Home » Posts tagged 'agen slot online'

Tag Archives: agen slot online

Stakelogic ngajalankeun eusi kalawan Napoleon Olahraga & kasino

Stakelogic geus dibuka eusi na produk kalawan Napoleon Olahraga & kasinomerek kaulinan online populér di Bélgia dipiboga ku Grup Superbet. Website éta ayeuna bakal nampilkeun pilihan dadu sareng kaulinan slot anu dikembangkeun ku Stakelogic sareng netepkeun diri salaku judul favorit pamaén anu dihargaan.

Stakelogic duplikat eusi hébat di Bélgia

Partnership bakal empower Napoleon Olahraga & kasino sareng ngabantosan perusahaan gaduh aksés kana kontén anu meunang pangajén anu bakal ningkatkeun kasempetan ingetan sareng papacangan operator sorangan dina jangka panjang. Sababaraha kaulinan diulas salaku bagian tina portopolio pamawa pindah ka hareup dumasar kana Ujang SuperMega Ujang Superjeung Megaway Stakelogicsakabéh nu mékanika nu nangtukeun sakabéh kotak kaulinan disadiakeun ku Stakelogic.

Pamaén bakal ngarasakeun pilihan populér, kayaning Megaways Expendable jeung El Cowboy Megaways. Ngomentaran kasempetan kemitraan ieu, manajer penjualan Stakelogic Neil Tanti ceuk nu parusahaan pisan pleased kalawan ngembangkeun sarta ngabagéakeun kasempetan rék dilegakeun jangkauan parusahaan jeung banding kalawan BENELUX Palanggan, base pamuter, sarta operator. Tanti negeskeun yén perusahaan parantos nampi hasil anu saé:

Kami parantos ningali kasuksésan hébat di Bélgia sareng judul kaulinan slot anu paling populér, ogé kaulinan craps anu ogé kalebet dina deal Napoleonic, janten kuring yakin yén pamaén di Napoleon ogé bakal aub sareng aranjeunna.

manajer jualan stakelogic Neil Tanti

Napoleon Olahraga & kasino jeung manajer eusi kaulinan Melissa Deboelpaep duanana bungah ngeunaan kasempetan jeung eusi anyar ditambahkeun kana website. The Stakelogic game suite mangrupa hambalan penting maju pikeun parusahaan, Deboelpaep assures. manajer negeskeun yén Napoleon komitmen ka nyadiakeun pamaén kalawan kurban eusi paling pikabitaeun tur berharga.

“Pamaén kami parantos mendakan jalan nalika peluncuran lemes, kami ningali anu saé pisan,” saur anjeunna. Salian ti kaulinan anu parantos diulas ku pamekar, Stakelogic ngaharepkeun nambihan langkung seueur judul sacara rutin dina usaha pikeun nguatkeun ayana sorangan. Stakelogic parantos ngalegaan jangkauan eusi jeung portopolio gancang.

Anyar-anyar ieu, perusahaan negeskeun yén aranjeunna ngaluncurkeun sareng MrQ pikeun pasar Inggris. Stakelogic ogé ngenalkeun acara kaulinan langsung di Walanda awal bulan ieu dina partnership groundbreaking anu sanés. Panawaran Stakelogic boro fokus kana hiji aspék pangalaman iGaming, tinimbang nyoba nawiskeun tempoan holistik. Stakelogic geus tumuwuh gancang sakuliah dewan jeung néangan breakthroughs kana Éropa, Amérika Latin, pasar Afrika jeung Amérika Kalér jeung markisa sarua jeung tekad.

#Stakelogic #ngajalankeun #eusi #kalawan #Napoleon #Olahraga #kasino

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Ngaronjatkeun iGaming Maroko sareng Situs Tohan Lotre

intralot jeung EveryMatrix geus dibuka ramatloka anyar pikeun La Marocaine des Jeux & des Sports en Ligne (MDJS), lotre kaayaan nasional Maroko urang. MDJS ayeuna tiasa nawiskeun pamaén Maroko iGaming sareng solusi tohan olahraga anu dirojong ku produk platform anu disayogikeun ku EveryMatrix sareng Intralot.

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Tawaran Perbaikan MDJS

Kapasitas téknologi ngaronjat ieu kedah ngaktipkeun MDJS ngajalankeun hasil kuat tur meunangkeun Dursasana customer hadé tur ingetan. Maroko gaduh rébuan titik jual di sakuliah nagara, sareng operator lotre ngaharepkeun kasuksésan anu langkung ageung boh dina ritel sareng online.

