Home » Posts tagged 'dina'

Tag Archives: dina

OnAir Hiburan pikeun ngajalankeun Eclipse Blackjack dina Oktober

Sumber Gambar: OnAir Entertainment

OnAir Hiburanpanyadia ngarah tina eusi kasino live canggih, dibuka Eclipse Blackjacktambahan anyar thrilling kana antrian blackjack nu teu boga wates tabel sarta nyokot pemirsa kana ultra-lemes, studio live nu geus jadi gaya signature OnAir urang.

Kaulinan Blackjack Anyar OnAir Éta Sadayana Anu Anjeun Harepkeun

Eclipse Blackjack bakal sadia dina 11 Oktober, Sarta eta bakal ngawangun kana kasuksésan iterations Palasik saméméhna kaulinan ieu dikembangkeun ku OnAir. Kaulinan bakal hosted ku dealers kasino live sarta bakal Fitur jumlah taya korsi.

Eclipse Blackjack ogé bakal nampilkeun pilihan alungan samping pikeun nambihan langkung rempah pikeun kaulinan. bets samping bisa ngajalankeun dina kombinasi kalayan bets utama, parusahaan informed dina siaran pers resmi. Aya loba milih ti. aya Untung Untung, gertak Blackjack, Royal Jacks, Pasangan sampurna, jeung 21+3 pilihan samping milih ti.

Pikeun ngaronjatkeun orientasi pamuter sakabéh jeung pangalaman, OnAir ngamungkinkeun pikeun gancang milih pilihan “tempat sadayana samping bet” na luncat katuhu kana aksi kalawan sababaraha pilihan sakaligus. Commenting on release hareup, manajer ngembangkeun bisnis parusahaan Nare Grigoryan sebutkeun ieu:

Kami terus-terusan milarian ningkatkeun pangalaman pamuter, sareng Eclipse Blackjack mangrupikeun conto sanés dimana produk bakal ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

manajer ngembangkeun bisnis OnAir Hiburan Nare Grigoryan

Grigoryan muji usaha hébat nu geus nempatkeun kana mastikeun yén tim OnAir Hiburan junun nyieun produk anyar ieu. Eclipse Blackjack mangrupakeun tuluyan tina pengumuman saméméhna nampilkeun sababaraha kaulinan kasino live mungkin ku panyadia nu.

Pausahaan ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun dua studio live khusus anyar di Romania sareng Georgia, sareng éta parantos dua kali Denmark jeung Walanda pasar kaulinan, ngamekarkeun pangalaman unik tur ngaropéa pikeun kaperluan wewengkon husus.

#OnAir #Hiburan #pikeun #ngajalankeun #Eclipse #Blackjack #dina #Oktober

MGCB: kaulinan internét, Olahraga tohan kuitansi kotor pencét $ 154,9M dina bulan Agustus

operator komérsial sarta tribal di Michigan dilaporkeun earnings kuat dina bulan Agustus, ditilik ku rinci panganyarna dikaluarkeun ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB), regulator judi kaayaan.

judi Regulator di Michigan nembongkeun hasil pikeun Agustus

Regulator ceuk Salasa yén digabungkeun total sharing kaulinan internét kotor jeung tohan olahraga internét dina bulan Agustus ngahontal $ 154,9 jutaan. Lamun dibandingkeun jeung hasil dilaporkeun sabulan saméméhna, dina bulan Juli, nalika kuitansi sarua dieureunkeun dina $148.2 juta, 4,5% kanaékan katalungtik.

Sanaos dibandingkeun sareng Juli, hasil bulan kamari henteu nunjukkeun paningkatan anu signifikan, ieu sanés upami dibandingkeun taun-taun. Taun ka tukang dina bulan Agustus, operator Michigan dilaporkeun $ 113,1 juta dina kaulinan internét kotor sareng pendapatan tohan olahraga. Nalika hasil ieu dibandingkeun sareng $154.9 juta dilaporkeun taun ieu, dina bulan Agustus, paningkatan ampir 37% katalungtik.

