Home » Posts tagged 'Boston'

Tag Archives: Boston

MGC Boston Nightclub Encore Denda $ 25,000 pikeun Ngaleuwihan Likur

Encore Boston Harbour Hotel na kasino urang Memoire The nightclub Drew ire of régulator lokal sanggeus sababaraha insiden ngalibetkeun jumlah kaleuleuwihan alkohol keur dilayanan ka klien. Komisi kaulinan Massachusetts (MGC) didenda tempat $25.000 sarta nungtut latihan staf tambahan sarta penegak stricter kawijakan jasa botol.

Klién Overserved Memoire di Sababaraha Kajadian

Numutkeun hiji pernyataan resmi ku MGC, denda dihasilkeun tina sababaraha kasus dimana Memoire nightclub gagal pikeun minuhan sarat jasa alkohol. Heather Aulalulugu panasehat penegak komisi urang, Drew perhatian ka lima insiden utama over-jasa.

Overservice lumangsung alatan palayanan botol anu teu leres dina waktos éta.

Heather Hall, lulugu panaséhat penegak hukum MGC

Peraturan Massachusetts ngabutuhkeun server pikeun ngaluarkeun botol minuman keras tina méja nalika aranjeunna henteu aya di daérah jasa botol sareng henteu kantos ngijinkeun para nasabah ngeusian gelas sorangan. Pausahaan nu nawiskeun inuman alkohol ogé boga wates on over-porsi sarta kudu taat kana aturan ketat. Numutkeun Hall, tuang alkohol langsung kana sungut klien urang dianggap “kalakuan pikareueuseun” sarta mastikeun dilarang.

Memoire Janji Pikeun Ngarengsekeun Masalah

Salian denda $25,000, Memoire diwajibkeun nyandak tindakan koréksi anu signifikan. Ukuran éta kalebet pelatihan staf tambahan, paningkatan pangawasan manajer, sareng kabijakan jasa botol anu dirévisi. Klub wengi parantos nampi denda sareng sapuk pikeun pinuh sasuai sareng sarat régulator.

Kami ngahargaan yén Big Night… parantos sapuk pikeun… ngabéréskeun masalah anu nyababkeun denda ieu, sareng (kami) bakal damel sareng aranjeunna pikeun mastikeun yén rencana aksi koréksi anu disatujuan suksés.

Heather Hall, lulugu panaséhat penegak hukum MGC

Bari enforcing istilah alkohol tina jasa bisa sigana mahiwal mun régulator kaulinan, tetep nightclub Memoire bagian tina Encore Boston Harbour, operator judi dilisensikeun. Kanyataan ieu masihan MGC wewenang pikeun ngahukum sadaya pelanggaran hartana. Komisi geus reaffirmed kumawula na ngajaga konsumén dina sagala aspek industri judi.

Denda téh serelek cai pikeun Resorts kasino

Sanajan Komisi kaulinan Massachusetts boga reputasi salaku salah sahiji régulator strictest AS, éta fines panganyarna teu signifikan dibandingkeun gains Encore Boston Harbour urang. kasino mangrupa salah sahiji ukur tilu tempat diatur operasi di Massachusetts sarta ngalakukeun nyata hadé ti competing MGM Springfield na Plainridge Park.

Dina April, Encore Boston dilaporkeun sharing kaulinan kotor (GGR) $ 63,7 jutaan, ngaronjat 26% sataun-on-taun. Salaku kasino Resort Kategori 1, mayar 25% tina GGR na di pajeg, nyieun kontribusi badag pikeun sharing kaayaan. Casinos éta jawab leuwih ti satengah tina total GGR na judi pajeg April urang.

#MGC #Boston #Nightclub #Encore #Denda #pikeun #Ngaleuwihan #Likur