Home » Posts tagged 'Company'

Tag Archives: Company

Mohegan Diakuan ku Forbes salaku Best Connecticut Company

Mohegan geus dipikawanoh dina daptar “pausahaan pangalusna dina kaayaan” tina 2022 ku Forbes. Sababaraha aspék penting dipertimbangkeun nalika évaluasi dilaksanakeun. Forbes daptar pausahaan pangalusna ngumumkeun dina 24 Agustus.

Survey Ngawengku Sampel 70.000 Urang Amerika

Survei nampilkeun conto 70,000 urang Amerika anu damel pikeun perusahaan anu padamelan 500+ jalma. Sawatara aspék anu diperhatikeun nalika évaluasi dilaksanakeun diantarana rékoméndasi pagawé langsung jeung teu langsung.

Aranjeunna dipenta pikeun meunteun perusahaan industri anu sanés sareng meunteun sabaraha kamungkinan aranjeunna nyarankeun perusahaan ka babaturan sareng kulawarga.

Ray Pineault, Présidén jeung CEO Mohegan, nyatakeun yén Mohegan bangga nampi akreditasi sapertos di Connecticut, kaayaan dimana kasino di nembe dibuka mesin Aristocrat. Anjeunna nambahan yén budaya kerja di perusahaan nyiptakeun lingkungan anu kuat sareng séhat pikeun anggota tim sareng generasi anu bakal datang.

Pineault némpél kana falsafah “Spirit of Aquai” Mohegan nalika anjeunna nyatakeun yén éta mangrupikeun filsafat kuno anu parantos ditanam dina sadaya tingkatan dina Mohegan. Hal ieu ngamungkinkeun karyawan nyieun atmosfir welcoming sahingga, ensures “a silaturahmi hébat sarta pangalaman tamu.”

Daptar Forbes boga tujuan pikeun nangkep cara pausahaan béda anu katarima sakuliah nagara. Daptar pangusaha anu pangsaéna di nagara éta ngagaduhan 1,382 pangusaha, 246 diantarana rengking di sababaraha nagara bagian. Pausahaan anu paling luhur nyaéta Departemen Luar Negeri AS sabab rengking pangsaéna di 31 nagara bagian. Target sareng Home Depot ngiringan di tukangeun Departemen Luar Negeri AS nalika aranjeunna ngadamel daptar di 29 nagara bagian.

Panghasilan Mohegan Naek Masif dina Q3

Dina awal Agustus, Mohegan ngarilis laporan fiskal Q3 na. Panghasilan pikeun tilu bulan réngsé 30 Juni totalna $417.1 juta, paningkatan 27.1% YoY. Panghasilan pikeun période anu sami dina 2021 nyaéta $ 328.2 juta.

Salaku tambahan, pendapatan perusahaan tina operasi ningkat 40,7%, ngahontal $ 90,1 juta. Dina hiji pernyataan, Pineault nyatakeun yén kasuksésan perusahaan mangrupikeun cerminan strategi diversifikasi na.

Salian ti pendapatan kaulinan, Mohegan ningali kanaékan pendapatan dina sababaraha séktor séjén. Panghasilan pangan sareng inuman ningkat 71% YoY dugi ka $ 35.6 juta. Panghasilan operasi hotél éta $ 30,3 juta, anu naékna 36% YoY.

Pamustunganana, panghasilan Resort tina ritel, hiburan sarta leuwih ngaronjat nepi $ 57,2 jutaan. EBITDA anu disaluyukeun ngahontal $120 juta, pangluhurna dina sajarah perusahaan. CFO Mohegan, Carol Anderson, nyatakeun yén margin EBITDA anu disaluyukeun turun kusabab “ngawanohkeun deui sababaraha fasilitas non-kaulinan margin handap” upami dibandingkeun sareng 2021.

