéna anu ditawarkeun iGaming, sareng ku ngajalin kerjasama jangka panjang sareng pamekar sapertos Evoplay, kami neraskeun janji kami.”

Evoplay geus ngumpulkeun tapak suku na di iGaming. Pausahaan junun nandatanganan kerjasama penting anu sanés sareng Relax Gaming minggu kamari.

#Evoplay #Nambahkeun #Eusi #Anyar #pikeun #Superbet #Romania

Stakelogic sareng Tim MrQ pikeun Eusi di Pasar Inggris

Stakelogic geus ngumumkeun partnership anyar kalawan MrQ, Salah sahiji merek kasino online anjog di Inggris. Hasilna, Stakelogic bakal nyebarkeun portopolio pinuh na kaulinan kalayan MrQ sarta ngenalkeun leuwih ti 250 kaulinan slot ka lapisan. Integrasina bakal dilakukeun ngaliwatan Relax Gaming, agrégator anu mapan pikeun produk pihak katilu sareng pamekar produk kaulinan bespoke sorangan.

Langkung liang pikeun MrQ portopolio ti Stakelogic

pamaén MrQ bakal miboga aksés ka sababaraha Candyways Bonanza 2 Megaways, El Patronjeung Liar Liar Bass pikeun sawatara ngaran. Pamaén ogé bakal tiasa ngaksés mékanik Super Stake khusus perusahaan.

Ngomentaran kasempetan éta, manajer penjualan Stakelogic Danila Dzehs nyatakeun yén perusahaan éta bungah pikeun ngaluncurkeun MrQ di pasar Inggris. Anjeunna muji merek anu parantos aya ti saprak 2018, sareng nyarios yén ka hareup, dua perusahaan éta bakal ngagaduhan hubungan anu saé. Anjeunna nambahan:

Urang hatur mitra kami di Relax pikeun pitulung maranéhanana dina finalizing deal ieu, nu salajengna strengthens hubungan urang jeung aranjeunna salaku agrégator kaulinan urang.

manajer jualan stakelogic Danila Dzehs

sirah MrQ operasi kaulinan Satpal Chaggar ogé pleased kalawan deal jeung ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé leuwih raket jeung MrQ sarta mantuan dina misi parusahaan pikeun ngawanohkeun kaulinan kalayan sababaraha pilihan balik-to-pamuter ka pamaén di Inggris. Mitra anyar ieu sareng Stakelogic pasti janten alesan pikeun perusahaan bangga.

Samentara éta, Stakelogic terus dilegakeun tapak suku na di Éropa. Pausahaan nembe diluncurkeun sareng Unibet di Walanda sareng khususna ngenalkeun acara kaulinan Runner8Runner ekslusif di nagara éta. Saacanna partnership kalawan MrQ, Stakelogic Live, panangan hirup kasino-fokus parusahaan, meunang lisénsi ti UK judi Komisi dina bulan Agustus.

#Stakelogic #sareng #Tim #MrQ #pikeun #Eusi #Pasar #Inggris

3 Kaulinan Oaks Eusi Airing kalawan Favbet di Éropa

3 Oaks Gaming, eusi sareng pamekar portopolio iGaming, parantos ngaluncurkeun eusi sareng portopolio produkna sareng Favbet, ngalegaan jangkauan perusahaan di pasar Éropa. Favbet ayeuna aktip dina sababaraha pasar Éropa diatur, kaasup Romania jeung Ukraina, sarta bakal ngagunakeun 3 Oaks kaulinan eusi pikeun nyata ningkatkeun proposisi eusi na nyadiakeun pamaén kalawan judul inovatif aranjeunna tiasa ngajajah sorangan.

3 Oaks Gaming Terus Ngalegaan Jangkauan sareng Kaulinan

Khususna, perusahaan parantos ngembangkeun sababaraha karesep sadaya waktos sapertos Aztec Fire, Eggs of Gold, sareng Lotus Charm diantarana. Bakal aya aliran biasa kaulinan anyar, ceuk 3 Oaks kaulinan dina siaran pers, mastikeun yén aya leuwih judul dina pipa waktos ieu. Pamaén kabetot dina Ngalanglang kaayaan-of-nu-seni judul iGaming bakal boga kasempetan pikeun ngalakukeun hal eta.

3 Oaks boga daya tarik kuat kalawan operator individu jeung aggregators, jeung parusahaan ogé bakal nyadiakeun aksés Favbet kana sababaraha pilihan tambahan, kayaning jaringan turnamén jeung alat promosi anu bakal ngakibatkeun Dursasana hadé jeung konsumén aya na poténsial.

