Home » Posts tagged 'Agustus'

Tag Archives: Agustus

MGCB: kaulinan internét, Olahraga tohan kuitansi kotor pencét $ 154,9M dina bulan Agustus

operator komérsial sarta tribal di Michigan dilaporkeun earnings kuat dina bulan Agustus, ditilik ku rinci panganyarna dikaluarkeun ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB), regulator judi kaayaan.

judi Regulator di Michigan nembongkeun hasil pikeun Agustus

Regulator ceuk Salasa yén digabungkeun total sharing kaulinan internét kotor jeung tohan olahraga internét dina bulan Agustus ngahontal $ 154,9 jutaan. Lamun dibandingkeun jeung hasil dilaporkeun sabulan saméméhna, dina bulan Juli, nalika kuitansi sarua dieureunkeun dina $148.2 juta, 4,5% kanaékan katalungtik.

Sanaos dibandingkeun sareng Juli, hasil bulan kamari henteu nunjukkeun paningkatan anu signifikan, ieu sanés upami dibandingkeun taun-taun. Taun ka tukang dina bulan Agustus, operator Michigan dilaporkeun $ 113,1 juta dina kaulinan internét kotor sareng pendapatan tohan olahraga. Nalika hasil ieu dibandingkeun sareng $154.9 juta dilaporkeun taun ieu, dina bulan Agustus, paningkatan ampir 37% katalungtik.

Nanganan Olahraga tohan naek Bulan kamari

Numutkeun kana MGCB, $154,9 juta kuitansi kotor gabungan pikeun Agustus direcah jadi $ 130,9 juta di sharing kaulinan internét kotor jeung $ 24 juta di sharing olahraga tohan kotor. Dibandingkeun jeung Juli, kuitansi kotor game net $ 130,9 juta anu meager ngaronjat 3,4%.. Sanajan kitu, $ 24 juta dina resi tohan olahraga kotor ngagambarkeun 11% kanaékanlamun dibandingkeun Juli taun ieu.

Régulator ngungkabkeun yén gabungan total kuitansi kaulinan online kotor anu disaluyukeun sareng kuitansi kotor tohan olahraga anu disaluyukeun. bulan panungtungan ngahontal $ 133,6 jutaan. Jumlah ieu direcah jadi $ 16,1 juta kuitansi olahraga internét tohan sareng $ 117,5 juta dina pendapatan kaulinan internét.

Bulan kamari, total olahraga internét tohan cecekelan ngahontal $ 218,8 jutaan. Lamun dibandingkeun $ 206,1 juta tohan cecekelan, dilaporkeun sabulan saméméhna, jeung paningkatan 6,2% dititénan.

Operator Suku sareng Komérsial nyumbang kana Pajeg

régulator judi nyadiakeun rinci dina pajeg sarta pangmayaran Michigan dikumpulkeun dina bulan Agustus. Gemblengna, kaulinan internét pajeg jeung waragad ngahontal $24,3 jutasedengkeun pajeg jeung waragad pikeun olahraga internét tohan pikeun periode éta $ 989.621.

Dina bulan Agustus taun ieu, operator tribal dilaporkeun mayar $ 2,9 jutaan dina pangmayaran ka instansi nagara relevan. Salian ti éta, $ 6,7 jutaan dina pajeg tohan jeung waragad kota dibayar ku tilu casinos Detroit ka Detroit Kota. Jumlah ieu direcah jadi $ 6,3 juta dina pajeg internét jeung waragad, sarta $ 360,923 dina olahraga internét tohan pajeg jeung waragad.

#MGCB #kaulinan #internét #Olahraga #tohan #kuitansi #kotor #pencét #1549M #dina #bulan #Agustus

Massachusetts Casinos GGR dina Agustus Hits $ 92M, Sarua jeung 2021

Ieu Komisi kaulinan Massachusetts (MGC), regulator judi kaayaan, ngumumkeun yén sharing kaulinan dilaporkeun ku operator dilisensikeun panungtungan bulan ngahontal $92 juta.

GGR pikeun Tilu Massachusetts judi grounds ngahontal $ 92M

Dinten Kemis, MGC ngarilis laporan panganyarna na outlining kinerja finansial tilu casinos dilisensikeun nagara urang, Plainridge Park kasino , MGM Springfield og Encore Boston Harbour dina bulan Agustus. Ditilik ku hasil panganyarna, sharing kaulinan kotor (GGR) pikeun tilu casinos teu ngaleuwihan sharing dilaporkeun pikeun période sarua taun ka tukang. Kanyataanna, $92 juta nyaéta GGR dilaporkeun dina Agustus taun ieu, ogé Agustus 2021.

GGR bulan panungtungan teu ngaleuwihan hasil taun ka tukang sarta ogé ulah naekeun pajeg pikeun nagara. Dina total, tilu operator di Massachusetts mayar $ 25,9 juta dina pajeg. Angka ieu henteu ngaleuwihan hasil anu dilaporkeun dina Agustus 2021, nalika nagara ngumpulkeun pajeg $26.2 juta.

Rinci disadiakeun ku MGC nembongkeun yen Encore Boston Harbour mayar pajeg $ 14,5 jutaan. judi tempat anu poko keur 25% pajeg. Di sisi séjén, slot-hijina Plainridge Park kasino , nu taxed 49%, dilaporkeun pajeg payout kadua pangluhurna na bulan panungtungan. Dina total, tempat mayar ampir $5,9 juta. Panungtungan tapi teu saeutik, MGM Springfield, tunduk kana 25% pajeg, mayar 5,5 juta pajeg bulan panungtungan.

Encore Boston Harbour ngalaporkeun panghasilan pangluhurna

Bulan kamari, GGR pangluhurna dilaporkeun ku Boston Harbour Encore. Dina total, tempat dilaporkeun $ 58,1 juta di GGR, nyirian kanaékan saeutik lamun dibandingkeun jeung $57.9 juta dilaporkeun pikeun période sarua taun ka tukang. Numutkeun MGC, Encore Boston Harbour geus katempo $ 22,7 juta dina kaulinan tabel GGRsedengkeun tempat slot GGR panungtungan éta $ 35,4 jutaan.

GGR pangluhurna kadua bulan panungtungan dilaporkeun ku MGM Springfield. tempatna GGR dina bulan Agustus ngahontal $22 jutarada naék tina $21.8 juta dilaporkeun pikeun bulan anu sami dina 2021. $22 juta di GGR dirobih janten $ 4,5 juta di sharing kaulinan tabel sarta $ 17,5 jutaan di sharing liang.

Bulan kamari, Plainridge Park kasino dilaporkeun GGR panghandapna. Tempat husus tina slot geus katempo total $12 juta di GGR. Upami dibandingkeun sareng $12.7 juta dilaporkeun dina Agustus 2021, ieu mangrupikeun turunna 5.5%.

#Massachusetts #Casinos #GGR #dina #Agustus #Hits #92M #Sarua #jeung