Home » Posts tagged '3018M'

Tag Archives: 3018M

Pamaén di Queensland, Australia Kaleungitan Rékor $ 301.8M di EGM dina bulan Juli

pamaén mesin poker di Queensland, Australia geus leungit catetan $ 301,8 jutaan ti mesin judi éléktronik dina bulan Juli. inohong ieu equates mun leuwih $ 750 per pamuter ti Queensland jeung judi peneliti néangan aksi saharita pikeun alamat poténsi karugian stemming ti EGM.

“Éta Henteu Masalah Minor, Ieu Masalah Nyumput” – Pengacara Reformasi Judi Nyebatkeun

Ngawangkong ngeunaan kamajuan panganyarna, Anna Bardsley, a judi ngajengkeun reformasi nunjukkeun yen masalah judi di Queensland sanes masalah leutik, tapi disumputkeun. Anjeunna nambahan yén meureun aya ratusan rébu tina addicts judi sarta dicatet yén EGM sanes a “produk aman pikeun saha”.

Numutkeun Bardsley, jalma make pokies sabab pakait sareng “gagasan misplaced ngeunaan relief stress.” Cenah anjeunna ngalakukeun éta ogé salaku cara pikeun istirahat tina sagala hal anu lumangsung di Australia sareng dunya. Leuwih ti éta, ceuk pikir yén mesin kaulinan geus ngabajak budaya di nagara ieu sabab éta sadia dina ampir unggal pub na on unggal juru di unggal lingkungan.

Samantha Thomas, profesor kaséhatan publik di Universitas Deakin, nyebutkeun yén studi geus ditémbongkeun yén ngeunaan 40% pamaén pokie biasa geus ngalaman sababaraha bentuk judi cilaka.

Anjeunna ogé dikedalkeun kuciwa na ngeunaan kumaha jawab judi keur diwanohkeun. Numutkeun Thomas, tanggung jawab “tanggung jawab judi” beurat dina nu maen judi.

Di sisi anu sanés, Thomas percaya yén ngawatesan jumlah EGM mangrupikeun solusi anu langkung efektif sareng dirojong ku panalungtikan di Australia Kulon. Ayeuna, Queensland boga angka kadua pangluhurna mesin poker di nagara.

Taya Wates Katingali, Numutkeun Juru Bicara OLGR

A juru carios Kantor Likur sarta Peraturan kaulinan (OLGR) ceuk pamaréntah Queensland teu boga rencana pikeun ngawatesan jumlah EGMs.

Thomas nyatakeun yén tanggung jawab ” judi responsibly ” méré lisénsi pikeun industri sorangan. Bari ngawangkong ngeunaan panalungtikan di Australia Kulon, Thomas nyatet yén sanajan leuwih jalma aya kalibet dina kagiatan judi, kagiatan judi ieu kirang bahaya. Lotre mangrupikeun conto kagiatan sapertos kitu.

Tungtungna, catetan Thomas yén mesin EGM milik kasino di, teu di jalan jeung di lingkungan.

Salah sahiji gosip naha pamaréntah henteu daék ngalakukeun tindakan nyaéta yén RUPSLB mawa seueur pendapatan pikeun nagara. The Queensland anggaran kertas nunjukeun yen antara April jeung Juni, leuwih ti $ 766 juta ieu nempatkeun kana pokies. Sajaba ti éta, total sharing kaayaan tina pokies pikeun 2021/22 pa $ 816 jutaan.

Di sisi séjén, warga éléh. Dina Januari, pamaén leungit $ 191,4 jutaan. Karugian pencét $ 192.5 juta dina bulan Pebruari sareng ti saprak Maret, aranjeunna mimiti naék. March kungsi leungitna $ 244,2 juta pikeun pamaén, April kungsi $ 252,2 jutaan, Méi kungsi $ 260,9 jutaan, Juni kungsi $ 253,2 juta sarta sakumaha nyatakeun, Juli peupeus $ 300 juta tanda.

Otoritas Australia parantos nunjukkeun yén aranjeunna hoyong ngajantenkeun industri langkung saé. Anyar-anyar ieu, ACMA ngumumkeun alat anyar pikeun merangan kecanduan judi sareng industri di nagara éta beuki didorong ku pangakuan raray.

ClubsACT, grup dagang industri, yakin yén pamakéan pangakuan raray bisa jadi mangpaat sabab bisa ngurangan bahaya judi . Kalayan téknologi ieu, pamaén bakal gaduh aksés kawates kana lantai sareng mesin kaulinan sahingga, jalma anu cilaka bakal ditangtayungan.

#Pamaén #Queensland #Australia #Kaleungitan #Rékor #3018M #EGM #dina #bulan #Juli