Ngomentaran ngeunaan peluncuran éta, diréktur 3 Oaks Gaming Sebastian Damian nyarios yén Favbet mangrupikeun warta anu saé pikeun perusahaan, anu ngamungkinkeun para pamekar kontén ngahontal langkung seueur jalma. Anjeunna nambahan:

Moméntum panganyarna kami geus ngarasakeun teu némbongkeun tanda slowing handap, kalawan sababaraha operator sakuliah Éropah jeung sakuliah dunya ngaidentipikasi eusi urang salaku hiji cara éféktif pikeun ngaronjatkeun kurban kasino digital maranéhna.

3 Oaks kaulinan menata diréktur Sebastian Damian

Langkung Kasempetan Komérsial Dipikabutuh

Damian nuluykeun pikeun nambahkeun yén parusahaan masih pilari poéna komérsial leuwih anu bakal nulungan 3 Oaks kaulinan ngawangun tapak suku badag tur jangkauan. Kapala Perwira Pangwangunan Usaha Favbet Serhey Dzekunov ogé ngoméntaran ngeunaan kerjasama:

Kami pisan impressed kalawan kualitas eusi disadiakeun ku 3 Oaks Kaulinan sarta yakin yén éta complements strategi sakabéh urang dina ngawangun portal kasino online kami.

Kapala Patugas Pangwangunan Usaha Favbet Serhey Dzekunov

Anjeunna nambahan yén parusahaan bersyukur 3 Oaks kaulinan pikeun kasempetan rék dilegakeun eusina kalawan judul unik cocog pikeun pamaén.

#Kaulinan #Oaks #Eusi #Airing #kalawan #Favbet #Éropa

Yggdrasil Ngaluncurkeun Eusi Sacara Global sareng GGPoker

GGPoker janten serius sareng operasi iGaming na sareng kamar poker panggedéna di dunya ayeuna nambihan kontén seger ti Yggdrasil, panyadia produk sareng solusi kasino online. partnership nu kiwari nyertakeun domain global GGPoker sarta bakal ningali kaulinan Yggdrasil diulas dina sakabéh jurisdictions katutupan ku lisénsi wajib.

Judul Yggdrasil parantos diluncurkeun sareng GGPoker

Pausahaan geus negotiating pikeun peluncuran rupa-rupa kaulinan Yggdrasil, kaasup Game Akad Nikah mékanika, nu diperkirakeun mangrupa drive minat tawaran iGaming bespoke GGPoker urang. Ieu mangrupa tuluyan tina platform usaha pikeun terus dilegakeun portopolio miboga judul kasino online, nu ayeuna bakal nampa hiji dorongan signifikan ti suppliers anyar. Commenting on kasempetan ieu, Yggdrasil CCO Andrew Pegler ceuk:

Kami bungah pikeun ngaluncurkeun kaulinan kami sareng GGPoker, khususna dina séri turnamén WSOP Online 2022, acara anu ningali paningkatan lalu lintas kana situs éta. GGPoker terus dilegakeun bagean kasino online tur urang ngarepkeun janten bagian penting tina tumuwuhna éta.

Yggdrasil CCO Andrew Pegler

GGPoker geus pencét pikeun mastikeun yén kaulinan anyar anjog dina waktu keur Dunya Series of Poker Online 2022 runtuyan turnamén, nu diperkirakeun ningali lalulintas masif bade ramatloka, nu berpotensi bisa narjamahkeun kana aktivitas gede dina casinos online. Yggdrasil ogé pedah tina partnership ieu salaku parusahaan bakal tiasa rarata jalan ku basa customer anyar jeung nambahkeun kana kasempetan tumuwuhna.

Yggdrasil ogé sumebar TEKEN solusi, parabot Dursasana canggih dirancang pikeun ngaronjatkeun Dursasana jeung pamaén anyar jeung aya na audiences. Integrasi sareng GGPoker parantos kajantenan, sareng duanana perusahaan senang sareng hasil ahir sareng ngarepkeun pikeun nguatkeun hasil na.

GGPoker Bingah sareng Game ku Yggdrasil

sirah PR GGPoker Paul Burke ceuk Yggdrasil “fits tagihanana”, sarta yén usaha gabungan dua pausahaan bakal ngahasilkeun hasil nu dipikahoyong. Kaulinan anu langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun ti Yggdrasil bakal ditambah kana portopolio GGPoker, saur Burke dina waktosna. Yggdrasil parantos ngaluncurkeun senar kaulinan slot anu unggul dina sasih bulan, kalebet RagingPop, Pets Prized, Monsters vs Gigablox, sareng seueur deui.