Pikeun ngabantosan tujuan ieu, EveryMatrix parantos ngalaksanakeun Kasempetan Matrix solusi, software sportsbook sarta parabot anu bakal nawiskeun MDJS kasempetan pikeun ngawangun on kurban sarta ngaronjatkeun eta nurutkeun preferensi konsumen. EveryMatrix ogé bakal ngalakukeun KYC jeung pamayaran pikeun operator jeung nambahkeun produk lengkep jeung cageur.

EveryMatrix moal eureun di dinya sabab ogé narékahan pikeun nyebarkeun Parangkat lunak PAM GamMatrix, nu bakal nyadiakeun operator kalawan nawaran fléksibel nu bisa kaasup produk lotre Intralot, olahraga maya jeung kaulinan instan. Intralot mawa kaulinan ngaliwatan Mesin Kasino. Sadaya pamilon éta gumbira kalayan naon anu dihontal ku gawé bareng ieu.

Manajer Umum Intralot Mohammed Karim El Yaakoubi ceuk partnerships éta cara pangalusna rék dilegakeun tapak suku parusahaan sorangan, tapi ogé nambahkeun nilai ka konsumén ngaliwatan citakan tina EveryMatrix.

Ngeunaan EveryMatrix, CEO perusahaan Ebbe Groes ngabagéakeun kasempetan pikeun dilegakeun rentang produk parusahaan saluareun Éropa sarta nyieun kasempetan anyar pikeun parusahaan pikeun nguatkeun posisi na di pasar anyar ngaliwatan kolaborasi bermakna.

Olahraga, Tohan, Lotre sareng Kasino Sarua Penting

“Kemitraan sareng Intralot sareng MDJS nandaan tonggak penting pikeun divisi olahraga urang, sareng kuring bungah tiasa damel sareng nami anu terkenal sapertos kitu. EveryMatrix komitmen pikeun ngadukung para klién sareng mitra kalayan téknologi anu pangsaéna. Groes nyimpulkeun.

Intralot sareng EveryMatrix parantos tiasa kolaborasi dina proyék anu pasti bakal ningali MDJS terus dilegakeun ayana ritel na. Sarua pentingna, partnership panganyarna MDJS sarta ramatloka ditingkatkeun ogé tailored pikeun mastikeun yén operator hadé posisi diri dina spasi digital, bringing produk anyar nu konsumén lokal paménta.

intralot jeung EveryMatrix kamampuhan pikeun gawé bareng highlights tumuwuhna pentingna delivering tawaran sampurna nu pangalusna bisa dihontal ku produk pelengkap antara suppliers software.

#Intralot #sareng #EveryMatrix #Pitulung #Ngaronjatkeun #iGaming #Maroko #sareng #Situs #Tohan #Lotre

NetBet Pamaén Italia Mangpaat Ti Skywind Kaulinan

Tilu bulan kaliwat geus pisan sibuk keur eusi luhur jeung supplier sahiji pilihan iGaming inovatif Skywind. Sanggeus hirup kalawan ESC Online di Portugal, sirkus Netherland di Walanda, Lottomatica na Stoiximan di Italia, sarta asup ka Swiss jeung Swiss kasino , Grup dumasar dina 2012 geus nyieun hiji pengumuman anyar. Sababaraha kaulinan nu pang populerna bakal sadia pikeun pamaén Italia ngaliwatan hiji partnership penting jeung NetBet Italia. Kiwari dimungkinkeun mangrupakeun salah sahiji casinos online utama favored ku gamers Italia.

Leuwih taun, Skywind geus junun nyieun portopolio euyeub ngeunaan leuwih 200 liang video kacida acclaimed, babarengan jeung judul dealer hirup jeung hiji suite ekslusif pakakas Dursasana hosted on platform state-of-nu-seni na pikeun pangalaman pinuh. Ayeuna, sababaraha kaulinan hottest na rék némbongan di lobi tina kasino online NetBet Italia urang. Sababaraha judul anu paling diantisipasi nyaéta Buffalo Lighting, La Gallina D’oro (The Golden Hen), sareng Olympic Cash. Pamaén NetBet Italia dinten ieu tiasa ngaksés pilihan anu langkung seueur tina rébuan kaulinan serbaguna anu nyertakeun sadaya genre, téma sareng mékanika kaulinan, sareng acara olahraga sapopoé. Roster dibasajankeun kaulinan dealer live slick kalawan pinuh immersive balik-méja aksi pikeun judul slot video modern.

