Home » Posts tagged 'Bakal'

Tag Archives: Bakal

David Punter Konami Bakal Ngawasan Wilayah sareng Jasa Asia

Siaran pers resmi ku raksasa kaulinan Konami ngumumkeun yén David Punter, manajer penjualan, pamasaran sareng operasi jasa pikeun wilayah ANZ sareng APAC, ogé bakal nanggung jawab kana daérah sareng jasa Asia. Pausahaan nyatakeun kayakinan yén pangalaman penting Punter sareng pangaweruh industri anu ageung bakal ngabantosan kabutuhan daérah anu aya dina manajemenna.

Prestasi Konami Dipuji ku Punter

Hiji panumpang gaduh kirang langkung dua puluh taun pangalaman industri anu relevan, ngajantenkeun anjeunna cocog pikeun peranna anu dilegakeun. Anjeunna parantos sareng Konami langkung ti opat taun, ngamimitian salaku manajer penjualan nasional pikeun wilayah Australia sareng Selandia Baru. Numutkeun kana siaran pers perusahaan, Punter ngahontal hasil anu luar biasa, nunjukkeun kasuksésan anu konsisten sareng nyetir kamekaran di pasar anu anjeunna urus. Steve Sutherland, perwira eksekutif divisi kaulinan sareng sistem global Konami sareng diréktur pangurus di Konami Australia, nyatakeun kayakinan yén tugas anu dilegakeun Punter bakal ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngadorong penjualan produk di daérah anu ditugaskeun ka anjeunna.

Kalayan kapamimpinan David ngalegaan ka Asia sareng gairah pikeun pangiriman pasar anu épéktip, peranna anu dilegakeun bakal nyababkeun moméntum langkung jauh di ANZ sareng APAC.

Steve Sutherland, menata diréktur di Konami Australia

Sutherland ogé sks pangalaman manajemén éksténsif Punter urang sakuliah pausahaan ngarah dina industri kaulinan. Anjeunna nambahan yén drive manajer wilayah Asia anyar pikeun kapuasan pelanggan, penjualan sareng pamasaran, ngajantenkeun anjeunna pilihan anu sampurna pikeun promosi.

Anjeunna Gawé pikeun Pamimpin Industri Aristokrat sareng Kaulinan Ilmiah

Posisi anyar henteu kedah janten tangtangan pikeun Samaun sapertos Punter. Saatos lulus ti Universitas Newcastle di 1999 sareng gelar Sarjana dina Perdagangan sareng Pemasaran, anjeunna ngadamel terobosan utama dina panyadia solusi kaulinan Aristocrat Technologies. Anjeunna nyéépkeun 13 taun sareng pamekar kaulinan, dimimitian salaku manajer pamasaran régional pikeun propinsi Australia New South Wales.

Motivasi sareng dedikasi Punter gancang ngadorong anjeunna ngalangkungan jajaran, sareng salami 13 taun, anjeunna naék janten manajer umum di daérah Asia Pasifik. Mingpin tim langkung ti 25 urang, anjeunna ngarahkeun penjualan, panalungtikan, kauangan, pamasaran sareng operasi, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun produk sareng strategi khusus daérah. Punter engké ngalih ka Scientific Games, nami anu kasohor dina industri kaulinan. Anjeunna damel tilu taun di bagian penjualan produk sareng panyadia jasa Lotre sateuacan ngalih ka Konami di 2018.

Punter lebet dina waktos penting

Rombakan tim kapamimpinan pikeun daérah Asia tiasa nunjukkeun parobahan dina Konami atanapi parobahan dina prioritas. Pasar judi di wewengkon ayeuna di flux, jeung turunna terus di Makau ngabalukarkeun loba suppliers kasino pindah ka Filipina sarta Singapura dina pilarian kasempetan hadé.

promotion Punter urang bisa geus hasil tina kahayang Konami pikeun capitalize dina kateupastian global ulang munculna di pasar judi ku nempatkeun hiji profésional ngalaman jawab hiji wewengkon konci. Karir manajer anyar Asia anu luar biasa sareng daptar prestasi anu ageung janten pilihan anu saé pikeun nyandak tanggung jawab tambahan.

#David #Punter #Konami #Bakal #Ngawasan #Wilayah #sareng #Jasa #Asia

Kabayang Legenda Zitro bakal ditambahkeun kana kasino Torrelodones di Madrid

Kabayang Legenda, produk multi-kaulinan Zitro urang, geus dibawa ka Grupo Gran Madrid kasino Torrelodones. ngembangkeun ieu sumping sanggeus ékspansi Zitro di Swiss, sakumaha Altius glare cabinets studio disadiakeun pikeun kasino Barrière.

