Home » Posts tagged 'Anyar'

Tag Archives: Anyar

Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins terus ngawangun dina portopolio impressive na suppliers sarta panyadia eusi pikeun cara unik parusahaan ngawanohkeun eusi anyar pikeun fans kasino.

Livespins Diluncurkeun sareng Platform Pelor Pérak ku Relax

Livespins, anu museurkeun kana live streaming slot kasino ka panongton badag on Twitch, geus diasupkeun kana partnership anyar kalawan Relax Gaming, anu bakal masihan parusahaan jeung streamers aksés ka leuwih ti 70 studio terpadu salaku bagian tina platform Silver Bullet dijalankeun ku. Reureuhan.

Kerjasama ieu ageung pikeun Relax Gaming, mitra na, sareng Livespins, sadayana bakal nguntungkeun tina gaduh aksés kana kaulinan slot pangsaéna di dunya. Kaulinan ieu kalebet Temple Tumble, Banana Town, sareng Money Train 2, pikeun nami sababaraha paporit kipas sadaya waktos anu gancang ngadegkeun ayana dina séktor iGaming.

Cinta tambahan anu bakal ditingalikeun ku Livespins streamer pasti moal cilaka. Livespins museurkeun kana campuran pangalaman inovatif dimana pamaén tiasa bet sareng streamer karesepna ku ngabagi taruhan sareng résiko sareng sasama pemirsa. Livespins geus ngawangun alat gamification jeung Dursasana kuat anu geus ngarasakeun hasil hébat sarta geus jadi salah sahiji innovators sabenerna industri iGaming.

Livespins CCO Michael Pedroson ngabagéakeun kasempetan ieu sarta ngomong yén Relax kaulinan mangrupa salah sahiji pausahaan paling signifikan lamun datang ka aggregating eusi iGaming, sarta slot hususna. Anjeunna ngajelaskeun naha eusi hébat penting sareng nambihan:

Eusi kualitas mangrupikeun komponén konci pikeun aliran anu suksés sareng ku ngagabungkeun slot tina Relax Gaming sareng mitra studiona sareng platform inovatif sareng streamer superstar, kami gaduh faktor pikeun nganteurkeun pangalaman pamuter anu ngahibur sareng pikasieuneun.

Livespins CCO Michael Pedroson

Bersantai sareng Livespins Senang sareng Partnership

Pedersen negeskeun yén Livespins aya di pasar pikeun mastikeun yén pamaén disayogikeun pangalaman anu pangsaéna sareng salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun éta nyaéta ku gawé bareng sareng supplier anu leres sareng fasilitator kontén sapertos Relax Gaming.

Kasual kaulinan CCO Nadiya Attard duanana bungah boga kasempetan pikeun digawekeun ku Livespins. Cenah ngalirkeun jadi salah sahiji saluran paling signifikan pikeun pamaén ngarasakeun pangalaman kasino online, sarta Livespins geus mingpin jalan di bagean inovatif ieu ti mimiti.

Hatur nuhun kana Silver Bullet, pamaén ayeuna bakal boga kasempetan pikeun ngakses leuwih kaulinan sarta kasempetan.

#Livespins #Teams #sareng #Relax #Gaming #pikeun #Eusi #Kasino #Anyar

Evoplay Nambahkeun Eusi Anyar pikeun Superbet di Romania

Evoplay, pamekar kaulinan iGaming, terus nguatkeun posisi na di pasar iGaming Romania. Pausahaan geus nandatanganan partnership anyar kalawan Superbetngaran populér di séktor iGaming Romania, nu bakal ningali supplier ngaleupaskeun kaulinan na kalawan operator.

Evoplay Dibuka kalawan Superbet di Romania

Evoplay boga 62 liang video immersive tawaran a, nu ayeuna bagian tina portopolio Superbet. Kaulinan ieu kalebet pilihan populér sapertos Midnight Show, Hot Triple Sevens, Penalty Shoot-Out, sareng Elven Princesses.