Nanganan Olahraga tohan naek Bulan kamari

Numutkeun kana MGCB, $154,9 juta kuitansi kotor gabungan pikeun Agustus direcah jadi $ 130,9 juta di sharing kaulinan internét kotor jeung $ 24 juta di sharing olahraga tohan kotor. Dibandingkeun jeung Juli, kuitansi kotor game net $ 130,9 juta anu meager ngaronjat 3,4%.. Sanajan kitu, $ 24 juta dina resi tohan olahraga kotor ngagambarkeun 11% kanaékanlamun dibandingkeun Juli taun ieu.

Régulator ngungkabkeun yén gabungan total kuitansi kaulinan online kotor anu disaluyukeun sareng kuitansi kotor tohan olahraga anu disaluyukeun. bulan panungtungan ngahontal $ 133,6 jutaan. Jumlah ieu direcah jadi $ 16,1 juta kuitansi olahraga internét tohan sareng $ 117,5 juta dina pendapatan kaulinan internét.

Bulan kamari, total olahraga internét tohan cecekelan ngahontal $ 218,8 jutaan. Lamun dibandingkeun $ 206,1 juta tohan cecekelan, dilaporkeun sabulan saméméhna, jeung paningkatan 6,2% dititénan.

Operator Suku sareng Komérsial nyumbang kana Pajeg

régulator judi nyadiakeun rinci dina pajeg sarta pangmayaran Michigan dikumpulkeun dina bulan Agustus. Gemblengna, kaulinan internét pajeg jeung waragad ngahontal $24,3 jutasedengkeun pajeg jeung waragad pikeun olahraga internét tohan pikeun periode éta $ 989.621.

Dina bulan Agustus taun ieu, operator tribal dilaporkeun mayar $ 2,9 jutaan dina pangmayaran ka instansi nagara relevan. Salian ti éta, $ 6,7 jutaan dina pajeg tohan jeung waragad kota dibayar ku tilu casinos Detroit ka Detroit Kota. Jumlah ieu direcah jadi $ 6,3 juta dina pajeg internét jeung waragad, sarta $ 360,923 dina olahraga internét tohan pajeg jeung waragad.

#MGCB #kaulinan #internét #Olahraga #tohan #kuitansi #kotor #pencét #1549M #dina #bulan #Agustus

Massachusetts Casinos GGR dina Agustus Hits $ 92M, Sarua jeung 2021

Ieu Komisi kaulinan Massachusetts (MGC), regulator judi kaayaan, ngumumkeun yén sharing kaulinan dilaporkeun ku operator dilisensikeun panungtungan bulan ngahontal $92 juta.

GGR pikeun Tilu Massachusetts judi grounds ngahontal $ 92M

Dinten Kemis, MGC ngarilis laporan panganyarna na outlining kinerja finansial tilu casinos dilisensikeun nagara urang, Plainridge Park kasino , MGM Springfield og Encore Boston Harbour dina bulan Agustus. Ditilik ku hasil panganyarna, sharing kaulinan kotor (GGR) pikeun tilu casinos teu ngaleuwihan sharing dilaporkeun pikeun période sarua taun ka tukang. Kanyataanna, $92 juta nyaéta GGR dilaporkeun dina Agustus taun ieu, ogé Agustus 2021.

GGR bulan panungtungan teu ngaleuwihan hasil taun ka tukang sarta ogé ulah naekeun pajeg pikeun nagara. Dina total, tilu operator di Massachusetts mayar $ 25,9 juta dina pajeg. Angka ieu henteu ngaleuwihan hasil anu dilaporkeun dina Agustus 2021, nalika nagara ngumpulkeun pajeg $26.2 juta.

Rinci disadiakeun ku MGC nembongkeun yen Encore Boston Harbour mayar pajeg $ 14,5 jutaan. judi tempat anu poko keur 25% pajeg. Di sisi séjén, slot-hijina Plainridge Park kasino , nu taxed 49%, dilaporkeun pajeg payout kadua pangluhurna na bulan panungtungan. Dina total, tempat mayar ampir $5,9 juta. Panungtungan tapi teu saeutik, MGM Springfield, tunduk kana 25% pajeg, mayar 5,5 juta pajeg bulan panungtungan.

Encore Boston Harbour ngalaporkeun panghasilan pangluhurna

Bulan kamari, GGR pangluhurna dilaporkeun ku Boston Harbour Encore. Dina total, tempat dilaporkeun $ 58,1 juta di GGR, nyirian kanaékan saeutik lamun dibandingkeun jeung $57.9 juta dilaporkeun pikeun période sarua taun ka tukang. Numutkeun MGC, Encore Boston Harbour geus katempo $ 22,7 juta dina kaulinan tabel GGRsedengkeun tempat slot GGR panungtungan éta $ 35,4 jutaan.

