Home » Posts tagged 'Australia'

Tag Archives: Australia

judi Kaleungitan Regulator Diperlukeun salaku Australia leungit $ 7,7 milyar dina poker mesin

Panalungtikan ngeunaan karugian mesin poker sakuliah Australia dilakukeun dina Monash Universitas geus diangkat masalah serius ngeunaan kontrol leuwih karugian disababkeun ku judi mesin di Australia jeung rupa-rupa ahli jeung aktivis raising sora maranéhna pikeun gugatan nasional judi regulator bahya.

Australia geus squandered AUD 11,4 Milyar on Pokies

Outlet média Australia The Age ngalaporkeun yén salila taun finansial 2021-2022 AUD 11,4 milyar ($ 7,7 milyar) ieu wagered on disebut pokies atawa mesin poker di Australia.

Angka ieu asalna tina panalungtikan anu dilakukeun ku Monash University judi sareng Unit Tekad Sosial anu ngan ukur nyertakeun mesin slot dina pub sareng klub sanés kasino. pangajaran nyertakeun sakabéh wewengkon iwal Australia Kulon nu teu diwenangkeun pikeun mibanda mesin slot dina pub jeung klub.

Monash University geus dumasar panalungtikan na on informasi ngeunaan kaunggulan tina mesin slot dina pub jeung klub pikeun taun finansial 2021-2022. Ulikan ogé ngagunakeun survey nu mantuan nangtukeun jumlah pamaén mesin poker di unggal propinsi Australia.

Karugian mesin poker pangluhurna aya di New South Wales

Analisis Monash nunjukkeun hasil anu dicampur di daérah Australia. Sanajan trend di sakabéh propinsi nyaéta wewengkon nu ngalaman leungitna pangluhurna per kapita.

Total karugian di Victoria ti pokies pikeun taun finansial 2021-2022 amounted ka AUD 2,2 milyar ($ 1,5 milyar), bari leungitna rata per pamuter mesin poker éta AUD 2822 ($ 1915). Upami karugian dibagi per penduduk Victoria, éta rata-rata AUD 437 ($297) per kapita. Numutkeun analisis, jumlah pangbadagna karugian per nyicingan éta di Benalla sarta sarua jeung AUD 1017 ($690), dituturkeun ku Central Goldfields shire pa AUD 839 ($570).

New South Wales teh propinsi ngarah dina watesan karugian rata per pamuter mesin poker nu jumlahna AUD 4525 ($ 3070).

Ahli nelepon pikeun Nasional judi Regulator leungitna

Sanajan biaya raging krisis hirup, mesin poker jadi beuki populér. Urang Australia ngagunakeun éta salaku reliever setrés atanapi ningali éta kamungkinan pikeun kéngingkeun artos pikeun ngabantosan aranjeunna mayar nyéwa atanapi biaya anu sanés.

Dina waktu nu sarua panalungtikan ngeunaan kekerasan domestik nunjukeun yen 25% asalna tina judi karugian jeung sababaraha di antarana langsung numbu ka mesin slot dina pubs jeung klub.

Nelepon pikeun regulator bahaya judi nasional dimimitian dina Januari jeung Konseling Financial Australia sarta Pencegahan Bunuh diri Australia panyorot yén fragmented kaayaan sarta féderal watchdogs sakuliah Australia nyadiakeun pendekatan fragmented, nu ukur cripples panyalindungan pamaén.

lulugu ngajengkeun Alliance pikeun judi Reformasi Tim Costello ogé ngadesek régulator nasional nu bisa alamat konsékuansi tina judi dina watesan finansial, masalah sosial jeung kaséhatan.

#judi #Kaleungitan #Regulator #Diperlukeun #salaku #Australia #leungit #milyar #dina #poker #mesin

Pamaén di Queensland, Australia Kaleungitan Rékor $ 301.8M di EGM dina bulan Juli

pamaén mesin poker di Queensland, Australia geus leungit catetan $ 301,8 jutaan ti mesin judi éléktronik dina bulan Juli. inohong ieu equates mun leuwih $ 750 per pamuter ti Queensland jeung judi peneliti néangan aksi saharita pikeun alamat poténsi karugian stemming ti EGM.