Penalti Shootout Game mangrupikeun kaulinan win instan bertema maén bal anu mangrupikeun salah sahiji judul anu paling inovatif anu sayogi pikeun Evoplay sareng ayeuna pemirsa Superbet. ORIX urang platform aggregation. Commenting on partnership ieu, Evoplay CCO Vladimir Malakchi ceuk éta anjeunna bungah ngeunaan launching produk parusahaan na kalawan pausahaan ngadegkeun kawas Superbet.

Anjeunna negeskeun deui komitmen Evoplay pikeun ngembangkeun tapak sukuna di daérah sareng Romania khususna dimana perusahaan parantos nampi tanggapan anu positif pikeun produkna. Malachi ditambahkeun:

Ngabogaan dukungan, pangakuan sareng kasatiaan pamaén Superbet penting pisan pikeun Evoplay ngawangun posisi anu kuat di pasar. Romania salaku pasar parantos nunjukkeun kamekaran anu kuat dina sababaraha taun ka pengker sareng kami ngarepkeun pikeun ngadamel tanda di daérah éta.

Evoplay CCO Vladimir Malakchi

Iklan kaulinan Superbet, eusi & manajer kasino live Nicholas Yu éta sarua gumbira jeung warta ngeunaan partnership anyar, nambahan yén parusahaan bakal geus delighted ningali portopolio iGaming Evoplay diulas salaku bagian tina kurban.

“Janji kami ka pamaén nyaéta pikeun nganteurkeun anu pangsaéna anu ditawarkeun iGaming, sareng ku ngajalin kerjasama jangka panjang sareng pamekar sapertos Evoplay, kami neraskeun janji kami.”

Evoplay geus ngumpulkeun tapak suku na di iGaming. Pausahaan junun nandatanganan kerjasama penting anu sanés sareng Relax Gaming minggu kamari.

#Evoplay #Nambahkeun #Eusi #Anyar #pikeun #Superbet #Romania

Perdana Mentri Kamboja ngajalankeun voli Anyar Ngalawan ilegal judi

Saatos rumor mecenghul yén Kamboja bakal rengat handap on casinos ilegal jeung kagiatan kriminal séjénna di sakuriling, hiji pesenan tungtungna sumping on Sabtu ditandatanganan ku perdana menteri nagara urang. Hun Sen. Paréntah dasarna ngingetkeun otoritas sareng pulisi pikeun pariksa pajabat anu tiasa kalibet atanapi gagal pikeun ngalakukeun dina nyanghareupan judi ilegal anu nyebar.

Kamboja Hayang Ningkatkeun Reputasi Globalna

Sen ngaréspon kana paningkatan laporan perdagangan manusa sareng sababaraha kasus dramatis anu janten headline sareng aktor global Kamboja dina lampu parah dina pamandangan internasional. Anyar, 56 pagawe Vietnam ninggalkeun kasino di Bavet dina dinten anu sami pesenan dikaluarkeun. Kasus ieu ngingetkeun kacilakaan anu anyar sareng wates nalika 40 pagawé ngojay balik ka bumi ngalangkungan wates cai anu dibagi ku Kamboja sareng Vietnam.

judi ilegal geus jadi perhatian tumuwuh, undermining pangabisa Kamboja pikeun capitalize dina salah sahiji andalan na – pariwisata. Mimitina, ngan pagawé anu hariwang, tapi ku nagara anu dikenal pikeun naékna perdagangan manusa, wisatawan anu beunghar milih tujuan anu sanés anu langkung aman. Pikeun mastikeun yén wisatawan jegud mimiti mulang, Kamboja perlu tackle judi ilegal jeung eksploitasi manusa lumangsung dina situs. Sen nambahan:

Kuring teu boga mamang ngeunaan PHK tina gubernur propinsi-ibukota, gubernur distrik, Khans, munisipalitas, atawa tingkat aparat kapulisian kapanggih teu tanggung jawab.

