Home » Posts tagged 'Benua'

Tag Archives: Benua

Benua 8 Kéngingkeun Persetujuan MGCB pikeun Peluncuran Cloud Gaming

8 Téhnologi Benua geus dibere lampu héjo ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB) pikeun ngaluncurkeun sahamna Kaulinan Awan sarta nyadiakeun solusi ka suppliers sarta operator dina kaayaan Great Lakes.

Benua 8 Terus Nambahkeun Langkung Awan Kaulinan

Buana8 Kaulinan Awan parantos suksés diluncurkeun di tempat sanés di pasar Amérika Kalér sareng di sababaraha pasar iGaming panggedéna di Amérika Serikat, nyaéta New Jersey jeung pennsylvania.

Solusina hadir sareng platform IaaS multi-tenant, scalable sareng kuat anu nyertakeun kabutuhan bisnis sareng ngabantosan nyiptakeun. bisa dipercaya jeung infrastruktur kuat, data, jasa ujung jaringanjeung sajabana.

Benua 8 geus cooperated kalawan régulator di Amérika Kalér pasar nawarkeun rentang lengkep solusi sareng mastikeun yén produk anu ditawarkeun leres-leres cocog. Ieu parantos masihan kakuatan pikeun usaha perusahaan pikeun milih produk anu dipercaya sareng pinuh diuji anu siap dianggo, masihan aranjeunna kauntungan anu penting nalika aranjeunna ngaluncurkeun peraturan anyar.

buana 8 lisénsi ku MGCB teh surat wasiat panganyarna pikeun infrastruktur software well-dimekarkeun parusahaan jeung kaayaan-of-nu-seni solusi eta tiasa nawiskeun ka dinamis sarta tumuwuh gancang sektor judi nagara urang. buana 8 Awan Umumnajan ukur bagian tina jaringan nu aya dikokolakeun parusahaan di Great Lakes Amérika.

Benua 8 parantos ngagaduhan konektipitas jaringan, pusat data, sareng jasa cybersecurity di nagara éta. Pausahaan nyiar rék dilegakeun gancang dina kaayaan sanggeus Januari 2021 nalika MGCB méré lampu héjo pikeun tohan olahraga sarta jasa kasino online di nagara. Commenting on prestasi ieu, CPO parusahaan Justin Cosnett ceuk:

Ngahontal persetujuan ti Dewan Kontrol kaulinan Michigan pikeun Awan Komunitas Kaulinan urang mangrupikeun pamekaran strategis anu penting pikeun Benua 8, sabab paménta solusi awan anu aman sareng patuh terus ningkat.

Benua 8 CPO Justin Cosnett

Anjeunna nambahan yén parusahaan understands pentingna munggaran-mover, bayar-sakumaha-anjeun-balik kauntungan nu usaha nyangka manggihan ngaliwatan Benua 8 di sababaraha pasar iGaming paling kalapa sarta tohan di Amérika Serikat.

Benua 8 Terus Ngalegaan di Amérika Serikat

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace ditambahkeun yén parusahaan ditangtukeun pikeun jadi panyadia munggaran tur pangalusna solusi Komunitas Awan di Michigan. Anjeunna nuluykeun:

Dina hal infrastruktur, awan nawiskeun éntri pasar anu gancang, khususna pikeun anu gaduh lisénsi énggal, ogé kamampuan cadangan atanapi migrasi pikeun anu parantos investasi di nagara sareng hoyong ngajauhan investasi hardware anu mahal dina waktos tantangan ranté pasokan.

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace

Samentara éta, Benua 8 parantos beroperasi di 24 nagara bagian AS sareng nawiskeun sajumlah jasa anu diijinkeun ku régulator lokal.

#Benua #Kéngingkeun #Persetujuan #MGCB #pikeun #Peluncuran #Cloud #Gaming