Zitro Multi-Game disambut ku leungeun kabuka

Commenting on tambahan panganyarna pikeun Kasino Torrelodones Grupo Gran Madrid, kapala ritel produk sipat, Sergio Rupérez, dicatet yén kasino kasebut delighted bisa gawé bareng Zitro sarta nyadiakeun konsumén jeung “eusi kualitas luhur”.

Anjeunna nambahan yén kabayang kabayang Legenda sarta Altius glare kabinét nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan immersive di Kasino Torrelodones sahingga, konsumén bakal meunang saréat hébat.

Jaime Aníbal-Álvarez, diréktur kasino Spanyol di Zitro, ogé dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership nu. Anjeunna nyatakeun yén dulur di Zitro yakin yén multi-game kabayang Legenda bakal janten tambahan hébat kana portopolio Kasino Gran Madrid.

Anjeunna ogé nambihan yén Zitro bersyukur yén Kasino Gran Madrid parantos masihan perusahaan kasempetan pikeun nyayogikeun produk anu pangsaéna sareng ngahontal hasil anu luar biasa dina tilu casinos anu dipiboga ku grup – Kasino Colón, Kasino Torrequebrada sareng Kasino Torrelodones.

Ngan sateuacan ékspansi Madrid, Zitro’s Wheel of Legenda ditambahkeun dina Kasino de Mallorca, sareng sababaraha produk sanésna ku perusahaan. The manajer di kasino de Mallorca éta pisan pleased jeung produk jeung nyatakeun yén panarimaan kabayang Legenda dina kasino éta overwhelming.

Zitro parantos dina misi ékspansi global anu ageung

Salian ti ékspansi di Spanyol, Zitro nembé museurkeun kana ngalegaan ayana di Éropa sareng dunya. Dina awal Agustus, pausahaan nandatanganan partnership kalawan Groupe Viking sahingga, ngaronjat tapak suku na di Perancis.

Hatur nuhun kana kerjasama sareng Groupe Viking, Zitro’s Wheel of Legends sareng 88 Link Multiplier terpadu di Bussang sareng Fréjus. Duanana casinos ieu milik Groupe Vikings. Diréktur umum Groupe Vikings Christian Huby nyatakeun dina waktos éta kaulinan Zitro kabuktian janten pamaen anu kuat dina seueur pasar sareng anjeunna ngarepkeun kerjasama ieu “awal kolaborasi jangka panjang.”

Deui dina Juni, tapak suku Zitro di LatAm ieu ogé boosted ngaliwatan partnership dimekarkeun kalawan Grup Boldt. Sarat awal perjanjian ditandatanganan dina Méi 2022 sareng aranjeunna ningali Zitro masang 130 liang di tilu perusahaan kasino di Buenos Aires – Casino de Tandil, Casino Trilenium, sareng Casino del Mar.

Hatur nuhun kana ékspansi ieu, kurban Zitro ogé ngawengku Kasino Melincué Santa Fe jeung Kasino Santa.

#Kabayang #Legenda #Zitro #bakal #ditambahkeun #kana #kasino #Torrelodones #Madrid

Paus County kasino bakal maju dina bulan hareup

Cherokee Bangsa yakin yén proyék Paus County kasino na di Arkansas bakal jelas neruskeun dina sababaraha bulan ka hareup, ngalaporkeun Cherokee Phoenix.

‘Test of Endurance’ parantos réngsé

panangan ékonomi tribal, Cherokee Nation Usaha (CNB), nampi kontrak pikeun mantuan Layanan Pajeg internal kalawan reureuh backlog na, sarta lulugu perwira eksekutif CNB Chuck Garrett dipaké kasempetan pikeun mawa update status quo kalawan proyék kasino di Paus County yén. bakal kasino tribal munggaran di nagara Arkansas.

Garrett dibandingkeun kaayaan salila opat taun kaliwat ka “tarung leungeun-ka-leungeun” dina trenches, nelepon hiji “test of ketahanan” sanajan meunangkeun lisénsi kaulinan pikeun Resort na di 2018, masalah légal salajengna tetep.

“Urang terang persis dimana éta,”Anjeunna nuluykeun, ngajelaskeun yén proyék tribal geus ngaliwatan hiji “komisi tata lokal nu ngadegkeun zoning” sarta ngabogaan persetujuan zoning, tapi dua kasus pangadilan masih dina jalan.

Garrett henteu hoyong langkung rinci ngeunaan kumaha CNB bakal ngadeukeutan kasus anu anjeunna nyauran “Salam Marys,” tapi nyatakeun yén bisnis éta nangtung lumayan kuat dina hal pangalaman operator kasino sareng sapuluh casinos sareng modél bisnis anu suksés “lakuna saé. leuwih 20-sababaraha taun kaliwat. taun ganjil panungtungan, “implying yén sakali pangadilan ningali ngaliwatan ieu, CNB bakal meunang pass a.

