Home » Posts tagged 'Dilaporkeun'

Tag Archives: Dilaporkeun

Saham The Star Turun Sanajan Dilaporkeun Kasuksesan dina FY2022

Star Entertainment parantos ngarilis laporan na nyatakeun yén saham perusahaan nuju beureum sabab turun 0,86%. Pangwangunan ieu teu lami saatos perusahaan ngaluarkeun hasil kauangan pikeun taun fiskal 2022.

Sababaraha Parobahan Badag Kajadian dina FY 2022

Sababaraha parobahan lumangsung dina FY2022, nu bisa ngabalukarkeun harga saham turun. Pikeun ngamimitian, The Star ngadamel sababaraha parobihan eksekutif, salah sahijina kalebet nunjuk Robert Cooke salaku MD sareng CEO énggal.

Nanging, salah sahiji masalah anu paling ageung anu disanghareupan ku The Star ayeuna nyaéta kanyataan yén perusahaan nyanghareupan panyelidikan pikeun dugaan kagiatan ilegal. Panalitian mangrupikeun alesan naha seueur karyawan high-end mutuskeun ninggalkeun kusabab The Star nyanghareupan kamungkinan gantung lisénsi di NSW.

Nanging, FY2022 suksés pikeun The Star. Laporan éta nyatakeun yén sadaya harta, kecuali hiji di Sydney, ngémutan pendapatan anu langkung luhur tibatan taun 2019. Total pendapatan pikeun taun réngsé 30 Juni 2022 éta AU $ 1,53 milyar ($ 1,06 milyar).

Salaku tambahan, The Star nyatakeun yén kuartal, anu réngsé dina 30 Juni, nyababkeun pamulihan anu ageung dina pendapatan domestik. Pendapatan domestik totalna AU $ 512 juta ($ 355 juta), nyaéta paningkatan 11% dibandingkeun tingkat pra-pandémik.

Geoff Hogg, akting CEO The Star, ngabagi pikiranana ngeunaan kaayaan éta. Anjeunna nyatakeun yén taun ka tukang nunjukkeun kumaha tahan banting usaha sareng kumaha gancangna para nasabah uih deui nalika properti dibuka tanpa aya larangan. Anjeunna ogé nambihan yén operasi domestik The Star ogé dipuji.

Hiji Tingali Deukeut Dina The Star urang NSW Inquiry

Panaliti ngeunaan operasi The Star di NSW parantos réngsé. Laporan panalungtikan umum ngalawan perusahaan dijadwalkeun dileupaskeun dina 31 Agustus. Sababaraha kagiatan ilegal anu uncovered, kaasup panipuan, infiltrasi kriminal, sarta laundering duit.

Leuwih ti 30 saksi nyandak stand dina 36 hearings online. Panalitian diatur pikeun mutuskeun naha The Star cocog pikeun ngagaduhan lisénsi di New South Wales.

Salah sahiji masalah pangbadagna parusahaan nyanghareup nyaéta kanyataan yén éta narima pangmayaran ti gamblers Cina via kartu Cina UnionPay. Nurutkeun kana detil, gamblers spent jutaan dollar dina kagiatan nu patali judi, Tapi pausahaan didaptarkeun maranéhanana pangmayaran salaku patarosan patali biaya hotél méwah.

Poé mimiti sidang umum ngungkabkeun yén The Star nyumput saloba AU $ 900 juta ($ 620,9 juta) sareng dilabélan biaya hotél. Adam Bell SC tanggung jawab pikeun nyerat sareng ngaluarkeun laporan ahir ngeunaan operasi The Star.

Bell mangrupikeun panaséhat senior anu bidang kaahlianna kalebet hukum komérsial, administrasi sareng ekuitas. Salian panalungtikan The Star, Bell ogé mantuan dina Investigation Bergin kana Crown Resorts.

Perpanjangan wates waktu ngalaporkeun dikabulkeun sabab Bell nyatakeun yén anjeunna peryogi langkung waktos pikeun nyimpulkeun sadaya pamanggihna sareng mastikeun yén panemuanna saluyu sareng Sarat Rujukan.

#Saham #Star #Turun #Sanajan #Dilaporkeun #Kasuksesan #dina #FY2022