Manajer Humas NetBet Italia Claudia Georgevici ngungkabkeun kabagjaan pikeun ngabagéakeun Skywind ka dewan sareng tiasa masihan kaulinan anu pangsaéna pikeun pamaén anu satia. Georgevici ditambahkeun yén NetBet Italia bakal neruskeun kalawan rencana na pikeun ngawanohkeun konsumén ka “kaulinan kasino paling premium”, naha éta hartina nambahkeun judul roulette anyar pikeun lobi atawa ushering panyadia kaulinan populér séjén kana daptar mitra kacida reputable.

Fokus dina Ngajaga Reputasi Star

NetBet Italia ngarencanakeun pikeun ngajaga “reputasi stellar salaku salah sahiji casinos online paling dinamis” ku rutin ngarancang poéna anyar kalawan panyadia kaulinan anyar. Sabalikna, ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngahijikeun deui database pamuter satia sareng pangalaman online pangsaéna. Grup dumasar taun 2008 anu mangrupikeun salah sahiji grup Italia munggaran anu dipasihan lisénsi ADM (Agénsi Adat istiadat sareng Monopoli) percaya yén pamaén Italia bakal resep kana sagala anu ditawarkeun Skywind.

Dinten, Skywing employs leuwih ti 600 jalma di salapan kantor sarta sadia dina 19 pasar diatur sakuliah dunya, kaasup Australia, Malta, UK, Siprus, Ukraina jeung Romania. Dina Méi, Livespins Livespins nandatanganan perjangjian partnership sarupa kalawan Skywind. Dina bulan Séptember, Ortiz Gaming nutup deal sareng NetBet, mawa sababaraha kaulinan anu pang populerna sapertos Ace Bonus sareng Triple Bonus langsung dina platform NetBet.

#NetBet #Pamaén #Italia #Mangpaat #Skywind #Kaulinan

Gugatan Aksi Kelas Tuduh Pamaén Disinggetkeun MGM janten Jutaan

Shortchanging nyaéta nalika aya anu curang ku cara ngabalikeun parobihan anu langkung sakedik tibatan anu dibutuhkeun ku transaksi, janten biasana, urang nyarioskeun sababaraha sén atanapi sababaraha dolar paling seueur. Sanajan kitu, lamun éta dina skala aula judi MGMnu bisa hartosna berpotensi jutaan dollar, sakumaha gugatan Peta kelas anyar ngalawan operator alleges.

Disangka Burdening Pajak Pamaén ku Shortchanging

Numutkeun inpormasi anu sayogi umum dina classaction.org, dinten Rebo, 21 Séptémber, warga New Orleans namina. Leane Scherer Filed a gugatan Peta kelas ngalawan MGM Resorts International di Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Southern Mississippi. Anjeunna ngaklaim yén ku shorting kaluar pamaén mesin slot anu siap kas kaluar, MGM geus earned “jutaan dollar” dina filings, jeung bisi na, anjeunna geus nyumbang 19 cent. Numutkeun filing, MGM geus gagal “.nempatkeun pamuter rata dina bewara lumrah” ngeunaan kamampuan pamaén pikeun tukeur tikét TRU pikeun kas di konter kasir. Scherer boga pamadegan yén kasino ieu éféktif taxing pamaén na ku gagalna jelas ngajelaskeun sistem payout na.

Jeung mun anjeun mikir ngeunaan kumaha MGM ngajadikeun duit, ngajadikeun anjeun heran. Ku kituna, nalika pamaén megatkeun kas kaluar, salah sahiji dua hal biasana lumangsung – boh koin mimiti diurus dina mesin – nu biasana kajadian kalawan model heubeul, atawa voucher dijieun. Jumlah nu pamuter kudu nampa ti kasino dituduhkeun on voucher nu. Jeung voucher bisa ditebus di kios, kumaha oge, nurutkeun Scherer, kios otomatis di MGM teu mayar récéh éta – tibatan, kios rounds kana dollar pangcaketna, sarta mayar jumlah nu di tunai. Henteu aya koin di kios mangrupikeun tren anu nyebar kusabab kakurangan koin salami pandémik COVID-19, sareng operator nuju ngatasi masalah éta ku mastikeun yén koin anu henteu sayogi di kios kedah sayogi kas di kios. Teu kitu jeung MGM, sigana.