Perdana Mentri Kamboja Hun Sen

Sen parantos ngiringan anggota pamaréntahan sanésna, kalebet Menteri Dalam Negeri Sar Kheng, anu nuju damel rencana cetak biru. Anjeunna ogé damel pikeun ngabéréskeun kajadian anu kajantenan di Bavet dimana 56 padamel Vietnam ngungsi kusabab “pertentangan padamelan.”

Sababaraha Crackdown dina sabtu minggu

Otoritas ogé disapu sakuliah Sihanoukville Sabtu, hasilna ditahan 400 pagawe disangka kalibet dina ngajalankeun hiji operasi judi online ilegal pikeun parusahaan katelah Boeng Chheng International Hiburan Co., Ltd.

Conto kasus dimana online ilegal judi tumuwuh gancang. Ieu sabagéan ageung kusabab Kamboja lirén ngaluarkeun lisénsi dina taun 2019 ka kasino online tapi gagal leres-leres ngabéréskeun masalah anu langkung ageung – bagean judi anu haram sareng teu diatur.

#Perdana #Mentri #Kamboja #ngajalankeun #voli #Anyar #Ngalawan #ilegal #judi

Mark McWhinnie Resmi Ditunjuk salaku CEO Anyar Crown Sydney

Crown Resorts, nu ieu nembe dibeuli ku Blackstone, geus ngumumkeun yén éta geus diangkat Mark McWhinnie salaku CEO anyar Crown Sydney. McWhinnie mawa leuwih 4 dekade pangalaman gawé di Australia, Asia jeung Pasifik jeung janjian na tunduk kana persetujuan pangaturan.

McWhinnie Gabung Crown Sydney Ti Sands Cina

Sateuacan diangkat janten CEO Crown Sydney, McWhinnie nyéépkeun langkung ti 13 taun dina posisi kapamimpinan senior di Sands China. Anjeunna tanggung jawab pikeun ngawas operasi 8 hotél. Kasuksésanna nampi anjeunna sertifikasi pérak LEED (prakték sustainable dina desain sareng konstruksi).

McWhinnie bakal ngagantikeun Simon McGrath, anu bakal ninggalkeun di ahir September. McGrath dipikanyaho pikeun overseeing bubuka munggaran Australia urang VIP-hijina kasino .

Ngabagikeun pikiranana ngeunaan janjian éta, McWhinnie muji Crown Sydney sareng Crown Resorts. Anjeunna nyatakeun yén Crown Sydney mangrupikeun “Resort terpadu kelas dunya.” Anjeunna nambahan yén Crown Resorts boga reputasi salaku pamimpin industri sarta anjeunna ngaharepkeun ngawangun on reputasi na maénkeun bagian na dina ngamajukeun jawab judi .

McWhinnie nganggap Sydney salaku “gerbang ka Australia” sareng éta naha Crown Sydney ngagaduhan peran anu ageung pikeun ngagantian dina sektor pariwisata sareng silaturahmi.

Ciarán Carruthers, CEO Crown Resorts, ogé ngagaduhan sababaraha kecap ngeunaan janjian McWhinnie. Anjeunna nyatakeun yén McWhinnie mangrupikeun eksekutif anu kasohor sacara global kalayan pangaweruh anu éksténsif dina silaturahmi sareng kaulinan. Anjeunna nambahan yén anjeunna delighted ngabagéakeun anjeunna on dewan jeung janjian nya éta hiji surat wasiat kana “kamampuhan Resort pikeun narik bakat kuat”.

Crown Sydney muka VIP na kasino Saatos Kéngingkeun Lisensi Saratna

Sanggeus sataun pinuh panalungtikan, Crown Sydney dibéré lisénsi kondisional deui dina Juni. Kasino dianggap teu pantes pikeun nyekel lisénsi sareng anu saratna bakal kadaluwarsa dina 31 Désémber 2023.

Saatos muka panto na, Crown Sydney dibuka VIP kasino na dina awal Agustus. Pamaén VIP tiasa milih antara Kamar Mahoni sareng Kamar Kristal. Tapi, Kamar Mahoni masih dina konstruksi sareng bakal dibuka dina Oktober.

