Home » Posts tagged 'Daratan'

Tag Archives: Daratan

Rebranding Pinunjul sareng Komitmen Kanada pikeun Ngalegaan Pangalaman Berbasis Daratan

Hébat Kanada kaulinan Corporation geus robah ngaranna jadi Hébat Hiburan Kanada kalawan ngaran anyar jeung robah identitas nu hadé aligns kalawan strategi jangka panjang parusahaan jeung ambisi pikeun pasar kaulinan Kanada. Situs wéb perusahaan ogé parantos dirobih salaku bagian tina pangalaman sareng program kasatiaan énggal, Hébat Kado Kanadangadegkeun pikeun 12 sipat perusahaan di Ontario.

Ngawangun Kasatiaan Pelanggan sareng Program Ganjaran

Ngomentaran kasempetan ieu dina siaran pers, CEO Kanada Agung Anthony Rodio nyarios yén perusahaan fokus pinuh pikeun nawiskeun sémah pangalaman kaulinan anu paling luhur. Bagian tina ieu ngawengku program kasatiaan anyar nu Rodio miharep bakal narjamahkeun kana silaturahmi hadé sakabéh.

Ngaliwatan program kasatiaan anyar, anggota bakal tiasa earn sarta redeem rupa ganjaran kasatiaan. Ieu bakal dilarapkeun ka salah sahiji 12 sipat ayeuna operasi di Ontario. Anggota bakal tiasa kéngingkeun poin boh sacara pribadi atanapi ku ilubiung jarak jauh. Hébat Kanada komitmen pinuh pikeun ngajaga sipat dumasar-lahan sarta geus nempatkeun di tempat runtuyan investasi pikeun ngamimitian aranjeunna.

Sorotan kalebet Woodbine Kasino, anu bakal nampi paningkatan dina 2023 sareng ékspansi Resort Kasino Pickering, anu bakal dibuka deui dina ahir taun. Hébat COO Kanada Matt Anfinson ngabagéakeun kasempetan pikeun diversify fasilitas grup sarta nawarkeun datang pangalaman anyar.

Langkung seueur tuangeun sareng inuman, tempat hiburan anu langkung saé sareng seueur deui anu bakal datang pikeun mastikeun yén pangalaman tamu saluyu, saur eksekutif. “Kami bagja pisan sareng strategi perusahaan énggal sareng investasi anu kami gaduh, sareng anu bakal datang,” Anjeunna nambahan.

Pangalaman Rékréasi Anyar sareng Tempat Pikeun Dilegakeun

ambisi hébat Kanada pikeun Kanada leuwih lega sakumaha parusahaan ayeuna ngoperasikeun 25 sipat sakuliah nagara, kalawan ampir satengah lokasina di Ontario. The karek diatur judi pasar di Ontario ogé teu curbed ambisi Great Kanada urang pikeun ngudag kasempetan ékspansi salajengna. Rodio ngécéskeun yén tawaran anyar nuju di jalan sareng nyarios:

Brand anyar sareng program ganjaran anyar urang ngagambarkeun visi anu jelas pikeun masa depan perusahaan. Urang rék nyadiakeun sémah urang jeung ditéang-sanggeus tujuan jeung hiji pangalaman hiburan nu raises nu patok pikeun industri kaulinan Kanada.

CEO Kanada anu Agung Anthony Rodio

Nu bakal datang Woodbine kasino di Toronto, Ontario, bakal Fitur hotél 400-kamar, tempat hiburan nu bisa nampung 5.000 sémah ogé hiji lantai kasino ditingkatkeun tur dimekarkeun. Prospek leuwih judi transisi online teu perhatian saharita pikeun Great Canadians anu yakin yén lalulintas suku on floors na bakal tetep ajeg.

Samentara éta, Picketing Kasino Resort di Ontario bakal neruskeun kalawan 275 kamar hotél sarta tempat hiburan nu bisa nampung saloba 2.500 sémah.

#Rebranding #Pinunjul #sareng #Komitmen #Kanada #pikeun #Ngalegaan #Pangalaman #Berbasis #Daratan