Pilari Balik Ngaliwatan Puluhan

Ku kituna, pamaén kalawan ngaran Leane Scherer mutuskeun pikeun balik sarta méakkeun $ 40 dina mesin slot Penny pa Beau Rivage kasino lanté. mesin ieu miboga tombol “Cash Out” – kawas paling model anyar – sarta Scherer mutuskeun pikeun mencet eta nalika kasaimbangan éta dina kasaimbangan. $18,19. Voucher boga jumlah pasti dina tikét – $18,19, kumaha oge, kios ngan mayar. ngan $18lajeng datang nepi ka $ 0,19 tikét TRU, tapi kalayan henteu informasi dina naon anu lumangsung, anjeunna ngan ninggalkeun kasino, jeung 19 sén dibeuleum sanggeus periode 30 poé geus kadaluwarsa. Numutkeun filing nu, Scherer kungsi dimaénkeun di kasino sejen dinten anu sami sareng nampi robah na ti kios di kamar kaulinan maranéhanana, nu jelas ngarah anjeunna misled di MGM.

Sanajan kitu, ieu téh sadayana rélatif baku, tur éta henteu ngan MGM nu geus ngajalankeun kana kakirangan, atawa jalma anu boga kios otomatis nu teu masihan robah. Ieu ngan lamun hiji kios otomatis dibangkitkeun tikét TRU, eta biasana bakal maréntahkeun pamuter ka lebet kana meja kasir pikeun nampa jumlah sésana dina kasaimbangan pamuter urang. Numutkeun SchererMGM langkung sering nganggo tikét TRU sorangan sareng jumlah inpormasi anu mangpaat dina éta sigana henteu cekap pikeun ngabantosan pamaén ngartos kumaha aranjeunna tiasa. redeem sesa duit maranéhanana. Sajaba ti éta, euweuh descriptors atawa tanda deukeut atawa di kios ngabejaan pamaén yén mesin teu masihan kaluar dimes sarta rounded handap ka dollar pangcaketna.

tanda sapertos kitu ogé parentah pikeun cashing kaluar tikét TRU di Checkout counter, dianggap ampir baku sarta loba casinos geus dilaksanakeun éta informasi mangpaat dina prosés ditarikna maranéhanana di unggal hambalan mungkin. arsip ngabogaan excerpt pinuh ku naon ditulis dina tikét MGM TRU na eta cet gambar rada pikahariwangeun. Mémang, teu aya anu disebatkeun malah tiasa nganggo tikét TRU dina kasir pikeun nebus sesa artos pamaén. Di sisi séjén, aya daptar panjang switching kawajiban pikeun tiket leungit atawa dana, jeung nu ngan lumaku dina kasino nu dikaluarkeun aranjeunna pikeun periode 30 poé.

Ieu écés simplifies téks, tapi leuwih importantly euweuh indikasi katempo yen tiket bisa disilihtukeurkeun, teuing kirang parentah tentang kumaha jeung dimana ngalakukeun eta. Hasilna, filing dimaksudkeun pikeun ngagambarkeun teu ngan hal, tapi kabeh pamaén anu geus dilongok kasino MGM-dioperasikeun saprak 19. September 2012, sarta geus “rampok” parobahan maranéhanana dina cara nu sarua. Gumantung kana kumaha kasusna berkembang, urang tiasa disanghareupan ku 19 sen anu paling mahal anu kantos dibayar ku perusahaan.

#Gugatan #Aksi #Kelas #Tuduh #Pamaén #Disinggetkeun #MGM #janten #Jutaan

Agen Junket ngungkabkeun Anjeunna Ngajalankeun Sistem Tohan Sisi di Kamar VIP Suncity

Sidang ngalibetkeun operator junket Makau Suncity terus kalawan wahyu anyar ngeunaan prakték tohan samping. Cheong Chi Kin, anu deukeut jeung urut CEO Suncity Grup, Alvin Chau, ngaku geus nyetél sistem pikeun transaksi tohan samping.

21 Terdakwa, Kaasup Alvin Chau, Bales Sateuacan Sidang Makau

The 21 defendants sapanjang kalawan pangadeg Suncity Grup sarta urut CEO Alvin Chau geus dibawa ka sidang dina biaya ngalibetkeun operasi judi ilegal, laundering duit, panipuan jeung nyinggung séjén. Cheong Chi Kin, tilas pemegang saham Suncity Group sareng babaturan caket Alvin Chau, ogé diantarana.

Saatos pamariksaan éksténsif, agén junket Cheong tungtungna ngaku yén anjeunna ngatur tawaran alungan samping di kamar VIP Suncity Group di Makau ngalangkungan dua perusahaan anu diurus.

tohan samping, nu ogé mindeng disebut sahandapeun tohan méja, mangrupakeun prakték nu chip disimpen dina tabél ngagambarkeun ukur bagian leutik tina total alungan yén pamaén sarta kasino geus verbal sapuk. Biasana haram sareng dilakukeun pikeun nyegah mayar pajeg sareng biaya.