Dua belas Salon Langit swasta ogé diulas di 28th jeung 29th tingkat. Nalika nyarios ka 9 News, McGrath nyatakeun yén lantai kaulinan VIP mangrupikeun hiji-hijina di Australia sareng sadaya tamu anu hoyong janten anggota klub kedah ngajalanan pamariksaan anu lengkep.

Salaku tambahan, unggal nganjang kedah janten anggota program Crown atanapi “anggota tamu,” sakumaha anu ditunjuk ku McGrath. Salaku catetan nutup, McGrath nyatet yén minat kaanggotaan geus ngaleuwihan ekspektasi bisnis.

#Mark #McWhinnie #Resmi #Ditunjuk #salaku #CEO #Anyar #Crown #Sydney

Pixiu Gaming Sareng Dan Marino Team Up, Slot Anyar Datang ka Pasar di 2023

Pixiu Gaming, pamekar Keno ngarah di Amérika Kalér, ngumumkeun yén éta parantos nandatanganan kerjasama sareng Dan Marino, gelandang NFL pensiunan. Pausahaan bakal ngagunakeun merek Marino dina runtuyan kaulinan slot immersive.

Slot bakal debut di 2023

The partnership antara Pixiu na Marino ieu brokered ku Creation iGaming. Kaulinan slot anu unik bakal didamel ku Pixiu sareng per detilna, aranjeunna bakal lebet ka pasar anu diatur di Kanada sareng AS dina kuartal kadua 2023.

Marino, anu mangrupa legenda olahraga pensiunan, nyepeng leuwih ti 40 rékaman lolos sarta catetan hiji-musim. Sababaraha diantarana kalebet paling seueur yard, kalolobaan pass touchdown, sareng seueur deui pagawean.

Anjeunna commented on ngembangkeun nyebutkeun anjeunna pisan impressed kalawan kumawula Pixiu sarta fokus kana nilai inti. Salaku tambahan, anjeunna nyatakeun yén anjeunna gumbira ningali dampak positip anu bakal aya dina partnership.

Nurutkeun kana wincik perjangjian, teu ngan Pixiu bakal nyieun hiji unik slot , tapi elemen tanggung jawab sosial ogé bakal kaasup.

Pausahaan bakal nyumbang 5% tina kauntungan na pikeun ngarojong Marino Foundation, nu empowers individu kalawan tantangan developmental kayaning autisme. Sumbangan bakal ngabantosan jalma-jalma ieu nyiptakeun sareng ngawangun karirna.

Tony Plaskow, pangadeg Pixiu, ogé ngabagi sababaraha pikiran. Anjeunna nyatakeun yén deal éta ageung, khususna pikeun anjeunna, sabab anjeunna mangrupikeun kipas NFL anu ageung. Anjeunna nambahan yén Pixiu sareng Marino didédikasikeun pikeun ngabantosan “barudak anu kurang mampu sareng ditantang” sareng ngabantosan aranjeunna ngadamel bédana.

Dina nutup, Plaskow nyarios yén Pixiu bangga tiasa damel sareng propinsi Kanada pikeun kapentingan komunitas masing-masing.

Penciptaan Initiating sareng Mediating Partnership Antara Marino sareng Pixiu

The partnership antara Marino na Pixiu ieu diprakarsai ku Creation iGaming. Pausahaan ogé tindakan minangka perantara dina prosés negotiating rinci.

Phil Canavan, diréktur jualan na commercials di Creation iGaming, nyatakeun yén éta téh langka pikeun mawa babarengan dua organisasi anu sarupa dina outline. Anjeunna nambahan yén perusahaan éta gumbira janten bagian tina usaha ieu sareng sadayana di Clarion bungah ningali naon anu bakal ditawarkeun kerjasama ieu di Amérika Kalér dina waktos anu bakal datang.

Creation iGaming boga leuwih 40 taun pangalaman gawé dina média olahraga sarta industri kaulinan sarta dedicated ka nyadiakeun klien kalawan solusi tungtung-to-tungtung. Pausahaan nyertakeun merek, desain kaulinan, strategi komérsial, sareng distribusi.