#Mohegan #Diakuan #Forbes #salaku #Connecticut #Company

Ezugi ngajalankeun Royal poker , Kaulinan Live Streamed Ti Studio Company

Ezugi, salah sahiji panyadia kaulinan kasino live pangalusna di dunya, geus ngarilis Royal poker . Kaulinan poker live anyarna dialirkeun ti studio perusahaan sareng di-host ku dealer anu dilatih. Éta ogé nawiskeun seueur kasempetan pikeun pamaén sareng ngamungkinkeun aranjeunna nyandak sababaraha kaputusan.

Royal poker Maén Ngalawan House

Numutkeun Ezugi, anu nembe nandatanganan partnership eusi kalawan NuxGame, Royal Poker mikaresep popularitas gede pisan di Éropa Wétan sarta Tengah. Kaulinan dimaénkeun ngalawan dealer jeung aturan poker baku diterapkeun.

Tujuan tina kaulinan téh ngéléhkeun lima kartu leungeun dealer urang ku kombinasi hadé. Dina watesan kasempetan tambahan pikeun pamaén, Royal poker ngamungkinkeun pamaén pikeun tukeur kartu pikeun kasempetan pikeun nampa leungeun kuat atawa meuli kartu tambahan pikeun dealer pikeun mantuan aranjeunna cocog.

Pang Goh, diréktur ngembangkeun bisnis di Ezugi, dibagikeun sababaraha pikiran dina kaulinan anyar, nu bakal dilegakeun studio urang poker kurban. Goh dicatet yén pamaén sok dina lookout pikeun hal anyar jeung éta naon Royal poker brings.

Hatur nuhun kana kanyataan yén pamuter nu ngalawan imah, ngaronjat pikagumbiraeun sakabéh sahingga pamaén bisa “pangalaman spin anyar dina variasi Palasik.” Pamaén bakal nyanghareupan sababaraha pilihan sapanjang buruan sareng éta nambihan lapisan tantangan sareng pajeulitna.

Goh ogé ngobrol ngeunaan sajarah Royal Poker nyebutkeun yén akar na asalna ti Éropa Wétan tapi euweuh ragu yén varian ieu jadi beuki loba populér di bagian séjén dunya.

Ezugi Dedicated ka Ngahontal Pasar Anyar

Kusabab Ezugi janten bagian tina kulawarga Evolution Gaming di 2018, Ezugi parantos fokus kana ngalegaan ka sababaraha pasar. Éropa mangrupikeun salah sahiji udagan utama sareng studio nembé ngagandakeun tujuanana ku gawé bareng OlyBet di daérah EU sareng Baltik.

OlyBet mangrupakeun salah sahiji platform hiburan ngarah di sababaraha nagara Éropa, kaasup Lituania, Latvia jeung Éstonia. Hatur nuhun kana partnership ieu, Ezugi bakal nyadiakeun kaulinan online tur tohan merek kalawan kaulinan hirup na tur mantuan platform nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman kaulinan leuwih unik.

Kapala perwira kinerja di OlyBet, Tomas Graham, babagi kecap-Na ngeunaan partnership nu. Cenah éta penting pikeun operator pikeun terus ngaronjatkeun portopolio kaulinan sarta éta tempat Ezugi bisa mantuan.

Goh nambahan, kalayan gawé bareng ieu, Ezugi bakal ngala sababaraha kauntungan. Henteu ngan bakal nyadiakeun pamaén di Baltik jeung Uni Éropa kalawan pangalaman anyar, tapi ogé bakal nguatkeun posisi maranéhanana di Lituania, Éstonia jeung Latvia.

Dedikasi Ezugi pikeun nyiptakeun portofolio anu langkung beragam ogé ditingalikeun dina April 2022, nalika studio ngaluncurkeun Ultimate Sic Bo. Kaulinan ieu tiasa ningkatkeun sensasi anu dialaman ku pamaén kusabab fitur multiplier dugi ka 1.000x. Bagian anu pangsaéna nyaéta Ultimate Sic Bo gaduh midangkeun anu saderhana pisan.

#Ezugi #ngajalankeun #Royal #poker #Kaulinan #Live #Streamed #Studio #Company