Home » Posts tagged 'Casin'

Tag Archives: Casin

Wazdan Signs Partnership kalawan iGaming Brand Casin Lugano

Judul iGaming inovatif sareng panyadia eusi Wazdan parantos nguatkeun hubunganana sareng pasar Swiss sareng damel caket sareng operator anu nyanghareupan Swiss Casinò Lugano. Pausahaan ayeuna parantos ngaluncurkeun produkna dina merek digital operator darat, Swiss4Win, mawa portopolio pinuh ku kaulinan anu diakui dina halaman wéb.

Swiss4Win Ngabagéakeun Judul Wazdan Pisan Intuitif

Kaulinan anu ayeuna bakal sayogi pikeun konsumén kalebet judul karesep pamuter sapertos Power of Gods: Hades, Sun of Fortune, 9 Singa, sareng Tahan Jackpot. Pamaén on Swiss4Win bakal boga kasempetan pikeun kauntungan tina husus Player Engagement Suite dipaké ku Wazdan on luhureun portopolio kaulinan geus sadia on platform nu.

Suite ieu ngamungkinkeun pamaén pikeun nyaluyukeun Tingkat Volatility, kauntungan tina promosi Cash Drop, sareng ngalaman seueur fitur in-game anyar anu inovatif. Malah aya promosi Cash Back khusus anu ngalibatkeun judul Wazdan. Wazdan geus ngawangun partnership na di Éropa.

merek geus bisa digawekeun ku sababaraha pausahaan, kaasup Napoleon Olahraga & kasino , BetOlimp, PressEnter Grup na SoccerBet. Kemitraan ieu disambut ku CCO Wazdan Andrzej Hyla anu nyarios:

Kami resep nyandak pilihan judul anu kasohor ku Casin Lugano sareng merek online Swiss4Win.

Wazdan CCO Andrzej Hyla

Hyla negeskeun yén perusahaan yakin kana kamampuanna pikeun tumbuh di pasar Swiss sareng nganteurkeun kontén langsung ka pamaén Swiss dina perjalanan. Wazdan ogé nyangking rupa-rupa alat personalisasi pikeun ngajantenkeun pangalaman langkung saé, jaminan CCO.

Kitu ogé, anggota dewan jeung CEO Casin Lugano Paulo Sanvido ngarasa yakin ngeunaan kasuksésan produk anyar di Swiss. Anjeunna nambahan yén kasino ngabogaan catetan lagu suksés gawé bareng pausahaan nu resonate kalawan panongton lokal pamaén.

Wazdan Tumuwuh Ayana di Pasar Swiss

“Ku sabab kitu, kami gumbira parantos gawé bareng sareng Wazdan, sareng ngarepkeun kauntungan tina kolaborasi ieu,” tambah eksekutif. Wazdan geus diwangun ayana kuat dina pasar judi Swiss, ngandelkeun éksklusif dina merek domestik pikeun operasi tina iGaming nangtung. Baheula bulan ieu, Wazdan ngagabung sareng Jackpots.ch, operator judi online lokal anu terhormat.

#Wazdan #Signs #Partnership #kalawan #iGaming #Brand #Casin #Lugano