Home » Posts tagged 'Diungkabkeun'

Tag Archives: Diungkabkeun

Crown Melbourne Pikeun Meunang Denda Anyar Pikeun Skéma Cék Kosong anu Anyar Diungkabkeun

wahyu leuwih ngareureuwas geus kaluar tina urusan dubious di Melbourne urang Crown Resorts Crown kasino , nu bisa ngahasilkeun AUD sejen 100 jutaan ($ 68,3 jutaan) denda. Handap kapanggihna pamakéan cék kosong di tukeran pikeun chip kasino, 1. September Victoria judi kasino Komisi kontrol (VGCCC) ditanya Crown Resorts nyadiakeun sagala informasi sadia on masalah.

Crown Melbourne nyanghareupan denda catetan séjén

Masalah Crown Melbourne teu acan réngsé. Sanggeus ditampar ku denda catetan AUD 80 jutaan ($ 54,7 jutaan) dina Juni dina sambungan kalawan skéma jeung transaksi Cina UnionPay, kasino skandal-ridden poised pikeun denda signifikan sejen.

Waktos ieu Crown Resorts kedah ngagali langkung jero sareng mayar AUD 100 juta ($ 68,3 jutaan).

Panalungtikan lumangsung Komisi Royal kana operasi kasino Melbourne urang geus ngungkabkeun leuwih kagiatan dina palanggaran kasino Act kontrol. Tétéla éta kasino ngamungkinkeun sémah na tukeur cek kosong pikeun chip judi.

VGCCC geus disorot yén larangan dina transaksi antara kasino jeung sémah na aya di tempat ngajaga pamaén ti judi leuwih dana ti maranéhna sabenerna boga. Salaku tambahan, aranjeunna ngajagi industri tina infiltrasi sareng nyiksa kriminal.

Panyingkepan anyar teu ngan bakal ngakibatkeun denda signifikan tapi ogé bisa ngakibatkeun larangan dina lisensi kasino jeung saran anyar pikeun reformasi di The Crown Melbourne.

Mahkota komitmen pikeun pinuh kolaborasi sareng VGCCC

Resorts makuta geus nyieun komitmen ka cooperate pinuh ku VGCCC dina sagala hal anu timbul salaku hasil tina Royal Victoria Komisi Laporan.

A spokesperson parusahaan geus nunjuk kaluar yén Crown Resorts geus nyieun parobahan signifikan sarta reformasi kana bisnis na di respon kana saran ti VGCCC sarta pamaréntah séjén.

Mahkota Melbourne hususna geus kabuktian komitmen -na pikeun patuh kana sagala peraturan sarta pikeun ngahontal hiji pangalaman kaulinan aman tur tanggung jawab pikeun sakabéh konsumén na kalawan kamajuan positif eta geus dijieun leuwih dua taun ka tukang nuturkeun jalur minuhan charted ku VGCCC.

Australia urang Troubled kasino Industri

Crown Melbourne sanes hiji-hijina kasino di Australia anu serius ngalanggar peraturan judi. Investigations kana operasi loba casinos Australia geus lumangsung dina taun panganyarna. Ieu kaasup The Star Sydney, The Star Gold Coast, The Crown Perth, The Crown Sydney, jeung nu panganyarna The Ville casinos in Townsville and The Reef Hotel Casino di Cairns kalawan paling casinos kalibet dina schemes kalawan kartu China UnionPay atawa interaksi junket séjén. .

#Crown #Melbourne #Pikeun #Meunang #Denda #Anyar #Pikeun #Skéma #Cék #Kosong #anu #Anyar #Diungkabkeun

Mantan Sekretaris Dalam Negeri Ryan Zinke Diungkabkeun salaku Tukang Bohong ku Laporan Inspektur Jenderal AS

Inspektur Jenderal Departemen Dalam Negeri parantos ngungkabkeun urut Sekretaris Nagara AS ti administrasi Donald Trump Ryan Zinke ngabohong ka penyidik ​​féderal sareng ngahaja nyasabkeun aranjeunna ngeunaan kumaha anjeunna sareng jabatanna ngahalangan dua suku India pikeun muka kasino di Connecticut.

Urut Sekretaris Interior jeung Montana Congressional Calon Unmasked

The Associated Press ngalaporkeun yén inspektur jenderal Mark Greenblatt parantos ngungkabkeun dina laporan yén urut sekretaris interior administrasi Trump, Ryan Zinke, anu ayeuna ngajalankeun pikeun korsi kongres di Montana, ngahaja nipu penyidik ​​​​féderal kana pagunemanna sareng pelobi, anggota DPRD. , jeung nu lianna nyekel posisi kantor publik ngeunaan proposal ti Mashantucket Pequot na Mohegan suku pikeun muka kasino di Wetan Windsor, Connecticut.

penyidik ​​féderal kapanggih yén duanana Zinke sarta témbal Hommel, anu ngajabat salaku kapala staf nalika kaputusan kasino tribal dijieun, ngahaja misrepresented kaayaan sabudeureun kaputusan maranéhanana. Laporan Greenblatt sacara eksplisit nyatakeun: “Hasilna, urang nyimpulkeun yén Sekretaris Zinke jeung (Hommel) teu minuhan tugas maranéhanana kajujuran nalika questioned.

Numutkeun laporan Greenblatt, tawaran ti dua suku éta pikeun kasino lokasina ngan 17 mil ti Springfield rencanana, Massachusetts kasino dikembangkeun ku MGM Resorts, nu dibuka deui dina 2018.

Zinke teu nanaon ngeunaan proposal tribal pikeun Connecticut, nu merlukeun persetujuan féderal. Anjeunna henteu nampik atanapi disatujuan, tapi ngan ukur dikirimkeun deui ka suku-suku.

Kurangna tindakan Zinke nyababkeun panalungtikan ti Departemen Dalam Negeri AS. Suku, bareng jeung nagara Connecticut, ogé nyandak tindakan légal ngalawan kaputusan Zinke urang alleging eta ieu dipangaruhan ku lobbying bener ti MGM Resorts diantara hal séjén tapi turun gugatan maranéhna engké nyebutkeun aranjeunna kedah difokuskeun kasino maranéhna aya.

Zinke Nyuhunkeun Laporan Pikeun Diungkabkeun Saatos Pilkada

Pengacara Ryan Zinke parantos ngritik laporan éta sareng Zinke nyalira naroskeun waktosna, nyebatna “ngaganggu sareng teu pantes”. Zinke malah naroskeun laporan éta dileupaskeun saatos pamilihan.

Greenblatt nampik pamundut ieu ti Zinke dina grounds yén éta moal saluyu jeung prosés dawam Departemen Interior jeung, sajaba, bisa ditempo salaku tujuan pulitik.

Dina respon kana laporan, pangacara Zinke urang nyatakeun yén klien na teu nyieun kaputusan lobbyist ngeunaan proposal kasino tribal di Connecticut. Ahli hukum nunjuk kaluar yén Zinke teu boga yurisdiksi leuwih masalah aplikasi tribal sabab lokasi kasino urang teu on lemahna tribal.

#Mantan #Sekretaris #Dalam #Negeri #Ryan #Zinke #Diungkabkeun #salaku #Tukang #Bohong #Laporan #Inspektur #Jenderal