#Yggdrasil #Ngaluncurkeun #Eusi #Sacara #Global #sareng #GGPoker

Greentube Ayeuna Ngarojong Brand Ruleo sareng Eusi di Jerman

Kaulinan digital sareng divisi hiburan Novomatic, tube héjo, geus dimekarkeun ayana di pasar iGaming Jerman. Pausahaan geus ngadegkeun partnerships pikeun nyadiakeun-unggul pangajén jeung judul well-ngadegkeun ka RULEO Alpenland AGnu ngoperasikeun brand mybet.de, antara séjén, di nagara jeung mangrupa salah sahiji pausahaan iGaming pang menonjol di sektor.

Merek Ruleo sareng Pamaén pikeun Ngarasakeun Kandungan Greentube

Hasilna, pamaén mybet.de bakal gaduh aksés kana sababaraha judul anu terkenal dina sababaraha kategori. Operator anu dilisensikeun RULEO bakal gaduh aksés ka Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot, Book of Ra, sareng judul anu sanés. Tapi, pamaén ogé bakal nguntungkeun tina sékrési énggal sapertos Cash Connection – Book of Ra, Lord of the Ocean Bonus Spins, sareng Diamond Link Mighty Sevens.

RULEO ogé nandatanganan kasempetan eusi ieu kalawan Greentube di mimiti ayana supplier di pasar Jerman. Greentube geus bisa maksa operator, casinos sarta pamaén kalawan na Book of Ra runtuyan nu geus kabuktian hiji kasuksésan mutlak global sarta ayeuna bakal ngadominasi pasar Jerman ogé. Manajer Akun Principal Greentube Julia Schagerl ngoméntaran kana kerjasama sareng nyarios:

Kami kacida delighted mawa portopolio kami kualitas luhur online liang pikeun konsumén RULEO di Jerman. Kemitraan anu pikaresepeun ieu langkung nunjukkeun komitmen jangka panjang urang pikeun ngalegaan langkung jauh di pasar anu diatur penting di sakumna dunya.

Manajer Akun Utama Greentube Julia Schagerl

CEO Ruleo Andreas Fuchs-Degler ogé ngagabung dina obrolan jeung ngomong yén Greentube boga hiji reputasi endah pikeun ngembangkeun sababaraha kaulinan slot pangalusna kaluar aya. Perusahaan parantos nganteurkeun kontén anu ngarah di industri salami mangtaun-taun, sareng Fuchs-Degler bungah ningali merek RULEO nampilkeun kaulinan na pikeun kahiji kalina.

Greentube geus diwangun tapak suku na on pasar iGaming internasional kalayan peluncuran parusahaan di Michigan kalawan BetMGM ahir bulan panungtungan. Greentube aktip ngamekarkeun proposisi unik na ku dilegakeun tapak suku na di Amérika Kalér jeung Éropa. Perusahaan ngagaduhan lisénsi Ontario dina awal Agustus.

#Greentube #Ayeuna #Ngarojong #Brand #Ruleo #sareng #Eusi #Jerman

Jaringan 1×2 Ngaluncurkeun Eusi sareng Signorbet di Italia

 

Italia mindeng pasar nangtang, tapi ieu teu dieureunkeun 1 × 2 Network, panyadia eusi online ngarah pikeun pasar iGaming diatur, ti redoubling na usaha di yurisdiksi nu. Pausahaan ayeuna bade payun na launching liang jeung kaulinan tabel kalawan Signorbet, operator ngarah di nagara, nu ogé ngaronjatkeun posisi supplier di Italia.

Signorbet Janten Fokus Anyar 1 × 2 Usaha Eusi Jaringan

Salaku hasil tina partnership ieu, Signorbet bakal boga kasempetan pikeun ngeusian portopolio na kalawan sababaraha kaulinan beredar sadia ngaliwatan 1 × 2 Network. Kaulinan ieu kalebet judul anu luar biasa ku panyadia sapertos Wolf Strike sareng Kitab Ba’al, diantara seueur anu sanésna. 1x2N Network yakin kalayan sékrési waralaba “Book of” na nampilkeun sababaraha judul anu kabuktian sareng karesep pamaén.

Pausahaan téh sarua yakin dina na Tahan na Win mékanika. Jaringan 1 × 2 parantos milih pasar lokal anu kuat, ngagambar kanyataan yén Signorbet gaduh ayana lokal anu mapan sareng ukuran anu saé ngalawan perusahaan anu mapan. Jaringan 1 × 2 ogé ngirimkeun kontén pikeun ngaran-ngaran anu sanés di pasar, kalebet Sisal sareng Goldbet.

Commenting on partnership nu, 1 × 2 Network manajer nagara pikeun LatAm, Spanyol jeung Italia Giulia Bianco ceuk:

Urang terus fokus kana gawé bareng operator di pasar diatur, sarta perjangjian ieu kalawan Signorbet salajengna ngadegkeun 1X2 Network salaku panyadia ngarah tina eusi kasino di Italia.