GGR pangluhurna kadua bulan panungtungan dilaporkeun ku MGM Springfield. tempatna GGR dina bulan Agustus ngahontal $22 jutarada naék tina $21.8 juta dilaporkeun pikeun bulan anu sami dina 2021. $22 juta di GGR dirobih janten $ 4,5 juta di sharing kaulinan tabel sarta $ 17,5 jutaan di sharing liang.

Bulan kamari, Plainridge Park kasino dilaporkeun GGR panghandapna. Tempat husus tina slot geus katempo total $12 juta di GGR. Upami dibandingkeun sareng $12.7 juta dilaporkeun dina Agustus 2021, ieu mangrupikeun turunna 5.5%.

#Massachusetts #Casinos #GGR #dina #Agustus #Hits #92M #Sarua #jeung

PLC ngalaporkeun 47% kanaékan panghasilan dina H1 2022

Premium kanyamanan Company (PLC), hiji parusahaan investasi nyekel nu ilubiung dina usaha nu patali jeung kaulinan, geus dipasang hasil finansial na keur satengah munggaran 2022. Hasilna némbongkeun recovery pos-COVID kuat tur demonstrate kakuatan pausahaan.

PLC Records Panghasilan Kanaékan

Salaku dilaporkeun ku PLC, pausahaan earned approx $ 14,69 jutaan (laju konversi ayeuna) pikeun période, nu ngagambarkeun 47% kanaékan YOY. Dina babandingan, pausahaan earned kasarna $10 juta pikeun période sarua taun ka tukang. PLC ogé ngalaporkeun hasil gabungan $21 juta pikeun période éta, naék 18% tina H1, 2021.

Pausahaan ngaitkeun hasil anu ningkat kana bentang ékonomi anu langkung saé dina taun 2022. Numutkeun juru carios PLC, operasi perusahaan salami satengah munggaran taun éta kuat sanaos épék échoing tina pandémik COVID-19.

Duanana Merk Gaming PLC Performing Muhun

Ningali kinerja merek anu béda tina kaulinan PLC, urang ningali éta Premium kanyamanan sarta Hiburan (PLAI) ngalaman kanaékan sharing ka $17 juta. Ieu utamana 20% leuwih ti naon brand earned salila satengah munggaran taun saméméhna. Numutkeun ka PLC, GGR PLAI naék berkat pandémik anu luntur sareng aturan karantina santai. Ieu ngabantuan pausahaan ngajalankeun operasi kasino jeung earn sharing hadé.

Samentara éta, Pausahaan Sistem Online Pasifik (POSC), merek kaulinan B2B PLC, ningali paningkatan 7% dina pendapatan $ 3,84 jutaan. Pausahaan ngeureunkeun operasi KENO dina awal 2022 sareng parantos milih fokus kana ngajual Lotto. strategi ieu tétéla salah sahiji winners. Salaku tambahan, biaya operasi POSC turun 22% ka $ 2.6 juta, ngabuktikeun ukuran efisiensi biaya perusahaan anu kuat.

Hasil PLC pikeun satengah munggaran taun saluyu sareng tren pamulihan sadayana anu dialaman ku pasar Filipina. Numutkeun PAGCOR, otoritas kaulinan nagara urang, industri judi ngalaman recovery kuat saprak mimiti taun.

Dina warta séjén, Pangadilan Banding Filipina nembé maréntahkeun pikeun ngangkat freeze dina dana junket China. Otoritas ngumumkeun tungtung pesenan pelestarian aset sateuacana anu sumping saatos $ 81 juta dipaling ti bank sentral Bangladesh. Hanjakal, pamaréntah Filipina ngan junun cageur bagian leutik tina duit nu asalna dipaling salila cyberattack.

Dina catetan anu misah, dina Juni, Universal Entertainment nuduh PAGCOR korupsi di tengah kajadian Okada Manila anu hina.

