Home » Posts tagged 'Bohong'

Tag Archives: Bohong

Mantan Sekretaris Dalam Negeri Ryan Zinke Diungkabkeun salaku Tukang Bohong ku Laporan Inspektur Jenderal AS

Inspektur Jenderal Departemen Dalam Negeri parantos ngungkabkeun urut Sekretaris Nagara AS ti administrasi Donald Trump Ryan Zinke ngabohong ka penyidik ​​féderal sareng ngahaja nyasabkeun aranjeunna ngeunaan kumaha anjeunna sareng jabatanna ngahalangan dua suku India pikeun muka kasino di Connecticut.

Urut Sekretaris Interior jeung Montana Congressional Calon Unmasked

The Associated Press ngalaporkeun yén inspektur jenderal Mark Greenblatt parantos ngungkabkeun dina laporan yén urut sekretaris interior administrasi Trump, Ryan Zinke, anu ayeuna ngajalankeun pikeun korsi kongres di Montana, ngahaja nipu penyidik ​​​​féderal kana pagunemanna sareng pelobi, anggota DPRD. , jeung nu lianna nyekel posisi kantor publik ngeunaan proposal ti Mashantucket Pequot na Mohegan suku pikeun muka kasino di Wetan Windsor, Connecticut.

penyidik ​​féderal kapanggih yén duanana Zinke sarta témbal Hommel, anu ngajabat salaku kapala staf nalika kaputusan kasino tribal dijieun, ngahaja misrepresented kaayaan sabudeureun kaputusan maranéhanana. Laporan Greenblatt sacara eksplisit nyatakeun: “Hasilna, urang nyimpulkeun yén Sekretaris Zinke jeung (Hommel) teu minuhan tugas maranéhanana kajujuran nalika questioned.

Numutkeun laporan Greenblatt, tawaran ti dua suku éta pikeun kasino lokasina ngan 17 mil ti Springfield rencanana, Massachusetts kasino dikembangkeun ku MGM Resorts, nu dibuka deui dina 2018.

Zinke teu nanaon ngeunaan proposal tribal pikeun Connecticut, nu merlukeun persetujuan féderal. Anjeunna henteu nampik atanapi disatujuan, tapi ngan ukur dikirimkeun deui ka suku-suku.

Kurangna tindakan Zinke nyababkeun panalungtikan ti Departemen Dalam Negeri AS. Suku, bareng jeung nagara Connecticut, ogé nyandak tindakan légal ngalawan kaputusan Zinke urang alleging eta ieu dipangaruhan ku lobbying bener ti MGM Resorts diantara hal séjén tapi turun gugatan maranéhna engké nyebutkeun aranjeunna kedah difokuskeun kasino maranéhna aya.

Zinke Nyuhunkeun Laporan Pikeun Diungkabkeun Saatos Pilkada

Pengacara Ryan Zinke parantos ngritik laporan éta sareng Zinke nyalira naroskeun waktosna, nyebatna “ngaganggu sareng teu pantes”. Zinke malah naroskeun laporan éta dileupaskeun saatos pamilihan.

Greenblatt nampik pamundut ieu ti Zinke dina grounds yén éta moal saluyu jeung prosés dawam Departemen Interior jeung, sajaba, bisa ditempo salaku tujuan pulitik.

Dina respon kana laporan, pangacara Zinke urang nyatakeun yén klien na teu nyieun kaputusan lobbyist ngeunaan proposal kasino tribal di Connecticut. Ahli hukum nunjuk kaluar yén Zinke teu boga yurisdiksi leuwih masalah aplikasi tribal sabab lokasi kasino urang teu on lemahna tribal.

#Mantan #Sekretaris #Dalam #Negeri #Ryan #Zinke #Diungkabkeun #salaku #Tukang #Bohong #Laporan #Inspektur #Jenderal