Home » Posts tagged 'ayana'

Tag Archives: ayana

Pragmatic Play Ngalegaan Ayana EU, muka Studio di Bulgaria

panyadia eusi industri iGaming ngarah, Kaulinan pragmatisngumumkeun yén éta bakal ngalegaan ayana di Éropa ku muka studio anyar.

Pragmatic Play muka Studio Anyar di Bulgaria

Dinten Senén, perusahaan ngaluncurkeunana dibuka studio live kasino anyar lokasina di Sofiaibukota ti Bulgaria. Lokasi Live Kasino anyar bakal nawiskeun perusahaan Live Kasino produk utama. Ngamangpaatkeun kaméra 4K digabungkeun jeung téhnologi audio kontemporer, studio ieu bakal nyadiakeun pangalaman kasino immersive premium. Numutkeun kana Pragmatic Play, studio anyar anu canggih ieu bakal nyiptakeun leuwih ti 2.000 tempat gawé dina ahir taun hareup.

Kami bungah ngumumkeun bubuka lokasi anyar urang di Bulgaria, katuhu di jantung ibukota, Sofia.

Irina Cornides, lulugu perwira operasi di Pragmatic Play

Irina CornidesKapala Operating Officer Pragmatic Play urang, dibagikeun pikagumbiraeun na ku nyebutkeun yen parusahaan bagja pikeun muka studio kaayaan-of-nu-seni anyar di Sofia, Bulgaria. Anjeunna nambahan yén studio anyar bakal mawa jalma-jalma berbakat anu bakal ngabantosan rencana perusahaan salajengna dilegakeun na Live kasino operasi. Dina kacindekan, Cornides nyarios yén Pragmatic Play bangga kana kasuksésan dugi ka ayeuna sareng tetep fokus kana kamekaran salajengna.

Ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun urang sabab urang hoyong ngalegaan kapasitas operasi Kasino Live sareng badé damel sareng bakat hebat di Bulgaria,

ditambahkeun Cornides

Studio Anyar Ngabéréskeun Ékspansi Perusahaan anu lumangsung

Gerakan panganyarna ngalengkepan ékspansi global Pragmatic Play. Salian ti ngalegaan tapak sukuna, studio anyar di Bulgaria bakal ngabantosan perusahaan nyumponan paménta anu terus ningkat pikeun jasa na. Naon deui, ékspansi ka Bulgaria negeskeun deui ayana Pragmatic di Éropa saatos perusahaan nyiptakeunana studio munggaran di Bukares, ogé hub perusahaan anu aya di Gibraltar sareng Sérbia. Salajengna strengthening tapak suku anak, pausahaan ogé anyar dilegakeun fasilitas kantor na dumasar di Malta.

Ayeuna, Pragmatic Play ngahasilkeun nepi ka tujuh kaulinan slot anyar unggal bulan. Dina waktu nu sarua, portopolio multi-produk parusahaan fitur bingo sarta hirup kasino kaulinan. konsumén brand ogé bisa ngarasakeun sportsbooks sarta eusi olahraga virtual. Hatur nuhun kana téhnologi ngarah Pragmatic urang, integrasi produk sadia via API tunggal.

#Pragmatic #Play #Ngalegaan #Ayana #muka #Studio #Bulgaria

IGT Ngaronjatkeun Ayana di Italia ngaliwatan SKS365 Grup Partnership

International Game Téhnologi purwakarta (IGT) geus ngumumkeun yén IGT PlayDigital dilegakeun partnership na kalawan SKS365 Grup. Kasapukan multi-taun bakal ngahasilkeun kandungan tambahan pikeun pasar Italia ngaliwatan Planetwin365 Grup SKS365 kasino .

Planetwin365 Bakal Paké IGT PlayDigital RGS

Salaku cara pikeun nyadiakeun leuwih judul PlayCasino ka pamaén Italia, bakal Planetwin365 ngagunakeun server kaulinan jauh (RGS) ti IGT PlayDigital. Troy Cox, SKS365 Grup CCO, dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership anyar.

