Home » Posts tagged 'bebas'

Tag Archives: bebas

ILGA nunjuk Supervisor bebas ngawas Star Sydney

Carita jeung The Star Sydney dituluykeun kalawan janjian hiji éntitas ngawaskeun bebas, nu bakal ngawasan operasi kasino bari New South Wales bebas kasino komisi (NICC) nyokot alih ayeuna bebas Likur & Otoritas kaulinan (ILGA) 5. September.

NICC bakal nampi laporan Adam Bell SC saatos ngalaksanakeun tugasna

ILGA nampi laporan ti ulasan bebas Adam Bell SC ngeunaan operasi The Star Sydney. Salaku regulator anyar, NICC bakal nyandak alih pangawasan industri kasino nu laporan bakal dikintunkeun ka dinya.

Samentara éta, Wexted Advisors geus hired salaku ahli ngawaskeun bebas. Ieu bakal ngabantosan NICC ningali kaayaan anu langkung saé, nganalisa gagal naon waé, sareng nyandak pendirian dina laporan Bell. Tungtungna, sakali regulator NSW anyar geus nyokot léngkah diperlukeun pikeun nyieun kaputusan tangtu ngeunaan convictions The Star Sydney urang, review Adam Bell SC bakal dileupaskeun ka umum.

Star Entertainment ngungkabkeun ngan sababaraha minggu ka tukang yén éta nyéwa Allen & Overy Consulting salaku ahli mandiri. Konsultan bakal ngabantu Star ngawasan program reformasi na, nu boga tujuan pikeun nyieun parobahan diperlukeun pikeun mawa Star Sydney kana patuh kana sarat pangaturan.

The Star Sydney Troubles Parantos Mangtaun-taun

The Star Sydney troubles dimimitian nalika ILGA dimimitian Adam Bell SC Review deui dina bulan Séptember 2021. Tinjauan sumping sanggeus pamanggihan ngeunaan discrepancies di The Crown Sydney wangsit dina Bergin Inquiry.

Saatos 26 pamariksaan ku ILGA, seueur kagagalan muncul anu nyababkeun The Star Sydney henteu dianggap layak pikeun nyekel lisénsina di New South Wales.

Ieu wangsit nu sarupa jeung Crown Resorts kasino , The Star Sydney ogé ngajalankeun skéma jeung kartu Cina UnionPay, nu dipaké pikeun transaksi judi nyamar salaku accommodations hotél.

Tétéla éta The Star Sydney ogé diwenangkeun operator junket Makau ngajalankeun dipager sorangan dina kasino di, hal ilegal, nurutkeun judi peraturan.

Wahyu sejen ngeunaan transaksi curiga $ 1,3 miliar ti Huang Xiangmo, a billionaire Cina dubious, anu teu pernah ditalungtik ku The Star Sydney pikeun manggihan dimana earnings na asalna.

Sanajan loba kagagalan dina hal kadali laundering duit, transaksi ilegal jeung palanggaran séjén tina peraturan judi, The Star Sydney teu permanén de-lisénsi di New South Wales. Ieu ditawarkeun rencana pikeun jalur ka conformity.

#ILGA #nunjuk #Supervisor #bebas #ngawas #Star #Sydney