#PLC #ngalaporkeun #kanaékan #panghasilan #dina

judi Kaleungitan Regulator Diperlukeun salaku Australia leungit $ 7,7 milyar dina poker mesin

Panalungtikan ngeunaan karugian mesin poker sakuliah Australia dilakukeun dina Monash Universitas geus diangkat masalah serius ngeunaan kontrol leuwih karugian disababkeun ku judi mesin di Australia jeung rupa-rupa ahli jeung aktivis raising sora maranéhna pikeun gugatan nasional judi regulator bahya.

Australia geus squandered AUD 11,4 Milyar on Pokies

Outlet média Australia The Age ngalaporkeun yén salila taun finansial 2021-2022 AUD 11,4 milyar ($ 7,7 milyar) ieu wagered on disebut pokies atawa mesin poker di Australia.

Angka ieu asalna tina panalungtikan anu dilakukeun ku Monash University judi sareng Unit Tekad Sosial anu ngan ukur nyertakeun mesin slot dina pub sareng klub sanés kasino. pangajaran nyertakeun sakabéh wewengkon iwal Australia Kulon nu teu diwenangkeun pikeun mibanda mesin slot dina pub jeung klub.

Monash University geus dumasar panalungtikan na on informasi ngeunaan kaunggulan tina mesin slot dina pub jeung klub pikeun taun finansial 2021-2022. Ulikan ogé ngagunakeun survey nu mantuan nangtukeun jumlah pamaén mesin poker di unggal propinsi Australia.

Karugian mesin poker pangluhurna aya di New South Wales

Analisis Monash nunjukkeun hasil anu dicampur di daérah Australia. Sanajan trend di sakabéh propinsi nyaéta wewengkon nu ngalaman leungitna pangluhurna per kapita.

Total karugian di Victoria ti pokies pikeun taun finansial 2021-2022 amounted ka AUD 2,2 milyar ($ 1,5 milyar), bari leungitna rata per pamuter mesin poker éta AUD 2822 ($ 1915). Upami karugian dibagi per penduduk Victoria, éta rata-rata AUD 437 ($297) per kapita. Numutkeun analisis, jumlah pangbadagna karugian per nyicingan éta di Benalla sarta sarua jeung AUD 1017 ($690), dituturkeun ku Central Goldfields shire pa AUD 839 ($570).

New South Wales teh propinsi ngarah dina watesan karugian rata per pamuter mesin poker nu jumlahna AUD 4525 ($ 3070).

Ahli nelepon pikeun Nasional judi Regulator leungitna

Sanajan biaya raging krisis hirup, mesin poker jadi beuki populér. Urang Australia ngagunakeun éta salaku reliever setrés atanapi ningali éta kamungkinan pikeun kéngingkeun artos pikeun ngabantosan aranjeunna mayar nyéwa atanapi biaya anu sanés.

Dina waktu nu sarua panalungtikan ngeunaan kekerasan domestik nunjukeun yen 25% asalna tina judi karugian jeung sababaraha di antarana langsung numbu ka mesin slot dina pubs jeung klub.

Nelepon pikeun regulator bahaya judi nasional dimimitian dina Januari jeung Konseling Financial Australia sarta Pencegahan Bunuh diri Australia panyorot yén fragmented kaayaan sarta féderal watchdogs sakuliah Australia nyadiakeun pendekatan fragmented, nu ukur cripples panyalindungan pamaén.

lulugu ngajengkeun Alliance pikeun judi Reformasi Tim Costello ogé ngadesek régulator nasional nu bisa alamat konsékuansi tina judi dina watesan finansial, masalah sosial jeung kaséhatan.

#judi #Kaleungitan #Regulator #Diperlukeun #salaku #Australia #leungit #milyar #dina #poker #mesin

Endorphina Diantara Eusi Diulas dina Livespins

Endorphina geus jadi studio panganyarna pikeun ngawanohkeun portopolio miboga pilihan slot ngarah ka Livespins, hiji parusahaan nu innovates dina cara streamers sarta pemirsa berinteraksi. Endorphina, anu mangrupikeun supplier sareng desainer tina puluhan kaulinan slot luhur bakal nampilkeun kaulinanna salaku bagian tina aliran Livespins, anu ngamungkinkeun para panongton bet babarengan sareng streamer sareng ngabagi dina thrill ngudag.