Hatur nuhun kana kanyataan yén Creation ngagaduhan pangalaman damel puluhan taun, anjeunna tiasa nyiptakeun umur panjang dina kaulinan. Éta nyababkeun nyiptakeun hubungan tingkat luhur sareng sapertos kitu, Creation mangrupikeun salah sahiji pamimpin industri anu tiasa ngaksés jaringan bakat kelas dunya dina séktor B2C sareng B2B.

#Pixiu #Gaming #Sareng #Dan #Marino #Team #Slot #Anyar #Datang #Pasar

BETER Live Ngarilis Kaulinan Kasino Anyar “Gravity Blackjack”

BETER Live, panyadia kaulinan kasino live, terus tumuwuh tapak suku na ku nambahkeun kaulinan anyar pikeun kurban na. Panganyarna mangrupa spin aslina dina pangalaman blackjack Palasik kalawan Gravitasi Blackjack ayeuna bagian tina portopolio deliverable.

BETER Live Nepangkeun Judul Blackjack Gravitasi

BETER fokus kana bringing inovasi anyar kana Live Kasino bagean ngaliwatan Gravitasi Blackjack nu bakal difokuskeun Palasik single-set blackjack bringing babarengan bonus, fitur midangkeun anyar, bets samping jeung kasempetan pikeun meunang badag, pausahaan informs. Ngomentaran sékrési éta, sutradara BETER Live Anna Vikmane nyarios:

Gravitasi Blackjack mangrupakeun hambalan penting séjén maju dina ngembangna portopolio kaulinan urang. Kami reueus pisan bisa nawiskeun pamaén urang hiji pulas rongkah on blackjack sarta, hususna, rupa-rupa susunan blackjack Palasik kalawan bonus ditambahkeun. Kalawan bets samping na multipliers, urang ngaharepkeun Gravitasi Blackjack jadi favorit diantara pamaén di sakuliah dunya.

BETER Live diréktur Anna Vikmane

Kaulinan boga fitur multiplier husus anu bakal ningkatkeun poténsi payout anjeun nepi ka 2x, 4x, 6x, 8x atawa 10x. multiplier ieu bakal muncul acak, sarta poténsi payout pa 3.000: 1 mungkin. BETER ogé bakal ngandelkeun bet samping disebut Lucky Ladies jeung Dealer Bust, nu complements pangalaman jeung geus jadi pokok kumaha parusahaan mendesain kaulinan na.

Pamaén meunang lamun skor 20 titik kalayan dua kartu kahiji maranéhanana pikeun Lucky Woman bets, sarta Dealer Bust samping alungan geus netep lamun leungeun Dealer urang ngaleuwihan 21. BETER teu ngan nawarkeun pangalaman kasino live. Pausahaan ogé ngoperasikeun sababaraha produk anu sanés, kalebet esports sareng olahraga.

#BETER #Live #Ngarilis #Kaulinan #Kasino #Anyar #Gravity #Blackjack

Morgan Stanley Mertimbangkeun Kumaha Makau Anyar Ngawatesan Dampak Usaha

Taun ieu penting pisan pikeun industri judi di Makau. Parantos dua taun saprak nagara éta dasarna nutup watesna ka luar, sareng koncina salami pandém anu luhur hartosna bisnis lumpuh sacara kritis. Salaku bagian tina persiapan na pikeun recovery, Makau geus nyieun sababaraha parobahan signifikan kana hukum na, nu terus ngabuktikeun yén SAR teu siap ngan nyerah.

Morgan Stanley Mertimbangkeun Caps Anyar

Sababaraha parobahan anyar ningali jumlah tabel kaulinan dibereskeun nepi ka maksimum 6.000. mesin kaulinan geus dugi ka 12.000, jeung sharing kasino minimum pikeun 2023 disetel ka tingkat sarupa 2022, nu MOP $ 45,6 milyar ($ 564 jutaan). Numutkeun kana situs wéb pamaréntah, wates-wates ieu dimaksudkeun pikeun “ngajamin pangwangunan anu teratur sareng séhat” dina séktor éta, sareng pangasilan pendapatan kedah gampang dihontal.