Cheong dibantuan ku tilas kapala IT Suncity Group Ali Celestino, anu ngabantosan anjeunna dina ngembangkeun sareng nyetél sistem anu disebut Opsman.

Sanajan kitu, sistem sorangan dijieun ku hiji pausahaan IT lokasina di daratan Cina sarta dijieun nurutkeun parentah Cheong na Celestino.

Sistem Opsman diideuan ku sistem Suncity Grup ngajalankeun internal di enggon parusahaan Makau disebut SunPeople, nu mantuan staf Suncity saling komunikasi.

Celestino nyatakeun yén anjeunna ngan ukur ngabantosan Cheong ngalangkungan komunikasi sareng perusahaan IT sareng saatos sistemna siap, anjeunna henteu deui aub.

Cheong ogé ngécéskeun yén anjeunna ngan ukur ngalakukeun bisnis salaku agén junket anu mawa palanggan anu beunghar ka kamar VIP Suncity Group. Anjeunna nyorot yén dua perusahaan anu dikelompokeun salaku taruhan samping mangrupikeun éntitas anu misah sareng teu aya hubunganana sareng Suncity Group.

Samping tohan Prakték Pamaréntah Makau $ 1BN

percobaan Suncity Grup geus ngungkabkeun yén bets samping anu nyebar di Makau leuwih ti 200 kamar VIP.

Numutkeun perkiraan, pikeun période 2013 ka 2021, nalika Chau tungtungna ditahan, operasi sapertos ngarugikeun Pamaréntah SAR Makau hiji diperkirakeun $ 1 milyar dina revenues pajeg, bari nyata ngaronjatkeun kauntungan pikeun kasino jeung operator junket.

Skandal Suncity jeung pangadilan saterusna hukum nyababkeun hiji crackdown masif on junkets ti otoritas Makau. Hasilna, kamar VIP di casinos Makau praktis ditutup, operasi junket parah diwatesan sarta konsési kasino disingget tina 20 jeung 10 taun, diantara ukuran séjén.

#Agen #Junket #ngungkabkeun #Anjeunna #Ngajalankeun #Sistem #Tohan #Sisi #Kamar #VIP #Suncity

OnAir Hiburan pikeun ngajalankeun Eclipse Blackjack dina Oktober

Sumber Gambar: OnAir Entertainment

OnAir Hiburanpanyadia ngarah tina eusi kasino live canggih, dibuka Eclipse Blackjacktambahan anyar thrilling kana antrian blackjack nu teu boga wates tabel sarta nyokot pemirsa kana ultra-lemes, studio live nu geus jadi gaya signature OnAir urang.

Kaulinan Blackjack Anyar OnAir Éta Sadayana Anu Anjeun Harepkeun

Eclipse Blackjack bakal sadia dina 11 Oktober, Sarta eta bakal ngawangun kana kasuksésan iterations Palasik saméméhna kaulinan ieu dikembangkeun ku OnAir. Kaulinan bakal hosted ku dealers kasino live sarta bakal Fitur jumlah taya korsi.

Eclipse Blackjack ogé bakal nampilkeun pilihan alungan samping pikeun nambihan langkung rempah pikeun kaulinan. bets samping bisa ngajalankeun dina kombinasi kalayan bets utama, parusahaan informed dina siaran pers resmi. Aya loba milih ti. aya Untung Untung, gertak Blackjack, Royal Jacks, Pasangan sampurna, jeung 21+3 pilihan samping milih ti.

Pikeun ngaronjatkeun orientasi pamuter sakabéh jeung pangalaman, OnAir ngamungkinkeun pikeun gancang milih pilihan “tempat sadayana samping bet” na luncat katuhu kana aksi kalawan sababaraha pilihan sakaligus. Commenting on release hareup, manajer ngembangkeun bisnis parusahaan Nare Grigoryan sebutkeun ieu:

Kami terus-terusan milarian ningkatkeun pangalaman pamuter, sareng Eclipse Blackjack mangrupikeun conto sanés dimana produk bakal ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

manajer ngembangkeun bisnis OnAir Hiburan Nare Grigoryan

Grigoryan muji usaha hébat nu geus nempatkeun kana mastikeun yén tim OnAir Hiburan junun nyieun produk anyar ieu. Eclipse Blackjack mangrupakeun tuluyan tina pengumuman saméméhna nampilkeun sababaraha kaulinan kasino live mungkin ku panyadia nu.