“Éta Henteu Masalah Minor, Ieu Masalah Nyumput” – Pengacara Reformasi Judi Nyebatkeun

Ngawangkong ngeunaan kamajuan panganyarna, Anna Bardsley, a judi ngajengkeun reformasi nunjukkeun yen masalah judi di Queensland sanes masalah leutik, tapi disumputkeun. Anjeunna nambahan yén meureun aya ratusan rébu tina addicts judi sarta dicatet yén EGM sanes a “produk aman pikeun saha”.

Numutkeun Bardsley, jalma make pokies sabab pakait sareng “gagasan misplaced ngeunaan relief stress.” Cenah anjeunna ngalakukeun éta ogé salaku cara pikeun istirahat tina sagala hal anu lumangsung di Australia sareng dunya. Leuwih ti éta, ceuk pikir yén mesin kaulinan geus ngabajak budaya di nagara ieu sabab éta sadia dina ampir unggal pub na on unggal juru di unggal lingkungan.

Samantha Thomas, profesor kaséhatan publik di Universitas Deakin, nyebutkeun yén studi geus ditémbongkeun yén ngeunaan 40% pamaén pokie biasa geus ngalaman sababaraha bentuk judi cilaka.

Anjeunna ogé dikedalkeun kuciwa na ngeunaan kumaha jawab judi keur diwanohkeun. Numutkeun Thomas, tanggung jawab “tanggung jawab judi” beurat dina nu maen judi.

Di sisi anu sanés, Thomas percaya yén ngawatesan jumlah EGM mangrupikeun solusi anu langkung efektif sareng dirojong ku panalungtikan di Australia Kulon. Ayeuna, Queensland boga angka kadua pangluhurna mesin poker di nagara.

Taya Wates Katingali, Numutkeun Juru Bicara OLGR

A juru carios Kantor Likur sarta Peraturan kaulinan (OLGR) ceuk pamaréntah Queensland teu boga rencana pikeun ngawatesan jumlah EGMs.

Thomas nyatakeun yén tanggung jawab ” judi responsibly ” méré lisénsi pikeun industri sorangan. Bari ngawangkong ngeunaan panalungtikan di Australia Kulon, Thomas nyatet yén sanajan leuwih jalma aya kalibet dina kagiatan judi, kagiatan judi ieu kirang bahaya. Lotre mangrupikeun conto kagiatan sapertos kitu.

Tungtungna, catetan Thomas yén mesin EGM milik kasino di, teu di jalan jeung di lingkungan.

Salah sahiji gosip naha pamaréntah henteu daék ngalakukeun tindakan nyaéta yén RUPSLB mawa seueur pendapatan pikeun nagara. The Queensland anggaran kertas nunjukeun yen antara April jeung Juni, leuwih ti $ 766 juta ieu nempatkeun kana pokies. Sajaba ti éta, total sharing kaayaan tina pokies pikeun 2021/22 pa $ 816 jutaan.

Di sisi séjén, warga éléh. Dina Januari, pamaén leungit $ 191,4 jutaan. Karugian pencét $ 192.5 juta dina bulan Pebruari sareng ti saprak Maret, aranjeunna mimiti naék. March kungsi leungitna $ 244,2 juta pikeun pamaén, April kungsi $ 252,2 jutaan, Méi kungsi $ 260,9 jutaan, Juni kungsi $ 253,2 juta sarta sakumaha nyatakeun, Juli peupeus $ 300 juta tanda.

Otoritas Australia parantos nunjukkeun yén aranjeunna hoyong ngajantenkeun industri langkung saé. Anyar-anyar ieu, ACMA ngumumkeun alat anyar pikeun merangan kecanduan judi sareng industri di nagara éta beuki didorong ku pangakuan raray.