Sanajan kitu, lamun operator pikeun sababaraha alesan teu minuhan wates ieu, maranéhna kudu mayar bédana, sakumaha pamaréntah nangtukeun bangbarung minimum pikeun mastikeun jumlah duit pajeg industri bakal ngahasilkeun. Saterusna, sakumaha per pernyataan panganyarna, sharing kotor pikeun tiap méja atawa mesin slot ogé ayeuna capped di $866.122 jeung $37.120, masing-masing.

Numutkeun analisis Morgan Stanley ngeunaan parobahan ieu Sands Cina jeung SJM Holdings bakal hardest hit tina kaulinan wates méja, bari Wynn Resorts na MGM Cina bakal ningali kauntungan tina parobahan sarua. Pikeun angka mesin slot, Sands deui ngalaman parobahan, dipirig ku Melco na Galaxy waktos ieu. Éta daun Wynn, MGM na SJM tilu operator sésana di wewengkon, kalawan gains poténsial di sektor.

Ieu aman disebutkeun yen lamun jumlah anyar liang jeung tabel anu disebarkeun merata, Sands Cina meureun bakal pisan sugema kalayan watesan anyar na 2.000 mesin slot jeung 1.000 méja, utamana tempo kanyataan yén Sands Cina geus dioperasikeun ampir 6.000 mesin saméméhna. pandémik pencét, nyababkeun pangurangan kapasitas 2/3 parah.

Makau kasino Usaha prospek teu jelas

Aya geus loba titik sawala sabudeureun parobahan anyar dina hukum judi Makau urang, kalawan MdME Pengacara medarkeun gambaran pisan lega tina amandemen nu disebut Hukum kaulinan Makau jeung Peraturan lembut Umum. Kaamanan nasional sering disebatkeun dina diskusi, sabab peraturan anyar sigana langkung caket kana zona kanyamanan Beijing. Ieu sigana arah umum dimana SAR bakal angkat, sabab bisnis, sacara umum, diwajibkeun pikeun saluyu sareng karesep China dina sababaraha tempat anu dipikaresep.

Operasi Junket di Makau ditutup sarta ngan sababaraha poé ka tukang SAR Statistik sarta Service Sensus geus ngarilis inohong, outlining konsékuansi ekspektasi – paningkatan masif dina pangangguran. Angka-angka éta hésé pisan dihubungkeun kana hiji faktor, sabab daérah ogé masih bajoang sareng ukuran COVID-19. Sanaos perjalanan internasional ka Makau parantos dibalikeun, aturan karantina tetep berlaku. Ieu ngandung harti yén sanajan pariwisata lalaunan naek, efek saharita on casinos bakal leuwih unhurried.

Reuters ngalaporkeun yén kontrak operator anu dilisensikeun SAR bakal kadaluwarsa dina ahir taun. Ieu ngandung harti yén sanajan usaha naek, operator pangbadagna bakal Nyanghareupan hiji dilema utama dina nyanghareupan kahayang maranéhna pikeun cageur gancang, sabalikna tina wates anyar dina kasempetan maranéhna pikeun ngahasilkeun pendapatan, nyaéta ngawatesan jumlah tabel sarta mesin dipibanda. tiasa beroperasi. Tangtosna, éta ngan bakal nyababkeun masalah nyata upami nagara éta tiasa ngalangkungan wabah COVID na. Tanpa éta, ieu bakal janten titik moot, sabab lockdown bakal nyegah usaha tina operasi normal.

