Home » Posts tagged 'Cirsa'

Tag Archives: Cirsa

Cirsa Investasi di Ékspansi Internasional Ditengah H1 Stellar Hasil

Numutkeun data kauangan panganyarna, raksasa kaulinan sareng luang Spanyol sabudeureun aya dina jalur pikeun recovery lengkep. Ieu Milik Blackstone Perusahaan parantos balik deui ka tingkat pra-COVID pikeun kahiji kalina saprak pandémik. Operator ngarencanakeun ngagunakeun moméntum anu énggal ieu pikeun ngajalankeun ékspansi di Italia sareng Maroko.

Satengah Hiji Hasil Témbongkeun Pamulihan Stabil

Juni nyaéta bulan pohara penting pikeun Cirsa, operator kasino pangbadagna Spanyol urang. Pausahaan dirékam panghasilan operasi H1 tina € 778,4 jutaannandaan kanaékan staggering 92,7% dibandingkeun satengah mimiti 2021. Juni nyalira ngahasilkeun Cirsa € 14,08 jutaanluncat badag dibandingkeun € 105,56 jutaan karugian anu kudu ditanggung ku operator dina période sarua taun saméméhna.

Dina siaran pers panganyarna, wawakil parusahaan nyatakeun yén hasil finansial nguntungkeun dihasilkeun tina skyrocketing revenues peuntas sagala vektor. Panghasilan H1 ampir dua kali dibandingkeun sareng 2021 sareng parantos ngalangkungan angka pra-covid.

Cirsa geus 150 kasinolangkung ti 82.000 mesin kaulinankasar 80 aula bingojeung ampir 3.000 olahraga tohan titik. Éta ogé gaduh sababaraha merek tohan iGaming sareng olahraga online. Operator dilaporkeun yén kuartal kadua éta pisan nguntungkeun pikeun bisnis kasino alatan ngaronjat kunjungan sarta palaksanaan rencana recovery éféktif.

Cirsa Percaya Investasi di Ékspansi Internasional

Pausahaan Spanyol geus wasted euweuh waktu sarta geus nyokot kasempetan pikeun narjamahkeun moméntum newfound na kana kasempetan ékspansi. The operator pleased a announces yén maranéhna geus sapuk pikeun beroperasi hijina kasino di kota Tangier, salah sahiji ulang pang populerna tujuan wisata di Maroko. Nalika Cirsa parantos ngagaduhan dua tempat di nagara Afrika Kalér, perjanjian éta bakal sacara signifikan ngalegaan ayana di daérah sapertos nagara dibuka deui casinos saatos pandémik.

Cirsa ogé parantos neraskeun investasi anu ageung di Italia, anu aya di tukangeun Spanyol asli na pangsa pasar. Pausahaan ceuk eta geus ditutup meuli hiji 60% stake di iGaming Italia sarta olahraga online tohan parusahaan Eplay24. Cirsa ngarencanakeun pikeun ngungkit pangalaman sareng ayana ageung di daérah pikeun ningkatkeun popularitas buku olahraga anu kawilang rendah sareng kamajuan salajengna di Italia.

Usaha Manajemén Krisis Perusahaan Mayar

Balikna Profitability jeung catetan jualan bode ogé pikeun masa depan pausahaan Spanyol. Kalayan dampak pandémik anu ageung di jaman baheula, operator bébas ngiringan rencana anu langkung ambisius. Geus € 197 jutaan tunai sarta aksés ka total liquidity € 331 jutaan. hutang net turun 1,4% ka € 2.328,5 jutaan dibandingkeun sareng ahir taun fiskal 2021, sareng tren nunjukkeun yén 2022 EBITDA bakal ngaleuwihan 2019 kasarna. € 525 jutaan.

Usaha Cirsa pikeun ngabédakeun produk sareng pasarna sareng ngalihkeun fokusna ka basis palanggan lokal, dipasangkeun sareng strategi omnichannel, parantos ngamungkinkeun perusahaan ngalangkungan tingkat pre-COVID anu dicita-citakeun. A prestasi anu teu acan kahontal ku loba operator well-dipikawanoh.

#Cirsa #Investasi #Ékspansi #Internasional #Ditengah #Stellar #Hasil