Home » Posts tagged 'Betssons'

Tag Archives: Betssons

Wazdan Ngadamel Debut Kandungan di Italia sareng Betsson’s StarCasino

Sumber Gambar: Wazdan

Panyadia kaulinan sareng kontén inovatif pikeun industri iGaming, Wazdan, geus nyieun debut di pasar kaulinan Italia ngaliwatan partnership kalawan StarCasino, hiji merk tina Betsson Grup. Léngkah munggaran dina pasaran dipirig ku 12 tina suppliers pangalusna sarta pamekar kaulinan, kaasup populér Tahan judul Jackpot kayaning Sun of Fortune, Fortune Reels sarta Power of Gods: Mesir.

Wazdan Ngadamel Debut di Italia

Langkung seueur kaulinan anu bakal datang, perusahaan dikonfirmasi. Peluncuran salajengna bakal ku bantosan pakét Kabébasan Pilihan Wazdan anu disayogikeun ku rupa-rupa fitur anu ningkatkeun pertunangan, kalebet Tingkat Volatilitas.

StarCasino geus aya dina posisi kapamimpinan di pasar iGaming di Italia, Tapi parusahaan ngaharepkeun terus tumuwuh tapak suku na ngaliwatan bulan datang. StarCasino ogé nyadiakeun eusi ti suppliers ngarah, kalawan tambahan panganyarna ku Wazdan ukur reinforcing reputasi ieu.

Wazdan ogé mangrupikeun nominasi pikeun CEEG Awards dina tilu kategori sareng parantos dicalonkeun pikeun sagala rupa SiGMA Balkan sareng CIS Awards ogé. Wazdan CCO Andrzej Hyla ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios:

produk slot kami dilengkepan parabot nu kabuktian ngaronjatkeun Dursasana pamaén sarta rasa agénsi, sarta kami miharep deal ieu bisa tumuwuh ayana di pasar éféktif.

Wazdan CCO Andrzej Hyla

manajer kaulinan Betsson Grup Marco Strazzulla sami-sami resep nambihan Wazdan salaku supplier pang anyarna perusahaan sareng ngabantosan debut Italia pamekar. “Kami geus salawasna geus komitmen pikeun manggihan cara anyar pikeun tumuwuh sarta nguatkeun bisnis urang, sarta ku nambahkeun Wazdan Dursasana-enhancing produk kana portopolio urang, kami geus dipigawé ngan éta,” Strazzulla menyimpulkan hinting dina kolaborasi seru jeung Wazdan luar Italia.

#Wazdan #Ngadamel #Debut #Kandungan #Italia #sareng #Betssons #StarCasino