ClubsACT, grup dagang industri, yakin yén pamakéan pangakuan raray bisa jadi mangpaat sabab bisa ngurangan bahaya judi . Kalayan téknologi ieu, pamaén bakal gaduh aksés kawates kana lantai sareng mesin kaulinan sahingga, jalma anu cilaka bakal ditangtayungan.

#Pamaén #Queensland #Australia #Kaleungitan #Rékor #3018M #EGM #dina #bulan #Juli

Australia Leungit $ 135bn on Pokies di NSW dina 30 taun

A survéy anyar ku Wesley Misi geus nyokot katingal ngadeukeutan dina sabaraha duit geus spent dina pokies dina panungtungan 30 jeung. Survey ngira-ngira yén sahenteuna $ 135 milyar leungit di New South Wales nyalira, sareng 66 milyar di Victoria dina tilu puluh taun maén.

Mesin Pokie na Sabaraha ongkosna Gamblers

survey dicatet yén konsentrasi mesin poker di NSW pisan tinggi jeung kaayaan akuntansi pikeun ampir satengah tina 200.000 mesin sadia tur dilisensikeun nasional. Sadaya mesin ieu disimpen dina titik sareng tempat anu tiasa diaksés sareng parantos janten bagian tina pub sareng klub lokal, survey dituluykeun.

Kalawan New South Wales ogé diantara nagara bagian mimiti ngawanohkeun mesin ieu 1956, teu sadayana ogé. CEO Wesley Mission Stu Cameron parantos ngritik industri anu anjeunna ngajelaskeun salaku prioritas “kauntungan heula” kalayan biaya masarakat umum.

Cameron nuluykeun pikeun ngajelaskeun yén Australia leungit hiji diperkirakeun $ 25 miliar taunan ilubiung dina judi kalawan sahenteuna satengah tina jumlah ieu langsung dikaitkeun kana mesin poker. Nanging, masalahna langkung parah di NSW, saur eksekutif, sabab pamaréntahan parantos ngijinkeun seueur pangaturan diri dina sababaraha taun katukang, ngamungkinkeun usaha pikeun kalibet dina “praktik predator.”

judi mangrupa masalah di NSW sarta loba Australia salaku sapasang investigations tinggi-profil kana nagara urang judi grup ngarah Crown Resorts sarta Star Hiburan Grup nyababkeun kapanggihna ngareureuwas of abuses finansial sarta pangaturan sistematis.

Hasil panalungtikan ieu ngarah ka NSW bebas kasino Komisi, nu regulator anyar, hirup deui ku watchdog anyar diwenangkeun maksakeun fines nepi ka AU $ 100 jutaan. Komisi teu acan resmi dimimitian gawé. Masalah kaayaan kalawan mesin poker bisa tetep gembleng, sakumaha pokies henteu ilegal atawa ngalanggar hukum aya.

Kontras, mesin teu diatur dina cara anu leuwih konsumen-pelindung, nurutkeun survey sarta executives. Wesley Misi komitmen ka enacting parobahan bermakna na deeper dina cara mesin poker di Australia diatur, ceuk Cameron. Misi Wesley ngabagéakeun panyilidikan panganyarna ngeunaan Star Entertainment sareng nyarios yén rekomendasi anu penting parantos diungkabkeun.

Langkung Aksi Fokus Konsumén Ayeuna Aya

Salaku conto, organisasi gumbira sareng kaputusan Independent Liquor sareng Otoritas kaulinan pikeun ngahijikeun ukuran panyalindungan pamaén anu langkung saé. ILGA bakal diganti ku KPK dina waktuna. NSW geus outlined ukuran pikeun nangtayungan konsumén ogé, utamana maranéhanana paling resiko keur judi jeung masalah kecanduan.

misi Wesley urang geus nerangkeun dina siaran pers yén organisasi henteu ngalawan lembaga judi, tapi rada ngalawan prakték dubious pakait sareng ngarugikeun konsumen. Salaku organisasi nempatkeun éta, éta “di dinya pikeun jangka panjang” ngarepkeun parobihan anu bermakna.

#Australia #Leungit #135bn #Pokies #NSW #dina #taun