Anjeunna speculates yén ieu bakal kajadian dina “sababaraha bulan ka hareup” na bisnis bakal tiasa pindah ka hareup kalawan Paus County kasino proyék.

Staffing Penting pisan pikeun Pasipatan kaulinan

Dua minggu kaliwat nempo hiji badag kameunangan pikeun usaha lamun inisiatif voting pikeun pancabutan proyék kasino dirojong ku Fair Play pikeun Arkansas, grup financed ku Choctaw Bangsa, ieu dumped ku Déwan kaayaan urang Pamilu Komisioner.

Numutkeun Garrett, kaayaan Jaksa Agung dianggap sual pikeun sora Nopémber “ineligible na inadequate” sabab gagal demonstrate yén CNB geus meunang lisénsi kasino. Anjeunna ogé outlined jumlah misinformation ngeunaan proyék kasino nu geus sumebar ka sakuliah nagara jadi grup Choctaw Bangsa-dibiayaan bisa ngumpulkeun jumlah diperlukeun tanda tangan.

Garrett ogé nyandak kasempetan pikeun ngabahas masalah staf, naroskeun ka anggota dewan pikeun milarian karyawan poténsial. Anjeunna negeskeun yén “lalaki sareng awéwé anu saé” penting pikeun pamandangan kaulinan CNB, khususna dimana perusahaan dahareun sareng inuman henteu tiasa pulih pinuh kusabab alesan staf.

#Paus #County #kasino #bakal #maju #dina #bulan #hareup

AS Monako Bakal Tumuwuh Ayana Jepang Jeung Kasino Rahasia Partnership

AS Monaco, salah sahiji klub maén bal ngarah di Perancis Ligue 1, geus ngumumkeun partnership na kalawan Rahasia Kasino. Operator disetél pikeun janten mitra kaulinan online resmi klub di Jepang sareng bakal ngabantosan tujuan Monako pikeun ngadeukeutan peminat maén bal di daérah éta.

Kampanye Digital Diluncurkeun Pikeun Ngagungkeun Partnership Anyar

Dina pernyataan resmina, Monaco nyatakeun yén klub sareng operator bakal ngaluncurkeun kampanye digital kalayan sababaraha eusi dampak anu luhur. Tujuan tina kampanye nyaéta pikeun ngahontal panongton Jepang sarta ngagungkeun partnership anyar.

Jean-Emmanuel de Witt, CEO Monako, commented on ngembangkeun éta. Anjeunna nyatakeun yén klub éta senang ngabagéakeun Kasino Rusiah salaku pasangan di Jepang. Anjeunna nambahan yén Monako ngalaman ngaronjat minat di wewengkon, lolobana alatan Signing anyar – Takumi Minamino.

Minamino nyaéta saurang pamaén maén bal Jepang anu ngagabung ka klub ti Liverpool FC. Saprak debutna, Minanimo geus nyieun leuwih ti 390 penampilan resmi sarta geus miboga loba prestasi, sababaraha diantarana ngawengku 5 judul liga berturut-turut di Austria jeung Red Bull Salzburg, kitu ogé hiji judul liga Inggris, hiji piala Piala FA jeung hiji piala Piala Liga Inggris. . , Anu dimeunangkeun nalika maén pikeun Liverpool.

Witt menyimpulkan ku nyebutkeun yén partnership anyar jeung Kasino Rahasia bakal nyadiakeun fans bal di Jepang “sababaraha unik, eusi ko-dijieun.”

CEO Rusiah kasino sarta pangadeg, Nadir Ounissi, ogé dibagikeun pikiran-Na dina partnership nu. Anjeunna nyatakeun saprak Rahasia Kasino diluncurkeun di 2018, éta parantos gancang pisan di Jepang.

Anjeunna oge nambahan yén tumuwuhna gancang diwenangkeun kasino di earn sababaraha panghargaan jeung dibere kanyataan yén operator geus digarap kalawan mitra séjén dina industri maén bal, gawé bareng Monako éta hiji hambalan logis.

Ounissi menyimpulkan ku muji klub jeung nyebutkeun yen aranjeunna gaduh “penonton digital kuat” leuwih 22 juta fans na yén ku ayana Minanimo di klub, kasino Rahasia bakal boga kasempetan gede pikeun terus mekar diantara masarakat Jepang.

The partnership antara Monako jeung kasino Rahasia bakal lepas pikeun 2 musim.

