Home » Posts tagged 'Casinos'

Tag Archives: Casinos

CQ séjén Nyepeng Riverboat Casinos di Louisiana Goes on Shore

CQ Holdings Belle of Baton rouge Riverboat kasino di Louisiana bakal mindahkeun tina parahu sepuh sarta kana sipat hotél onshore na di Baton rouge, sanggeus persetujuan ti Louisiana kaulinan Board Control.

CQ Holdings Bakal Investasi $ 35 Juta dina Harta Doméstik

proposal CQ Holdings ‘ka Louisiana kaulinan Board Control éta pikeun $ 35 juta investasi di transformasi na Belle of Baton rouge Riverboat kasino kana kasino dumasar tanah-.

Kabéh anggota Louisiana kaulinan Board Control milih dina ni’mat proyék, nu bakal nyieun 200 posisi pakasaban anyar dina Baton rouge.

Ieu proyek kadua ku CQ Holdings, nu ayeuna ngalengkepan move of kasino riverboat sejen, Hollywood kasino , ka situs darat di Baton rouge. Proyék dimimitian dina 2021 sareng kasino dumasar darat anyar diperkirakeun dibuka dina Juni-Juli 2023.

Proyek Belle of Baton rouge anyar bakal lokasina dina sipat hotél parusahaan, nu gawéna ditéang jeung kagiatan kasino riverboat sarta situated dina riverfront di bagian kota Baton rouge. Hotél ditutup dina taun 2020 kusabab larangan pandémik sareng ayeuna bakal ngalaman renovasi ageung kalayan ngamimitian proyék énggal.

Kasino Landside Anyar Bakal Buka Lawang di 2024

Karya konstruksi baris dimimitian dina April 2023, sarta eta rencanana yén kasino jeung hotél baris dimimitian narima konsumén dina Méi 2024.

tempat bakal imah 16.500 alun-alun kasino lanté sarta buku olahraga, nu bakal bentang leuwih 2.500 alun-alun. Diantara fasilitasna, bakal aya rupa-rupa pilihan tuangeun sapertos bar tiram sareng stasiun pizza. kasino bakal Fitur bar anggur dedicated sarta sémah ogé bisa ngarasakeun boling.

Sajaba ti éta, CQ Holdings bakal nyadiakeun aksés ka darmaga caket dieu pikeun Amérika Cruise Galur, nu bakal eureun di kasino di Baton rouge 10 jam ku kituna konsumén maranéhna bisa ngarasakeun judi .

Salaku bagian tina proyék utama, hotél, anu jumlahna aya 90 kamar, ogé bakal ngalaman renovasi. Bakal muka babarengan jeung kasino sanggeus panutupanana jangka panjang alatan pandémik.

CEO CQ Holdings Terry Downey geus dicatet yén wangunan hotél téh badag sarta ngabogaan poténsi gede pisan.

CQ Holdings ngagaduhan kasino kapal sungai Belle of Baton Rouge sareng harta hotél ti Caesars Entertainment dina bulan Désémber 2020.

#séjén #Nyepeng #Riverboat #Casinos #Louisiana #Shore

Massachusetts Casinos GGR dina Agustus Hits $ 92M, Sarua jeung 2021

Ieu Komisi kaulinan Massachusetts (MGC), regulator judi kaayaan, ngumumkeun yén sharing kaulinan dilaporkeun ku operator dilisensikeun panungtungan bulan ngahontal $92 juta.

GGR pikeun Tilu Massachusetts judi grounds ngahontal $ 92M

Dinten Kemis, MGC ngarilis laporan panganyarna na outlining kinerja finansial tilu casinos dilisensikeun nagara urang, Plainridge Park kasino , MGM Springfield og Encore Boston Harbour dina bulan Agustus. Ditilik ku hasil panganyarna, sharing kaulinan kotor (GGR) pikeun tilu casinos teu ngaleuwihan sharing dilaporkeun pikeun période sarua taun ka tukang. Kanyataanna, $92 juta nyaéta GGR dilaporkeun dina Agustus taun ieu, ogé Agustus 2021.

GGR bulan panungtungan teu ngaleuwihan hasil taun ka tukang sarta ogé ulah naekeun pajeg pikeun nagara. Dina total, tilu operator di Massachusetts mayar $ 25,9 juta dina pajeg. Angka ieu henteu ngaleuwihan hasil anu dilaporkeun dina Agustus 2021, nalika nagara ngumpulkeun pajeg $26.2 juta.

Rinci disadiakeun ku MGC nembongkeun yen Encore Boston Harbour mayar pajeg $ 14,5 jutaan. judi tempat anu poko keur 25% pajeg. Di sisi séjén, slot-hijina Plainridge Park kasino , nu taxed 49%, dilaporkeun pajeg payout kadua pangluhurna na bulan panungtungan. Dina total, tempat mayar ampir $5,9 juta. Panungtungan tapi teu saeutik, MGM Springfield, tunduk kana 25% pajeg, mayar 5,5 juta pajeg bulan panungtungan.