Livespins Nambahkeun Kandungan Endorphin

Perjangjian anu disawalakeun antara Livespins sareng Endorphina bakal masihan aksés sateuacanna kana liang sareng kaulinan kasino online anu sanés. Portopolio Endorphina pikaresepeun sareng Hell Hot 100, Cyber ​​​​Wolf, sareng Dynamite Miner. Produk perusahaan parantos dipuji salaku streaming-pantes anu leres-leres diperyogikeun LiveSpins.

Duanana pausahaan ogé bakal nguntungkeun. Livespins terus nyobian pikeun ngamankeun suppliers anyar pikeun dilegakeun kolam renang na kaulinan anu bisa streamed ka pamaén tur tingal kumaha pamaén resep pangalusna. Samentara éta, Endorphina bakal ngarasakeun paningkatan langsung dina pisibilitas jeung popularitas berkat cara interaktif browsing eusi sakumaha diwanohkeun ku Livespins.

Tawaran Livespins dumasar kana pamanggih yén kaulinan slot bisa jadi leuwih kawas aliran kedutan dimana pamaén sarta panongton ngarasa kawas aranjeunna bagian tina komunitas sarta bisa ilubiung dina aksi kaulinan salaku kaulinan progresses, sanajan teu merta risking teuing duit. muter. ngagugulung.

Livespins CCO Michael Pedersen éta senang jeung warta. Anjeunna ngabagéakeun Endorphina sareng ngajelaskeun naon hartosna pikeun perusahaan:

partnership Ieu ogé nyadiakeun Endorphina kasempetan unik ka pasar judul anyar -na pikeun pamaén, kalawan streamers urang bisa unveil panganyarna liang jeung ngobrol pamaén ngaliwatan mékanika, fitur sarta midangkeun.

Livespins CCO Michael Pedersen

Ngabagikeun Game Thrills na Spills

CEO Endorphin Jan Urbanec sami-sami resep kana pamekaran sareng ngabagéakeun kasempetan pikeun pasangan sareng Livespins salaku cara pikeun ngamajukeun liang Endorphina sareng portopolio kasino online. Anjeunna nambahan:

Urang tingali streaming liang salaku masa depan casinos online, sarta partnership ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyorong kaulinan urang ka panongton loba lega ti kantos sateuacan. Ieu mangrupikeun masalah anu ageung pikeun kami, sareng kami ngarepkeun ningali Livespins streamers ngabagi thrill sareng spill anu dibawa ku kaulinan urang ka pamirsa.

CEO Endorphin Jan Urbanec

Dina sababaraha bulan ayeuna, Livespins ngagaduhan sababaraha mitra supplier anu suksés, kalebet hiji sareng Fugaso sareng hiji sareng NetGaming. Nanging, daptar studio pasangan ngembang unggal dintenna pikeun perusahaan.

#Endorphina #Diantara #Eusi #Diulas #dina #Livespins

Paus County kasino bakal maju dina bulan hareup

Cherokee Bangsa yakin yén proyék Paus County kasino na di Arkansas bakal jelas neruskeun dina sababaraha bulan ka hareup, ngalaporkeun Cherokee Phoenix.

‘Test of Endurance’ parantos réngsé

panangan ékonomi tribal, Cherokee Nation Usaha (CNB), nampi kontrak pikeun mantuan Layanan Pajeg internal kalawan reureuh backlog na, sarta lulugu perwira eksekutif CNB Chuck Garrett dipaké kasempetan pikeun mawa update status quo kalawan proyék kasino di Paus County yén. bakal kasino tribal munggaran di nagara Arkansas.

Garrett dibandingkeun kaayaan salila opat taun kaliwat ka “tarung leungeun-ka-leungeun” dina trenches, nelepon hiji “test of ketahanan” sanajan meunangkeun lisénsi kaulinan pikeun Resort na di 2018, masalah légal salajengna tetep.

“Urang terang persis dimana éta,”Anjeunna nuluykeun, ngajelaskeun yén proyék tribal geus ngaliwatan hiji “komisi tata lokal nu ngadegkeun zoning” sarta ngabogaan persetujuan zoning, tapi dua kasus pangadilan masih dina jalan.