Cenah yén pamaén didaptarkeun dina Planetwin365 bakal meunang aksés ka “eusi kelas dunya” berkat midangkeun entertaining IGT PlayDigital urang jeung pangaweruh éksténsif parusahaan ngeunaan pasar Italia. Cox catetan anu salaku cara tumuwuh brand Planetwin365, kaulinan PlayCasino anyar jeung promosi bakal dileupaskeun unggal bulan.

Gil Rotem, presiden iGaming di IGT, ogé dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership nu. Anjeunna nyatakeun yén perjanjian multi-taun bakal ngagabungkeun “dua perusahaan kaulinan powerhouse” sareng hatur nuhun kanyataan yén perusahaan-perusahaan ieu ngagaduhan akar di Italia, pamaén dina Planetwin365 bakal disayogikeun ku pangalaman kaulinan anu unik.

Sajaba ti aya pamaén kaulinan favorit kawas letusan Cash, Cleopatra sarta The Big Mudah, Planétwin365 rencana ngawengku 30 judul tambahan ku IGT dina 2 bulan ka hareup. Sajaba ti IGT kawentar liang , portopolio Planetwin365 bakal ditingkatkeun jeung video poker kaulinan.

IGT terus dilegakeun ayana na sakuliah AS

misi IGT urang rék dilegakeun sakuliah AS geus kabukti rada suksés di kali panganyarna. Dina ahir Agustus, perusahaan ngumumkeun yén éta ngembangkeun kerjasama sareng New York Lottery sareng nyatakeun yén dua pihak bakal damel babarengan dugi ka 2026.

Sabulan sateuacan IGT ngalegaan kerjasamana sareng NY Lottery, IGT ngumumkeun yén portopolio pasanganna ogé bakal nampilkeun Michigan Lottery. Kalayan kerjasama ieu, IGT bakal ngabantosan Michigan Lottery tumbuh ku nyayogikeun produk eInstant na.

Sanajan kuartal kadua nempo sababaraha downturn keur parusahaan, pamaén IGT teu ngalaman backlash a. Anyar-anyar ieu, IGT ngarilis laporan anu nyatakeun yén dina bulan Juli, pamaén meunang jackpot kutang $ 10 jutaan.

Powerbucks, Kabayang Fortune na Megabucks liang nganteurkeun 7 jackpots masif dina bulan Juli. The jackpot munggaran dimeunangkeun dina 4. Juli, lamun pamaén untung pa Graton Resort & kasino di Rohnert Park, California meunang $ 3,603,575 maén Megabucks.

Opat poé sanggeusna, meunang $ 1.431.303 jackpot dina Grand Sierra Resort na kasino di Reno, Nevada ku pamaén ngarasakeun kabayang Fortune Triple Beureum Hot 7 urang.

Kusabab lahirna Megabucks IGT slot dina 1986s, total jackpot dileler ka pamaén geus ngaleuwihan $ 1 milyar. Kabayang Fortune slot nyalira dijieun leuwih ti sarébu millionaires, nurutkeun laporan IGT.

#IGT #Ngaronjatkeun #Ayana #Italia #ngaliwatan #SKS365 #Grup #Partnership

Amusnet Ngalegaan Ayana Kandungan Italia sareng Lottomatica

Sumber Gambar: Depositphotos.com (Poto ku AnnaNepaBO)

Amusnet Interaktif geus ngumumkeun deal eusi anyar kalawan Lottomatica nu bakal ngidinan urut rék dilegakeun ayana di pasar Italia. Panyadia, anu parantos nawiskeun portopolio produkna ka alungan emas jeung Tohan Bandérabakal tiasa nambihan langkung seueur operator ngarah kana daptarna sareng ngajantenkeun eusina dikenal ku pamiarsa anu langkung lega.

Sababaraha kaulinan parantos diluncurkeun sareng Lottomatica, kalebet Shining Crown, Extra Stars, 20 Super Hot, Dice & Royal, sareng Rahasia Royal pikeun sababaraha ngaran. Polina Nedyalkova, manajer pangembangan bisnis Amusnet Interactive pikeun Italia, ngabagéakeun kasempetan pikeun ningali partnership Goldbet ayeuna dilegakeun sareng pamaén lokal anu sanés.