Pausahaan ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun dua studio live khusus anyar di Romania sareng Georgia, sareng éta parantos dua kali Denmark jeung Walanda pasar kaulinan, ngamekarkeun pangalaman unik tur ngaropéa pikeun kaperluan wewengkon husus.

#OnAir #Hiburan #pikeun #ngajalankeun #Eclipse #Blackjack #dina #Oktober

Benua 8 Kéngingkeun Persetujuan MGCB pikeun Peluncuran Cloud Gaming

8 Téhnologi Benua geus dibere lampu héjo ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB) pikeun ngaluncurkeun sahamna Kaulinan Awan sarta nyadiakeun solusi ka suppliers sarta operator dina kaayaan Great Lakes.

Benua 8 Terus Nambahkeun Langkung Awan Kaulinan

Buana8 Kaulinan Awan parantos suksés diluncurkeun di tempat sanés di pasar Amérika Kalér sareng di sababaraha pasar iGaming panggedéna di Amérika Serikat, nyaéta New Jersey jeung pennsylvania.

Solusina hadir sareng platform IaaS multi-tenant, scalable sareng kuat anu nyertakeun kabutuhan bisnis sareng ngabantosan nyiptakeun. bisa dipercaya jeung infrastruktur kuat, data, jasa ujung jaringanjeung sajabana.

Benua 8 geus cooperated kalawan régulator di Amérika Kalér pasar nawarkeun rentang lengkep solusi sareng mastikeun yén produk anu ditawarkeun leres-leres cocog. Ieu parantos masihan kakuatan pikeun usaha perusahaan pikeun milih produk anu dipercaya sareng pinuh diuji anu siap dianggo, masihan aranjeunna kauntungan anu penting nalika aranjeunna ngaluncurkeun peraturan anyar.

buana 8 lisénsi ku MGCB teh surat wasiat panganyarna pikeun infrastruktur software well-dimekarkeun parusahaan jeung kaayaan-of-nu-seni solusi eta tiasa nawiskeun ka dinamis sarta tumuwuh gancang sektor judi nagara urang. buana 8 Awan Umumnajan ukur bagian tina jaringan nu aya dikokolakeun parusahaan di Great Lakes Amérika.

Benua 8 parantos ngagaduhan konektipitas jaringan, pusat data, sareng jasa cybersecurity di nagara éta. Pausahaan nyiar rék dilegakeun gancang dina kaayaan sanggeus Januari 2021 nalika MGCB méré lampu héjo pikeun tohan olahraga sarta jasa kasino online di nagara. Commenting on prestasi ieu, CPO parusahaan Justin Cosnett ceuk:

Ngahontal persetujuan ti Dewan Kontrol kaulinan Michigan pikeun Awan Komunitas Kaulinan urang mangrupikeun pamekaran strategis anu penting pikeun Benua 8, sabab paménta solusi awan anu aman sareng patuh terus ningkat.

Benua 8 CPO Justin Cosnett

Anjeunna nambahan yén parusahaan understands pentingna munggaran-mover, bayar-sakumaha-anjeun-balik kauntungan nu usaha nyangka manggihan ngaliwatan Benua 8 di sababaraha pasar iGaming paling kalapa sarta tohan di Amérika Serikat.

Benua 8 Terus Ngalegaan di Amérika Serikat

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace ditambahkeun yén parusahaan ditangtukeun pikeun jadi panyadia munggaran tur pangalusna solusi Komunitas Awan di Michigan. Anjeunna nuluykeun:

Dina hal infrastruktur, awan nawiskeun éntri pasar anu gancang, khususna pikeun anu gaduh lisénsi énggal, ogé kamampuan cadangan atanapi migrasi pikeun anu parantos investasi di nagara sareng hoyong ngajauhan investasi hardware anu mahal dina waktos tantangan ranté pasokan.

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace

Samentara éta, Benua 8 parantos beroperasi di 24 nagara bagian AS sareng nawiskeun sajumlah jasa anu diijinkeun ku régulator lokal.

#Benua #Kéngingkeun #Persetujuan #MGCB #pikeun #Peluncuran #Cloud #Gaming

Kwiff Ayeuna Featuring Pragmatis Play liang jeung Live Kasino Kaulinan

Olahraga tohan jeung merek iGaming sarta operator kwiff geus dimekarkeun ayana di pasar kaulinan kasino online ku Signing a partnership kalawan Kaulinan pragmatis, supplier sarta panyadia eusi iGaming kana sababaraha ngaran pangbadagna di industri. Hasilna, pamaén kwiff bakal miboga aksés ka sajumlah ngadegkeun liang jeung kaulinan kasino live.