Monako teu muhrim pikeun gawé bareng operator dina industri judi

Sanajan partnership kaulinan online Jepang mangrupakeun munggaran di wewengkon Monako, klub teu muhrim kana partnerships patali judi. Deui dina Méi, klub ngalegaan kerjasama sareng VBET dugi ka 2025.

Kadua pihak parantos damel babarengan ti saprak 2020 sareng salaku pasangan tohan olahraga resmi Monaco, VBET hoyong nguatkeun jabatanna salaku operator tohan utama di dunya sareng ngembangkeun ayana di pasar Perancis.

Salian damel sareng Monako, VBET ogé aya hubunganana sareng Youri Djorkaeff, legenda Monako. Djorkaeff mangrupakeun salah sahiji duta operator tohan.

#Monako #Bakal #Tumuwuh #Ayana #Jepang #Jeung #Kasino #Rahasia #Partnership

Star Entertainment Bakal Ngahapus Larangan Pamaén anu Dituduh Asihan Tepi

Taun 2018, perusahaan resort terintegrasi Australia Star Entertainment mutuskeun pikeun ngalarang dua pamaénna tina sadaya harta. Anu jadi sababna nyaéta kasus dugaan panipuan ngaliwatan padika asihan tepi. Numutkeun hiji hakim Australia, operator kasino ayeuna kudu ngangkat larangan ditumpukeun dina Tandaan Timoteus Grant jeung Nathan Trent Anderson. Sanaos dua pamaén éta henteu aya dina daptar hideung Star, éta henteu hartosna yén operator bakal ngeureunkeun ngawas aranjeunna.

Dealers leueur & Card Flaws – Téhnik asihan Tepi

Dina 2018, nalika nganjang ka Queensland’s Star Gold Coast kasino, maen judi profésional Grant sareng réréncangan Anderson nganggo anu disebut téknik olahraga tepi. Ieu ngandung harti yén duanana ngamangpaatkeun “dealer beca” jeung runtuyan defects kartu-nyieun atawa imperfections pikeun kauntungan tina imah. Dina musim semi taun anu sami, Star mutuskeun pikeun ngalarang duaan ku tuduhan ngagunakeun téknik masing-masing.

operator nu nganggap yén kanyataan yén duanana bisa ngaidentipikasi kasalahan manufaktur dina kartu kasino mantuan aranjeunna nangtukeun kamungkinan hasil tina kaulinan maranéhna maénkeun. Dua kalibet dina kaulinan Pontoon, nu mangrupakeun varian Spanyol of Blackjack. Aranjeunna nganggo metodeu pikeun nebak kartu anu salah pikeun ngaduga kartu mana anu bakal diurus salajengna.

Saatos operator manggihan ngeunaan prakték maranéhanana, dua peupeus kaluar kalawan klaim yén tepi asihan ngalanggar hukum judi ku ngandelkeun aktivitas “teu jujur”.

Taun 2020, Grant sareng Anderson mutuskeun pikeun ngajukeun keluhan di Queensland, naroskeun pengadilan pikeun ngabalikeun larangan Star. Minggu kamari, kabutuhan maranéhanana dibéré lampu héjo. Grant ngaklaim yén salami éta tanaga kasino leuwih kompeten, moal bakal bisa mangtaun an tepi leuwih imah. Anjeunna nambahan yén kasino dipaké kartu disadiakeun ku Angel, produsén kartu anu disangka boga flaws dina kartu maranéhna.

Duo Entong Kocok Imah sacara Ilegal

Hakim Pangadilan Sipil sareng Administratif Queensland nyatakeun yén gugatan éta henteu nganggo “sagala bentuk henteu jujur” ngalibetkeun “bohong, selingkuh, maok atanapi panipuan dina kecap anu biasa”. Dina waktos anu sami, hakim ngaku yén Grant sareng Anderson tiasa nganggo téknik asihan tepi pikeun kauntungan tina bumi, tapi aranjeunna henteu ngalakukeun nanaon anu haram. hakim maréntah pasangan dijieun pangalusna tina sagala informasi sadia pikeun aranjeunna mutuskeun move maranéhanana dina tabél.

Tina sadaya kartu anu dimaénkeun, 33% diantarana gaduh cacad. Ngan 13% tina kartu cacad anu nilai luhur. Mangkaning, hakim ngaku yén teu aya deui jalan pikeun terang nilai anu leres tina kartu sanajan kalayan bantosan asihan tepi. Kalayan kecap séjén, pangadilan dianggap nu maen judi teu boga kaunggulan badag leuwih imah. Dina ahir Juli, Star Entertainment ngumumkeun yén grup éta ngagaduhan pamulihan panghasilan anu saé dina FY222.

#Star #Entertainment #Bakal #Ngahapus #Larangan #Pamaén #anu #Dituduh #Asihan #Tepi