#Morgan #Stanley #Mertimbangkeun #Kumaha #Makau #Anyar #Ngawatesan #Dampak #Usaha

Crown Melbourne Pikeun Meunang Denda Anyar Pikeun Skéma Cék Kosong anu Anyar Diungkabkeun

wahyu leuwih ngareureuwas geus kaluar tina urusan dubious di Melbourne urang Crown Resorts Crown kasino , nu bisa ngahasilkeun AUD sejen 100 jutaan ($ 68,3 jutaan) denda. Handap kapanggihna pamakéan cék kosong di tukeran pikeun chip kasino, 1. September Victoria judi kasino Komisi kontrol (VGCCC) ditanya Crown Resorts nyadiakeun sagala informasi sadia on masalah.

Crown Melbourne nyanghareupan denda catetan séjén

Masalah Crown Melbourne teu acan réngsé. Sanggeus ditampar ku denda catetan AUD 80 jutaan ($ 54,7 jutaan) dina Juni dina sambungan kalawan skéma jeung transaksi Cina UnionPay, kasino skandal-ridden poised pikeun denda signifikan sejen.

Waktos ieu Crown Resorts kedah ngagali langkung jero sareng mayar AUD 100 juta ($ 68,3 jutaan).

Panalungtikan lumangsung Komisi Royal kana operasi kasino Melbourne urang geus ngungkabkeun leuwih kagiatan dina palanggaran kasino Act kontrol. Tétéla éta kasino ngamungkinkeun sémah na tukeur cek kosong pikeun chip judi.

VGCCC geus disorot yén larangan dina transaksi antara kasino jeung sémah na aya di tempat ngajaga pamaén ti judi leuwih dana ti maranéhna sabenerna boga. Salaku tambahan, aranjeunna ngajagi industri tina infiltrasi sareng nyiksa kriminal.

Panyingkepan anyar teu ngan bakal ngakibatkeun denda signifikan tapi ogé bisa ngakibatkeun larangan dina lisensi kasino jeung saran anyar pikeun reformasi di The Crown Melbourne.

Mahkota komitmen pikeun pinuh kolaborasi sareng VGCCC

Resorts makuta geus nyieun komitmen ka cooperate pinuh ku VGCCC dina sagala hal anu timbul salaku hasil tina Royal Victoria Komisi Laporan.

A spokesperson parusahaan geus nunjuk kaluar yén Crown Resorts geus nyieun parobahan signifikan sarta reformasi kana bisnis na di respon kana saran ti VGCCC sarta pamaréntah séjén.

Mahkota Melbourne hususna geus kabuktian komitmen -na pikeun patuh kana sagala peraturan sarta pikeun ngahontal hiji pangalaman kaulinan aman tur tanggung jawab pikeun sakabéh konsumén na kalawan kamajuan positif eta geus dijieun leuwih dua taun ka tukang nuturkeun jalur minuhan charted ku VGCCC.

Australia urang Troubled kasino Industri

Crown Melbourne sanes hiji-hijina kasino di Australia anu serius ngalanggar peraturan judi. Investigations kana operasi loba casinos Australia geus lumangsung dina taun panganyarna. Ieu kaasup The Star Sydney, The Star Gold Coast, The Crown Perth, The Crown Sydney, jeung nu panganyarna The Ville casinos in Townsville and The Reef Hotel Casino di Cairns kalawan paling casinos kalibet dina schemes kalawan kartu China UnionPay atawa interaksi junket séjén. .

#Crown #Melbourne #Pikeun #Meunang #Denda #Anyar #Pikeun #Skéma #Cék #Kosong #anu #Anyar #Diungkabkeun

Sababaraha casinos Anyar diperkirakeun Moal lami deui di Mexico

Méksiko beuki ngadeukeutan ka parantosan hiji proyék kasino anyar sakumaha dituduhkeun ku loba situs ngembangkeun geus dijalankeun sarta ngalaporkeun ngeunaan proyék upcoming.

Sababaraha casinos diperkirakeun

Méksiko parantos ngalarang kasino di 2017 sareng nalika larangan éta dicabut dina taun di handap ieu, industri ieu ngudag kamekaran sareng kamekaran ngabeledug. Hukum anyar nilik yén jumlahna aya nepi ka 850 casinos diwenangkeun di nagara, 206 diantarana geus diwangun, sarta lamun tempo spasi slot béda, jumlah nu naek kalér 370. Éta daun leuwih 450 casinos diwangun.