Garrett henteu hoyong langkung rinci ngeunaan kumaha CNB bakal ngadeukeutan kasus anu anjeunna nyauran “Salam Marys,” tapi nyatakeun yén bisnis éta nangtung lumayan kuat dina hal pangalaman operator kasino sareng sapuluh casinos sareng modél bisnis anu suksés “lakuna saé. leuwih 20-sababaraha taun kaliwat. taun ganjil panungtungan, “implying yén sakali pangadilan ningali ngaliwatan ieu, CNB bakal meunang pass a.

Anjeunna speculates yén ieu bakal kajadian dina “sababaraha bulan ka hareup” na bisnis bakal tiasa pindah ka hareup kalawan Paus County kasino proyék.

Staffing Penting pisan pikeun Pasipatan kaulinan

Dua minggu kaliwat nempo hiji badag kameunangan pikeun usaha lamun inisiatif voting pikeun pancabutan proyék kasino dirojong ku Fair Play pikeun Arkansas, grup financed ku Choctaw Bangsa, ieu dumped ku Déwan kaayaan urang Pamilu Komisioner.

Numutkeun Garrett, kaayaan Jaksa Agung dianggap sual pikeun sora Nopémber “ineligible na inadequate” sabab gagal demonstrate yén CNB geus meunang lisénsi kasino. Anjeunna ogé outlined jumlah misinformation ngeunaan proyék kasino nu geus sumebar ka sakuliah nagara jadi grup Choctaw Bangsa-dibiayaan bisa ngumpulkeun jumlah diperlukeun tanda tangan.

Garrett ogé nyandak kasempetan pikeun ngabahas masalah staf, naroskeun ka anggota dewan pikeun milarian karyawan poténsial. Anjeunna negeskeun yén “lalaki sareng awéwé anu saé” penting pikeun pamandangan kaulinan CNB, khususna dimana perusahaan dahareun sareng inuman henteu tiasa pulih pinuh kusabab alesan staf.

#Paus #County #kasino #bakal #maju #dina #bulan #hareup

Genting Malaysia Laporan Perbaikan Performance dina Q22022

Genting Malaysia dipasang hasil kuat salila kuartal kadua taun tungtung 30. Juni 2022. Pausahaan dilaporkeun sharing $ 478 jutaan (MYR2,18 milyar) atawa kanaékan fivefold. Panggerak utama panghasilan ieu Resort Terpadu Malaysia.

Genting Malaysia nandaan Pamulihan Kuat dina Q2022

Resorts Dunya Genting junun mikat $ 293 juta salila periode, atawa kira MYR1,31 milyar dina mata uang lokal. Hasil kuartal kadua terus naék saluhureun pamulihan sakedik anu kacatet dina kuartal kahiji taun ieu, pikeun période anu réngsé 31 Maret. Dina waktos éta, Grup ngalaporkeun pendapatan $385 juta (MYR1.72 milyar). Resorts Dunya kaulinan dijieun $ 206 juta dina kuartal saméméhna.

Sanajan kitu, hasil finansial panganyarna tetep kuat. EBITDA disaluyukeun pikeun saparapat dilaporkeun $ 139 juta atanapi MYR619,5 juta. Ieu mangrupikeun luncat taun-taun anu signifikan tina $ 10 juta dilaporkeun dina kuartal kadua 2021, sareng masih ningkat tina $ 93 juta (MYR414.4 juta) dilaporkeun dina Q1 2022.

Genting Malaysia terus beroperasi ogé di luar Malaysia, ku fokus kana ngembangkeun di Mesir jeung Inggris. Ngahasilkeun dina harta ogé parantos ningkat sacara signifikan ti taun ka taun. Panghasilan gabungan pikeun sipat luar negeri éta $ 85 juta atanapi MYR381,2 juta.

Di Amérika Serikat, revenues ngahontal $ 93 juta atawa MYR417,2 juta kalawan Genting Malaysia némbongkeun Tumuwuhna kuat. Grup ogé bakal ngudag ngadegkeun sinergi hadé antara RWNYC na Resorts Dunya Cocktail, hoping pikeun ngumpulkeun paparan pasar lokal sarta ngajaga posisi ngarah di wewengkon timur laut AS.

Nanging, Asia tetep janten tempat dimana perusahaan ngaharepkeun pulih pinuh kumargi résiko wabah COVID-19 tetep sedeng. Sahingga parusahaan geus diwenangkeun sorangan cautiously optimistis pikeun prospek jangka deukeut industri luang jeung silaturahmi, Genting Malaysia nyatakeun dina laporan Q2 resmi na.