“Ngaliwatan perjangjian ieu, urang bakal neruskeun nyadiakeun sarta nyadiakeun kualitas liang pikeun pamaén Italia,” ceuk Nedyalkova. Lottomatica Betting & Diréktur Ngatur Digital Alessandro Fiumara ngabagéakeun deal dina urat anu sami sareng nyarios:

Hatur nuhun kana perjanjian sareng Amusnet, kami bakal nguatkeun portopolio kaulinan pikeun pasar online Italia. Lottomatica ngandelkeun inovasi, digital sareng téknologi pikeun mastikeun tawaran anu lengkep, senang sareng aman pikeun para nasabah.

Tohan menata diréktur Lottomatica & digital Alessandro Fiumara

Sateuacan partnership ieu, parusahaan dijieun portopolio eusi na sadia pikeun Betflag sakumaha disebutkeun saméméhna. Dina waktu partnership nu, manajer kasino Betflag Dario Rusconi ogé tampi ditambah eusi Amusnet sarta ngomong yén nambahkeun leuwih produk hiburan pasti hal Betflag museurkeun.

#Amusnet #Ngalegaan #Ayana #Kandungan #Italia #sareng #Lottomatica

Playson Asupkeun Pasar iGaming di Ontario, Expands Global Ayana

Panyadia hiburan digital ngembang gancang, Playsonngumumkeun eta asupna kana pasar judi diatur di OntarioKanada.

AGCO Award Playson Lisensi kaulinan Online

pengumuman datang dina Kemis sarta expands jangkauan internasional sahiji supplier industri iGaming ngarah. Asupna pamawa ka propinsi pangpadetna di Kanada asalna saatos Playson dibéré lisénsi kaulinan online ku régulator judi di propinsi, Ontario kaulinan sarta Komisi Alkohol (AGCO).

Lisensi ieu dipasihkeun saatos sababaraha bulan usaha pengkuh, janten saé pikeun tungtungna nampi lisénsi tonggak ieu.

Andrei Andronic, pituah umum di Playson

Andrei Andronic, Pembimbing Umum Playson, ngungkabkeun yén perjanjian lisénsi panganyarna sumping saatos usaha anu gigih ku tim profésional khusus perusahaan. Anjeunna ngaku yén asupna kana Ontario ditandaan a milestone pikeun perusahaan. Dina kacindekan, Andronic nyarios: “Hiji anu ngagambarkeun léngkah anu penting pikeun perusahaan, nalika Playson ngamimitian perjalanan énggal sareng lebet kana pasar Amérika Kalér anu ngembang, urang henteu tiasa ngantosan ngamimitian.”

Asupna Ontario nandaan Momen Thrilling pikeun Company

Tamas KusztosKapala Officer komérsial Playson urang, ditambahkeun yén pausahaan anu senang pikeun asup ka pasar iGaming di Ontario. Numutkeun anjeunna, asupna perusahaan ngalengkepan rencana ékspansi ambisius perusahaan pikeun tumbuh di luar pasar Éropa. Naon deui, Kusztos ngaku yén pangalaman Playson di pasar judi diatur di sakuliah dunya mantuan pausahaan salila prosés lisénsi kompléks. Kasimpulanana, Kusztos nyarios: “Kalayan yayasan perusahaan anu kuat sareng tim anu pinuh ku individu anu gairah, urang ngagaduhan kamampuan pikeun ngalebetkeun yurisdiksi anu nembé diatur di sakumna dunya.”

Kami delighted a geus diasupkeun pasar iGaming di Ontario, sangkan bisa papanggih rencana pertumbuhan tinggi urang jeung dilegakeun saluareun Éropa.

Tamas Kusztos, lulugu perwira komérsial di Playson

Gemblengna, Playson ayeuna beroperasi dina leuwih ti 20 pasar diatur sacara global. Éntri panganyarna pamekar di Ontario negeskeun deui daya tarik produkna ka panongton global sareng ngabantosan perusahaan ngalegaan jangkauanna ka Amérika Kalér. Portopolio eusi geus ogé ditarima ku konsumén di Éropa, Afrika jeung Amérika Latin.