Encore Boston Harbour ngalaporkeun panghasilan pangluhurna

Bulan kamari, GGR pangluhurna dilaporkeun ku Boston Harbour Encore. Dina total, tempat dilaporkeun $ 58,1 juta di GGR, nyirian kanaékan saeutik lamun dibandingkeun jeung $57.9 juta dilaporkeun pikeun période sarua taun ka tukang. Numutkeun MGC, Encore Boston Harbour geus katempo $ 22,7 juta dina kaulinan tabel GGRsedengkeun tempat slot GGR panungtungan éta $ 35,4 jutaan.

GGR pangluhurna kadua bulan panungtungan dilaporkeun ku MGM Springfield. tempatna GGR dina bulan Agustus ngahontal $22 jutarada naék tina $21.8 juta dilaporkeun pikeun bulan anu sami dina 2021. $22 juta di GGR dirobih janten $ 4,5 juta di sharing kaulinan tabel sarta $ 17,5 jutaan di sharing liang.

Bulan kamari, Plainridge Park kasino dilaporkeun GGR panghandapna. Tempat husus tina slot geus katempo total $12 juta di GGR. Upami dibandingkeun sareng $12.7 juta dilaporkeun dina Agustus 2021, ieu mangrupikeun turunna 5.5%.

#Massachusetts #Casinos #GGR #dina #Agustus #Hits #92M #Sarua #jeung

Sababaraha casinos Anyar diperkirakeun Moal lami deui di Mexico

Méksiko beuki ngadeukeutan ka parantosan hiji proyék kasino anyar sakumaha dituduhkeun ku loba situs ngembangkeun geus dijalankeun sarta ngalaporkeun ngeunaan proyék upcoming.

Sababaraha casinos diperkirakeun

Méksiko parantos ngalarang kasino di 2017 sareng nalika larangan éta dicabut dina taun di handap ieu, industri ieu ngudag kamekaran sareng kamekaran ngabeledug. Hukum anyar nilik yén jumlahna aya nepi ka 850 casinos diwenangkeun di nagara, 206 diantarana geus diwangun, sarta lamun tempo spasi slot béda, jumlah nu naek kalér 370. Éta daun leuwih 450 casinos diwangun.

Salah sahijina parantos réngsé sareng bakal dibuka énjing – 2 Séptémber 2022 – di La Chinasca, nyaéta Chinatown Mexicali. Kaca Facebook Chinesca kasino urang geus dipasang ngeunaan peluncuran intensif dina poé panganyarna jeung gambar panutup profil Facebook na daptar sababaraha bukaan pakasaban – ti posisi administrasi, ngaliwatan host / hostess na dealers, mun operator CCTV jeung karyawan kaamanan.

Ngan sabudeureun parobahan hukum, ngangkat larangan kasino, kaayaan Tamaulipas lega dilaporkeun nyangka tilu puluh casinos. Éta deui dina taun 2018 sareng diperkirakeun tilu puluh casinos anu beroperasi dina wates nagara parantos kaganggu ku pandémik global, ngeureunkeun kalolobaan proyék sareng lokét anu mangaruhan anu parantos réngsé. Tina tilu puluh casinos éta, sabelas beroperasi dinten ayeuna, sareng sahenteuna dua deui diperkirakeun dina ahir taun, sareng sababaraha laporan lokal nunjukkeun yén ogé tiasa optimis.

Anu penting nyaéta lisénsina parantos dikaluarkeun sareng sadayana anu tinggaleun nyaéta pikeun proyék réngsé sareng mimitian nyumbang kana industri pariwisata sareng judi lokal, ngabantosan ékonomi pulih.

Industri judi Méksiko ngembang dina biaya

Industri sakabéhna geus boomed di Mexico, kalawan sektor judi remen nyieun headline ngeunaan partnerships anyar, usaha thriving, jeung atmosfir umum a pabaliwer aktivitas. Sadaya ieu nunjukkeun pamulihan, sareng aranjeunna henteu ngan ukur ngamimitian prosés. Deui dina 2021, urang ningali Betsson sareng Big Bola Casinos gawé bareng pikeun ngaluncurkeun Betsson Mexico dina April taun éta. Ieu dituturkeun dina Juni taun anu sarua ku peluncuran bet365 di Mexico ogé, sanggeus gawé bareng jeung konglomerat TV lokal Azteca. Dina awal Juli taun ieu, urang ogé ningali merek RushBet RSI diluncurkeun dina gawé bareng Grupo Multimedios Mexico.