Usaha Luar Pasar Asia Pay

Di Malaysia, Grup intends neruskeun ngaoptimalkeun kontribusi sharing ku fokus kana verticals bisnis konci na usaha pamasaran database. Asing jeung domestik nganjang ka Resorts Dunya Genting ogé bakal jadi bagian badag tina hasil hareup Grup urang. Grup éta ogé ningali kanaékan paménta perjalanan di Bahama kusabab paménta pent-up sigana bakal nyababkeun pendapatan anu signifikan pikeun perusahaan dina kuartal anu bakal datang.

Seueur anu gumantung kana nyegah pandémik COVID-19 ku kituna perjalanan tiasa milih tingkat pra-pandémik. Parobahan dina sikep sakabéh ogé geus noticed, jeung pausahaan aktip néangan pikeun narik konsumén nilai luhur.

#Genting #Malaysia #Laporan #Perbaikan #Performance #dina #Q22022

Louisiana ngalaporkeun Hasil Tenang pikeun Kasino dina Juli 2022

Nagara Louisiana jeung Louisiana kaulinan Board Control laporan total $ 204,2 jutaan dihasilkeun dina pendapatan kaulinan kotor ti casinos riverboat na Harrah urang New Orleans. Salaku kaayaan prepares rék dilegakeun kalawan casinos komérsial di daratan, Harrah urang New Orleans tetep hijina sipat teu lokasina lepas pantai.

Slow Juli pikeun Louisiana Casinos

Ngahasilkeun taunan turun 8% dibandingkeun Juli 2021 nalika pendapatan kaulinan kotor rata-rata $ 222 juta. olahraga online tohan cecekelan earned $ 103,3 juta dihasilkeun $ 19,3 juta di sharing. Ieu jumlahna 18,7% tina total, kalawan sportsbook nyieun jumlah santun bulan panungtungan.

Ngeunaan buku olahraga ritel, Sektor geus tetep sakitu legana sepi kalawan $ 15 juta dina total bets olahraga ditempatkeun kalawan $ 1,4 juta dihasilkeun di sharing, ceuk régulator dina update. Tina sakabeh casinos, Baton rouge éta harta awon-impacted kalawan turunna taunan 15,7%. Tasik Charles Harta éta nunjukkeun daya tahan sareng saé, ngeposkeun total pendapatan $ 78.9 juta. Ieu mangrupikeun panurunan nominal 1,5%.

L’Auberge kasino Resort Lake Charles réngsé kalawan $ 31,5 juta di sharing kaulinan. Ieu overtook nu siga emas Nugget Lake Charles jeung Delta Downs Racetrack kasino Hotél nu dipasang mungguh $ 31,2 jutaan jeung $ 16,2 jutaan.

Lajeng, aya tujuh sipat di Shreveport sareng Bossier. Pasipatan turun 13.1% dina bulan Juli. Ieu nempatkeun aranjeunna dina total pendapatan kaulinan $ 50,9 jutaan. Margaritaville Resort kasino réngsé kalawan $ 17,8 jutaan, Tapal kuda Bossier Kota $ 13,4 jutaan, sarta Bally urang Shreveport kasino & Hotél naek ka tukang kalawan $ 8,1 juta di sharing kaulinan.

Perjuangan Harta ku Ngumpulkeun Hasil Kaulinan

New Orleans Casinos ogé nyandak hit ku 7,7% serelek. Total sharing éta $ 48,1 juta pikeun Harrah’s New Orleans ($ 22,6 jutaan), Boomtown kasino & hotél ($ 10,3 jutaan), jeung harta karun kasino ($ 8,2 jutaan).

iteuk beureum teu luput turunna sakabéh boh, kalawan casinos riverboat gross $ 20 jutaan, nu masih mangrupa 15,7% serelek. L’Auberge kasino Hotél réngsé nepi $ 14,4 jutaan. Hollywood kasino Baton rouge disumbangkeun sejen $ 4,4 juta kalawan Belle of Baton rouge kasino Hotél ngan ngeposkeun $ 1,2 juta di proceeds sakabéh.

#Louisiana #ngalaporkeun #Hasil #Tenang #pikeun #Kasino #dina #Juli