Home » Posts tagged '775M'

Tag Archives: 775M

MGM nyangka Osaka IR nyumbang $775M kana Pajeg

MGM Resorts ekspektasi Resort terpadu Jepang na bakal nyieun kontribusi hébat $ 775 juta kana pajeg lokal. Ed Bowerspresiden ngembangkeun global dina MGM Resorts International, mangka leuwih dina subjek.

MGM ngarencanakeun ngawangun Resort Terpadu ageung di Osaka

Dina dinten bubuka G2E Asia 2022, Bowers nyarioskeun ngeunaan bisnis perusahaan di Jepang sareng Resort énggal MGM badé ngawangun di Osaka. Salaku lulugu eksekutif panangan operator Jepang, Bowers mangrupikeun jalma anu pangsaéna pikeun mairan kana topik éta. Anjeunna ngungkabkeun yén MGM rada optimis ngeunaan usaha patungan sareng Orix Corp.

MGM Resorts sareng Orix Corp ngabayangkeun ngawangun Resort terpadu di lega 49 héktar di Osaka. Dua perusahaan éta ngaharepkeun nampi persetujuan dina ahir taun 2022 supados aranjeunna tiasa sacara resmi ngamimitian damel dina proyék éta dina 2023.

Ayeuna, ceuk Bowers, MGM Resorts fokus kana finalizing rencana na pikeun katingal Resort sarta infrastruktur. Anjeunna nambahan, tim pausahaan ogé nyiapkeun lokasi pikeun prosés pangwangunan. Nalika MGM Resorts nampi persetujuan resmi ti pamaréntah puseur Jepang, bakal finalize rarancang jeung nyiapkeun pikeun ngamimitian gawé.

Bowers Nyebutkeun Resorts Bakal Nyumbangkeun Loba ka Ékonomi Lokal

Bowers ngaharepkeun parusahaan bakal ngamimitian ngawangun Resort terpadu anyar ku pertengahan 2023. Mun kabeh mana rencanana, tempat anyar kudu siap dibuka dina ahir 2029, ceuk wawakil MGM. Anjeunna oge ditambahkeun yén Resort anyar dipikaresep bakal paling mahal nanaon na di Asia sakumaha MGM ekspektasi waragad ngembangkeun ngaleuwihan 1 triliun.

Numutkeun rencana MGM Resorts, bakal IRs anyar 2.500 kamartéater jeung 3.500 korsi jeung 68.000 méter pasagi spasi konvénsi. Sajaba ti éta, Resort ieu bakal nyadiakeun pagawean pikeun loba jalma 15.000 urang sarta diperkirakeun nyumbangkeun sabudeureun $ 775 juta sataun pikeun ékonomi lokal.

Bowers refrained ti nyieun prediksi ngeunaan sharing taunan resorts terpadu di Osaka. Sanajan kitu, ceuk nu MGM Resorts ekspektasi eta outpace earnings loba IRs Asian séjén.

Bowers miharep IRs naekeun Pariwisata

Bowers percaya yén Resort Osaka bakal janten bagian integral pariwisata di préféktur. Anjeunna nunjukkeun yén sanaos henteu seueur minat dina pariwisata kaulinan di Jepang ayeuna, pamaréntah Jepang kerja keras pikeun ngarobih éta. Numutkeun anjeunna, Jepang hoyong niru anu pangsaéna tina kaulinan Asia sareng “nyandak ka tingkat anu sanés.”

Kahiji, aranjeunna peryogi bidders nampilkeun hiji Resort terpadu anu bakal narik wisatawan asing kawas Singapura, tapi ogé merlukeun operator pikeun aktip promosi jeung ngirim wisatawan asing ka atraksi séjén di Jepang.

Ed Bowers, CEO, MGM Resorts Jepang

Bowers menyimpulkan yén anjeunna yakin pasar kaulinan Asian bakal cageur ku waktos IR dibuka, sanajan ayeuna ngalaman setback a.

#MGM #nyangka #Osaka #nyumbang #775M #kana #Pajeg