Ieu sanés daptar lengkep, tapi éta tetep aman pikeun nyatakeun yén industri parantos ngangkat kagancangan sareng gampang ngagem gelas ros-warna sareng nganggap yén sadayana kopacetik, tapi teu aya anu sampurna. Kalawan casinos thriving kalawan aktivitas sarta industri recovering dina Pace ngaronjatna, tekanan dina sistem kaayaan ogé greatly ngaronjat, muka panto pikeun masalah poténsial, korupsi jeung ngajauhan aturan, sarta beuki.

Ieu trend pisan nyata jeung well-documented, teu ngan di dunya judi tapi di industri séjén ogé. Éta tempat pangaturan, ukuran pancegahan sareng instrumen hukum, tapi naon anu anjeun laksanakeun nalika badan pangaturan sorangan janten bagian tina masalah? Méksiko urang regulator kaulinan dilaporkeun dina April berpotensi numbu ka blackmailing operator kasino, dimana carita obscured ku kapentingan conflicting. Sanajan kitu, duit geus robah leungeun. Éta ogé sanés téma énggal di Mexico, sapertos anu anjeun bayangkeun. Big Bola nyaéta ngaran imah kawentar, kalawan sababaraha casinos dioperasikeun ku pausahaan. Anjeunna parantos lami disangka kagiatan ilegal sareng rekening bankna (dina waktos éta) diblokir salamina dina Méi taun ieu.

#Sababaraha #casinos #Anyar #diperkirakeun #Moal #lami #deui #Mexico

Casinos di Massachusetts Laporan $ 99 jutaan di GGR pikeun Juli

judi regulator di Massachusetts, éta Komisi kaulinan Massachusetts (MGC), ngarilis hasil panganyarna outlining panghasilan kotor kaulinan (GGR) pikeun tilu casinos nagara urang dina bulan Juli.

Encore, MGM, sareng Plainridge Neunggeul $99 Juta di GGR Bulan kamari

Juli mangrupakeun bulan alus keur Plainridge Park kasino , Encore Boston Harbour, sarta MGM Springfield, nu kumulatif dilaporkeun $98,7 juta di GGR. Rincian anu disayogikeun ku MGC ngungkabkeun éta Boston Harbour Encore boga GGR pangluhurna dina bulan Juli. Dina total, harta GGR ngahontal $64,7 juta. Tina total éta, dilaporkeun $ 35,1 juta ti operasi slot Encore, bari kaulinan tabel accounted $ 29,7 jutaan. Lamun dibandingkeun $59 juta di GGR dilaporkeun pikeun période sarua dina 2021, jeung ampir 10% kanaékan ieu katalungtik.

MGM Springfield dilaporkeun GGR kadua pangluhurna, nurutkeun kaayaan urang judi regulator. Jumlah operator GGR dina bulan Juli ngahontal $ 21,5 juta, nu $ 4,2 juta sumping ti kaulinan méja, bari liang accounted pikeun $ 17,3 jutaan. Bari GGR ngaronjat pikeun Encore Boston Harbour sataun sanggeus sataun, ieu teu kasus MGM Springfield. Taun ka tukang dina bulan Juli, harta dilaporkeun $ 23,7 juta di GGR. Istilah sanésna, ngahasilkeun taun ieu sacara nandaan turunna 9,2%..

Panungtungan, dina bulan Juli, Taman Plainridge kasino dilaporkeun $ 12,5 juta dina GGR. Lamun dibandingkeun jeung $13 juta dilaporkeun pikeun période sarua sataun saméméhna, rada ampir 4% panurunan katalungtik.

Casinos Terus ngangkat Khazanah Propinsi kalawan Pajeg

Dina sakabéh, tilu casinos di Massachusetts nyumbang $ 27,7 juta dina pajeg ka kas nagara bulan kamari. Kadé disebutkeun yen MGM Springfield na Encore Boston palabuhan anu poko keur 25% pajeg. Di sisi anu sanésna, ngan ukur slot Plainridge Park kasino tunduk kana pajeg kaayaan 49%.

Teu disangka, Encore Boston Harbour nyumbangkeun paling pajeg bulan panungtungan. Dina bulan Juli, tempat mayar pajeg total $ 16,2 jutaan, nu leuwih ti payout kumulatif ku MGM Springfield na Plainridge Park kasino . MGC ngungkabkeun éta Plainridge Park kasino nanggungjawaban kanggo pajeg $ 6,1 jutaan bulan panungtungan, bari MGM Springfield mayar $ 5,4 jutaan.

Fokus dina gambar anu langkung ageung, sabab unggal kasino muka panto, aranjeunna nyumbang pajeg judi $ 1,2 miliar. Tina total éta, Plainridge Park kasino nyumbang $ 507,7 jutaan saprak muka, bari Encore Boston Harbour mayar $425 juta dina pajeg. MGM Springfield ogé ngaronjatkeun perbendaharaan kaayaan ku nyumbangkeun $ 222,1 jutaan pajeg saprak dibuka deui dina Agustus 2018.

#Casinos #Massachusetts #Laporan #jutaan #GGR #pikeun #Juli