Home » Posts tagged 'Arcade'

Tag Archives: Arcade

Pariplay Nambahkeun Inovatif Live kasino Arcade Game ku Arcadia

Pariplaycabangna NeoGames, geus ditambahkeun studio anyar jeung pamekar pikeun Fusion platform aggregation, Arcadia kaulinan Leyuran. Ka hareupna, mitra Fusion bakal tiasa ngaksés judul Arcadia iGaming sareng ningkatkeun pangalaman palanggan sorangan ku nawiskeun kaulinan inovatif ku pamekar.

Arcadia Janten Bagian tina Kulawarga Fusion Platform

Arcadia geus fokus kana ngamekarkeun pangalaman kasino online dumasar kana mesin arcade fisik, ngarah ka midangkeun unik pikeun pamaén. Arcadia ngaharepkeun ngukir kaluar niva anyar dina pangalaman kaulinan hirup dimana paporit arcade bisa terpadu kalayan hirup kasino pangalaman kaulinan sarta nyadiakeun pamaén kalawan kasempetan anyar vertikal.

Judul perusahaan munggaran, Booster Untung geus bagian tina platform Fusion. Langkung seueur kaulinan diperkirakeun bakal énggal-énggal, saur Pariplay dina siaran pers. Fortune Pusher didadarkeun salaku “arcade coin pusher” anu ayeuna bakal sayogi pikeun pamaén. Pamaén bisa ngadalikeun koin nu dipecat kana mesin lajeng lalajo salaku chip hadiah kadorong ambéh ngéléhkeun anu ngoleksi.

Mesin pilem Arcadia dina aksi nganggo kaméra definisi tinggi anu sayogi dina sababaraha platform, kalebet desktop sareng alat sélulér. Diréktur partnerships Pariplay, Callum Harris, ngabagéakeun tambahan anyar ieu anu pasti bakal ningkatkeun pangalaman pikeun pamaén kusabab produk unik na:

Arcadia mangrupakeun innovator leres lamun datang ka live streaming téhnologi mesin video game, sarta kami bungah boga aranjeunna salaku pasangan Fusion anyar salaku urang salawasna pilari eusi nu nangtung kaluar sarta nawarkeun pamaén hal unik.

Harris sareng Pariplay ogé ngagaduhan harepan anu luhur pikeun Arcadia sareng sékrési salajengna perusahaan. CEO Arcadia Grup Avey Gabrielli muji kasempetan jeung eusi partnership kalawan Pariplay.

Ningkatkeun Live kasino midangkeun kalawan arcade Toel

Ngaliwatan sambungan ieu, Arcadia Grup bakal boga kasempetan pikeun nyambung jeung pamaén sakuliah dunya. “Urang boga rencana badag rék dilegakeun portopolio urang kalawan leuwih kaulinan nu nawiskeun pangalaman kaulinan hebat, tur kalawan bantuan mitra distribution kawas Pariplay, urang terang urang bakal bisa gancang meunang moméntum sakuliah rupa-rupa pasar diatur,”Sa Gabrielli.

Pariplay ngahijikeun deui kaulinan ku langkung ti 80 supplier sareng ayeuna gaduh 13.000 kaulinan, kalebet novelty inovatif sapertos produk Arcadia.

#Pariplay #Nambahkeun #Inovatif #Live #kasino #Arcade #Game #Arcadia