Home » Posts tagged 'Blackstone'

Tag Archives: Blackstone

CEO Crown Sidney Mundur, Blackstone Pikeun Ngangkat Panerusna Moal lami deui

Crown Sidney geus dikonfirmasi yén CEO na, Simon McGrath, bakal ninggalkeun parusahaan Ditengah Panyandakan Alih ku Blackstone. Média Australia ngalaporkeun yén pengunduran diri na bakal efektif dina bulan Séptémber sareng Tinjauan Keuangan Australia ngalaporkeun yén Blackstone bakal geura-giru ngumumkeun panerusna.

CEO salajengna Kamungkinan Datang ti Makau

The Australian Financial Review ogé ngalaporkeun yén ngagantian McGrath kamungkinan asalna ti Makau. Éta moal héran, nunjukkeun kanyataan yén CEO Crown Resorts ‘nembé diangkat, Ciarán Carruthers, damel salaku COO di Wynn Macau.

janjian Carruthers ‘bakal éféktif dina bulan Séptember sarta sajaba gawé salaku COO di Wynn Makau, anjeunna ogé lumaku pikeun casinos sakuliah Asia jeung AS.

A spokesperson Crown Sydney spoke kalawan Sydney Isuk Herald sarta babagi pikiran-Na dina miang McGrath urang nyebutkeun McGrath dijieun “kontribusi penting” pikeun kasino bari anjeunna CEO.

Salah sahiji prestasi panganyarna na nyaéta kanyataan yén anjeunna ngawas bubuka kasino VIP munggaran anggota-hijina Australia.

Kaanggotaan dina kasino ieu bebas sarta sadia ka dulur anu ngadaptarkeun program Crown ganjaran. Anggota Platinum sareng Emas bakal kéngingkeun aksés kana anu disebut Kamar Kristal. Nalika proyék ngembangkeun kasino dimimitian, McGrath dicatet yén anjeunna ekspektasi fasilitas bakal operasional ku Oktober.

Salaku catetan panutupanana, juru carios éta hatur nuhun kana jasa McGrath sareng nyatakeun yén perusahaan ngaharepkeun anjeunna anu pangsaéna pikeun masa depan.

Blackstone Réngsé Panyandakan Alih tina Mahkota dina Juni

Blackstone ngumumkeun yén éta parantos ngarengsekeun pangambilalihan Crown dina 24 Juni. Ieu nandaan akuisisi panggedéna perusahaan di daérah Asia Pasifik dugi ka ayeuna. Pangambilalihan éta mangrupikeun hasil tina sababaraha bulan rundingan sareng persetujuan pangaturan, anu sadayana dimimitian dina 14 Pebruari 2022.

Saatos deal ieu disegel, Blackstone ngumumkeun yén maranéhna bakal gawé bareng tim manajemen ayeuna di Crown, kitu ogé wawakil ti Serikat Pagawe Serikat pikeun mastikeun yén harta ieu dipindahkeun ka hub hiburan kelas dunya.

Ngadamel parobihan ageung ka Crown tiasa janten tugas anu sesah sabab merekna aya dina seueur panilitian. Pausahaan ieu bray up dina loba palanggaran, sababaraha diantarana ngalanggar AML jeung kawijakan judi jawab.

Dina awal Juli, Victoria kasino jeung judi Komisi kontrol ngumumkeun yén prosedur disiplin ngalawan salah sahiji sipat Crown urang, Crown Melbourne, geus dimimitian jeung parusahaan bisa nyanghareupan fines saluhur AU $ 100 jutaan ($ 69 jutaan). Salaku cara pikeun ngatur operasi Crown Melbourne, pamaréntah Victoria dijieun 12 saran ka parlemen anu bakal ngabantu ngawasan casinos.

#CEO #Crown #Sidney #Mundur #Blackstone #Pikeun #Ngangkat #Panerusna #Moal #lami #deui