Pragmatis Play Live kalawan Kwiff

Ieu ngawengku leuwih 200 liang , featuring sababaraha paporit pamaén sadaya-waktos kayaning Gates of Olympus, Wolf Emas, The Dog House, Big Bass Bonanza, Chili Panas jeung sajabana. Pausahaan ogé parantos nyéépkeun waktos nyéépkeun portopolio kasino live na, nyangking acara kaulinan anu saé sapertos Boom City, Mega Wheel, Sweet Bonanza CandyLand, Mega Sic Bo, sareng Mega Roulette. CEO Kwiff Charles Lee ngabagéakeun kasempetan pikeun perusahaan pikeun ngaluncurkeun produk Pragmatik sareng nyarios:

Tujuanana kami pikeun mastikeun pamaén urang ngarasakeun hiburan pangalusna mungkin sarta kami bungah ngabagéakeun Pragmatic Play kana daptar kami mitra eusi premium. Kami ngarepkeun peluncuran promosi jaringan pangbadagna dina sajarah iGaming “Drops & Wins” dimana aya 1 juta hadiah pikeun direbut unggal bulan.

CEO Kwiff Charles Lee

Kwiff ogé ngémutan kanyataan yén Pragmatic Play parantos ngembangkeun alat sareng fitur promosi anu unik, “Drops & Wins,” anu ngamungkinkeun merek pikeun nyambung sareng pamiarsana ku cara nyayogikeun aranjeunna kalayan cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kauntungan sareng gaduh kasempetan pikeun nyerang. . kaluar pangajén badag. Duanana liang parusahaan jeung produk kasino hirup boga kasempetan pikeun ganjaran pamaén.

Turnamén mingguan hosted ku unggal operator mitra na Pragmatic Play ngamungkinkeun pamaén bersaing jeung boga kasempetan pikeun meunang badag. Eusi kasino live ieu satuluyna complemented ku judul tambahan mangpaat, nu ngawengku blackjack, roulette, baccarat sarta pilihan aheng kayaning Andar Bahar jeung Naga Macan.

Pragmatis Play Ngajadikeun Léngkah Big di iGaming

Pragmatic Play COO Irina Cornides ogé resep kana kasempetan éta. Anjeunna ngécéskeun yén kwiff nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman iGaming hébat sarta tambahan tina pragmatis Play ngan bakal mantuan nyumbang kana tumuwuhna merek jeung kasempetan nu panongton na bisa ngalaman.

Sajaba ti éta, ieu mangrupa kasempetan pikeun Pragmatic Play ogé showcase judul iGaming -na pikeun audiences anyar. Pragmatic Play nembe ngadamel sababaraha gerakan bisnis ageung sareng perusahaan ngaluncurkeun studio live énggal di Bulgaria, sareng ngumumkeun rencana pikeun padamelan langkung ti 2,000 jalma di nagara éta dina ahir 2023. Mitra sanésna dilakukeun sareng Aposta.la di Paraguay minggu ieu. .

#Kwiff #Ayeuna #Featuring #Pragmatis #Play #liang #jeung #Live #Kasino #Kaulinan

Legenda Bay jeung Fandango kasino Go Live kalawan ngahijikeun Tatar kaulinan Platform

Ieu Katerangan Bay kasino jeung Fandango kasino di Nevada kalér geus mobilized Platform kaulinan terpaduédisi lincah, nu bakal mantuan aranjeunna dina achieving pamasaran awal jeung tolok ukur ngembangkeun pamuter, sarta nawarkeun manajemén poean kontinyu sadaya operasi. Sistim nu ngarojong operasi kasino sarta nawarkeun tempoan tunggal data sadia dihasilkeun dina tempat, sahingga manajemén basajan.

Ningkatkeun Pasar, Ngaleungitkeun Éntri Data

Kasino Fandango gaduh langkung ti 700 liang sareng 10 kaulinan sareng buku olahraga khusus. Properti ieu ogé ngagaduhan pilihan hiburan tambahan. Legenda Bay kasino ieu ogé dilengkepan kavling liang jeung kaulinan tabel sarta mimiti sagala Circa Olahraga Sportsbook di nagara. Aya ogé pilihan makan sareng fasilitas anu sanés dina situs.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante ngabagéakeun kasempetan pikeun ngahijikeun produk QCI, sareng nyarioskeun ngeunaan kauntungan anu disayogikeun ku solusi dina ngatur harta:

Mampuh ngaitkeun data pamuter sareng data slot dina cara anu bermakna sareng terang saha anu aya di lantai ayeuna teu ternilai.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante

Ferrante nambihan yén berkat alat QCI Marketing, sipat tiasa sacara signifikan ngirangan prosés anu nyéépkeun waktos sareng ngaleungitkeun poténsi kasalahan éntri data. Kadua sipat bakal nguntungkeun tina kaputusan harta dumasar kana data sareng analitik.