Playson Bisa Nawiskeun Fungsi Unik mun Ontario Operator

Ku narima lisénsi na di Ontario, Playson tiasa ayeuna ngajalankeun jasa jeung ngenalkeun portopolio eusi pikeun operator di propinsi. Éntri na di Ontario ngandung harti yén fans slot baris geura-giru bisa ngarasakeun judul online ngarah tina pamekar game kayaning Katerangan Cleopatra Megaways, kebo Power: Tahan jeung meunang, sarta Royal koin: Tahan jeung meunang.

Salaku tambahan, asupna di Ontario bakal ngamungkinkeun operator di propinsi ngahijikeun nawaran promosi unik Playson urang sarta fitur Cash Blast nu nawarkeun hadiah tunai acak. Sadayana solusi ieu bakal nyiptakeun pangalaman anu unik mantuan akuisisi pamaén sarta ingetan.

#Playson #Asupkeun #Pasar #iGaming #Ontario #Expands #Global #Ayana

AS Monako Bakal Tumuwuh Ayana Jepang Jeung Kasino Rahasia Partnership

AS Monaco, salah sahiji klub maén bal ngarah di Perancis Ligue 1, geus ngumumkeun partnership na kalawan Rahasia Kasino. Operator disetél pikeun janten mitra kaulinan online resmi klub di Jepang sareng bakal ngabantosan tujuan Monako pikeun ngadeukeutan peminat maén bal di daérah éta.

Kampanye Digital Diluncurkeun Pikeun Ngagungkeun Partnership Anyar

Dina pernyataan resmina, Monaco nyatakeun yén klub sareng operator bakal ngaluncurkeun kampanye digital kalayan sababaraha eusi dampak anu luhur. Tujuan tina kampanye nyaéta pikeun ngahontal panongton Jepang sarta ngagungkeun partnership anyar.

Jean-Emmanuel de Witt, CEO Monako, commented on ngembangkeun éta. Anjeunna nyatakeun yén klub éta senang ngabagéakeun Kasino Rusiah salaku pasangan di Jepang. Anjeunna nambahan yén Monako ngalaman ngaronjat minat di wewengkon, lolobana alatan Signing anyar – Takumi Minamino.

Minamino nyaéta saurang pamaén maén bal Jepang anu ngagabung ka klub ti Liverpool FC. Saprak debutna, Minanimo geus nyieun leuwih ti 390 penampilan resmi sarta geus miboga loba prestasi, sababaraha diantarana ngawengku 5 judul liga berturut-turut di Austria jeung Red Bull Salzburg, kitu ogé hiji judul liga Inggris, hiji piala Piala FA jeung hiji piala Piala Liga Inggris. . , Anu dimeunangkeun nalika maén pikeun Liverpool.

Witt menyimpulkan ku nyebutkeun yén partnership anyar jeung Kasino Rahasia bakal nyadiakeun fans bal di Jepang “sababaraha unik, eusi ko-dijieun.”

CEO Rusiah kasino sarta pangadeg, Nadir Ounissi, ogé dibagikeun pikiran-Na dina partnership nu. Anjeunna nyatakeun saprak Rahasia Kasino diluncurkeun di 2018, éta parantos gancang pisan di Jepang.

Anjeunna oge nambahan yén tumuwuhna gancang diwenangkeun kasino di earn sababaraha panghargaan jeung dibere kanyataan yén operator geus digarap kalawan mitra séjén dina industri maén bal, gawé bareng Monako éta hiji hambalan logis.

Ounissi menyimpulkan ku muji klub jeung nyebutkeun yen aranjeunna gaduh “penonton digital kuat” leuwih 22 juta fans na yén ku ayana Minanimo di klub, kasino Rahasia bakal boga kasempetan gede pikeun terus mekar diantara masarakat Jepang.

The partnership antara Monako jeung kasino Rahasia bakal lepas pikeun 2 musim.

Monako teu muhrim pikeun gawé bareng operator dina industri judi

Sanajan partnership kaulinan online Jepang mangrupakeun munggaran di wewengkon Monako, klub teu muhrim kana partnerships patali judi. Deui dina Méi, klub ngalegaan kerjasama sareng VBET dugi ka 2025.

Kadua pihak parantos damel babarengan ti saprak 2020 sareng salaku pasangan tohan olahraga resmi Monaco, VBET hoyong nguatkeun jabatanna salaku operator tohan utama di dunya sareng ngembangkeun ayana di pasar Perancis.