1 × 2 Manajer nagara jaringan pikeun LatAm, Spanyol sareng Italia Giulia Bianco

Bianco ngarasa yakin pisan kana palaksanaan kaulinan perusahaan. Anjeunna nambahan yén duanana 1x2gaming jeung Iron Dog Studios, studio jeung pamekar eusi 1×2 Network, geus “pegat kodeu” lamun datang ka ngamekarkeun kaulinan entertaining tur rewarding cocog pikeun pamaén.

Signorbet Yakin dina Kasuksésan Partnership

Kasino lulugu signorbet Cristiano Azzolini Di Maggio sami-sami gumbira kalayan kasempetan sareng nambihan:

Pamaén kami ngarepkeun eusi kasino online anu pangsaéna dina pasaran, sareng éta penting pikeun urang pasangan sareng Jaringan 1X2 sareng nambihan judul sapertos Wolf Strike sareng Book of Ba’al kana portopolio kaulinan anu ngembang.

Kasino lulugu signorbet Cristiano Azzolini Di Maggio

Di Maggio percaya yén berkat integrasina sareng Jaringan 1 × 2, Signorbet bakal terus ngadominasi pasar Italia sareng nawiskeun proposisi unik pikeun pamaén lokal di nagara éta.

https://skfeed.xyz/
https://decorationgideas.club/
https://alfredtpalmer.com/
https://buyviagru.com/
https://iphone5latest.com/
https://outoftheboxmobileapps.com/
https://zonarugby.com/
https://stopaipac.org/
https://royalkasino88site.xyz/
https://accesstomedssavings.com
https://j7369.com
https://decorationgideas.club
https://blogfesor.org
https://alfredtpalmer.com
https://49thandrock.com
https://diamond-express.org
https://iphone5latest.com
https://newbalanceshoes.us
https://duniakost.com
https://cheapwritemyessay.xyz
https://considered-harmful.org
https://accesstomedssavings.com
https://ditcoin.io
https://onlinenotepadplusplus.com
https://tshirthell.club
https://sotipsters.com
https://helpcashapp.com
https://kumpulanjudi.com
https://kunmingjinjianghotel.com
https://topiramatemd.info
https://guccibags-handbags.org
https://fredperrypolo-shirts.com
https://renaldo.club
https://robot-frog.com
https://edenpoker.xyz
https://irishitalianblessings.com
https://grzegorz-wrobel.com
https://athensliving.net
https://universites.us
https://getmyapp.me
https://nubef.com
https://godsebook.org
https://themadtrist.com
https://modernizatuvida.com
https://advanceloansbad.com
https://outoftheboxmobileapps.com
https://hokif.com
https://duneh.com
https://procard.us
https://alieninsider.net
https://gesdemett.com
https://jenflanagan.com
https://greenmp3.live
https://downloadspace.org
https://textswreck.com
https://rudota2.com
https://gfwc-morristownaz.org
https://rogrup.net
https://aajke.com
https://lafabriqueabonheursblog.com
https://poruk.com
https://citylifefilmproject.com
https://telugucinema.club
https://idiabetesblog.org
https://dorama-world.com
https://rationalradio.org
https://topsale.us
https://missuniverse2010.net
https://filipinostarnews.net
https://underarmouroutlet-sale.com
https://buycialisgo.net
https://sannhuadw.com
https://dionisfurs.com
https://johnwishii.com
https://laughinginc.com
https://larngearcamp.com
https://resmiconsidered-harmful.org
https://chikhhassan.com
https://thefly.xyz
https://ourbest.xyz
https://feruk.com
https://joylife.me
https://locdog.info
https://bestpetroleumengineeringschools.com
https://oremonte.org
https://solusinews.com
https://trymaximumshred.com
https://nofcu.com
https://gnunify.com
https://kumpulanjudi.net
https://kx74.net
https://kertaspoker.com
https://gensummit2016.org
https://cbsaugor.org
https://showroomototai.com
https://effusionexpo.com
https://beeglove.info
https://v-valine-tv.info
https://businesswitheric.com
https://smithstreetbagels.com
https://newschoolculvercity.com
https://linkpkrace99.info
https://escortbayanlaristanbul.net
https://columbia-electrochem-lab.org
https://timberland-shoesoutlet.com
https://visage-health.com
https://goolgle.co
https://nytime.xyz
https://marsad.info
https://allergycases.com
https://motorstop.asia
https://niche-talk.com
https://dailyinspires.com/
https://protipsworldcup.xyz
https://worldcuptipster.xyz
https://tipsterworldcup.xyz
https://worldcuptipster.com
https://chat919.info
https://judibola.me
https://openraid.us
https://solomonforcongress.com
https://starryeyesfilm.com

#Jaringan #1×2 #Ngaluncurkeun #Eusi #sareng #Signorbet #Italia