Salah sahijina parantos réngsé sareng bakal dibuka énjing – 2 Séptémber 2022 – di La Chinasca, nyaéta Chinatown Mexicali. Kaca Facebook Chinesca kasino urang geus dipasang ngeunaan peluncuran intensif dina poé panganyarna jeung gambar panutup profil Facebook na daptar sababaraha bukaan pakasaban – ti posisi administrasi, ngaliwatan host / hostess na dealers, mun operator CCTV jeung karyawan kaamanan.

Ngan sabudeureun parobahan hukum, ngangkat larangan kasino, kaayaan Tamaulipas lega dilaporkeun nyangka tilu puluh casinos. Éta deui dina taun 2018 sareng diperkirakeun tilu puluh casinos anu beroperasi dina wates nagara parantos kaganggu ku pandémik global, ngeureunkeun kalolobaan proyék sareng lokét anu mangaruhan anu parantos réngsé. Tina tilu puluh casinos éta, sabelas beroperasi dinten ayeuna, sareng sahenteuna dua deui diperkirakeun dina ahir taun, sareng sababaraha laporan lokal nunjukkeun yén ogé tiasa optimis.

Anu penting nyaéta lisénsina parantos dikaluarkeun sareng sadayana anu tinggaleun nyaéta pikeun proyék réngsé sareng mimitian nyumbang kana industri pariwisata sareng judi lokal, ngabantosan ékonomi pulih.

Industri judi Méksiko ngembang dina biaya

Industri sakabéhna geus boomed di Mexico, kalawan sektor judi remen nyieun headline ngeunaan partnerships anyar, usaha thriving, jeung atmosfir umum a pabaliwer aktivitas. Sadaya ieu nunjukkeun pamulihan, sareng aranjeunna henteu ngan ukur ngamimitian prosés. Deui dina 2021, urang ningali Betsson sareng Big Bola Casinos gawé bareng pikeun ngaluncurkeun Betsson Mexico dina April taun éta. Ieu dituturkeun dina Juni taun anu sarua ku peluncuran bet365 di Mexico ogé, sanggeus gawé bareng jeung konglomerat TV lokal Azteca. Dina awal Juli taun ieu, urang ogé ningali merek RushBet RSI diluncurkeun dina gawé bareng Grupo Multimedios Mexico.

Ieu sanés daptar lengkep, tapi éta tetep aman pikeun nyatakeun yén industri parantos ngangkat kagancangan sareng gampang ngagem gelas ros-warna sareng nganggap yén sadayana kopacetik, tapi teu aya anu sampurna. Kalawan casinos thriving kalawan aktivitas sarta industri recovering dina Pace ngaronjatna, tekanan dina sistem kaayaan ogé greatly ngaronjat, muka panto pikeun masalah poténsial, korupsi jeung ngajauhan aturan, sarta beuki.

Ieu trend pisan nyata jeung well-documented, teu ngan di dunya judi tapi di industri séjén ogé. Éta tempat pangaturan, ukuran pancegahan sareng instrumen hukum, tapi naon anu anjeun laksanakeun nalika badan pangaturan sorangan janten bagian tina masalah? Méksiko urang regulator kaulinan dilaporkeun dina April berpotensi numbu ka blackmailing operator kasino, dimana carita obscured ku kapentingan conflicting. Sanajan kitu, duit geus robah leungeun. Éta ogé sanés téma énggal di Mexico, sapertos anu anjeun bayangkeun. Big Bola nyaéta ngaran imah kawentar, kalawan sababaraha casinos dioperasikeun ku pausahaan. Anjeunna parantos lami disangka kagiatan ilegal sareng rekening bankna (dina waktos éta) diblokir salamina dina Méi taun ieu.

#Sababaraha #casinos #Anyar #diperkirakeun #Moal #lami #deui #Mexico