Home » Posts tagged 'AGCO'

Tag Archives: AGCO

Kanada: AGCO hibah Olahraga Interaksi iGaming Lisensi

Kanada judi operator maturan tohan olahraga sarta kasino online judi , Olahraga Interaksi, teh operator panganyarna pikeun nampa hiji lisénsi iGaming ti regulator judi di Ontario, mangka laporan anyar.

Olahraga Interaksi Narima Lisensi ti Ontario judi régulator

judi ngawas di propinsi pangpadetna Kanada urang, Ontario, éta Ontario kaulinan sarta Komisi Alkohol (AGCO), dileler Interaksi Olahraga lisénsi kaulinan internétnurutkeun laporan anyar dikaluarkeun ku Olahraga cecekelan. Ieu mah can écés kumaha lisénsi bakal dampak konsumén Olahraga Interaksi urang aya di Ontario. Sanajan kitu, éta pasti yén merek ngahiji operator ngarah anu geus diamankeun lisénsi maranéhna pikeun beroperasi dina pasar diatur di Ontario.

Olahraga Lisensi Interaksi asalna sanggeus awal April, Ontario muka pasar kaulinan internét. Hasilna, AGCO ditugaskeun pikeun ngadaptar operator anu nunjukkeun minat pikeun beroperasi dina pasar anu diatur di propinsi pangpadetna di Kanada. Sajaba ti narima lisénsi ti AGCO, operator iGaming di Ontario ogé kudu asup hiji perjangjian operasi kalawan iGaming Ontario. Ieu éféktif bakal ngidinan aranjeunna nawiskeun kaulinan maranéhanana di propinsi.

Sateuacan Olahraga Interaksi, operator ngarah kayaning PoinBet, Bet365 jeung Score geus narima lisénsi ti AGCO. PokerStars, sarta Bally urangogé diantara pausahaan anu narima lisénsi ti regulator judi di Ontario.

AGCO maksakeun Hukuman Moneter Ngalawan Unibet

Citing breaches pangaturan, AGCO dibuka sangsi moneter awal minggu ieu. Komisi ceuk nu Kemis muatan CA $ 48.000 ($73.150) pinalti moneter ngalawan Unibet ON Inc. Numutkeun AGCO, operator disangka ngalanggar peraturan iklan. Tuduhan éta balik deui ka Méi taun ieu sareng ngaku yén operator dileupaskeun “sababaraha inducements judi nyebar anu” ngamajukeun “tawaran wilujeng sumping berehan”. Inducement sapertos kitu, nurutkeun régulator ngalanggar peraturan pikeun kaulinan internét anu ayeuna aya dina pangaruh.

Kami ngarepkeun sadaya operator anu kadaptar pikeun ngahontal sareng ngajaga standar luhur tanggung jawab judi , panyalindungan pamaén sareng integritas kaulinan.

Tom Mungham, CEO sareng registrar di AGCO

Tom MunghamCEO sarta registrar of AGCO, dipedar yén komisi nu ngaharepkeun sadaya operator anu dilisensikeun pikeun sasuai sareng peraturan pikeun integritas kaulinan, panyalindungan pamaén sarta jawab judi . Anjeunna reiterated yén AGCO salajengna bakal ngawas kagiatan operator kaulinan pikeun mastikeun aranjeunna sadayana patuh ukuran Control kaulinan sarta Standar diatur kaluar di Ontario.

#Kanada #AGCO #hibah #Olahraga #Interaksi #iGaming #Lisensi