Peluncuran Kacida Dihargaan ngagambarkeun Kasuksesan Global

CEO QCI Dr Ralph Thomas ogé pleased jeung integrasi sarta ngomong yén harta kauntungan tina ngahijikeun Tatar kaulinan Platform, nu museurkeun solely dina ngamekarkeun produk nu nguntungkeun kaperluan konsumén ‘.

Edition Nimble dikembangkeun husus pikeun casinos kalawan sahandapeun 1.000 liang , sangkan host, executives pamasaran jeung tim operasi kasino maranéhna pikeun fungsi dina modern, lingkungan data-enriched.

CEO QCI Dr Ralph Thomas

Samentara éta, QCI geus deployed ka leuwih ti 75 kasino meuntas Amérika Kalér. Di sakuliah dunya, sistem ieu sadia di 4.000 lokasi sarta mangrupa salah sahiji sistem manajemen tersukses, ngarasakeun pangakuan global jeung terus kapercayaan konsumen.

#Legenda #Bay #jeung #Fandango #kasino #Live #kalawan #ngahijikeun #Tatar #kaulinan #Platform

Pausahaan nu patali ngawangun kasino kalawan Wynn Resorts pa Hudson yard

Pausahaan patali, raksasa real estate, geus ngumumkeun yén maranéhna bakal pursuing hiji lisénsi kasino dina joint venture kalawan Wynn Resorts. The kasino lisénsi nu duanana pihak anu néangan keur kasino kuloneun Hudson yard.

Ngembangkeun West Point of the Yard ogé Prioritas Gubernur

Titik kulon kompleks Hudson Yards ayeuna mangrupikeun buruan karéta anu sunken sareng Related sanés ngan ukur anu hoyong ngarobih daérah éta. Gubernur Kathy Hochul, panerus Andrew Cuomo, ogé museurkeun kana muka halaman.

Mun kompléks kasino badag dibere lampu héjo, eta bakal lokasina di sakuriling Jacob Javits Konvénsi Center. Komisi judi kaayaan boga nepi ka Oktober pikeun ngabentuk dewan anu bakal tasked kalawan ngatur prosés lisénsi. Lisénsi disetel pikeun ngamimitian 90 dinten saatos komisi dibentuk.

Hudson Yards mangrupikeun pamekaran perumahan swasta multiguna panggedéna dina sajarah AS sareng kapentingan Perusahaan Associated di daérah éta sanés énggal.

Nyatana, pejabat perusahaan parantos nyobian ngadamel rencana pikeun tungtung kulon Hudson Yard mangtaun-taun.

Numutkeun kasapukan awal, Related sakuduna ngawangun genep gedong padumukan, sakola sareng taman dina taun 2025. Gedong padumukan éta sakuduna ngagaduhan 265 unit, sadayana hargana sahandapeun standar pasar.

Sababaraha pesaing Related narékahan pikeun ngajalin kerjasama sareng Sands sareng Hard Rock, tapi Related mangrupikeun anu pangheulana ngadamel deal sareng operator utama. Nurutkeun kana NY Post, pamekar séjén anu kabetot dina ngawangun kasino nyaéta Thor Equities, Vornado Realty Trust, sareng SL Green.

Baheula taun ieu, nagara New York otorisasi tilu lisensi kasino tingkat handap. Walikota Eric Adams naroskeun dua di antarana di New York City.

Jeff Blau, CEO Related, nyatakeun yén Western yard éta tempat sampurna pikeun Resort anu bakal “nyegerkeun” ékonomi wisata sarta ngahasilkeun milyaran dollar dina pajeg keur kaayaan jeung kota.

Sanajan Manhattan dianggap ku loba nu salah sahiji pasar judi kacekel panungtungan, bakal sagala bidders loba kasusah nungkulan. iGaming oge topik anu mindeng dibahas. A laporan panganyarna ku VIXIO judi minuhan sarta commissioned ku Light & Wonder ngungkabkeun yén New Yorkers bisa earn leuwih ti $ 400 juta di pajeg taunan ti online judi .

#Pausahaan #patali #ngawangun #kasino #kalawan #Wynn #Resorts #Hudson #yard