Salian damel sareng Monako, VBET ogé aya hubunganana sareng Youri Djorkaeff, legenda Monako. Djorkaeff mangrupakeun salah sahiji duta operator tohan.

#Monako #Bakal #Tumuwuh #Ayana #Jepang #Jeung #Kasino #Rahasia #Partnership

Greentube Ink nguruskeun sirkus, ngaronjatkeun Walanda, ayana Belgian

tube héjoDivisi kaulinan sareng hiburan digital NOVOMATIC, ngumumkeun dinten ayeuna yén éta ngembangkeun ayana di pasar anu diatur dina Bélgia jeung Walanda ngaliwatan partnership anyar handapeun merek B2C Gaming1. Sirkus.

Sirkus jeung Greentube Ink Kandungan Partnership

Hatur nuhun kana partnership eusi anyar, Greentube kaulinan portopolio ayeuna hirup pikeun konsumén sirkus konsumén di pasar diatur Belgian jeung Walanda. Eusi kalebet judul-judul klasik anu kasohor sapertos Random Runner, Club 2000 Kasino sareng Grand Slam Kasino. Salaku tambahan, palanggan sirkus ogé tiasa ngaraosan judul NOVOMATIC sapertos Book of Ra, Salawasna Hot sareng Lucky Lady’s Charm sareng kaulinan anu langkung populér. Peluncuran eusi anyar ieu facilitated ngaliwatan Integrasi portopolio Greentube kana platform Gaming1.

Greentube nawarkeun kasaimbangan sampurna antara judul tradisional jeung anyar, nyadiakeun sagalana pamaén di Walanda jeung Bélgia bisa hayang.

David Carrion, COO Interactive di Gaming1

COO Interaktif tina Gaming1, David Carrion, outlined yén tujuan pamungkas parusahaan mangrupa nawarkeun pamaké na hiji ngalakonan, pangalaman kaulinan aman tur inovatif. Anjeunna diprediksi yén judul tradisional jeung anyar Greentube bakal ditampi ogé di Bélgia ogé di Walanda. Dina nutup, Carrion ngomong yén partnership anyar ieu nandaan awal kolaborasi anu bakal mawa loba mangpaat.

Éta deui dina Maret nalika Gaming1 asup ka pasar Walanda online diatur. Dina waktos éta, pausahaan ngumumkeun partnership joint venture kalawan Kasino Gran, jaringan dumasar darat anu bergengsi. Sanggeus éta, dina Méi, Gaming1 strengthened ayana di Bélgia ngaliwatan deal sareng panyadia software dumasar di Malta Kota Unlimited.

Greentube Neruskeun Ékspansi Global Na

Andy Duschek, Penjualan utama sareng manajer akun Greentube pikeun Walanda, nambihan yén perusahaan parantos ningali paningkatan minat eusina di pasar Walanda. Nurutkeun manéhna, ieu naha ayeuna Greentube hayang tumuwuh salajengna. Duschek nunjukkeun yén kolaborasi anyar sareng Circus bakal ngalegaan ayana perusahaan di Bélgia sareng Walanda.

Ieu deal jeung sirkus, ngaronjatkeun ayana kami di Walanda sarta Bélgia, méré urang kasempetan pikeun nawiskeun leuwih pamaén ti kantos sateuacan kasempetan pikeun ilubiung dina pangalaman kaulinan diasah kana preferensi lokal maranéhna.

Andy Duschek, penjualan poko sareng manajer akun pikeun Walanda di Greentube

Awal bulan ieu, Greentube ngalegaan ayana di Amérika Kalér ku kéngingkeun lisénsi di Ontario. Prestasi ieu masihan perusahaan kamungkinan pikeun nawiskeun produkna di pasar anu diatur di propinsi pangpadetna di Kanada. Ngan sateuacan éta, dina ahir Juli, Greentube nguatkeun ayana di Bélgia jeung Walanda ngaliwatan kolaborasi jeung Carousel.be na 711.nl. Hasilna, para palanggan duanana situs wéb nampi aksés kana portopolio kontén utama perusahaan.

#Greentube #Ink #nguruskeun #sirkus #ngaronjatkeun #Walanda #ayana #Belgian