Home » Posts tagged 'Dibutuhkeun'

Tag Archives: Dibutuhkeun

PM Albania: Régulator Nasional Henteu Dibutuhkeun

Star Hiburan urang Kagagalan AML geus sparked panggero pikeun kreasi hiji régulator kasino nasional di Australia. Tapi, PM nagara nampik usulan ieu.

Star Hiburan dianggap teu cocog pikeun nyekel lisénsi NSW

Dina sababaraha bulan katukang, Star Entertainment Group parantos ditalungtik pikeun sagala rupa pelanggaran anti pencucian artos. Tétéla, kapamimpinan parusahaan ngahurungkeun panon buta kana panipuan anu lumangsung di lokasi Sydney.

Sajaba ti éta, parusahaan diwenangkeun Cina junket Suncity ngajalankeun hiji unlicensed judi den di lokasi Sydney Star sarta boga hubungan ka perwira kecerdasan asing bahaya. Hiji conto nyaéta Huang Xiangmo, anu nyimpen $ 1,3 milyar (USD) salami dalapan taun tanpa Star mariksa sumber panghasilanna. Analis yakin yén duit bisa geus dipaké dina suap.

Saatos panalungtikan, seueur eksekutif Star mundur tina jabatanana.

Numutkeun laporan lila-tunggu, papanggihan éta “shock jeung headwind” salaku Star henteu ngan ngalanggar aturan tapi ogé nyoba nyumputkeun kasalahan na afterward. Philip CrawfordKomisaris Présidén bebas kasino komisicatetan anu Star exudes kuat “kaadigungan institusional” na refuses demonstrate tingkat ditangtoskeun tina transparansi nepi ka poé ieu.

Pelanggaran Star Dibawa dina Banding ka Regulator Nasional

Hasilna, laporan Adam Bell SC urang kapanggih Star pantes nyekel hiji lisénsi kasino di New South Wales. Ieu hartosna perusahaan ayeuna gaduh dua minggu pikeun ngaréspon. Star meureun kudu mayar denda nepi ka $67 juta (dirobah jadi USD) komo bisa leungit lisénsi na.

Saatos kaputusan Bell, seueur aktivis anti judi nyebat panyelidikan nasional dina sektor judi sacara gembleng. Dumasarkeun kana Andrew Wilkie, hiji MP bebas, hasil laporan Bell urang teu héran. Anjeunna sareng seueur kampanye sanésna nyauran nyiptakeun régulator nasional anu bakal ngatur séktor éta.

Sanajan nelepon, Anthony Albania, PM Australia, nyarios yén régulator nasional henteu aya dina daptar prioritas pamaréntah. Nurutkeun manéhna, régulasi sanggeus régulasi teu bisa ditarima tur bisa leuwih ngarugikeun ti alus.

Bari Albanese satuju yén shortcomings Star urang teu dianggap enteng, ceuk ogé nunjuk kaluar yén otoritas NSW geus dipigawé pakasaban kapuji nyekel operator pikeun akun. Albanese nyatakeun yén anjeunna yakin régulator nagara ngalakukeun saé sareng régulator nasional henteu diperyogikeun dina waktos ayeuna. Albanese cenah yakin régulator ayeuna cukup kuat sabab ngabales langsung ka nagara masing-masing.

#Albania #Régulator #Nasional #Henteu #Dibutuhkeun