Home » Posts tagged 'Bettendorf'

Tag Archives: Bettendorf

Pamaén dilarang nyobian curang Bettendorf kasino jeung Duit Luar Palsu

2. September, saurang pamaén anu dihalang ti hotél kasino Pulo di Bettendorf, Iowa, bray nyoba tukeur duit asing palsu pikeun dollar AS.

pamaén dilarang kumaha bae junun asupkeun Pulo kasino Hotél Bettendorf

warga Bettendorf Tandaan Hampton, 37, boga sajarah jeung Pulo kasino Hotél Bettendorf. Kalayan catetan kriminal langkung ti 30 kasus ngalawan anjeunna, kasino éta bosen ku anjeunna nyobian curang ku sababaraha cara sareng ngalarang Hampton lebet kana tempat éta dina Juli 2021.

Sanajan kitu, Hampton kumaha bae junun megatkeun kana kasino dina 2. September jeung nganteurkeun duit kertas asing ka kandang kasino, nu anjeunna ngaklaim patut $ 100.

Saatos kasir di istal kasino nampik nyieun transaksi, Hampton diusahakeun ninggalkeun tapi ditahan ku pulisi. Tétéla éta mata uang asing palsu. Sanajan kitu, Hampton terus ngaku yén éta téh duit kertas sah.

Hampton Nampilkeun Pulisi Kalayan Carita Anu Bisa Ditampik

Saatos ditaros ku pulisi, Hampton tungtungna mastikeun yén anjeunna sadar yén anjeunna dilarang asup ka Pulo Kasino Hotél Bettendorf.

Anjeunna ngaku yen anjeunna kakarék diasupkeun kana bursa duit tina mata uang asing na teu boga niat sabenerna judi .

Duanana pulisi jeung karyawan di Pulo Kasino Hotél Bettendorf manggihan ieu kacida curiga sabab aya loba bank jeung serikat kiridit di wewengkon nu nawarkeun jasa devisa. Sajaba ti éta, bursa kasino ngawengku waragad considerable nu bisa dihindari lamun nasabah ngagunakeun layanan sapertos di bank.

Tuduhan Ngalawan Mark Hampton

Jaksa nagara Scott County parantos ngajukeun tuduhan ngalawan Hampton dina tuduhan pemalsuan. Hiji gugatan ngalanggar sabab Hampton dipaliré larangan ditumpukeun ku Pulo kasino Hotél Bettendorf di lawang na ka tempat nu bakal Filed dina tahap engké.

Hampton dilaksanakeun sakedap di Scott County Jail tapi engké dileupaskeun ku jaminan sorangan. Sidang kasusna dijadwalkeun 23 Séptémber.

Numutkeun dakwaan diajukeun, Hampton bisa nyanghareupan nepi ka 5 taun panjara sarta denda maksimum $10.000 salian waragad légal.

Pulo kasino Hotél Bettendorf dioperasikeun ku Caesars Hiburan. kasino nyaeta leuwih 35.000 alun-alun sarta nawarkeun sémah na rupa-rupa mesin slot, kaulinan tabel sarta buku olahraga. Resort kasino terpadu ngawengku hiji hotél kalawan leuwih ti 500 kamar tur suites. Éta ogé ngagaduhan rupa-rupa fasilitas tuangeun, tempat téater pikeun konsér sareng pagelaran anu kapasitasna 1.700 korsi, sareng kolam renang.

#Pamaén #dilarang #nyobian #curang #Bettendorf #kasino #jeung #Duit #Luar #Palsu