Home » Posts tagged 'Ditunjuk'

Tag Archives: Ditunjuk

Mark McWhinnie Resmi Ditunjuk salaku CEO Anyar Crown Sydney

Crown Resorts, nu ieu nembe dibeuli ku Blackstone, geus ngumumkeun yén éta geus diangkat Mark McWhinnie salaku CEO anyar Crown Sydney. McWhinnie mawa leuwih 4 dekade pangalaman gawé di Australia, Asia jeung Pasifik jeung janjian na tunduk kana persetujuan pangaturan.

McWhinnie Gabung Crown Sydney Ti Sands Cina

Sateuacan diangkat janten CEO Crown Sydney, McWhinnie nyéépkeun langkung ti 13 taun dina posisi kapamimpinan senior di Sands China. Anjeunna tanggung jawab pikeun ngawas operasi 8 hotél. Kasuksésanna nampi anjeunna sertifikasi pérak LEED (prakték sustainable dina desain sareng konstruksi).

McWhinnie bakal ngagantikeun Simon McGrath, anu bakal ninggalkeun di ahir September. McGrath dipikanyaho pikeun overseeing bubuka munggaran Australia urang VIP-hijina kasino .

Ngabagikeun pikiranana ngeunaan janjian éta, McWhinnie muji Crown Sydney sareng Crown Resorts. Anjeunna nyatakeun yén Crown Sydney mangrupikeun “Resort terpadu kelas dunya.” Anjeunna nambahan yén Crown Resorts boga reputasi salaku pamimpin industri sarta anjeunna ngaharepkeun ngawangun on reputasi na maénkeun bagian na dina ngamajukeun jawab judi .

McWhinnie nganggap Sydney salaku “gerbang ka Australia” sareng éta naha Crown Sydney ngagaduhan peran anu ageung pikeun ngagantian dina sektor pariwisata sareng silaturahmi.

Ciarán Carruthers, CEO Crown Resorts, ogé ngagaduhan sababaraha kecap ngeunaan janjian McWhinnie. Anjeunna nyatakeun yén McWhinnie mangrupikeun eksekutif anu kasohor sacara global kalayan pangaweruh anu éksténsif dina silaturahmi sareng kaulinan. Anjeunna nambahan yén anjeunna delighted ngabagéakeun anjeunna on dewan jeung janjian nya éta hiji surat wasiat kana “kamampuhan Resort pikeun narik bakat kuat”.

Crown Sydney muka VIP na kasino Saatos Kéngingkeun Lisensi Saratna

Sanggeus sataun pinuh panalungtikan, Crown Sydney dibéré lisénsi kondisional deui dina Juni. Kasino dianggap teu pantes pikeun nyekel lisénsi sareng anu saratna bakal kadaluwarsa dina 31 Désémber 2023.

Saatos muka panto na, Crown Sydney dibuka VIP kasino na dina awal Agustus. Pamaén VIP tiasa milih antara Kamar Mahoni sareng Kamar Kristal. Tapi, Kamar Mahoni masih dina konstruksi sareng bakal dibuka dina Oktober.

Dua belas Salon Langit swasta ogé diulas di 28th jeung 29th tingkat. Nalika nyarios ka 9 News, McGrath nyatakeun yén lantai kaulinan VIP mangrupikeun hiji-hijina di Australia sareng sadaya tamu anu hoyong janten anggota klub kedah ngajalanan pamariksaan anu lengkep.

Salaku tambahan, unggal nganjang kedah janten anggota program Crown atanapi “anggota tamu,” sakumaha anu ditunjuk ku McGrath. Salaku catetan nutup, McGrath nyatet yén minat kaanggotaan geus ngaleuwihan ekspektasi bisnis.

#Mark #McWhinnie #Resmi #Ditunjuk #salaku #CEO #Anyar #Crown #Sydney