Home » Posts tagged 'Bocor'

Tag Archives: Bocor

Bocor Surat Ngasongkeun UKGC Investigation Link Antara Bunuh diri jeung judi

Inggris merlukeun dire reformasi pangaturan judi sarta geus nyangsang sababaraha kali ayeuna. Dina hurup bocor janten jelas yén sanajan kurangna parobahan dina tempat, aya kénéh aktivitas balik layar. Kulawarga grieving salawasna narékahan pikeun aksi saharita, tapi prosés parobahan sahenteuna masih lumangsung, lamun teu hasilna saharita.

Sapuluh Bunuh Diri Dina Sorotan

Daily Express ngalaporkeun surat bocor anu diklaim parantos ningali. Surat dibahas sapuluh bunuh diri sarta dikirim ka jumlah unspecified operator ti judi Komisi di Inggris. Numutkeun laporan, surat naroskeun ngeunaan sapuluh bunuh diri sareng nyobian pikeun nangtukeun naha aya hubungan antara bunuh diri sareng judi.

Operator dilaporkeun ditaros upami salah sahiji korban bunuh diri mangrupikeun pamaén sareng aranjeunna sareng upami sareng sabaraha aranjeunna kaleungitan. The watchdog dasarna nyobian pikeun ngaidentipikasi lamun aya sambungan antara sapuluh korban na judi – naha maranéhna aya dina sagala database klien, kabiasaan judi maranéhna, naha maranéhna boga masalah kabiasaan judi , jeung saterusna.

Ieu tanda jelas yén hurup bocor teu kudu dicokot salaku tanda pikeun nanaon lian ti judi Komisi nyobian pikeun ngumpulkeun informasi langkung lengkep ihwal sapuluh bunuh diri ieu. Ieu bisa jadi mimiti sababaraha panalungtikan, tapi kacida saperti teu mirip lamun éta masalahna.

Masalah judi di Inggris

Dina Méi taun ieu, urang nempo tungtung kasus tragis Jack Ritchie – 24 taun heubeul guru basa Inggris anu nyandak hirupna deui 2017. Pupusna ieu lega katampa salaku langsung patali jeung masalah judi sarta kulawarga bereaved. parantos ngahukum réspon pamaréntah, nganggap usahana henteu cekap, janten langkung hampang.

kulawarga Britania kapangaruhan ku judi geus lila nyoarakeun discontent maranéhanana jeung respon pamaréntah sarta kurangna precautions nyukupan geus kalemahan utamana egregious mindeng dibawa nepi di diskusi. Studi 2021 Kaséhatan Umum Inggris (PHE) ningali jumlah bunuh diri anu aya hubunganana sareng judi di Inggris sareng hasilna pikasieuneun, kalayan perkiraan 409 unggal taun.

inohong pasti ieu geus dipaké sarta dilaporkeun dina loba publikasi, babarengan jeung “19 kali leuwih gampang” inohong nalika nyawalakeun kamungkinan bunuh diri diantara jalma kapangaruhan ku judi atawa nalangsara ti masalah judi. Dua inohong geus didebat duanana didebat tur dibuktikeun waktu jeung waktu deui, hatur nuhun kana kasusah ekstrim dina ngadegkeun hubungan sabab-sareng-pangaruh pikeun hal sakumaha kompléks salaku bunuh diri.

Sanajan jumlahna, Inggris mangrupa imah komunitas kulawarga disetir ku amal “Gamble kalawan hirup” anu geus leungit anggota kulawarga pikeun bunuh diri nu patali judi. Ieu bakal salah mun ngaranan judi masalah salaku hiji-hijina sabab bunuh diri, kumaha oge, eta jelas pisan pikeun kulawarga bereaved yén masalah judi tiasa pisan detrimental dina kasus nalika suicides musibah lumangsung. Ieu salah sahiji conto awon kumaha inadequate masalah judi bantuan mangrupa, jeung sabaraha kudu dirobah urgently tetep jumlah kulawarga di komunitas ieu tumuwuh.

#Bocor #Surat #Ngasongkeun #UKGC #Investigation #Link #Antara #Bunuh #diri #jeung #judi